• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιολογικη γεωργια

Αποτελέσματα για

Βιολογικη γεωργια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DINASTY HARPEN

  Γαλλία

  Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. REKYVA, AB

  Λιθουανία

  Η Rekyva, SC είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς τύρφης στις Βαλτικές χώρες. Με έδρα στην Λιθουανία, η εταιρεία παράγει φυσική τύρφη και επαγγελματικά υποστρώματα τύρφης για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες καλλιεργητές. Είμαστε έτοιμοι να παράγουμε οποιοδήποτε μείγμα κατόπιν αίτησης. Η τύρφη της Rekyva AB είναι τύρφη τύπου high-moor Sphagnum, ιδανική για την σπορά μιας ευρείας ποικιλίας σπόρων καθώς και για την βλάστηση και καλλιέργεια φυτών. Τα κύρια μας προϊόντα: Φυσική λευκή/ καφέ/ μαύρη τύρφη, τύρφη με προσαρμοσμένο pH, λιπασμένη τύρφη, επαγγελματικά υποστρώματα. Συσκευασία : 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, μεγάλα δεμάτια 3 ως 6 cmb. Διαιρέσεις: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Συνεχίζουμε να εκσυγχρονιστούμε, καινοτομούμε και να βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας και είμαστε σε θέση, υιοθετώντας υψηλά διεθνή πρότυπα, να κατακτήσουμε ηγετική θέση μεταξύ των παραγωγών τύρφης και υποστρωμάτων στον κόσμο. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε ! Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 3. QAMIAB

  Γαλλία

  Εκλεγμένο το καλύτερο σαφράν του κόσμου: το Αφγανικό σαφράν εκλέχθηκε ως το καλύτερο του κόσμου από το International Taste Institute, μπροστά από το μαροκινό σαφράν, το ιρανικό, ακόμα και το ισπανικό. Η QAMIAB επιλέγει για εσάς αποκλειστικά τα κόκκινα στίγματα, το πιο αρωματικό μέρος του υπέρου. Δεν χρησιμοποιούμε τις κίτρινες ίνες που μειώνουν την γεύση και τροποποιούν το τελικό βάρος.Συσκευασμένο στην Γαλλία, το Or Rouge σας θα διατηρήσει όλα τα αρώματα του.Χειροποίητη παραδοσιακή συγκομιδή το εκλεκτό σαφράν της QAMIAB καλλιεργείται υπό τον ήλιο του Αφγανιστάν και συλλέγεται χειροποίητα με σεβασμό στις μεγάλες παραδόσεις των καλλιεργειών του σαφράν. Το κορυφολόγημα πραγματοποιείται επίσης χειροποίητα.Λαμβάνετε συστηματικά την πιο πρόσφατη συγκομιδή, της φετινής ετήσιας εσοδιάς.Το σαφράν QAMIAB ήταν αποκλειστικά προορισμένο για πολύ καιρό στους επαγγελματίες βραβευμένους σεφ. Σήμερα, το σαφράν προσφέρεται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες.Έντονη γεύση και πλούσιο άρωμα: Προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε έναν εξαιρετικό Αφγανικό σαφράν υψηλής ποιότητας, διεξάγουμε έναν διπλό έλεγχο από ανεξάρτητα εργαστήρια. Το πρώτο στο Αφγανιστάν μόλις πριν την εξαγωγή και το δεύτερο στην Γαλλία πριν την συσκευασία του.

 4. TECHSEALAB

  Γαλλία

  Η TECHSEALAB, εταιρεία από την Βρετάνη, εξειδικεύεται στις φυτικές, θαλάσσιες και χερσαίες βιοτεχνολογίες. Η TECHSEALAB υλοποιεί τεχνολογίες που επιτρέπουν: - την επεξεργασία γνήσιων ενεργών ουσιών (από ιδιόκτητες τεχνολογίες) σε υγρή, στερεή μορφή ή σε μορφή κρέμας, από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες που προέρχονται από έναν εξαιρετικό τοπίο στην νότια άκρη της περιοχής του Finistère, - την σύνθεση τελικών προϊόντων που προορίζονται κυρίως στην αγορά της γεωργίας. Η TECHSEALAB προσφέρει φυσικές εναλλακτικές λύσεις αξιοποιώντας τις άλγες και τα φυτά. Οι φυσικές αυτές εναλλακτικές ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας έτσι την βούληση μας για μια διεθνής ανάπτυξη. Τα προϊόντα TECHSEALAB προορίζονται για τις μεγάλες γεωργικές καλλιέργειες αλλά και για τους αμπελώνες, τα φυτώρια, την δενδροκομία, την φυτοκομία…

