• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιολογικη γεωργια

Αποτελέσματα για

Βιολογικη γεωργια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. REKYVA, AB

  Λιθουανία

  Verified by Europages badge

  Η Rekyva, SC είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς τύρφης στις Βαλτικές χώρες. Με έδρα στην Λιθουανία, η εταιρεία παράγει φυσική τύρφη και επαγγελματικά υποστρώματα τύρφης για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες καλλιεργητές. Είμαστε έτοιμοι να παράγουμε οποιοδήποτε μείγμα κατόπιν αίτησης. Η τύρφη της Rekyva AB είναι τύρφη τύπου high-moor Sphagnum, ιδανική για την σπορά μιας ευρείας ποικιλίας σπόρων καθώς και για την βλάστηση και καλλιέργεια φυτών. Τα κύρια μας προϊόντα: Φυσική λευκή/ καφέ/ μαύρη τύρφη, τύρφη με προσαρμοσμένο pH, λιπασμένη τύρφη, επαγγελματικά υποστρώματα. Συσκευασία : 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, μεγάλα δεμάτια 3 ως 6 cmb. Διαιρέσεις: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Συνεχίζουμε να εκσυγχρονιστούμε, καινοτομούμε και να βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας και είμαστε σε θέση, υιοθετώντας υψηλά διεθνή πρότυπα, να κατακτήσουμε ηγετική θέση μεταξύ των παραγωγών τύρφης και υποστρωμάτων στον κόσμο. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε ! Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. DINASTY HARPEN

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. QAMIAB

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Εκλεγμένο το καλύτερο σαφράν του κόσμου: το Αφγανικό σαφράν εκλέχθηκε ως το καλύτερο του κόσμου από το International Taste Institute, μπροστά από το μαροκινό σαφράν, το ιρανικό, ακόμα και το ισπανικό. Η QAMIAB επιλέγει για εσάς αποκλειστικά τα κόκκινα στίγματα, το πιο αρωματικό μέρος του υπέρου. Δεν χρησιμοποιούμε τις κίτρινες ίνες που μειώνουν την γεύση και τροποποιούν το τελικό βάρος.Συσκευασμένο στην Γαλλία, το Or Rouge σας θα διατηρήσει όλα τα αρώματα του.Χειροποίητη παραδοσιακή συγκομιδή το εκλεκτό σαφράν της QAMIAB καλλιεργείται υπό τον ήλιο του Αφγανιστάν και συλλέγεται χειροποίητα με σεβασμό στις μεγάλες παραδόσεις των καλλιεργειών του σαφράν. Το κορυφολόγημα πραγματοποιείται επίσης χειροποίητα.Λαμβάνετε συστηματικά την πιο πρόσφατη συγκομιδή, της φετινής ετήσιας εσοδιάς.Το σαφράν QAMIAB ήταν αποκλειστικά προορισμένο για πολύ καιρό στους επαγγελματίες βραβευμένους σεφ. Σήμερα, το σαφράν προσφέρεται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες.Έντονη γεύση και πλούσιο άρωμα: Προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε έναν εξαιρετικό Αφγανικό σαφράν υψηλής ποιότητας, διεξάγουμε έναν διπλό έλεγχο από ανεξάρτητα εργαστήρια. Το πρώτο στο Αφγανιστάν μόλις πριν την εξαγωγή και το δεύτερο στην Γαλλία πριν την συσκευασία του.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. VNESHTORG-RUS LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η Vneshtorg-Rus εισάγει και εξάγει γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα στην Ρωσία: chickpeas, φακές, σιτάρι, κεχρί, και πολλές άλλες καλλιέργειες, διαχειρίζεται τον εφοδιασμό αγροκτημάτων σε σπόρους, λαχανικά και ελαιόσπορους, καθώς και γεύματα από κράμβη, από σόγια και από ηλίανθο για την πάχυνση των γεωργικών ζώων. Η εταιρεία αγοράζει οργανικά γεωργικά προϊόντα από οργανικά αγροκτήματα που καλλιεργούν τις καλλιέργειες τους σε οικολογικά ασφαλής περιοχές της Ρωσίας, χρησιμοποιούν οργανικά λιπάσματα και την εναλλαγή καλλιεργειών, διατηρούν την υγεία του εδάφους και την υγεία των οικοσυστημάτων και των ανθρώπων. Τα πιστοποιημένα προϊόντα της Vneshtorg-Rus δεν περιέχουν εντομοκτόνα ή ΓΤΟ καθώς υποβάλλονται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο εντός της εταιρείας ώστε να τηρούν εφαρμόσιμα πρότυπα. Η Vneshtorg-Rus είναι πιστός και υπεύθυνος εταίρος για τους πελάτες από την Κίνα, την Ινδία, τα ΗΑΕ, την Αλγερία, το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Βέλγιο και παρέχει παγκόσμια αποστολή οργανικών γεωργικών προϊόντων με σιδηροδρομική, οδική και θαλάσσια μεταφορά. Η κύρια αρχή της εταιρείας είναι να φροντίσει για τις ανάγκες και τα οφέλη των πελατών της.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. FARMA EXPORT

