• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οπωροφόρα φυτά

Αποτελέσματα για

Οπωροφόρα φυτά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SOCIETA' AGRICOLA SALVI VIVAI S.S.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Salvi δραστηριοποιείται σε όλες τις φάσεις παραγωγής φρούτων και λαχανικών. Σε πρώτο στάδιο, αυτό του φυτωρίου, η κύρια επιχειρησιακή μονάδα είναι η γεωργική επιχείρηση Salvi Vivai S.S. που παράγει φυτά φράουλας, οπωροφόρα δένδρα και έρριζα υποκείμενα για την πώληση σε επιχειρήσεις του ομίλου και σε εξωτερικές αγορές. Με τη C.I.V. (ιταλική κοινοπραξία φυτωρίων), η επιχείρηση ασχολούνταν ουσιαστικά ανέκαθεν με την έρευνα, με στόχο την ανάπτυξη και τη διάδοση νέων τεχνολογιών και καινοτόμων καλλιεργειών φυτικών ποικιλιών λαχανικών. Περίπου 1.000 αγροτικοί παραγωγοί σε όλη την Ιταλία ασχολούνται με τη φάση παραγωγής των φρούτων. Η Salvi δραστηριοποιείται επίσης απευθείας με την παραγωγή με τις γεωργικές επιχειρήσεις Giotto και Gaia, Gio' και Gik. Τέλος, η εταιρεία UNACOA S.p.A. ασχολείται με την πώληση τελικών προϊόντων, κυρίως με την ευρεία διανομή στην Ιταλία και το εξωτερικό, με τη μάρκα "Salvi". Για τη Ρωσία καλέστε τον αρ. +39 338 6447075.

 2. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η Milis Nurseries εξειδικεύεται στην παραγωγή και στο εμπόριο οπωροφόρων φυτών και καρποφόρων φυτών. Μέσα στην δεκαετία του 60, ο Konstantinos Milis, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των ελληνικών δέντρων για υγιεινό αναπαραγωγικό υλικό, χρησιμοποιεί τις παλιές γνωστές πρακτικές της περιοχής και, σε συνεργασία με γεωπόνους, ξεκινά την δημιουργία του πρώτου οπωροπευτικού φυτωρίου (ροδάκινα, κεράσια, βερίκοκα, δαμάσκηνα, μήλα, αχλάδια, αμύγδαλα, καρύδια κ.λπ.).Μερικά χρόνια αργότερα, ο γιος τους και τωρινός ιδιοκτήτης, Vassilios Milis, αναλαμβάνει την διοίκηση της επιχείρισης και εμπλουτίζει την ποικιλία των προσφερόμενων ειδών, θεμάτων και ποικιλιών. Σε συνεργασία με εγχώρια και ευρωπαϊκά ινστιτούτα και πανεπιστήμια, αναπτύξαμε δέντρα ικανά να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση των παραγωγών ενώ φροντίζουμε για την τήρηση των υψηλών προτύπων ποιότητας για τα οπωροφόρα μας δέντρα.Ταυτόχρονα, επενδύσαμε στους ανθρώπινους πόρους με αγρονόμους στοχεύοντας την υπηρεσία μετά την πώληση. Σε συνεργασία με τον αγρότη, παρέχοντας γνώσεις σε θέματα καλλιέργειας όποτε χρειάζεται (προστασία φυτών, λίπανση, αναπαραγωγή κ.λπ) σεβόμενοι τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις. Επειδή η επιχείρηση είναι ευρέως γνωστή στην ευρωπαϊκή αγορά, λαμβάνει αυξανόμενο όγκο πληροφοριών και νέες ποικιλίες. Πολυετή πείρα και συνεχή έρευνα μας έδωσαν την δυνατότητα να υιοθετήσουμε νέες τεχνολογίες, συμμετέχοντας συνεπώς σε μεγαλύτερα έργα, ακόμα και στο εξωτερικό, και συμμετέχουμε σε όλα τα στάδια από την φύτευση μέχρι την αποκομιδή. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 3. EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα φυτά, εξωτικα φρουτα, φρεσκα φρουτα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, εξαγωγή φρούτων και λαχανικών, εξαγωγη φρουτων, διανομείς φρούτων, εισαγωγείς φρούτων, και Οπωροφόρα φυτά. Έχει έδρα σε Katowice, Πολωνία.

