• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οινοπνευματώδη απεριτίφ

Αποτελέσματα για

Οινοπνευματώδη απεριτίφ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAMA SAMA

  Γαλλία

  Η εταιρεία MAMA SAMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοπνευματώδη απεριτίφ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρουμι, εξωτικά ποτά, φρούτα με αλκοόλ, και οινοπνευμα για την βιομηχανια ποτων. Έχει έδρα σε Merignac, Γαλλία.

 2. ARDUENNA GIN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ARDUENNA GIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετοιμα κοκτείλ, Οινοπνευματώδη απεριτίφ, αλκοολουχα ποτα, τζιν (ποτο), αλκοολουχα απεριτιφ, οινοπνευματωδη, αλκοολες, Επαγγελματικά δώρα, και σετ δώρου. Έχει έδρα σε Vaux-Sur-Sûre, Βέλγιο.

 3. BALBINE SPIRITS

  Γαλλία

  Η εταιρεία BALBINE SPIRITS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Οινοπνευματώδη απεριτίφ, Αεριούχα ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, οινοπνευματωδη, Οινοπνευματώδη απεριτίφ, αλκοολουχα ποτα, Αεριούχα ποτά, και τζιν (ποτο). Έχει έδρα σε Colombes, Γαλλία.

 4. AIRMAIL COCKTAIL

  Γαλλία

  Η εταιρεία AIRMAIL COCKTAIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετοιμα κοκτείλ, Οινοπνευματώδη απεριτίφ, αλκοολουχα ποτα, αλκοολες, Ετοιμα κοκτείλ, και Οινοπνευματώδη απεριτίφ. Έχει έδρα σε Cognac, Γαλλία.

 5. TORINO DISTILLATI S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία TORINO DISTILLATI S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοπνευματώδη απεριτίφ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λικερ, τζιν (ποτο), αποσταγματα, βερμουτ, limoncello, λικερ αμαρετο, λικερ γλυκανισου, αρωματικα λικερ, και αλκοολουχα ποτα. Έχει έδρα σε Moncalieri, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Ρωσία

  H εταιρεία περιορισμένης ευθύνης "Yaroslavsky likero-vodochny zavod" που ιδρύθηκε το 1901, παράγει οινοπνευματώδη ποτά όπως : βότκα, vetch, rosolio, απεριτίφ, λικέρ με ισχυρή περιεκτικότητα σε οινόπνευμα. Η γκάμα των προϊόντων περιέχει πάνω από 30 ποτά διαφόρων εμπορικών σημάτων. Η εταιρεία παράγει κλασσικά και πρωτότυπα λικέρ και οινοπνευματώδη. Στο προσεχές μέλλον, σκοπεύει να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της και να παράγει μπράντι, ουίσκι, οινοπνευματώδη φρούτων, σκανδιναβική βότκα aqua-vitae, γκράπα, και παλαιωμένη γκράπα, φρουτώδεις βότκα, ποτά από βύνη. Η βύνη για την βιομηχανία των ποτών αγοράζεται από επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους παρασκευής βύνης. Κατεύθυνση δραστηριότητας: Ποτά - εισαγωγές / εξαγωγές Δυνατότητα εφοδιασμού εστιατορίων με ποτά. Εφοδιάζουμε επίσης την βιομηχανία ποτών. Η παραγωγή του εργοστασίου πιστοποιείται σύμφωνα με τις διεθνείς απαιτήσεις όσον αφορά τα συστήματα ποιότητας και ασφαλείας τροφίμων FSSC.

 2. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Γαλλία

  Το DISTILLERIE LOUIS ROQUE είναι ο ειδικός στο Vieille prune του Souillac. Ως αποστάκτες από πατέρα σε γιο από το 1835, το αποστακτήριο σέβεται πάντοτε την παράδοση. Τα αποστάγματα ωριμάζουν αργά σε παλιά βαρέλια από βελανιδιά όπου το αλκοόλ ωριμάζει αργά. Εκτός από το διάσημο Vieille prune του Souillac, το αποστακτήριο προσφέρει και άλλα αποστάγματα με βάση φρούτα όπως τα αχλάδια, τα σμέουρα, τα δαμάσκηνα quetsche, τα τζάνερα, τα kirsch. Επίσης, διαθέτουμε απεριτίφ με βάση κρασί, φρούτα, καρύδια, ratafia, λικέρ από καρύδια, κάστανα, σμέουρα, καραμέλες, σοκολάτα με βανίλια, μέντα, καθώς και κρέμες φρούτων. Διατίθενται επίσης φρούτα σε αλκοόλ, μπαμπάδες, κεκάκια με κανέλα, γλυκάκια σοκολάτας και καρυκεύματα από τον Νότο και την Ανατολή, μουστάρδα και ξύδι με τρούφα. Θα μας βρείτε σε κάβες, σε παντοπωλεία πολυτελείας όπως τα Hédiard και Fauchon, καθώς και σε τραπέζια πλήθους εστιατορίων πολλών αστέρων στη Γαλλία και στο εξωτερικό.

 3. DEMIS ROUSSOS AMBROSIA LTD

  Κύπρος

 4. SECRET ARTS OF SPIRITS

  Γαλλία

 5. MAISON SASSY

  Γαλλία

 1. LATO SENSU LTD

  Ισραήλ

 2. SAPORICENTROITALIA

  Ιταλία

 1. INDUSTRIAS VICRE S. DE R. L. MI.

  Μεξικό

 2. BIJ CHOI B.V.

  Κάτω Χώρες

 3. MA DAME-JEANNE

  Γαλλία

 4. DISTILLERIE LES FILS D'EMILE PERNOT SODEX

  Γαλλία

 5. MAISON SCOUFLAIRE

  Βέλγιο

 6. MONWHISKY

  Γαλλία

 7. FRANCE OF GASTRONOMY

  Γαλλία

 8. AD MULTISERVICE S.R.L.

  Ιταλία

 1. CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN

  Γαλλία

 2. LE ROI DE LA FRAISE

  Βέλγιο

 3. MANOIR D'APREVAL

  Γαλλία

 4. LTD "GOROBINA"

  Ουκρανία

 5. PRIMEDRINKS - COMERCIALIZACAO DE BEBIDAS ALCOOLICAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Πορτογαλία

 6. GUILLAUMETTE

  Γαλλία

 7. L&L

  Γαλλία

 8. CHATEAU DU TARIQUET

  Γαλλία

 9. ALUXION ALLIANCE SRL

  Ιταλία

 10. GLOBAL PREMIUM BRANDS

  Ισπανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οινοπνευματώδη απεριτίφ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

161 Επιχειρήσεις