 5. SPN AGROBIO®

  Γαλλία

  Η SPN AGROBIO® αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται λύσεις για πρώτες ύλες, πουρίνες, αφεψήματα, εκχυλίσματα, εκ των οποίων τα πιο γνωστά είναι η πουρίνη της τσουκνίδας (Urtica dioica) και σκευάσματα που χρησιμοποιούνται σε βιολογικές καλλιέργιες με βάση επιλεγμένα φυτά. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που προορίζονται για την καλλιέργεια δημητριακών, για οπωροκηπευτικά, δενδροκομικά, λαχανικά, για την αμπελουργία, για γήπεδα γκολφ, χώρους πρασίνου, κήπους συλλογικοτήτων και ιδιωτών. Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε σχετικά με τα μηκυτοκτόνα, εντομοκτόνα και ακαρεοκτόνα μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KHLA SAS L'ÉPICERIE DU MÉKONG

  Γαλλία

  Η KHLA είναι μια Γαλλό-Καμποτζιανή οικογενειακή επιχείρηση που εξειδικεύεται στα μπαχαρικά βιολογικής προέλευσης υψηλής ποιότητας από την Ασία. Σας προσφέρουμε μια συλλογή πιπεριών και αλατιών από την Καμπότ, καθώς και πιπέρια από το Σιτσουάν, αλάτι Ιμαλάϊας, αρωματικό ρύζι από την Καμπότζη και άλλα μοναδικά προϊόντα από τις χώρες του Μεκόνγκ. Έτσι καθιερώσαμε μια στενή σχέση με όλους τους παραγωγούς μας προσφέροντας έναν μοναδικό χαρακτήρα στα βιολογικά μας μπαχαρικά, στα τσάγια και στα ρύζια μας: μοσχοκάρυδο, γαρύφαλλο, γλυκάνισο, πιπερόριζα, κανέλα Κεϋλάνης, μαύρο κάρυ κ.λπ. Τα εξαιρετικά μας προϊόντα προκύπτουν από τον συνδυασμό μιας υπομονετικής και σοβαρής εργασίας των καλλιεργητών, της εύνοιας του κλίματος και της γαλλικής τεχνογνωσίας. ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - Τα βιολογικά μας μπαχαρικά από την Ασία καθώς και τα τσάγια μας που κυκλοφορούν υπό την εμπορική ονομασία Thé d’Asie προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια, γεγονός που εξασφαλίζει μια παραγωγή φιλική προς το περιβάλλον, χωρίς λιπάσματα ή εντομοκτόνα. - Το εμβληματικό μας προϊόν, το πιπέρι από την πόλη Καμπότ, χαρακτηρίζεται συχνά ως το " καλύτερο πιπέρι του κόσμου." Σπάνια διάκριση για ένα μπαχαρικό, αυτό το πιπέρι διαθέτει σήμα IGP που εξασφαλίζει την προέλευση του, την ποιότητα του και την βιολογική του παραγωγή. - Εξασφαλίζουμε την αυστηρή εφαρμογή ηθικών κριτηρίων για μια δίκαιη παραγωγή. Τα μπαχαρικά μας αρωματίζουν τα τσάγια μας σύμφωνα με τις ιδιόκτητες μας συνταγές ή προσφέρονται απλά χωρίς άρωμα, φυσικά. Μαύρο, πράσινο, λευκό τσάι ή τσάι oolong. Συμβουλευτείτε τον κατάλογο μας με τα εκλεπτυσμένα μπαχαρικά, τσάγια και ρύζια από την περιοχή του Μεκόνγκ ή επικοινωνήστε μαζί μας !

