• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες

Αποτελέσματα για

Χάλυβες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DGS DRAHTGESTRICKE GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και πολλά χρόνια, η μικρομεσαία οικογενειακή μας επιχείρηση DGS δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της παραγωγής διαφόρων συρμάτινων πλεγμάτων: Η ποιότητα έχει παράδοση στην εταιρεία μας! Μεταξύ των πελατών της DGS συγκαταλέγονται επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Οι κύριοι τομείς είναι η κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, η τεχνολογία περιβάλλοντος και μεταποίησης, καθώς και η αυτοκινητοβιομηχανία. Η αυξανόμενη ζήτηση και τεχνολογική πρόοδος στα προϊόντα μας απαιτούν τη μόνιμη μετεξέλιξη της παραγωγής μας λαμβανομένων υπόψη των πλέον σύγχρονων τεχνικών δυνατοτήτων. Για τη διασφάλιση της βέλτιστης λειτουργίας και της ποιότητας των προϊόντων συρμάτινου πλέγματος και την ταυτόχρονη βελτιστοποίηση του οικολογικού χαρακτήρα, συμπληρώνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας με αποδοτικές λύσεις συστήματος.

 2. FWL SCHUBERT & SALZER FEINGUSS LOBENSTEIN GMBH

  Γερμανία

  Τα πάθος μάς καθιστά ασύγκριτους. Διότι δεν παρέχουμε μόνο ποιότητα και επιμέλεια, αλλά και εξαιρετικά χυτά εξαρτήματα ακριβείας. Είμαστε ένας από τα πλέον σύγχρονα χυτήρια της Ευρώπης για πελάτες και μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση. Στην έδρα μας στο Bad Lobenstein παράγουμε για τους πελάτες μας από περισσότερους από 40 κλάδους χυτά εξαρτήματα από ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα τυποποιημένων και με βάση τις προδιαγραφές των πελατών τύπων χάλυβα. Ως οικογενειακή μικρομεσαία επιχείρηση και μέλος του ομίλου Schubert & Salzer παράγουμε τα προϊόντα μας στη Γερμανία – εμπρόθεσμα και σε προγραμματιζόμενες προσιτές τιμές. Η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με υπερσύγχρονη τεχνολογία και μηχανολογία σε ανώτατο επίπεδο, παρέχει πάντοτε στους πελάτες μας αξιόπιστη ποιότητα. Ολόκληρη η αλυσίδα των διαδικασιών μας είναι ψηφιοποιημένη και εκσυγχρονισμένη. Οι τεχνολογίες, όπως η τρισδιάστατη εκτύπωση, η οπτική σύγκριση επιφανειών, η ανάδρομη τεχνική έρευνα ή η προσομοίωση χύτευσης και πήξης διασφαλίζουν το σύντομο χρόνο ανάπτυξης, γρήγορες διαδικασίες δειγματισμού και τη σταθερή ποιότητα μαζικής παραγωγής.

 3. HANS BERG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Μόνο ό, τι είναι τέλειο σε κάθε λεπτομέρεια μπορεί να λειτουργεί άψογα στο σύνολο. Αυτό το σύνθημα αποτελεί από την ίδρυση της εταιρείας το 1950 τη σταθερή επιχειρηματική φιλοσοφία. Η Hans Berg GmbH & Co. KG είναι μια διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση παραγωγής εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης και μεταλλικών εξαρτημάτων σωλήνων για τις ανάγκες εντελώς διαφορετικών βιομηχανικών κλάδων. Ο όμιλος επιχειρήσεων με παραρτήματα στο Reichshof (έδρα), στο Florstadt και στο Dilovasi/Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) απασχολεί περίπου 600 συνεργάτες και ειδικεύεται στην ψυχρή πλαστική παραμόρφωση και στις τεχνολογίες συναρμογής, σπειρωμάτων και αφαίρεσης υλικού. Η εταιρεία Berg είναι κορυφαία στην τεχνολογία και σ την αγορά στον τομέα της τεχνολογίας σύνδεσης θερμαντικών σωμάτων, καλοριφέρ και θερμοπομπών. Άλλοι σημαντικοί τομείς της αγοράς είναι η παραγωγή θερμότητας, η τεχνολογία κλιματισμού και η αυτοκινητοβιομηχανία, για τους οποίους η Berg ως συνεργάτης ανάπτυξης μεγάλων εξειδικευμένων προμηθευτών παράγει στοιχεία ακριβείας και ασφάλειας, π. χ., για τους τομείς της απόσβεσης ταλαντώσεων και των γεννητριών αερίου αερόσακων.