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Farma Export, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Pietro Compierchio το 2013 και εδρεύει στη Via Manfredonia in Cerignola (FG), όπου παράγει, εμπορεύεται και διανέμει φυτοφάρμακα για χρήση στη γεωργία εδώ και χρόνια. Χάρη στη συνεχή έρευνα, η εταιρεία είναι σε θέση να εγγυηθεί την καλύτερη απόδοση παραγωγής και προϊόντα υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας μόνο βιολογικές ουσίες ικανές να ενισχύσουν κάθε τύπο καλλιέργειας και εδάφους.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. LE QUERCE DI ANNIBALE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η αγροτική επιχείριση Le Querce di Annibale είναι ενεργή και παραγωγική εδώ και δεκαετίες, σεβόμενη τη βιοποικιλότητα του Vùlture. Μια έκταση 24 εκταρίων, εκ των οποίων τα 10 είναι αφιερωμένα στη βιολογική ελαιοκαλλιέργεια, πιστοποιημένη από τον φορέα ελέγχου ICEA και βραβευμένη με το σήμα Dop Vùlture. Παράγουμε τρόφιμα υψηλής ποιότητας (λάδι, κρασί, ζυμαρικά, όσπρια, μέλι) με πλήρη σεβασμό στους φυσικούς κύκλους και τη βιοποικιλότητα. Ελάτε να μας επισκεφτείτε, να γευτείτε τη φύση και τα προϊόντα της.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. AZIENDA AGRICOLA BIO BONIZIO

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Αγρόκτημα Bio Bonizio - B&B Στο Borgo, στην καρδιά του εθνικού πάρκου Alta Murgia, βρίσκεται το Montegrosso. Ένα μικρό αυθεντικό χωριό, πλούσιο σε ιστορία, φύση και μαγεία. Εδώ, στα μισά του δρόμου ανάμεσα στη θάλασσα, τους λόφους Castel del Monte και Murgia, η βιολογική φάρμα Bonizio παράγει κρασί και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο εδώ και γενιές. Η εταιρεία Bonizio μπορεί να βασιστεί στην εξαιρετική παραγωγή κρασιού. Nero di Troia, Primitivo, Moscatello, Fiano και Montepulciano.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. BYRDAL APS

  Δανία

  Verified by Europages badge
 4. CAP CHANVRE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 5. LES PALMIERS D'ANIS

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 1. GRENADE & CO

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 2. GREENEO

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 3. CAP CHANVRE COOPERATIVE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 4. HUILERIE-THEOS

  Ρεϋνιόν

  Verified by Europages badge
 5. GTMD SARL

  Μάλι

  Verified by Europages badge
 6. LAVAND' & SENS - PRODUCTEUR D'HUILES ESSENTIELLES 100% PURES, NATURELLES ET BIOLOGIQUES

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 7. CATELIN LOGI-FERT SARL

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 8. ASKOXYLAKIS ANT. EMMANOUIL

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας Askofruit - Ασκοξυλάκης Αντ. Εμμανουήλ ιδρύθηκε το 2015 και στεγάζεται στην πιο εύφορη περιοχή της Κρήτης και σε ένα μέρος πιστό στην Κρητική διατροφή και τις παραδόσεις, τους Βώρους Ηρακλείου Κρήτης.Το έτος 2009 ξεκινήσαμε τη φύτευση 2.500 δέντρων ροδιάς και κάθε χρόνο έκτοτε προχωράμε σε νέες φυτεύσεις εμπλουτίζοντας τις ποικιλίες μας με σκοπό την αύξηση της παραγωγής μας. Οι ροδιές μας καλλιεργούνται με απόλυτα βιολογικό τρόπο, με φροντίδα και σεβασμό προς το περιβάλλον και με στόχο να διατηρήσουμε τις εξαίρετες ιδιότητες του φρούτου της ροδιάς οι οποίες έχουν πολύ σημαντικά οφέλη για την υγεία.Τα δέντρα μας περιέχουν ντόπιες ποικιλίες όπως τις Λεφάνεια και Λιγόρτυνα (γλυκιά), Ελληνική ποικιλία Ερμιόνης (γλυκιά), την Αμερικάνικη Wonderful (γλυκόξινη) καθώς επίσης και την Ισραηλίτικη Ako (γλυκιά). Τα ρόδια μας συλλέγονται με πολλή αγάπη και μεράκι από τις βιολογικές μας καλλιέργειες, διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα των φρούτων μας και εξασφαλίζοντας την καλύτερη γεύση, το έντονο χρώμα και το υπέροχο άρωμα του ροδιού. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αναλλοίωτες τις σημαντικές ιδιότητες του ροδιού στον καταναλωτή μέσα από τον 100% φυσικό βιολογικό χυμό ροδιού παραγωγής μας και τους καρπούς του ροδιού που έχουν συλλεχθεί χειροποίητα χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών μέσων, αρωμάτων, χρωστικής ή νερού.Απολαύστε τον απίθανο φυσικό βιολογικό χυμό ροδιού μας και νιώστε την φρεσκάδα που σας προσφέρει σε συνδυασμό με την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση

 9. ALOE VERA NAXOS P.C.

  Ελλάδα

  Η Αλόε Βέρα Νάξου ξεκίνησε το 2014 και είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες καλλιέργειας και επεξεργασίας αλόης με έδρα την Νάξο. Aποτελείται από μια ομάδα παραγωγών αλόης, οι οποίοι ξεκίνησαν με όραμα να προβάλουν την βιολογική καλλιέργεια της αλόης και να την αναπτύξουν, δημιουργώντας μια καινοτόμο μονάδα επεξεργασίας πρώτης ύλης. Σήμερα η εταιρεία καλλιεργεί τα φυτά της σε ιδιωτικά κτήματα στο νησί της Νάξου, ιδανικό για την βιολογική καλλιέργεια της αλόης, και τα χωράφια ελέγχονται από την ΔΗΩ (DIOnet) πιστοποιούνται ως καλλιεργήσιμα εδάφη βιολογικής γεωργίας. Ακολουθούνται αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τo είδος της αλόης που καλλιεργείται είναι ποικιλία: Aloe Barbadensis Miller. Οι χαρακτηριστικοί μέθοδοι καλλιέργειας, συγκομιδής, αφαίρεσης και σταθεροποίησης επιτρέπουν στην Αλόε Βέρα Νάξου, να παράγει ένα βιολογικό προϊόν ανώτερης ποιότητας, το οποίο είναι εύκολα συγκρίσιμο με τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά της Αλόης. Tο προϊόν "ALOVEN" είναι επίσης πιστοποιημένο από το ICEA (Istituto per la Certificazione Etica a Ampientale) με κωδικό πιστοποίησης 324 BC 001 (ICEA ECO BIO COSMETICS), έναν από τούς μεγαλύτερους οργανισμούς πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων της Ευρώπης, με έδρα τη Μπολόνια της Ιταλίας. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2008 και ISO 22000: 2005-HACCP D&B D-U-N-S Number : 498882413 Για τις παραγγελίες σας στην Ελλάδα info@aloeveranaxos.com Για εξαγωγές exports@aloeveranaxos.com

 10. ALOE VERA HELLAS

  Ελλάδα

  Our company ALOE VERA HELLAS is a leading company in Crete, Greece producing aloe Vera products such as: aloe juice/gel, aloe Vera marmalade's with fresh fruits, aloe juice drinks (awarded at the international taste awards – https: //www.taste-institute.com/en/awarded-products/product-details/9021250 ) as well as aloe carbonated juice drinks  ( 1st in the world) etc.  We also offer private label services as well as formulation and production of new aloe based products according to client demands. Our factory functions under FSSC 22000 (TUV AUSTRIA CERTIFIED) and GMP (NATIONAL ORGANIZATION OF MEDICINE E.O.F. for production of food supplements) standards ensuring the quality and safety of our products. The aloe gel/juice we use in all of our products is fresh (not powder), certified organic (GR-BIO-01) and comes from certified organic, Greek, cultivators. Our company also has FDA and DUNS numbers for our juice and beverage products. You can find all of our products if you kindly visit our site www.aloevera-hellas.gr. 

 1. ASPANGER BERGBAU UND MINERALWERKE GMBH & CO KG

  Αυστρία

  Η Aspanger Bergbau GmbH παράγει από το 1856 καθαρό μοσχοβίτη (Aspanger MICA) και ένα μείγμα μαρμαρυγία-άμμου χαλαζία (Aspanger ASPOLIT). Η ιδιαιτερότητα του μαρμαρυγία Aspanger είναι αφενός η καθαρότητα του ορυκτού και αφετέρου ο εξαιρετικά ψιλός κόκκος. Τα δύο κύρια προϊόντα Aspanger MICA και Aspanger ASPOLIT χρησιμοποιούνται με επιτυχία ως πληρωτικά υλικά υψηλής απόδοσης σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές σε ολόκληρο τον κόσμο. Και τα δύο πληρωτικά υλικά διατίθενται σε μεγάλο βαθμό μέσω αποκλειστικών αντιπροσώπων όχι μόνο στην κύρια αγορά της Ευρώπης, αλλά και στη Βόρεια και Νότια Αμερική, καθώς και εδώ και πολλά χρόνια και στην Ασία. Εκτός από την κύρια βιομηχανία χρωμάτων & βερνικιών, τα δύο πληρωτικά υλικά χρησιμοποιούνται επίσης στους τομείς των πλαστικών και της κόλλας, στη βιολογική γεωργία, στα καλλυντικά, στα χημικά δομικά προϊόντα, στον κλάδο των χυτηρίων και στη χαρτοβιομηχανία χάρη στις πολυάριθμες θετικές τους ιδιότητες.

 2. THEA TERRA

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2016, μετά από 2 χρόνια συνεχόμενης μελέτης και έρευνας. Δύο νέα παιδιά, ο Δημήτρης Κατσίμπας και η Ελίνα Δαϊόγλου έφτασαν στα όρια Γρεβενών και Καλαμπάκας, όπου έστησαν με μεράκι την εταιρια, μια μονάδα βιολογικής παραγωγής και διάθεσης σιδερίτη, θέλοντας να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Καλλιεργούν, μαζεύουν και συσκευάζουν χωρίς καμία πρόσθετη επεξεργασία εξαιρετικής ποιότητας τσάι του βουνού, από δικές τους καλλιέργειες στη Β. Ελλάδα, με μοναδικό άρωμα που υπόσχεται την ύψιστη απόλαυση, σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες. Όλες οι διαδικασίες επιτυγχάνονται με τον απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον, αλλά και το ίδιο το προϊόν. Όραμά τους, είναι να διευρύνουν τους ορίζοντες της εταιρίας αναπτύσσοντας συνεργασίες και με την διεθνή αγορά καθώς, όπως υποστηρίζουν, « Το τσάι του βουνού, είναι ένα μοναδικό βότανο που πρέπει να το γνωρίσει ο ξένος και να το αγαπήσει όπως ο Έλληνας, για τα πολύτιμα συστατικά που προσφέρει στο σώμα μας, αλλά και την ψυχική ηρεμία, χαλάρωση και ευεξία που νιώθει κανείς αν γευτεί αυτό το μοναδικό ελληνικό βότανο».

 3. BIOAGROS

  Ελλάδα

  Η εταιρία Βιοαγρός Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990 από τον γεωπόνο - βιοκαλλιεργητή Κώστα Παπαδόπουλο. Εδώ και 28 χρόνια είμαστε μια από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρίες βιολογικών τροφίμων προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Εδώ και 30 χρόνια είμαστε από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρίες βιολογικών τροφίμων. Διαθέτουμε σημαντική τεχνογνωσία στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων διατροφής και εξελισσόμαστε συνεχώς μέσα από την έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων. Μελετάμε τις σύγχρονες τάσεις ενώ είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί στην επιλογή πρώτων υλών και στον ποιοτικό έλεγχο. Στόχος μας είναι, τα προϊόντα μας να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και να προσφέρουν φυσικά και ευεργετικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς και να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών ευρύτερα. Οι ιδιόκτητες κεντρικές μας εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Κρύα Βρύση της Πέλλας σε έκταση 4.000 τμ. Ταυτόχρονα διαθέτουμε υποκατάστημα 2.000 τμ. στο κέντρο της Αθήνας και γραφείο στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Έχουμε ως προσανατολισμό μια ανθρώπινη και πολιτισμένη κοινωνία που θα φροντίζει συνεχώς για την αειφορία του πλανήτη και για την ευημερία της. Αναδεικνύουμε τον πλούτο της Ελληνικής γης με σεβασμό στον καταναλωτή, προσπαθώντας συνεχώς να ελέγχουμε και να βελτιώνουμε τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας των τροφίμων μας.

 4. SAKELLAROPOULOS ORGANIC FARMING

  Ελλάδα

  Με έμφαση στα βιολογικά προϊόντα της ελιάς, από το άθερμο premium έξτρα παρθένο πρωτέλαιο ως το αγουρέλαιο ψυχρής εξαγωγής, το άθερμο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και τα limited edition, gourmet αρωματικά ελαιόλαδα, μαζί με τις φυσικές άγουρες πράσινες και ώριμες βιολογικές φυσικές ελιές Καλαμών, έως τις Ανάλατες ελιές Καλαμών με αρωματικά φυτά, το άθερμο βαλσαμέλαιο και τα φυσικά καλλυντικά με βιολογικό ελαιόλαδο, οι βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, καλλιεργούνται για να δώσουν την πρώτη ύλη σε υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένα premium ελαιόλαδα και ελιές.Οι ελαιώνες μας βρίσκονται κοντά στην Σπάρτη Λακωνίας, σε μια κυρίαρχη περιοχή ελαιοκαλλιέργειας, που θεωρεί το δένδρο της ελιάς ιερό, ενώ φημίζεται για τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες και το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον της (ΠΓΕ - Προστατευόμενη Γεωργραφική Ένδειξη).Η πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας γίνεται απο τον οργανισμό πιστοποίησης BIO - HELLAS, σύμφωνα με όλους τους Ευρωπαικούς κανονισμούς περί βιολογικής γεωργίας, με αριθμό A-411008. Σε συμφωνία με το πρότυπο ISO 22000: 2005, περί υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, εφαρμόζουμε σύστημα διαχείρισης ποιότητας HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Οι εγκαταστάσεις μας έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αλφαριθμητικό αριθμό έγκρισης EL 40 360. Επίσης, η εταιρεία μας είναι αναγνωρισμένη από το FDA (Food and Drug Administration) της Αμερικής, με αριθμό καταχώρησης 15959229376.Στην καλλιέργεια μας εξελίσσεται καθημερινά μια συ

 5. BORA YANGU

  Κύπρος

  Το Νο.1 Eco-Organic Café Club "δεν είναι ένα απλό καφέ, είναι Ιδεολογία, είναι τρόπος ζωής! " Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο, ένα καλύτερο "εμείς" ένα καλύτερο "Εγώ" #Bora Yangu! "BORA YANGU", δηλαδή ο καλύτερος εαυτός μου, "Better Me". Το "Bora Yangu" δεν είναι ένα απλό καφέ, είναι τρόπος ζωής, είναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ είναι ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ! Bora Yangu σημαίνει Βιολογικά προϊόντα, σημαίνει δράση για ένα όμορφο και “πράσινο” περιβάλλον. Bora Yangu σημαίνει ο καλός και ποιοτικός καφές από τις πιο σπάνιες ποικιλίες του κόσμου (Super Premium) ! Το #1 Member Club - Positive Place. Είναι η βοήθεια στον συνάνθρωπό μας, το κίνημα που θα καλυτερεύσει τον κόσμο, Bora Yangu είναι ένας καφές στη φύση, είναι ένας περίπατος στην θάλασσα, είναι η καλή μουσική, είναι τα οργανικά - βιολογικά προϊόντα, είναι ένα αυθόρμητο γέλιο, ένα δάκρυ συγκίνησης, είναι οι όμορφοι άνθρωποι και το θετικό κλίμα. Bora Yangu είναι η επικοινωνία, είναι η αγάπη, οι νέες ιδέες, τα ανήσυχα πνεύματα και η σύμμειξη συναισθημάτων για να ζήσω την ζωή που αξίζω!

 6. FERASPIS

  Ελλάδα

  Τα βότανα και τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά που καλλιεργούμε, λόγω ιδιαίτερης φροντίδας που παρέχουμε στα ίδια, αλλά και στο χώμα, μας χαρίζουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Αυτό το επιτυγχάνουμε επίσης και με την κοπή των στελεχών των φυτών, την κατάλληλη εποχή, ώρα της ημέρας, την ξήρανση και την αποθήκευση του προϊόντος στις πρέπουσες συνθήκες. Παράγουμε, συσκευάζουμε και τα διαθέτουμε σε κατάλληλες συσκευασίες για βιολογικά προϊόντα. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα σε όλα τα στάδια, από το αρχικό μέχρι το τελικό.

 7. AGROGEN SA

  Ελλάδα

  Η εταιρία AGROGEN δραστηριοποιείται στο χώρο του σπόρου εδώ και 30 χρόνια. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, κατατάσσεται ως η κορυφαία εταιρεία που προσφέρει ποιοτικούς σπόρους στην Ελληνική αγορά. Στη γκάμα των προϊόντων της ανήκουν σπόροι κηπευτικών, σπόροι αρωματικών και κτηνοτροφικών φυτών, σπόροι γκαζόν, πατατόσπορος, κοκκάρι, απωθητικά ζώων, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπάσματα και φυτοχώματα. Στηρίζει και προμηθεύει με τα προϊόντα της τα καλύτερα γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια της χώρας μας. Παράλληλα, σποροπαράγει με μεράκι ελληνικές ποικιλίες κηπευτικών, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του γενετικού υλικού στη χώρα μας. Με σεβασμό στον καλλιεργητή και στο περιβάλλον, δεν διαθέτει γενετικά τροποποιημένους σπόρους, αλλά μόνο πιστοποιημένους και ελεγμένους σπόρους.

 8. LE MANTINDJAN

  Γαλλία

  Η LE MANTINDJAN είναι μια γαλλική εταιρεία.Αναλαμβάνουμε την χονδρική πώληση και τον εφοδιασμό σε βούτυρο καριτέ, βούτυρο κακάο, φοινικέλαιο, κρασί από φοίνικα (Sodabi) και αραχιδέλαιο.'Όλα τα προϊόντα μας είναι υψηλής βιολογικής ποιότητας και παραδοσιακής παρασκευής, πρόκειται για ακατέργαστα και βιολογικά προϊόντα.Τα διάφορα μας προϊόντα προορίζονται σε επαγγελματίες για τους οποίους είμαστε σε θέση να πουλήσουμε σε μεγάλες ποσότητες Ελάχιστη ποσότητα 50 κιλά Αλλά μπορούμε να παρέχουμε 1 τόνο, ίσως και περισσότερο.Οι τιμές προσαρμόζονται και μειώνονται ανάλογα με την ποσότητα. Οι ομάδα μας επαγγελματιών βρίσκεται στην διάθεση σας και σας εξασφαλίζουν απάντηση εντός 24ωρου.Θέλουμε να ικανοποιήσουμε όσο καλύτερα γίνεται την τωρινή μας αλλά και την μελλοντική μας πελατεία προκειμένου να εξασφαλίσουμε μια βιώσιμη μακροχρόνια συνεργασία.Να διευκρινίσουμε πως δεν αγοράζουμε πρώτες ύλες, είμαστε απλώς χονδρέμποροι και προμηθευτές.

 9. SODIA

  Ελλάδα

  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕH ΣΟΔΙΑ είναι μια αγροτική οικογενειακή επιχείρηση που αποτελείται απο δύο οικογένειες (την οικογένεια Ζαχαράκη και την οικόγένεια Τσούμπου). Οι νεότεροι Γίωργος και Βαγγέλης ωθούμενοι απο την αγάπη των ίδιων και των γονιών τους για τα αρωματικά και φαρμακευτηκά φυτά δημιούργησαν την εταιρεία SODIA το 2016.Οι ευχές των συγγενών και φίλων μας για καλή σοδειά πριν την συγκομιδή ενέπνευσαν το όνομά μας. Η SODIA περιγράφει με τρόπο λιτό και περιεκτικό τα αγαθά της γης για τα οποία μοχθούμε και τα οποία σας προσφέρουμε υπέυθυνα, ποιοτικά και βιολογικά.Η καταγωγή μας είναι απο την ορεινή Ήπειρο που είναι βορειοδυτική περιοχή της Ελλάδας, βρίσκεται μεταξύ της οροσειράς Πίνδου και του Ιονίου Πελάγους, καθώς και της Αδριατικής θαλάσσης, εκεί βρίσκονται οι καλλιεργειές μας.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝΑπο αγάπη και σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο οι καλλιεργειές μας φέρουν τη βιολογική πιστοποιήση GRBIO2018 απ'το εξειδηκευμένο προσωπικό της εταιρείας COSMOCERT. Οι καλλιεργειες μας προέρχονται απο τα βιλογικά σπορόφυτα του κτήματος ΒΙΟΜΑ.Η αποξήρανση των φυτών μας γίνεται με τον παραδοσιακό φυσικό τρόπο σε ένα σκιερό και καλά αεριζόμενο περιβάλλον δίνουμε χρόνο στα φυτά μας να απελευθερώσουν τα έλαια τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό (σε σχέση με τις υπόλοιπες μεθόδους αποξήρανσης).Η αμιγώς βιολογική πρακτική μας απαιτεί να παρέχουμε τις ιδανικές συνθήκες για τη σωστή ανάπτυξη των φυτών μας, το μικροκλίμα της Ηπείρου και η σύσταση του εδάφους της βοηθάει σε αυτό

 10. FTHEIA

  Ελλάδα

  Βιολογική ρίγανη Πρόκειται για το αγαπημένο βότανο της Ελλάδας και ολόκληρης της Μεσογείου. Λόγω του εξαιρετικού αρώματός της, η ρίγανη χρησιμοποιείται και ως αρωματικό χώρου ενώ από την εποχή του Ιπποκράτη ακόμα θεωρούνταν αντισηπτικό και χρήσιμο για ανακούφιση αναπνευστικών προβλημάτων. Είναι φυλλώδες βότανο που ευδοκιμεί σε ήπια κλίματα όπως το Μεσογειακό. Η ρίγανη είναι αγγειόσπερμο πολυετές φυτό του γένους ριγανη του είδους ελληνικη και συγγενεύει με τη μαντζουράνα. Χαμηλή σε ύψος, η ρίγανη έχει πολλά και μικρά φύλλα κοντά το ένα στο άλλο, με σχετικά τραχιά υφή και αρκετό πάχος. Το χρώμα των φύλλων είναι πράσινο με απόχρωση του λαδί. Στην Ελλάδα είναι το διασημότερο βότανο, ευρέως χρησιμοποιούμενο στη διατροφή, φρέσκο ή αποξηραμένο. Είναι συνυφασμένο τόσο με την Μεσογειακή όσο και με την Μεξικάνικη κουζίνα. Η Ελληνική ρίγανη είναι εξαιρετικής ποιότητας, αναγνωρισμένη σε παγκόσμιο επίπεδο με εξαγωγές σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιολογικη γεωργια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.303 επιχειρήσεις

Χ'ωρες