 2. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Γαλλία

  ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στο κτήμα Tour Campanets ! Το κτήμα μας, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Puy-Sainte-Réparade μεταξύ Luberon και Μεσόγειας θάλασσας, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, εκτείνεται σε 60 εκτάρια δάσους και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μ. ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ καλλιεργούνται σε αργιλικό και ασβεστολιθικό έδαφος με μεγάλη προσοχή, είναι βιολογικής καλλιέργειας ώστε να εκφράσουμε όλη την δυνατότητα της περιοχής μας. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ : η οινοποίηση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο με την καλλιέργεια σε λεπτά κατακάθια, μακροχρόνια ζύμωση εν ψυχρώ, διαχείριση της οξυγόνωσης και των θερμοκρασιών, περιορισμένη ένταξη θειωδών ουσιών και εισροών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι : το σταφύλι πρώτα από όλα! Η ΚΑΒΑ : σύμβολο του χώρου, ο τετραώροφος μας πύργος μας οινοποίησης είναι μοναδικός στην Γαλλία. Καινότομη, επιτρέπει μια οινοποίηση με βαρύτητα με στόχο την ποιότητα: "Εδώ κατεβαίνουμε κυκλικά, ομαλά". Ο στόχος μας. να προσφέρουμε κρασιά για την απόλαυση και για να μοιραστούν...

 3. FARMA EXPORT

  Ιταλία

  Η Farma Export, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Pietro Compierchio το 2013 και εδρεύει στη Via Manfredonia in Cerignola (FG), όπου παράγει, εμπορεύεται και διανέμει φυτοφάρμακα για χρήση στη γεωργία εδώ και χρόνια. Χάρη στη συνεχή έρευνα, η εταιρεία είναι σε θέση να εγγυηθεί την καλύτερη απόδοση παραγωγής και προϊόντα υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας μόνο βιολογικές ουσίες ικανές να ενισχύσουν κάθε τύπο καλλιέργειας και εδάφους.

 4. KALI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Ιταλία

  KALI Srl, γεωργική εταιρεία, εξειδικευμένη στην παραγωγή και διανομή Βιολογικού Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου Βεβαιωμένης και Πιστοποιημένης Ποιότητας. Η KALI Srl επιδιώκει έναν καινοτόμο σχεδιασμό, που αποτελείται από νέες τεχνολογίες και σεβασμό για το περιβάλλον, που προωθείται με δέσμευση και επιμονή από την οικογένεια Sandi - Gentilini. Η εταιρεία έχει την ίδια προσοχή και φροντίδα για το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της, από τις ελιές μέχρι το τελικό προϊόν και το παραδίδει απευθείας στους πελάτες της.

 5. DOMAINE L'HERMITON

  Γαλλία

  Η εταιρεία DOMAINE L'HERMITON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδια, αποφλοιωμενα καρυδια, λυκισκος, και κανναβη. Έχει έδρα σε Montlaur En Diois, Γαλλία.

 1. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Γαλλία

  Η εταιρεία VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιούχα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Θεμιτό εμπόριο, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Τρόφιμα βιολογικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Αποξηραμένα φρούτα, και Ελαιούχα. Έχει έδρα σε Montenay, Γαλλία.

 2. BIOFRUISEC

  Γαλλία

  Η εταιρεία BIOFRUISEC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Φρούτα αποξηραμένα, Αποξηραμένα φρούτα, Θεμιτό εμπόριο, παπαγια, εξωτικα φρουτα, εισαγωγη φρουτων, βατομουρα, και βιολογικα φρουτα. Έχει έδρα σε Ressons-Sur-Matz, Γαλλία.

 1. ISOPE PROVENCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ISOPE PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ριγανη, θυμαρι, Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, Αρωματοθεραπεία και φυσικά προϊόντα, Αιθέρια έλαια 100% φυσικά, κολιανδρο, και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

 2. PATURAGES COMTOIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία PATURAGES COMTOIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, τυροκομία, τυρι μπρι, κεφαλοτυρια, καμαμπερ, γραβιερα, ωρίμανση τυριών, ωρίμανση και παραγωγή τυριών, και τετηγμενο τυρι. Έχει έδρα σε Aboncourt-Gesincourt, Γαλλία.

 3. HUILERIE-THEOS

  Ρεϋνιόν

  Η εταιρεία HUILERIE-THEOS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιόλαδο, ελληνικό ελαιόλαδο, Ελαιόλαδο, Βιολογικό ελαιόλαδο, και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής παραγωγής. Έχει έδρα σε Le Tampon, Ρεϋνιόν .