 4. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στη διάθεση λεπτών μεταλλικών μεμβρανών με μικρές ανοχές πάχους. Καλύπτουμε το πεδίο πάχους από 0, 005 mm έως 1, 00 mm. Από την αποθήκη μας παραδίδουμε διάφορες διαστάσεις που χάρη στη συσκευασία τους ενδείκνυνται απόλυτα για τη χρήση στο συνεργείο και για συναρμολογήσεις. Το υλικό αφαιρείται εύκολα στο απαιτούμενο μήκος από το μεγάλων διαστάσεων πλαστικό κουτί και, κατά περίπτωση, μπορεί κανείς να συνδέσει με συνδετήρες κουτιά με πλάτος υλικού 150 mm που χρησιμοποιούνται έως ένα πάχος 0, 250 mm. Κατά περίπτωση παραγγείλετε αυτούς τους συνδετήρες δωρεάν μαζί με το προϊόν. Ως άλλη επιλογή διαθέτουμε ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ σε αυτοκόλλητη έκδοση. Στην περίπτωση αυτή, το υλικό διαθέτει επίστρωση κόλλας χωρίς φορέα. Το πάχος της κόλλας είναι 0, 04 mm.

 5. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Γερμανία

  Πριν από 15 χρόνια, το 2002, ιδρύσαμε την εμπορική εταιρεία Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH στο Ντίσελντορφ. Στο μεταξύ, αποκτήσαμε φήμη ως αξιόπιστη εταιρεία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, γιατί με την ευρεία γνώση της διεθνούς αγοράς που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, γιατί προσφέρουμε αποκλειστικά υλικά υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Είμαστε εξαιρετικά ευέλικτοι όσον αφορά ειδικές παραγγελίες και αποτελούμε σημείο αναφοράς ως προς την ακρίβεια στη διαχείριση των παραγγελιών. Και επιπλέον ....... Ξέρετε πως λύνονται τα προβλήματα; Απλούστατα: Αν βρεις αυτόν που ξέρει να λύνει τα προβλήματα! Μας βρήκατε!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BASEDO STEEL GMBH

  Γερμανία

  Πέντε λόγοι υπέρ της BASEDO STEEL: Τεχνογνωσία: Γνωρίζουμε τις συγκεκριμένες συνθήκες των επιχειρήσεων αμμοβολής. Ακόμη και όταν οι απαιτήσεις σας είναι πολύ μεγάλες, ακόμη και όταν τα υλικά και οι διαστάσεις είναι εντελώς διαφορετικά: εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα. Ιδίως τα άκρως εξειδικευμένα υλικά δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα για εμάς. Υπηρεσίες: Στη δική μας σύγχρονη αποθήκη του Düsseldorf διαθέτουμε επιτόπου πολυάριθμα υλικά. Με τη δική μας αυτόματη πριονοκορδέλα υψηλής απόδοσης κόβουμε το χάλυβά σας στο καθορισμένο από εσάς σταθερό μήκος. Δίκτυο: Εάν δεν διαθέτουμε επιτόπου κάποιο υλικό, προστρέχουμε σε ένα μεγάλο διεθνές δίκτυο εμπόρων, κατασκευαστών, εταιρειών σφυρηλάτησης και επεξεργασίας. Έτσι, η παραγγελία σας δεν μένει στη μέση. Διοικητική μέριμνα: υπηρεσίες ταχυμεταφορών, μεταφορικές εταιρείας, θαλάσσιες μεταφορές, αεροπορικές μεταφορές – εμείς γνωρίζουμε ποιος θα μεταφέρει το φορτίο στον προορισμό του. Γρήγορα, αξιόπιστα και σε προσιτή τιμή.