 4. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Σερβία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια ομάδα πεπειραμένων επαγγελματικών που ασχολούμαστε με την παραγωγή οπωροφόρων δένδρων, διακοσμητικών φυτών, φυταρίων & υλικού πολλαπλασιασμού. Προμηθεύουμε τους πελάτες μας με τα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, την απαραίτητη τεκμηρίωση σε συνδυασμό με εξειδικευμένη εξυπηρέτηση & προσωπική προσέγγιση. Η παραγωγή μας είναι άριστης ποιότητας, τυποποιημένη ενώ χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονη τεχνολογία & τεχνογνωσία στην καλλιέργεια των φυτών. Οι αγοραστές παραλαμβάνουν προϊόντα άριστης ποιότητας με βάση του διεθνείς κανονισμούς.

 5. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Σερβία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KALEM DJORDJEVIC NURSERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα φυτά, Οπωροφόρα δέντρα, διακοσμητικα φυτα, τριανταφυλλακια, αχλαδιες, φουντουκιες, Οπωροφόρα φυτά, και Οπωροφόρα δέντρα. Έχει έδρα σε Milutovac, Σερβία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VIVAI LAZZARO S.S. SOC. AGRICOLA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIVAI LAZZARO S.S. SOC. AGRICOLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτα για τη φυτοκομια, οπωροφορα φυτα, φυτα και ανθη κηπου, και εγκαταστασεις αρδευσης. Έχει έδρα σε Saonara, Ιταλία.

 2. VIVAI FRATELLI ZANZI DI CARLO ZANZI & C. SS SOC. AGR.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIVAI FRATELLI ZANZI DI CARLO ZANZI & C. SS SOC. AGR., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτωρια, οπωροφορα φυτα, φυτα και ανθη κηπου, και φυτα για τη φυτοκομια. Έχει έδρα σε Ferrara, Ιταλία.

 3. BRAND FYTO I.K.E

  Ελλάδα

  Η επιχείρηση φυτωρίων BRAND FYTO I.K.E. είναι μια επιχείρηση η οποία έχει δημιουργηθεί από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 με την οικογενεια BRANIOTI , για να μπορέσει να καλύψει την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση δενδρυλλίων οπωροφόρων δέντρων, τα οποία ήταν και είναι η αρχική υποδομή για την ευοίωνη προοπτική της δενδροκομίας.Διαθέτουμε μια πληθώρα επιλογών σε δενδρύλλια , ποικιλίες και πειραματιζόμαστε συνεχώς σε όλους τους τύπους υποκειμένων ανά είδος (μητρική φυτεία 120 στρεμμάτων και εντομοστεγές θερμοκήπιο) εξυπηρετώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η πρωτοτυπία των φυτωρίων μας είναι ότι από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα είμαστε οι μόνοι και οι πρώτοι που διαθέτουμε όλα τα είδη μας μόνο σε υποκείμενα ιστοκαλλιέργειας (in vitro).Επίσης, διαθέτουμε για όλα τα είδη οπωροφόρων δένδρων, το ανάλογο υποκείμενο με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει, για την σίγουρη επιτυχία της καλλιέργειας σε οποιοδήποτε σύστημα φύτευσης και εδάφους.Πάντοτε φροντίζαμε οι ποικιλίες όλων των ειδών να είναι οι πλέον σύγχρονες και οι πιο αποδοτικές για τους συνεργάτες μας.Αυτό το επιτυγχάνουμε με την συνεχή παρακολούθηση όλων των σύγχρονων τάσεων της αγοράς και του καταναλωτή.Επίσης αξιολογούμε σε δικό μας χώρο, όλες τις νέες ποικιλίες.Εκτός από την Ελλάδα την τελευταία δεκαπενταετία, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εξάγει τα προϊόντα της, σε όλα τα Βαλκάνια, Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη και Κεντρική Ασία.Βασικός και πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η παρακολούθ

