• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οπωροφόρα φυτά

Αποτελέσματα για

Οπωροφόρα φυτά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SOCIETA' AGRICOLA SALVI VIVAI S.S.

  Ιταλία

  Ο όμιλος Salvi δραστηριοποιείται σε όλες τις φάσεις παραγωγής φρούτων και λαχανικών. Σε πρώτο στάδιο, αυτό του φυτωρίου, η κύρια επιχειρησιακή μονάδα είναι η γεωργική επιχείρηση Salvi Vivai S.S. που παράγει φυτά φράουλας, οπωροφόρα δένδρα και έρριζα υποκείμενα για την πώληση σε επιχειρήσεις του ομίλου και σε εξωτερικές αγορές. Με τη C.I.V. (ιταλική κοινοπραξία φυτωρίων), η επιχείρηση ασχολούνταν ουσιαστικά ανέκαθεν με την έρευνα, με στόχο την ανάπτυξη και τη διάδοση νέων τεχνολογιών και καινοτόμων καλλιεργειών φυτικών ποικιλιών λαχανικών. Περίπου 1.000 αγροτικοί παραγωγοί σε όλη την Ιταλία ασχολούνται με τη φάση παραγωγής των φρούτων. Η Salvi δραστηριοποιείται επίσης απευθείας με την παραγωγή με τις γεωργικές επιχειρήσεις Giotto και Gaia, Gio' και Gik. Τέλος, η εταιρεία UNACOA S.p.A. ασχολείται με την πώληση τελικών προϊόντων, κυρίως με την ευρεία διανομή στην Ιταλία και το εξωτερικό, με τη μάρκα "Salvi". Για τη Ρωσία καλέστε τον αρ. +39 338 6447075.

 2. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Ελλάδα

  Η Milis Nurseries εξειδικεύεται στην παραγωγή και στο εμπόριο οπωροφόρων φυτών και καρποφόρων φυτών. Μέσα στην δεκαετία του 60, ο Konstantinos Milis, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των ελληνικών δέντρων για υγιεινό αναπαραγωγικό υλικό, χρησιμοποιεί τις παλιές γνωστές πρακτικές της περιοχής και, σε συνεργασία με γεωπόνους, ξεκινά την δημιουργία του πρώτου οπωροπευτικού φυτωρίου (ροδάκινα, κεράσια, βερίκοκα, δαμάσκηνα, μήλα, αχλάδια, αμύγδαλα, καρύδια κ.λπ.).Μερικά χρόνια αργότερα, ο γιος τους και τωρινός ιδιοκτήτης, Vassilios Milis, αναλαμβάνει την διοίκηση της επιχείρισης και εμπλουτίζει την ποικιλία των προσφερόμενων ειδών, θεμάτων και ποικιλιών. Σε συνεργασία με εγχώρια και ευρωπαϊκά ινστιτούτα και πανεπιστήμια, αναπτύξαμε δέντρα ικανά να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση των παραγωγών ενώ φροντίζουμε για την τήρηση των υψηλών προτύπων ποιότητας για τα οπωροφόρα μας δέντρα.Ταυτόχρονα, επενδύσαμε στους ανθρώπινους πόρους με αγρονόμους στοχεύοντας την υπηρεσία μετά την πώληση. Σε συνεργασία με τον αγρότη, παρέχοντας γνώσεις σε θέματα καλλιέργειας όποτε χρειάζεται (προστασία φυτών, λίπανση, αναπαραγωγή κ.λπ) σεβόμενοι τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις. Επειδή η επιχείρηση είναι ευρέως γνωστή στην ευρωπαϊκή αγορά, λαμβάνει αυξανόμενο όγκο πληροφοριών και νέες ποικιλίες. Πολυετή πείρα και συνεχή έρευνα μας έδωσαν την δυνατότητα να υιοθετήσουμε νέες τεχνολογίες, συμμετέχοντας συνεπώς σε μεγαλύτερα έργα, ακόμα και στο εξωτερικό, και συμμετέχουμε σε όλα τα στάδια από την φύτευση μέχρι την αποκομιδή. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 3. GRAENLAND

  Σουηδία

 4. EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT

  Πολωνία

 5. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Σερβία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VIVAI LAZZARO S.S. SOC. AGRICOLA

