• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβες

Αποτελέσματα για

Χάλυβες

ΝορβηγίαΝτράμμεν, Μπουσκερουντ, Σκιεν, Τελεμαρκ, Τόνσμπεργκ και Βέστφολντ
  1. SMITH STAL OST AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία SMITH STAL OST AS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, και Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Holmestrand, Νορβηγία.

  2. SMITH SCANCOIL AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία SMITH SCANCOIL AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Horten, Νορβηγία.

  3. NTJ AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία NTJ AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Stokke, Νορβηγία.

  4. AJA FORVALTNING AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία AJA FORVALTNING AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Drammen, Νορβηγία.

  5. NORDIC INTERTRADE AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία NORDIC INTERTRADE AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Lierstranda, Νορβηγία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MILJØSTÅL AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία MILJØSTÅL AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Mjøndalen, Νορβηγία.

  2. BECOTEK AS

    Νορβηγία

  3. JERNBYGG AS

    Νορβηγία

  4. BJARV AS

    Νορβηγία

  5. FLÅTNES ELEKTRO-MEK AS

    Νορβηγία

  1. ERAMET NORWAY AS

    Νορβηγία

  2. RMIG AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία RMIG AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρηση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Stokke, Νορβηγία.

  1. PMI PINDSLE AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία PMI PINDSLE AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Sandefjord, Νορβηγία.

  2. NORSK METALLRETUR SKIEN AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία NORSK METALLRETUR SKIEN AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, και Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Skien, Νορβηγία.

  3. SINTERCO AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία SINTERCO AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, και Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Larvik, Νορβηγία.

  4. NORSK INDUSTRILAKKERING AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία NORSK INDUSTRILAKKERING AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Tønsberg, Νορβηγία.

  5. VANNSKJÆRESENTERET AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία VANNSKJÆRESENTERET AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Kongsberg, Νορβηγία.

  6. FRICO AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία FRICO AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Tønsberg, Νορβηγία.

  7. HAKO MASKIN AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία HAKO MASKIN AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Hønefoss, Νορβηγία.

  8. BJØRN GREGERSEN HOLDING AS

    Νορβηγία

  1. STÅLPARTNER AS

    Νορβηγία

  2. NLI ALFR. ANDERSEN AS

    Νορβηγία

  3. NLI AS

    Νορβηγία

  4. OMDAHL AS

    Νορβηγία

  5. STOKKE STÅL A/S

    Νορβηγία

  6. MORGAN AS

    Νορβηγία

  7. ENWA WATER TREATMENT AS

    Νορβηγία

  8. PORSGRUNN RØRLEGGERFORRETNING AS

    Νορβηγία

  9. TELERØR A/S

    Νορβηγία

  10. NORAC BAGGERØD AS

    Νορβηγία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

88 Επιχειρήσεις