 2. C+R HYDRAULICS GMBH

  Γερμανία

  Από το 1984 που ιδρύθηκε στο Μόναχο, η C+R HYDRAULICS GmbH εδραιώθηκε ως σταθερή αξία στη γερμανική και στην ευρωπαϊκή αγορά ως σύγχρονη εξειδικευμένη επιχείρηση με διατήρηση αποθέματος στον υδραυλικό τομέα. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας που περιλαμβάνει περισσότερες από 900 διαστάσεις εντελώς διαφορετικών προϊόντων στους τομείς της χύτευσης, των βάκτρων εμβόλων, των σωλήνων εμβόλων, των σωλήνων κυλίνδρων και των σωλήνων HPZ, είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των υδραυλικών συστημάτων. Ειδικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών υδραυλικά στοιχεία συμπληρώνουν άψογα τη γκάμα των προϊόντων μας. Η συσσωρευμένη γνώση των άριστα εκπαιδευμένων συνεργατών μας από αμέτρητα έργα και λύσεις προβλημάτων εκτιμάται από τους πελάτες και τους εταίρους μας. Η γοητεία μιας καινοτομικά διευθυνόμενης μικρομεσαίας επιχείρησης με σύντομες διαδικασίες λήψης αποφάσεων, παρέχει στους εταίρους μας από τους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου τη δυνατότητα να αντιδρούν επίκαιρα στις προκλήσεις. Αξιοποιήστε την εμπειρία μας. Υλοποιούμε τις απαιτήσεις σας με υψηλή πίεση!

 3. BARTSCH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Μεταποιητική βιομηχανία μετάλλων. Εμπόριο χάλυβα, διατρητικά εργαλεία, κατασκευή εγκαταστάσεων επεξεργασίας πλαστικών, κατασκευή μηχανών, βιομηχανία επεξεργασίας καουτσούκ, πρότυπα, εργασίες συγκόλλησης, πιεστήρια μετάλλων, ανάγλυφες σφραγίδες 15 διαφορετικά εργαλεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Αποθέματα χάλυβα για ψυχρές και θερμές εργασίες: Πάνω από 1.000.000 τεμάχια. Πάνω από 10.000 διαφορετικές διαστάσεις επεξεργασμένων ράβδων και πλακών σε 15 διαφορετικά εργαλεία από ανοξείδωτο χάλυβα, χάλυβας για ψυχρές και θερμές εργασίες.Κατασκευαστής χαλυβδόφυλλων ακριβείας και προεπεξεργασμένου εργαλειοχάλυβα υλικών: 1.2842, 1.2510, 1.2379, 1.1730, 1.2312, 1.2343, 1.2083, 1.2085, 1.2162, 1.2210, 1.2990, 1.4112, ST52-3, HSS

 4. MONOSTEEL

  Τουρκία

  Είμαστε μια Τούρκικη κατασκευαστική και δομική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή χαλύβδινων δομών, στον σχεδιασμό έργου, στην διαχείριση, κατασκευή καθώς και στην συμβούλευση. Έχουμε την δυνατότητα να λειτουργούμε ως εταιρεία EPCI. Οι τομείς στους οποίους έχουμε εργαστεί αφορούν εταιρείες κατασκευής βιομηχανικών κτιρίων, εταιρείες κατασκευής κατοικιών, έργα πολιτικού μηχανικού, εταιρείες δημιουργίας σηράγγων και ορυχείων. Ο σύγχρονος μας στόλος μηχανημάτων και τα λογισμικά μας διαχείρισης βοηθούν στην εξασφάλιση ποιότητας, έγκαιρης παράδοσης, και μια υπηρεσία με μηδενικά λάθη εις όφελος των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας καθ όλη την παραγωγική διαδικασία. Όλες οι παραγωγές μας εκτελούνται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. MICRO TECH METAL LTD