 4. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία FRESH FUTURE SP.Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα βιολογικά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λαχανικά φρέσκα, Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα λαχανικα, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Poznan, Πολωνία.

 5. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

  Γαλλία

  Η εταιρεία INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπαχαρικά, αγροδιατροφικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Rosny-Sous-Bois, Γαλλία.

 6. ADAN VILLAGE EOOD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία ADAN VILLAGE EOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτώρια και προστασία φυτωρίων, βιολογικη ολυρα, ολυρα, αλευρι, βιολογικο αλευρι, κριθαρι, και οικολογικα γεωργικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Dabovitsa, Βουλγαρία.

 7. CLAC

  Γαλλία

  Η εταιρεία CLAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Σούπες, Είδη χειροτεχνίας, Οσπρια, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Σούπες, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, σετ δώρου, και εργασία στα μέτρα του πελάτη. Έχει έδρα σε Cournon D'auvergne, Γαλλία.

 8. GTMD SARL

  Μάλι

  Η εταιρεία GTMD SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιούχα, άνθρακας, Ελαιώδη καλλιέργεια, Ελαιούχα, και βιολογικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Bamako, Μάλι.

 1. OLTRESOLE SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία OLTRESOLE SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ξηροι καρποι, ψημενοι ξηροι καρποι, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, και προμηθειες για εστιατορια. Έχει έδρα σε Forlì, Ιταλία.

 2. BTU-CENTER

  Ουκρανία

  Η εταιρεία BTU-CENTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά και λιπάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Λιπάσματα φυσικά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, βιοδιεγερτες - λιπασμα, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, οργανικό και βιολογικό λίπασμα, βιοδιεγερτες, Λιπάσματα φυσικά, και προϊον οργανικης βελτιωσης. Έχει έδρα σε Sofiyivska Borshahivka, Ουκρανία.

 3. AXENE FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία AXENE FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποστακτηρια, εκχυλισματα φαρμακευτικων φυτων, αποσταγματα για την αρωματοποιια και τα καλλυντικα, αρωματικα και ιατρικα φυτα, φυσικα καλλυντικα προϊοντα, Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, Βιολογικά ανθόνερα, Παρασκευάζεται ανθόνερο, και βιολογικη γεωργια. Έχει έδρα σε Poiroux, Γαλλία.

 4. CHANVREINE - OLYMPE-CBD

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHANVREINE - OLYMPE-CBD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ροφήματα από βότανα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Μέλι, Καλλυντικά, Ροφήματα από βότανα, φυτικα εκχυλισματα, λάδι τροφίμων, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, και βιολογικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Boissy-Saint-Léger, Γαλλία.

 5. ASKOXYLAKIS ANT. EMMANOUIL

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας Askofruit - Ασκοξυλάκης Αντ. Εμμανουήλ ιδρύθηκε το 2015 και στεγάζεται στην πιο εύφορη περιοχή της Κρήτης και σε ένα μέρος πιστό στην Κρητική διατροφή και τις παραδόσεις, τους Βώρους Ηρακλείου Κρήτης.Το έτος 2009 ξεκινήσαμε τη φύτευση 2.500 δέντρων ροδιάς και κάθε χρόνο έκτοτε προχωράμε σε νέες φυτεύσεις εμπλουτίζοντας τις ποικιλίες μας με σκοπό την αύξηση της παραγωγής μας. Οι ροδιές μας καλλιεργούνται με απόλυτα βιολογικό τρόπο, με φροντίδα και σεβασμό προς το περιβάλλον και με στόχο να διατηρήσουμε τις εξαίρετες ιδιότητες του φρούτου της ροδιάς οι οποίες έχουν πολύ σημαντικά οφέλη για την υγεία.Τα δέντρα μας περιέχουν ντόπιες ποικιλίες όπως τις Λεφάνεια και Λιγόρτυνα (γλυκιά), Ελληνική ποικιλία Ερμιόνης (γλυκιά), την Αμερικάνικη Wonderful (γλυκόξινη) καθώς επίσης και την Ισραηλίτικη Ako (γλυκιά). Τα ρόδια μας συλλέγονται με πολλή αγάπη και μεράκι από τις βιολογικές μας καλλιέργειες, διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα των φρούτων μας και εξασφαλίζοντας την καλύτερη γεύση, το έντονο χρώμα και το υπέροχο άρωμα του ροδιού. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αναλλοίωτες τις σημαντικές ιδιότητες του ροδιού στον καταναλωτή μέσα από τον 100% φυσικό βιολογικό χυμό ροδιού παραγωγής μας και τους καρπούς του ροδιού που έχουν συλλεχθεί χειροποίητα χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών μέσων, αρωμάτων, χρωστικής ή νερού.Απολαύστε τον απίθανο φυσικό βιολογικό χυμό ροδιού μας και νιώστε την φρεσκάδα που σας προσφέρει σε συνδυασμό με την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση

 6. ALOE VERA NAXOS P.C.

  Ελλάδα

  Η Αλόε Βέρα Νάξου ξεκίνησε το 2014 και είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες καλλιέργειας και επεξεργασίας αλόης με έδρα την Νάξο. Aποτελείται από μια ομάδα παραγωγών αλόης, οι οποίοι ξεκίνησαν με όραμα να προβάλουν την βιολογική καλλιέργεια της αλόης και να την αναπτύξουν, δημιουργώντας μια καινοτόμο μονάδα επεξεργασίας πρώτης ύλης. Σήμερα η εταιρεία καλλιεργεί τα φυτά της σε ιδιωτικά κτήματα στο νησί της Νάξου, ιδανικό για την βιολογική καλλιέργεια της αλόης, και τα χωράφια ελέγχονται από την ΔΗΩ (DIOnet) πιστοποιούνται ως καλλιεργήσιμα εδάφη βιολογικής γεωργίας. Ακολουθούνται αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τo είδος της αλόης που καλλιεργείται είναι ποικιλία: Aloe Barbadensis Miller. Οι χαρακτηριστικοί μέθοδοι καλλιέργειας, συγκομιδής, αφαίρεσης και σταθεροποίησης επιτρέπουν στην Αλόε Βέρα Νάξου, να παράγει ένα βιολογικό προϊόν ανώτερης ποιότητας, το οποίο είναι εύκολα συγκρίσιμο με τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά της Αλόης. Tο προϊόν "ALOVEN" είναι επίσης πιστοποιημένο από το ICEA (Istituto per la Certificazione Etica a Ampientale) με κωδικό πιστοποίησης 324 BC 001 (ICEA ECO BIO COSMETICS), έναν από τούς μεγαλύτερους οργανισμούς πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων της Ευρώπης, με έδρα τη Μπολόνια της Ιταλίας. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2008 και ISO 22000: 2005-HACCP D&B D-U-N-S Number : 498882413 Για τις παραγγελίες σας στην Ελλάδα info@aloeveranaxos.com Για εξαγωγές exports@aloeveranaxos.com

 7. ALOE VERA HELLAS

  Ελλάδα

  Our company ALOE VERA HELLAS is a leading company in Crete, Greece producing aloe Vera products such as: aloe juice/gel, aloe Vera marmalade's with fresh fruits, aloe juice drinks (awarded at the international taste awards – https: //www.taste-institute.com/en/awarded-products/product-details/9021250 ) as well as aloe carbonated juice drinks  ( 1st in the world) etc.  We also offer private label services as well as formulation and production of new aloe based products according to client demands. Our factory functions under FSSC 22000 (TUV AUSTRIA CERTIFIED) and GMP (NATIONAL ORGANIZATION OF MEDICINE E.O.F. for production of food supplements) standards ensuring the quality and safety of our products. The aloe gel/juice we use in all of our products is fresh (not powder), certified organic (GR-BIO-01) and comes from certified organic, Greek, cultivators. Our company also has FDA and DUNS numbers for our juice and beverage products. You can find all of our products if you kindly visit our site www.aloevera-hellas.gr. 

 8. ASPANGER BERGBAU UND MINERALWERKE GMBH & CO KG

  Αυστρία

  Η Aspanger Bergbau GmbH παράγει από το 1856 καθαρό μοσχοβίτη (Aspanger MICA) και ένα μείγμα μαρμαρυγία-άμμου χαλαζία (Aspanger ASPOLIT). Η ιδιαιτερότητα του μαρμαρυγία Aspanger είναι αφενός η καθαρότητα του ορυκτού και αφετέρου ο εξαιρετικά ψιλός κόκκος. Τα δύο κύρια προϊόντα Aspanger MICA και Aspanger ASPOLIT χρησιμοποιούνται με επιτυχία ως πληρωτικά υλικά υψηλής απόδοσης σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές σε ολόκληρο τον κόσμο. Και τα δύο πληρωτικά υλικά διατίθενται σε μεγάλο βαθμό μέσω αποκλειστικών αντιπροσώπων όχι μόνο στην κύρια αγορά της Ευρώπης, αλλά και στη Βόρεια και Νότια Αμερική, καθώς και εδώ και πολλά χρόνια και στην Ασία. Εκτός από την κύρια βιομηχανία χρωμάτων & βερνικιών, τα δύο πληρωτικά υλικά χρησιμοποιούνται επίσης στους τομείς των πλαστικών και της κόλλας, στη βιολογική γεωργία, στα καλλυντικά, στα χημικά δομικά προϊόντα, στον κλάδο των χυτηρίων και στη χαρτοβιομηχανία χάρη στις πολυάριθμες θετικές τους ιδιότητες.

 9. THEA TERRA

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2016, μετά από 2 χρόνια συνεχόμενης μελέτης και έρευνας. Δύο νέα παιδιά, ο Δημήτρης Κατσίμπας και η Ελίνα Δαϊόγλου έφτασαν στα όρια Γρεβενών και Καλαμπάκας, όπου έστησαν με μεράκι την εταιρια, μια μονάδα βιολογικής παραγωγής και διάθεσης σιδερίτη, θέλοντας να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Καλλιεργούν, μαζεύουν και συσκευάζουν χωρίς καμία πρόσθετη επεξεργασία εξαιρετικής ποιότητας τσάι του βουνού, από δικές τους καλλιέργειες στη Β. Ελλάδα, με μοναδικό άρωμα που υπόσχεται την ύψιστη απόλαυση, σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες. Όλες οι διαδικασίες επιτυγχάνονται με τον απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον, αλλά και το ίδιο το προϊόν. Όραμά τους, είναι να διευρύνουν τους ορίζοντες της εταιρίας αναπτύσσοντας συνεργασίες και με την διεθνή αγορά καθώς, όπως υποστηρίζουν, « Το τσάι του βουνού, είναι ένα μοναδικό βότανο που πρέπει να το γνωρίσει ο ξένος και να το αγαπήσει όπως ο Έλληνας, για τα πολύτιμα συστατικά που προσφέρει στο σώμα μας, αλλά και την ψυχική ηρεμία, χαλάρωση και ευεξία που νιώθει κανείς αν γευτεί αυτό το μοναδικό ελληνικό βότανο».

  Όλα τα προϊόντα για "βιολογικη γεωργια"

 10. BIOAGROS

  Ελλάδα

  Η εταιρία Βιοαγρός Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990 από τον γεωπόνο - βιοκαλλιεργητή Κώστα Παπαδόπουλο. Εδώ και 28 χρόνια είμαστε μια από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρίες βιολογικών τροφίμων προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Εδώ και 30 χρόνια είμαστε από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρίες βιολογικών τροφίμων. Διαθέτουμε σημαντική τεχνογνωσία στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων διατροφής και εξελισσόμαστε συνεχώς μέσα από την έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων. Μελετάμε τις σύγχρονες τάσεις ενώ είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί στην επιλογή πρώτων υλών και στον ποιοτικό έλεγχο. Στόχος μας είναι, τα προϊόντα μας να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και να προσφέρουν φυσικά και ευεργετικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς και να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών ευρύτερα. Οι ιδιόκτητες κεντρικές μας εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Κρύα Βρύση της Πέλλας σε έκταση 4.000 τμ. Ταυτόχρονα διαθέτουμε υποκατάστημα 2.000 τμ. στο κέντρο της Αθήνας και γραφείο στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Έχουμε ως προσανατολισμό μια ανθρώπινη και πολιτισμένη κοινωνία που θα φροντίζει συνεχώς για την αειφορία του πλανήτη και για την ευημερία της. Αναδεικνύουμε τον πλούτο της Ελληνικής γης με σεβασμό στον καταναλωτή, προσπαθώντας συνεχώς να ελέγχουμε και να βελτιώνουμε τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας των τροφίμων μας.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιολογικη γεωργια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.309 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες