• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιολογικη γεωργια

Αποτελέσματα για

Βιολογικη γεωργια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DINASTY HARPEN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. REKYVA, AB

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η Rekyva, SC είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς τύρφης στις Βαλτικές χώρες. Με έδρα στην Λιθουανία, η εταιρεία παράγει φυσική τύρφη και επαγγελματικά υποστρώματα τύρφης για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες καλλιεργητές. Είμαστε έτοιμοι να παράγουμε οποιοδήποτε μείγμα κατόπιν αίτησης. Η τύρφη της Rekyva AB είναι τύρφη τύπου high-moor Sphagnum, ιδανική για την σπορά μιας ευρείας ποικιλίας σπόρων καθώς και για την βλάστηση και καλλιέργεια φυτών. Τα κύρια μας προϊόντα: Φυσική λευκή/ καφέ/ μαύρη τύρφη, τύρφη με προσαρμοσμένο pH, λιπασμένη τύρφη, επαγγελματικά υποστρώματα. Συσκευασία : 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, μεγάλα δεμάτια 3 ως 6 cmb. Διαιρέσεις: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Συνεχίζουμε να εκσυγχρονιστούμε, καινοτομούμε και να βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας και είμαστε σε θέση, υιοθετώντας υψηλά διεθνή πρότυπα, να κατακτήσουμε ηγετική θέση μεταξύ των παραγωγών τύρφης και υποστρωμάτων στον κόσμο. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε ! Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 3. TECHSEALAB

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 4. QAMIAB

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Εκλεγμένο το καλύτερο σαφράν του κόσμου: το Αφγανικό σαφράν εκλέχθηκε ως το καλύτερο του κόσμου από το International Taste Institute, μπροστά από το μαροκινό σαφράν, το ιρανικό, ακόμα και το ισπανικό. Η QAMIAB επιλέγει για εσάς αποκλειστικά τα κόκκινα στίγματα, το πιο αρωματικό μέρος του υπέρου. Δεν χρησιμοποιούμε τις κίτρινες ίνες που μειώνουν την γεύση και τροποποιούν το τελικό βάρος.Συσκευασμένο στην Γαλλία, το Or Rouge σας θα διατηρήσει όλα τα αρώματα του.Χειροποίητη παραδοσιακή συγκομιδή το εκλεκτό σαφράν της QAMIAB καλλιεργείται υπό τον ήλιο του Αφγανιστάν και συλλέγεται χειροποίητα με σεβασμό στις μεγάλες παραδόσεις των καλλιεργειών του σαφράν. Το κορυφολόγημα πραγματοποιείται επίσης χειροποίητα.Λαμβάνετε συστηματικά την πιο πρόσφατη συγκομιδή, της φετινής ετήσιας εσοδιάς.Το σαφράν QAMIAB ήταν αποκλειστικά προορισμένο για πολύ καιρό στους επαγγελματίες βραβευμένους σεφ. Σήμερα, το σαφράν προσφέρεται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες.Έντονη γεύση και πλούσιο άρωμα: Προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε έναν εξαιρετικό Αφγανικό σαφράν υψηλής ποιότητας, διεξάγουμε έναν διπλό έλεγχο από ανεξάρτητα εργαστήρια. Το πρώτο στο Αφγανιστάν μόλις πριν την εξαγωγή και το δεύτερο στην Γαλλία πριν την συσκευασία του.

 5. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στο κτήμα Tour Campanets ! Το κτήμα μας, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Puy-Sainte-Réparade μεταξύ Luberon και Μεσόγειας θάλασσας, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, εκτείνεται σε 60 εκτάρια δάσους και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μ. ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ καλλιεργούνται σε αργιλικό και ασβεστολιθικό έδαφος με μεγάλη προσοχή, είναι βιολογικής καλλιέργειας ώστε να εκφράσουμε όλη την δυνατότητα της περιοχής μας. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ : η οινοποίηση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο με την καλλιέργεια σε λεπτά κατακάθια, μακροχρόνια ζύμωση εν ψυχρώ, διαχείριση της οξυγόνωσης και των θερμοκρασιών, περιορισμένη ένταξη θειωδών ουσιών και εισροών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι : το σταφύλι πρώτα από όλα! Η ΚΑΒΑ : σύμβολο του χώρου, ο τετραώροφος μας πύργος μας οινοποίησης είναι μοναδικός στην Γαλλία. Καινότομη, επιτρέπει μια οινοποίηση με βαρύτητα με στόχο την ποιότητα: "Εδώ κατεβαίνουμε κυκλικά, ομαλά". Ο στόχος μας. να προσφέρουμε κρασιά για την απόλαυση και για να μοιραστούν...

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DISTILLERIE BEL AIR

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Χάρη στην παραδοσιακή μας τεχνογνωσία από το 1992, το αποστακτήριο μας δεσμεύεται να προσφέρει την ανώτατη ποιότητα, από βιολογική καλλιέργεια στις όμορφες κορυφές του Gard. Γιατί να επιλέξετε το αποστακτήριο Bel Air για την επιχείρηση σας; Αυθεντικότητα και παράδοση: Μια πλούσια ιστορία που ξεκίνησε με την βιολογική καλλιέργεια της λεπτής Λεβάντας, που εξελίχθηκε σε παραδοσιακό αποστακτήριο μεγάλης δυνατότητας, εξασφαλίζοντας μια ασύγκριτη ποιότητα. Εξαιρετική ποικιλία: Πέρα από την ειδικότητα μας στην λεπτή λεβάντα, αναλαμβάνουμε την απόσταξη μιας ποικιλόμορφης γκάμας εμβληματικών φυτών της περιοχής της Cévennes, προσφέροντας διάφορα προϊόντα για να ικανοποιήσουν τις ειδικές σας ανάγκες. Τοπικό εργαλείο ανάπτυξης: Χάρη στην συνεργασία σας με την Bel Air, συμμετέχετε στην ανάπτυξη της τοπικής λεκάνης της περιοχής των Cévennes, υποστηρίζοντας μια βιώσιμη και υπεύθυνη καλλιέργεια. Γεωργική αριστεία: Τα χωράφια μας καλλιεργούνται σύμφωνα με την βιολογική καλλιέργεια, η συλλογή γίνεται με οικολογικές μεθόδους, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετική ποιότητα των πρώτων μας υλών. Σύντομα δίκτυα διανομής και ευνοϊκή πελατειακή σχέση: Η δέσμευση μας για άμεση πώληση σας εξασφαλίζει μια εξατομικευμένη σχέση, με μεταφορές στην Γαλλία για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας από σήμερα για να συζητήσουμε την εξατομικευμένη σας συνεργασία με το αποστακτήριο Bel Air. Ας καλλιεργήσουμε μαζί, αυθεντικά και βέλτιστα.

 2. ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπληρώματα διατροφής, Φυτά και λιπάσματα, Εκχυλίσματα τροφίμων, Λιπάσματα φυσικά, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Συμβουλές σε γεωργικά θέματα, βιολογικη γεωργια, αγροδιατροφικά, και οργανικό και βιολογικό λίπασμα. Έχει έδρα σε Sant Pere De Ribes, Ισπανία.

 3. SPN AGROBIO®

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η SPN AGROBIO® αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται λύσεις για πρώτες ύλες, πουρίνες, αφεψήματα, εκχυλίσματα, εκ των οποίων τα πιο γνωστά είναι η πουρίνη της τσουκνίδας (Urtica dioica) και σκευάσματα που χρησιμοποιούνται σε βιολογικές καλλιέργιες με βάση επιλεγμένα φυτά. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που προορίζονται για την καλλιέργεια δημητριακών, για οπωροκηπευτικά, δενδροκομικά, λαχανικά, για την αμπελουργία, για γήπεδα γκολφ, χώρους πρασίνου, κήπους συλλογικοτήτων και ιδιωτών. Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε σχετικά με τα μηκυτοκτόνα, εντομοκτόνα και ακαρεοκτόνα μας.

 4. FARNICO

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Η Farnico είναι κορυφαία στον κλάδο του βαμβακιού εταιρεία χάρη στη βιωσιμότητα, στην υποστήριξη τοπικών γεωργών και στην καλλιέργεια εξαιρετικού βιολογικού βαμβακιού. Η εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Sergej Nicolaisen το 2020 για να αντιμετωπίσει προκλήσεις σε αναπτυσσόμενες χώρες, συνεργάζεται στενά με γεωργούς στο Τατζικιστάν με προτεραιότητα βιώσιμες πρακτικές αποδοτικής συγκομιδής. Η συνεργασία με εμάς παρέχει σε κλωστοϋφαντουργούς πρόσβαση σε ανώτερης κατηγορίας βιολογικό βαμβάκι ηθικώς αδιαμφισβήτητης προέλευσης που αντανακλά την αφοσίωσή μας στην ακεραιότητα και στην αειφορία

 5. KALI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  KALI Srl, γεωργική εταιρεία, εξειδικευμένη στην παραγωγή και διανομή Βιολογικού Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου Βεβαιωμένης και Πιστοποιημένης Ποιότητας. Η KALI Srl επιδιώκει έναν καινοτόμο σχεδιασμό, που αποτελείται από νέες τεχνολογίες και σεβασμό για το περιβάλλον, που προωθείται με δέσμευση και επιμονή από την οικογένεια Sandi - Gentilini. Η εταιρεία έχει την ίδια προσοχή και φροντίδα για το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της, από τις ελιές μέχρι το τελικό προϊόν και το παραδίδει απευθείας στους πελάτες της.

 1. MOUNTAIN ROSE BULGARIA LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MOUNTAIN ROSE BULGARIA LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Αιθέρια έλαια 100% φυσικά, και αιθερια ελαια. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

 2. DOMAINE L'HERMITON

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DOMAINE L'HERMITON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδια, αποφλοιωμενα καρυδια, λυκισκος, και κανναβη. Έχει έδρα σε Montlaur En Diois, Γαλλία.

 1. NOVAFRUIT & ABONOVA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NOVAFRUIT & ABONOVA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Τροπικά φρούτα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, οργανικα λιπασματα, Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων, αμινοξεα, φυκια βαθειας καταψυξης, και βιοδιεγερτες. Έχει έδρα σε Banyeres De Mariola, Ισπανία.

 2. ISOPE PROVENCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ISOPE PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ριγανη, θυμαρι, Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, Αρωματοθεραπεία και φυσικά προϊόντα, Αιθέρια έλαια 100% φυσικά, κολιανδρο, και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

 3. COQ DES PRES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COQ DES PRES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοτόπουλα φρέσκα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Αυγά, πατε κοτοπουλου, βιολογικα κοτοπουλα, βολοβαν, μπουτια κοτοπουλου, και Χοιρινό κρέας αλεσμένο και ψημένο (ριγιέτ). Έχει έδρα σε Fernelmont, Βέλγιο.

 4. LA VAGUE ECO

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LA VAGUE ECO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα φυσικά, Αποξηραμένο αίμα, Λιπάσματα φυσικά, οργανικα λιπασματα, και πυριτικο αργιλιο. Έχει έδρα σε Trebedan, Γαλλία.

 5. PATURAGES COMTOIS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PATURAGES COMTOIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, τυροκομία, τυρι μπρι, κεφαλοτυρια, καμαμπερ, γραβιερα, ωρίμανση τυριών, ωρίμανση και παραγωγή τυριών, και τετηγμενο τυρι. Έχει έδρα σε Aboncourt-Gesincourt, Γαλλία.

 6. EA PLUS ECOMMODITY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EA PLUS ECOMMODITY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτικά προϊόντα, Γεωργία - υπηρεσίες, Δημητριακά και σπόροι, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Τροπικά φρούτα, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, αγροδιατροφικά, φυτικα ελαια, και Αγροτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Virsac, Γαλλία.

 7. BIO FAST

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BIO FAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεώμηλα (πατάτες), Λαχανικά φρέσκα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, οικολογικα τροφιμα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικα λαχανικα, βιολογικά προϊόντα, και Γεώμηλα (πατάτες). Έχει έδρα σε La Vicogne, Γαλλία.

 8. HUILERIE-THEOS

  Ρεϋνιόν

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HUILERIE-THEOS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιόλαδο, ελληνικό ελαιόλαδο, Ελαιόλαδο, Βιολογικό ελαιόλαδο, και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής παραγωγής. Έχει έδρα σε Le Tampon, Ρεϋνιόν .

 1. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRESH FUTURE SP.Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα βιολογικά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λαχανικά φρέσκα, Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα λαχανικα, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Poznan, Πολωνία.

 2. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπαχαρικά, αγροδιατροφικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Rosny-Sous-Bois, Γαλλία.

 3. GTMD SARL

  Μάλι

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GTMD SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιούχα, άνθρακας, Ελαιώδη καλλιέργεια, Ελαιούχα, και βιολογικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Bamako, Μάλι.

 4. CLAC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CLAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Σούπες, Είδη χειροτεχνίας, Οσπρια, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Σούπες, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, σετ δώρου, και εργασία στα μέτρα του πελάτη. Έχει έδρα σε Cournon D'auvergne, Γαλλία.

 5. AXENE FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AXENE FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποστακτηρια, εκχυλισματα φαρμακευτικων φυτων, αποσταγματα για την αρωματοποιια και τα καλλυντικα, αρωματικα και ιατρικα φυτα, φυσικα καλλυντικα προϊοντα, Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, Βιολογικά ανθόνερα, Παρασκευάζεται ανθόνερο, και βιολογικη γεωργια. Έχει έδρα σε Poiroux, Γαλλία.

 6. CHANVREINE - OLYMPE-CBD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHANVREINE - OLYMPE-CBD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ροφήματα από βότανα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Μέλι, Καλλυντικά, Ροφήματα από βότανα, φυτικα εκχυλισματα, λάδι τροφίμων, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, και βιολογικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Boissy-Saint-Léger, Γαλλία.

 7. OLTRESOLE SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OLTRESOLE SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ξηροι καρποι, ψημενοι ξηροι καρποι, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, και προμηθειες για εστιατορια. Έχει έδρα σε Forlì, Ιταλία.

 8. K2 GARDEN SAS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία K2 GARDEN SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποξηραμένα φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Τρόφιμα βιολογικά, καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους), αγροδιατροφικά, Αγροδιατροφική βιομηχανία, βιολογικά προϊόντα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, οικολογικα τροφιμα, και χονδρικη πωληση οικολογικων τροφιμων. Έχει έδρα σε Rouen, Γαλλία.

 9. ASKOXYLAKIS ANT. EMMANOUIL

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας Askofruit - Ασκοξυλάκης Αντ. Εμμανουήλ ιδρύθηκε το 2015 και στεγάζεται στην πιο εύφορη περιοχή της Κρήτης και σε ένα μέρος πιστό στην Κρητική διατροφή και τις παραδόσεις, τους Βώρους Ηρακλείου Κρήτης.Το έτος 2009 ξεκινήσαμε τη φύτευση 2.500 δέντρων ροδιάς και κάθε χρόνο έκτοτε προχωράμε σε νέες φυτεύσεις εμπλουτίζοντας τις ποικιλίες μας με σκοπό την αύξηση της παραγωγής μας. Οι ροδιές μας καλλιεργούνται με απόλυτα βιολογικό τρόπο, με φροντίδα και σεβασμό προς το περιβάλλον και με στόχο να διατηρήσουμε τις εξαίρετες ιδιότητες του φρούτου της ροδιάς οι οποίες έχουν πολύ σημαντικά οφέλη για την υγεία.Τα δέντρα μας περιέχουν ντόπιες ποικιλίες όπως τις Λεφάνεια και Λιγόρτυνα (γλυκιά), Ελληνική ποικιλία Ερμιόνης (γλυκιά), την Αμερικάνικη Wonderful (γλυκόξινη) καθώς επίσης και την Ισραηλίτικη Ako (γλυκιά). Τα ρόδια μας συλλέγονται με πολλή αγάπη και μεράκι από τις βιολογικές μας καλλιέργειες, διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα των φρούτων μας και εξασφαλίζοντας την καλύτερη γεύση, το έντονο χρώμα και το υπέροχο άρωμα του ροδιού. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αναλλοίωτες τις σημαντικές ιδιότητες του ροδιού στον καταναλωτή μέσα από τον 100% φυσικό βιολογικό χυμό ροδιού παραγωγής μας και τους καρπούς του ροδιού που έχουν συλλεχθεί χειροποίητα χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών μέσων, αρωμάτων, χρωστικής ή νερού.Απολαύστε τον απίθανο φυσικό βιολογικό χυμό ροδιού μας και νιώστε την φρεσκάδα που σας προσφέρει σε συνδυασμό με την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση

 10. ALOE VERA NAXOS P.C.

  Ελλάδα

  Η Αλόε Βέρα Νάξου ξεκίνησε το 2014 και είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες καλλιέργειας και επεξεργασίας αλόης με έδρα την Νάξο. Aποτελείται από μια ομάδα παραγωγών αλόης, οι οποίοι ξεκίνησαν με όραμα να προβάλουν την βιολογική καλλιέργεια της αλόης και να την αναπτύξουν, δημιουργώντας μια καινοτόμο μονάδα επεξεργασίας πρώτης ύλης. Σήμερα η εταιρεία καλλιεργεί τα φυτά της σε ιδιωτικά κτήματα στο νησί της Νάξου, ιδανικό για την βιολογική καλλιέργεια της αλόης, και τα χωράφια ελέγχονται από την ΔΗΩ (DIOnet) πιστοποιούνται ως καλλιεργήσιμα εδάφη βιολογικής γεωργίας. Ακολουθούνται αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τo είδος της αλόης που καλλιεργείται είναι ποικιλία: Aloe Barbadensis Miller. Οι χαρακτηριστικοί μέθοδοι καλλιέργειας, συγκομιδής, αφαίρεσης και σταθεροποίησης επιτρέπουν στην Αλόε Βέρα Νάξου, να παράγει ένα βιολογικό προϊόν ανώτερης ποιότητας, το οποίο είναι εύκολα συγκρίσιμο με τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά της Αλόης. Tο προϊόν "ALOVEN" είναι επίσης πιστοποιημένο από το ICEA (Istituto per la Certificazione Etica a Ampientale) με κωδικό πιστοποίησης 324 BC 001 (ICEA ECO BIO COSMETICS), έναν από τούς μεγαλύτερους οργανισμούς πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων της Ευρώπης, με έδρα τη Μπολόνια της Ιταλίας. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2008 και ISO 22000: 2005-HACCP D&B D-U-N-S Number : 498882413 Για τις παραγγελίες σας στην Ελλάδα info@aloeveranaxos.com Για εξαγωγές exports@aloeveranaxos.com

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιολογικη γεωργια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.229 Επιχειρήσεις