  Πολωνία

  Η MICRO-TECH είναι μια Πολωνική εταιρεία με έδρα στην Suwalki. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή ατσάλινων αντικειμένων με μορφοποίηση εν ψυχρώ για διεθνείς αγορές. Με σύγχρονα μηχανήματα, σωστά καταρτισμένο προσωπικό και εμπεριστατωμένη πείρα, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις πιο απαιτητικές παραγγελίες. Το αποτέλεσμα είναι μια γρήγορη και ακριβής εκτέλεση όλων των παραγγελιών σε συνδυασμό με επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών, επαγγελματικές συμβουλές και ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.Δραστηριοποιούμαστε εδώ και πάνω από 25 χρόνια και εξειδικευόμαστε στην κατασκευή των εξής προϊόντων: •ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ: Χειροκίνητα, ημι-αυτόματα και αυτόματα μηχανήματα για την εκκίνηση της παραγωγής μας. Πλήρης προσαρμογή κατασκευασμένων μηχανημάτων στις ανάγκες των πελατών. •ΠΡΟΪΌΝΤΑ : Ατσάλινα εξαρτήματα μορφοποίησης εν ψυχρώ και διάφορα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας του πελάτη: - Προσαρμογές για κορνίζες φωτογραφιών - Μεταλλικές βάσεις, βίδες, στερεώσεις - Μεταλλικά ερμάρια - Μεταλλικά εξαρτήματα - Μεταλλικές περιφράξεις και σιδηρόδρομοι - Μεταλλικές κατσαρόλες - Ψησταριές και εστίες τζακιών. •ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Σε έμπιστα υλικά, όπως χάραξη με λέιζερ λογοτύπων σε μεταλλικά αντικείμενα, επικάλυψη με σκόνη λεπτομερειών, κύρτωση λαμαρινών, κατασκευή μεταλλικών πλαισίων για ράφια και προθήκες. - Κοπή με λέιζερ - Βαφή με σκόνη - Διάτρηση ψηφιακού ελέγχου - Επισκευή μηχανημάτων - Από αναγέννηση - Μηχανολογία- Συγκόλληση - Τόρνευση- Πλαίσια επίπλωσης - Κύρτωση λαμαρινών - Δημιουργία καλουπιών - Αμμοβολή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 1. TGS GAS SPRINGS LTD. CO.

  Τουρκία

  Η TGS ξεκίνησε την βιομηχανική της περιπέτεια στις αρχές της δεκαετίας του 70 παράγοντας προϊόντα μηχανικής κατεργασίας για ελατήρια αερίου και διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Tα πρώτα μας βήματα για την κατασκευή ελατηρίων αερίου ξεκίνησαν το 1992. Μέρα με τη μέρα, βελτιώσαμε τις κατασκευαστικές μας τεχνολογίες και εξοπλισμό μηχανημάτων ώστε να συμβιβαστούμε με τα παγκόσμια πρότυπα. 'Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και παραδίδονται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας. Το καταρτισμένο και ειδικά εκπαιδευμένο μας προσωπικό επιβλέπει την τήρηση των κριτηρίων μας ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Διαθέτουμε πιστοποίηση DIN ISO 9001: 2008. Το ποιοτικό μας πρόγραμμα ξεκινά με την εφαρμογή αυστηρών ποιοτικών ελέγχων των συναλλαγών μας αγοράς. Το 2008 ξεκινήσαμε την εξαγωγή των προϊόντων μας σε ευρωπαϊκές χώρες και ιδρύσαμε την εξαγωγική μας εταιρεία, την Tunatek Ltd. Co. για την διοργάνωση όλων των εξαγωγικών μας επιχειρήσεων. Σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα αργότερα πείρας στην κατασκευή ελατηρίων αερίου μας δίνει την αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε όλες τις αγορές. Σήμερα κατασκευάζουμε επτά διαφορετικές σειρές χαλύβδινων και ανοξείδωτων υλικών και δεκάδες άλλες λειτουργικότητες. Πελάτες από περίπου 50 χώρες και δεκάδες βιομηχανικοί τομείς βασίζονται σε διάφορα είδη ελατηρίων αερίου κατασκευής TGS. Τα προϊόντα της TGS δοκιμάζονται συνέχεια ώστε να εξασφαλίσουν αξιοπιστία, βιωσιμότητα και γενικότερη ασφάλεια του προϊόντος για την βέλτιστη σας ικανοποίηση. Οι ομάδες μας έρευνας και ανάπτυξης αναζητούν συνεχώς τρόπους ανάπτυξης των προϊόντων μας και της τεχνολογίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 2. STEELIT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία STEELIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικες πορτες, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, και Χαλύβδινες συρόμενες πόρτες. Έχει έδρα σε Kuurne, Βέλγιο.