  Ιταλία

 2. VIVAI FRATELLI ZANZI DI CARLO ZANZI & C. SS SOC. AGR.

  Ιταλία

 3. BRAND FYTO I.K.E

  Ελλάδα

  Η επιχείρηση φυτωρίων BRAND FYTO I.K.E. είναι μια επιχείρηση η οποία έχει δημιουργηθεί από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 με την οικογενεια BRANIOTI , για να μπορέσει να καλύψει την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση δενδρυλλίων οπωροφόρων δέντρων, τα οποία ήταν και είναι η αρχική υποδομή για την ευοίωνη προοπτική της δενδροκομίας.Διαθέτουμε μια πληθώρα επιλογών σε δενδρύλλια , ποικιλίες και πειραματιζόμαστε συνεχώς σε όλους τους τύπους υποκειμένων ανά είδος (μητρική φυτεία 120 στρεμμάτων και εντομοστεγές θερμοκήπιο) εξυπηρετώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η πρωτοτυπία των φυτωρίων μας είναι ότι από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα είμαστε οι μόνοι και οι πρώτοι που διαθέτουμε όλα τα είδη μας μόνο σε υποκείμενα ιστοκαλλιέργειας (in vitro).Επίσης, διαθέτουμε για όλα τα είδη οπωροφόρων δένδρων, το ανάλογο υποκείμενο με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει, για την σίγουρη επιτυχία της καλλιέργειας σε οποιοδήποτε σύστημα φύτευσης και εδάφους.Πάντοτε φροντίζαμε οι ποικιλίες όλων των ειδών να είναι οι πλέον σύγχρονες και οι πιο αποδοτικές για τους συνεργάτες μας.Αυτό το επιτυγχάνουμε με την συνεχή παρακολούθηση όλων των σύγχρονων τάσεων της αγοράς και του καταναλωτή.Επίσης αξιολογούμε σε δικό μας χώρο, όλες τις νέες ποικιλίες.Εκτός από την Ελλάδα την τελευταία δεκαπενταετία, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εξάγει τα προϊόντα της, σε όλα τα Βαλκάνια, Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη και Κεντρική Ασία.Βασικός και πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η παρακολούθ

  Όλα τα προϊόντα για "οπωροφόρα φυτά"

 4. FRUTTIDORO.COM - DALMONTE EGIDIO AZIENDA AGRICOLA

  Ιταλία

  Η Fruttidoro ειδικεύεται στην παραγωγή και την πώληση φυτών για τον κήπο και οπωροφόρων δέντρων σε βάζο. Σχεδιασμός, υλοποίηση και συντήρηση κήπων. Πωλούνται οπωροφόρα δέντρα, φυτά κήπου, καλλωπιστικά φυτά και οπωροφόρα δέντρα του χτες. Στον ηλεκτρονικό ιστότοπο πωλήσεων των φυτωρίων Dalmonte Faenza (RA), www.fruttidoro.com μπορείτε να ανακαλύψετε και να αγοράσετε περισσότερες από 500 ποικιλίες αρχαίων ξεχασμένων φυτών, φυτά κήπου και οπωροφόρα δέντρα στο βάζο, για να επιλέξετε από τον κατάλογό μας.

 5. VIVEROS EMILIO DÍAZ

  Ισπανία

  Φυτώρια για κήπους και φυτοκομία. Διαθέτουμε υποτροπικές ποικιλίες, παραγωγή και πώληση καλλωπιστικών φυτών, ο όγκος παραγωγής και η καλή τιμή των οποίων δεν μπορεί παρά να κινήσουν το ενδιαφέρον των φυτωρίων.

 1. CHERSONESO PIANTE

  Ιταλία

  Η Chersoneso Piante ειδικεύεται στην ποιοτική παραγωγή διαφόρων ειδών πλουμερίας και περισσότερων από 300 ποικιλιών του είδους rubra. Η προσφορά μας περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, από κόκκινο έως μοβ ή από λευκό έως πορτοκαλί, ενώ καλλιεργούμε επίσης τις Loropetalum και τις Zantoxylum. Το προσωπικό της Chersoneso Piante del dott. Tommaso Sgró είναι ικανό και καταρτισμένο και διακρίνεται από επαγγελματισμό. Ως εκ τούτου, είναι σε θέση να σας βοηθήσει στις αγορές σας.

 2. PR AGRO PROJEKT

  Σερβία

 1. ANGIER INTERNATIONAL

  Γαλλία

 2. VIVEROS HERNANDORENA

  Ισπανία

 3. DONGGUAN WARBURN SEEDLING CO.,LTD.

  Κίνα

 4. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Σερβία

 5. NATURALBIO - RUI VELOSO SANTOS UNIP LDA

  Πορτογαλία

 6. ARONIJA MARKET

  Σερβία

 7. CEVIZCE ERDEM NURSERY LLC

  Τουρκία

 8. PIETRO CHINAGLIA VIVAI

  Ιταλία

 1. STE STAR EXPORT

  Γαλλία

 2. SCHUMACHER GARTEN- UND LANDSCHAFTSPFLEGE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. BOOMKWEKERIJ FROWEIN

  Κάτω Χώρες

 4. INTERNATIONAL PLANT SELECTION

  Γαλλία

 5. VOCNE SADNICE ANTIC PLUS

  Σερβία

 6. SPAZIO VERDE SOC. COOP. AGRICOLA

  Ιταλία

 7. SULCIS GARDEN SNC

  Ιταλία

 8. WONDERFUL LIFE

  Ιταλία

 9. VOCNI RASADNIK DREN

  Σερβία

 10. FLORICOLTURA IORIATTI

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οπωροφόρα φυτά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

95 επιχειρήσεις