 4. FRUTTIDORO.COM - DALMONTE EGIDIO AZIENDA AGRICOLA

  Ιταλία

  Η Fruttidoro ειδικεύεται στην παραγωγή και την πώληση φυτών για τον κήπο και οπωροφόρων δέντρων σε βάζο. Σχεδιασμός, υλοποίηση και συντήρηση κήπων. Πωλούνται οπωροφόρα δέντρα, φυτά κήπου, καλλωπιστικά φυτά και οπωροφόρα δέντρα του χτες. Στον ηλεκτρονικό ιστότοπο πωλήσεων των φυτωρίων Dalmonte Faenza (RA), www.fruttidoro.com μπορείτε να ανακαλύψετε και να αγοράσετε περισσότερες από 500 ποικιλίες αρχαίων ξεχασμένων φυτών, φυτά κήπου και οπωροφόρα δέντρα στο βάζο, για να επιλέξετε από τον κατάλογό μας.

 5. VIVEROS EMILIO DÍAZ

  Ισπανία

  Φυτώρια για κήπους και φυτοκομία. Διαθέτουμε υποτροπικές ποικιλίες, παραγωγή και πώληση καλλωπιστικών φυτών, ο όγκος παραγωγής και η καλή τιμή των οποίων δεν μπορεί παρά να κινήσουν το ενδιαφέρον των φυτωρίων.

 1. CHERSONESO PIANTE

  Ιταλία

  Η Chersoneso Piante ειδικεύεται στην ποιοτική παραγωγή διαφόρων ειδών πλουμερίας και περισσότερων από 300 ποικιλιών του είδους rubra. Η προσφορά μας περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, από κόκκινο έως μοβ ή από λευκό έως πορτοκαλί, ενώ καλλιεργούμε επίσης τις Loropetalum και τις Zantoxylum. Το προσωπικό της Chersoneso Piante del dott. Tommaso Sgró είναι ικανό και καταρτισμένο και διακρίνεται από επαγγελματισμό. Ως εκ τούτου, είναι σε θέση να σας βοηθήσει στις αγορές σας.

 2. AZIENDA AGRICOLA VIVAI PIANTE ANTONIO MAISTRELLO

  Ιταλία

  Η Maistrello A. & Figli είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των φυτωρίων. Σκοπός του έργου μας είναι νε εξυπηρετούμε τον πελάτη με επαγγελματισμό, αποτελεσματικότητα και εγκαιρότητα. Η πιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων μας είναι επίσης βασική για μας. Ειδικευόμαστε στα φυτά για επαγγελματίες (φυτείες οπωροφόρων δένδρων και αμπελιών), και καλλωπιστικά φυτά.

 1. ANGIER INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία ANGIER INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά φυτωρίου, και Φυτά φυτωρίου. Έχει έδρα σε Soings En Sologne, Γαλλία.

 2. PR AGRO PROJEKT

  Σερβία

  Η εταιρεία PR AGRO PROJEKT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα δέντρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα φυτά, και Οπωροφόρα φυτά. Έχει έδρα σε Krusevac, Σερβία.

 3. DONGGUAN WARBURN SEEDLING CO.,LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία DONGGUAN WARBURN SEEDLING CO.,LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα φυτά. Έχει έδρα σε Guangdong, Κίνα.

 4. VIVEROS HERMANOS PEÑA

  Ισπανία

  Η εταιρεία VIVEROS HERMANOS PEÑA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οπωροφορα φυτα, και πώληση οπωροφόρων φυτών. Έχει έδρα σε Fuente Vaqueros, Granada, Ισπανία.

 5. VIVEROS HERNANDORENA

  Ισπανία

  Η εταιρεία VIVEROS HERNANDORENA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλλιεργεια οπωροφορων δεντρων, και λωτοι. Έχει έδρα σε Benimodo, Ισπανία.

 6. GLOBAL WALNUT LTD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία GLOBAL WALNUT LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδιες, και φυτώριο. Έχει έδρα σε Shumen, Βουλγαρία.

 7. NATURALBIO - RUI VELOSO SANTOS UNIP LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία NATURALBIO - RUI VELOSO SANTOS UNIP LDA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - υπηρεσίες, Γεωργία - υπηρεσίες, Σύμβουλοι για γεωργικά θέματα, Σύμβουλος για τη δημιουργία αμπελώνα, και αμπελωνες. Έχει έδρα σε Braga, Πορτογαλία.

 8. ARONIJA MARKET

  Σερβία

  Η εταιρεία ARONIJA MARKET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα φυτά. Έχει έδρα σε Kraljevo, Σερβία.

 1. CEVIZCE ERDEM NURSERY LLC

  Τουρκία

  Η εταιρεία CEVIZCE ERDEM NURSERY LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα φυτά. Έχει έδρα σε Bandirma, Τουρκία.

 2. PIETRO CHINAGLIA VIVAI

  Ιταλία

  Η εταιρεία PIETRO CHINAGLIA VIVAI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανθοφυτοκομια, και οπωροφορα δεντρα. Έχει έδρα σε Lendinara, Ιταλία.

 3. VOCNE SADNICE ANTIC PLUS

  Σερβία

  Η εταιρεία VOCNE SADNICE ANTIC PLUS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα φυτά. Έχει έδρα σε Krusevac, Σερβία.

 4. STE STAR EXPORT

  Γαλλία

  Η εταιρεία STE STAR EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα φυτά, Οπωροφόρα φυτά, πώληση οπωροφόρων φυτών, σποροι για ανθη και οπωροφορα φυτα, και φυτώριο. Έχει έδρα σε LE PONTET, Γαλλία.

 5. SPAZIO VERDE SOC. COOP. AGRICOLA

  Ιταλία

  Η εταιρεία SPAZIO VERDE SOC. COOP. AGRICOLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσια ετοιμοπαραδοτων κατασκευων, συντηρηση δημοσιων χωρων πρασινου, κοπη δεντρων, και οπωροφορα φυτα. Έχει έδρα σε Romagnano-Trento, Ιταλία.

 6. INTERNATIONAL PLANT SELECTION

  Γαλλία

  Η εταιρεία INTERNATIONAL PLANT SELECTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βερυκοκα, ροδακινα, και κερασια. Έχει έδρα σε Montélimar, Γαλλία.

 7. ECOFLORA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ECOFLORA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά φυτωρίου, Φυτά φυτωρίου, εργαλεια κηπουρικης, βιολογικοί σπόροι, και φυτα οπωροκαλλιεργειας. Έχει έδρα σε Halle, Βέλγιο.

 8. SCHUMACHER GARTEN- UND LANDSCHAFTSPFLEGE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHUMACHER GARTEN- UND LANDSCHAFTSPFLEGE GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα φυτά. Έχει έδρα σε Geseke, Γερμανία.

 9. BOOMKWEKERIJ FROWEIN

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία BOOMKWEKERIJ FROWEIN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οπωροφορα φυτα, και δεντρα. Έχει έδρα σε Sint Agatha, Κάτω Χώρες.

 10. AGROCORP DUO

  Σερβία

  Η εταιρεία AGROCORP DUO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα δέντρα, Χυμοί και νέκταρ φρούτων και λαχανικών, εμπορια μηλων, Οπωροφόρα δέντρα, και αχλαδιες. Έχει έδρα σε Agrocorp Duo, Σερβία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οπωροφόρα φυτά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

95 Επιχειρήσεις