 1. AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες, Ορείχαλκος, Εξαρτήματα τόρνου CNC, Μηχανική κατεργασία ακριβείας, φρεζάρισμα ακριβείας, Τόρνευση ακριβείας, μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο, και Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Gondomar, Πορτογαλία.

 2. RH STAHL GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία RH STAHL GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Mägenwil, Ελβετία.

 3. ROLL STEEL SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία ROLL STEEL SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, κοπη κυλινδρων, τιτανιο και κραματα, Χάλυβες ανοξείδωτοι, λαμαρίνα ανοξείδωτου χάλυβα, πηνία από ανοξείδωτο χάλυβα, ανοξείδωτες ταινίες, και ανοξείδωτος χάλυβας δεύτερης επιλογής. Έχει έδρα σε Poznań, Πολωνία.

 4. TORCAMES

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία TORCAMES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργασίες γεώτρησης, Χάλυβες, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ορείχαλκος, Φρεζάρισμα και τόρνευση πλαστικού και καουτσούκ, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC 4 αξόνων, επεξεργασία αλουμινίου με ψηφιακό έλεγχο, και Εργασίες φρεζαρίσματος CNC. Έχει έδρα σε Espinhel Águeda, Πορτογαλία.

 5. SASTA STAHLGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SASTA STAHLGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Hartmannsdorf, Γερμανία.

 6. BETONSTAHLSERVICE BSV GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BETONSTAHLSERVICE BSV GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Hannover, Γερμανία.

 7. HIERROS Y TUBOS LORCA SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία HIERROS Y TUBOS LORCA SL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, σιδηροδοκοι, ????????? ???????, ηλεκτροσυγκολλημένα κιγκλιδώματα, Χάλυβες, ????????? ??????, σιδηροελασματα, ????????? ????????? ????????????, και ???????? ???????. Έχει έδρα σε Humanes-Madrid, Ισπανία.

 8. MÖLLERS STAHLHANDEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MÖLLERS STAHLHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Stadtlohn, Γερμανία.

 1. FB TECNO

  Ιταλία

  Η εταιρεία FB TECNO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Εμπόριο χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, και Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 2. C.E. SCHNECKENFLÜGEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία C.E. SCHNECKENFLÜGEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Edewecht, Γερμανία.

 3. IMHOF+KEMPF GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία IMHOF+KEMPF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Steinach, Γερμανία.

 4. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα, υγεία και ασφάλεια στον χώρο εργασίας, Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, και Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Werdohl, Γερμανία.

 5. MINUTECNICA BOLOGNESE

  Ιταλία

  Η εταιρεία MINUTECNICA BOLOGNESE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Χάλυβες, Επανόρθωση - εργαλειομηχανές, Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, Μηχανική ακριβείας, μηχανουργικες εργασιες ακριβειας, θερμικη επεξεργασια, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, και Χάλυβες. Έχει έδρα σε Pianoro, Ιταλία.

 6. BACCHETTA GIUSEPPE

  Ιταλία

  Η εταιρεία BACCHETTA GIUSEPPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβας, αλουμινιο, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, και τορνευση μεταλλων. Έχει έδρα σε Gattico-Veruno, Ιταλία.

 7. WBW WELSER GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία WBW WELSER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Ybbsitz, Αυστρία.

 8. METALLURGICA LEGNANESE SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία METALLURGICA LEGNANESE SPA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, σφυρηλατος χαλυβας, διελασμενοι χαλυβες, Χάλυβες για δομικά έργα, και ενισχυμενοι χαλυβες. Έχει έδρα σε Rescaldina, Ιταλία.

 9. AFS ALUMINIUM FACTORY SIEGERLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AFS ALUMINIUM FACTORY SIEGERLAND GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Straßenhaus, Γερμανία.

 10. BREITENFELD EDELSTAHL AG

  Αυστρία

  Η εταιρεία BREITENFELD EDELSTAHL AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε St. Barbara Im Mürztal, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

72.617 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες