• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οσπρια ξηρά

Αποτελέσματα για

Οσπρια ξηρά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ECO-CORN SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by Europages badge

  Κατασκευάζουμε αποξηραμένη πατάτα, αποξηραμένο καρότο, αποξηραμένο κρεμμύδι και αποξηραμένο σκόρδο. Το εργοστάσιο μας βρίσκεται στην κεντρική Πολωνία και ιδρύθηκε το 2013. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από φρέσκα λαχανικά πολωνικής καλλιέργειας. Δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετες ουσίες. Χάρη στην πολυετή μας πείρα και στην ανώτατη ποιότητα των προϊόντων μας αποκτήσαμε την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων παραγωγών επεξεργασμένων τροφίμων που απαιτούν πρότυπα IFSS ή BRC. Δραστηριοποιούμαστε τόσο στην Πολωνική όσο στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η διαδικασία ελέγχου της ποιότητας σε πολλαπλά στάδια και η συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας τροφίμων (IFSS) εξασφαλίζουν τα καλύτερα προϊόντα. Παράγουμε κύβους αφυδατωμένης πατάτας, αφυδατωμένες νιφάδες πατάτας (Σιμιγδάλι), αφυδατωμένος πουρές πατάτας. Προσφέρουμε αφυδατωμένο σκόρδο, αφυδατωμένο κρεμμύδι και αφυδατωμένο καρότο. Ο βασικός κανόνας, το οποίο ακολουθεί η επιχείρηση μας, είναι η εδραίωση μακροχρόνιων σχέσεων. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε αναπόσπαστο μέρος της Πολωνικής βιομηχανίας αφυδατωμένων λαχανικών, στηρίζοντας τους αγρότες, την βιομηχανία αρτοποιίας, τα εστιατόρια και τους παρασκευαστές τροφίμων που χρησιμοποιούν τα συστατικά μας για την παραγωγή μιας ευρείας γκάμας γευστικών προϊόντων. Η πολλαπλή χρήση των αποξηραμένων λαχανικών με τα θρεπτικά τους χαρακτηριστικά προσφέρει πολλές εφαρμογές και είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε όσον αφορά τις τωρινές σας ανάγκες σε αφυδατωμένα λαχανικά και να σας βοηθήσουμε στην δημιουργία καινοτόμων μελλοντικών προϊόντων. Ξεκινήσαμε πρόσφατα να προσφέρουμε ένα νέο προϊόν: πατατάλευρο, με 100% πατάτα, χωρίς πρόσθετες/επεξεργασμένες ουσίες. Προσφέρουμε δύο είδη πατατάλευρου: για την βιομηχανία αρτοποιίας και για την βιομηχανία των dumplings.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. LE QUERCE DI ANNIBALE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η αγροτική επιχείριση Le Querce di Annibale είναι ενεργή και παραγωγική εδώ και δεκαετίες, σεβόμενη τη βιοποικιλότητα του Vùlture. Μια έκταση 24 εκταρίων, εκ των οποίων τα 10 είναι αφιερωμένα στη βιολογική ελαιοκαλλιέργεια, πιστοποιημένη από τον φορέα ελέγχου ICEA και βραβευμένη με το σήμα Dop Vùlture. Παράγουμε τρόφιμα υψηλής ποιότητας (λάδι, κρασί, ζυμαρικά, όσπρια, μέλι) με πλήρη σεβασμό στους φυσικούς κύκλους και τη βιοποικιλότητα. Ελάτε να μας επισκεφτείτε, να γευτείτε τη φύση και τα προϊόντα της.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. HENRY LAMOTTE FOOD GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. SÜSSUNDCLEVER.DE® OHG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. KONTORHAUS GÖRICKE UG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. ADYGSALT

  Ρωσία

  Η επιχείρησή μας παράγει και διαθέτει τρόφιμα με μοναδικές ιδιότητες από το 2002. Για την παραγωγή των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά φυσικά πρωτογενή προϊόντα πιστοποιημένης ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων της επιχείρησης περιλαμβάνει ΑΛΑΤΙ ADYGEYAN. Επεξεργασμένο με ειδική τεχνολογία, ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα για την υγεία του σκόρδου, βοτάνων και μπαχαρικών. Με την ενσωμάτωση στοιχείων που ωφελούν την υγεία, το αλάτι διεισδύει στο σώμα του προϊόντος, εμπλουτίζοντάς το με βιταμίνες και δημιουργώντας ιδιαίτερο άρωμα και γεύση. Τα προϊόντα της εταιρείας πιστοποιούνται σύμφωνα με τα ρωσικά πρότυπα. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας πιστοποιείται με πολυάριθμα μετάλλιο και διπλώματα ρωσικών και διεθνών εκθέσεων. Αυτά είναι: 7 χρυσά μετάλλιο, πρώτο βραβείο «Prodexpo» «Το καλύτερο προϊόν του έτους», της πλέον έγκυρης έκθεσης προϊόντων της Ρωσίας, χρυσό αγαλματίδιο του διεθνούς διαγωνισμού «GEMMA», χρυσό μετάλλιο της έκθεσης «Gree Week» κλπ.

 4. INTERNATIONAL TRADERS

  Αίγυπτος

  Διεθνής Αιγυπτιακή εταιρεία εμπορίου που ιδρύθηκε το 2004 και ειδικεύεται στις εισαγωγές και εξαγωγές. Με περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα, μπορούμε να παρουσιάσουμε μια βαθιά γνώση σε ότι αφορά θέματα διαχείρισης διακίνησης και εμπορίου. Είμαστε εξαιρετικά ευέλικτοι και διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε συγκεκριμένη ανάγκη των πελατών μας.

 5. KURUCUM GIDA

  Τουρκία

 1. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Τουρκία

 2. OPA DISTRIBUTION

  Γαλλία

 3. ATMAR BIO LTD

  Βουλγαρία

 4. «АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ»

  Ουκρανία

 5. SAPOREGE

  Τουρκία

 6. BARIA TEKSTIL TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Τουρκία

 7. ATILIM BOR GIDA SAN. TIC. AS.

  Τουρκία

 8. NIKNUT GIDA

  Τουρκία

 9. JELS PRODUCTOS

  Ισπανία

 10. LA LEGUMBRE DE PEPE

  Ισπανία

 1. ERDKRAFT

  Ουκρανία

 2. LINIYI ORGANIC FOODSTUFFS CO.,LTD

  Κίνα

 3. KURT GURME PREMIUM QUALITY DRIED FOOD PRODUCTS

  Τουρκία

 4. LEGUMBRES EL MARAGATO S.L.

  Ισπανία

 5. ASINA FOR IMPORT & EXPORT

  Αίγυπτος

 6. PIVNICHNO ZAKHIDNA TORGIVEL'NA HRUPA

  Ουκρανία

 7. LEGUMBRES IGLESIAS

  Ισπανία

 8. CETIN FOODS

  Τουρκία

 9. AWYA FOOD AND AGRICULTURE

  Τουρκία

 10. SOUFFLET ALIMENTAIRE

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οσπρια ξηρά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

254 επιχειρήσεις