• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες

Αποτελέσματα για

Χάλυβες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Πριν από 15 χρόνια, το 2002, ιδρύσαμε την εμπορική εταιρεία Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH στο Ντίσελντορφ. Στο μεταξύ, αποκτήσαμε φήμη ως αξιόπιστη εταιρεία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, γιατί με την ευρεία γνώση της διεθνούς αγοράς που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, γιατί προσφέρουμε αποκλειστικά υλικά υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Είμαστε εξαιρετικά ευέλικτοι όσον αφορά ειδικές παραγγελίες και αποτελούμε σημείο αναφοράς ως προς την ακρίβεια στη διαχείριση των παραγγελιών. Και επιπλέον ....... Ξέρετε πως λύνονται τα προβλήματα; Απλούστατα: Αν βρεις αυτόν που ξέρει να λύνει τα προβλήματα! Μας βρήκατε!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στη διάθεση λεπτών μεταλλικών μεμβρανών με μικρές ανοχές πάχους. Καλύπτουμε το πεδίο πάχους από 0, 005 mm έως 1, 00 mm. Από την αποθήκη μας παραδίδουμε διάφορες διαστάσεις που χάρη στη συσκευασία τους ενδείκνυνται απόλυτα για τη χρήση στο συνεργείο και για συναρμολογήσεις. Το υλικό αφαιρείται εύκολα στο απαιτούμενο μήκος από το μεγάλων διαστάσεων πλαστικό κουτί και, κατά περίπτωση, μπορεί κανείς να συνδέσει με συνδετήρες κουτιά με πλάτος υλικού 150 mm που χρησιμοποιούνται έως ένα πάχος 0, 250 mm. Κατά περίπτωση παραγγείλετε αυτούς τους συνδετήρες δωρεάν μαζί με το προϊόν. Ως άλλη επιλογή διαθέτουμε ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ σε αυτοκόλλητη έκδοση. Στην περίπτωση αυτή, το υλικό διαθέτει επίστρωση κόλλας χωρίς φορέα. Το πάχος της κόλλας είναι 0, 04 mm.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. DGS DRAHTGESTRICKE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Εδώ και πολλά χρόνια, η μικρομεσαία οικογενειακή μας επιχείρηση DGS δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της παραγωγής διαφόρων συρμάτινων πλεγμάτων: Η ποιότητα έχει παράδοση στην εταιρεία μας! Μεταξύ των πελατών της DGS συγκαταλέγονται επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Οι κύριοι τομείς είναι η κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, η τεχνολογία περιβάλλοντος και μεταποίησης, καθώς και η αυτοκινητοβιομηχανία. Η αυξανόμενη ζήτηση και τεχνολογική πρόοδος στα προϊόντα μας απαιτούν τη μόνιμη μετεξέλιξη της παραγωγής μας λαμβανομένων υπόψη των πλέον σύγχρονων τεχνικών δυνατοτήτων. Για τη διασφάλιση της βέλτιστης λειτουργίας και της ποιότητας των προϊόντων συρμάτινου πλέγματος και την ταυτόχρονη βελτιστοποίηση του οικολογικού χαρακτήρα, συμπληρώνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας με αποδοτικές λύσεις συστήματος.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. GTM (LA GTM FRANCE)

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η La GTM France είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα της επαγωγικής θερμικής επεξεργασίας για ραβδοχάλυβα και σωλήνες με δικές τις δυνατότητες μετεπεξεργασίας, π.χ., εγκαταστάσεις αποφλοίωσης για την παραγωγή στιλπνοχάλυβα. Εύρος διαστάσεων: μήκος έως 15 m. Διάμετρος 10 mm-354 mm. Επιπλέον παρέχουμε υπηρεσίες όπως: συμβατική θερμική επεξεργασία με κλιβάνους αερίου, ανόπτηση, ανόπτηση χωρίς τάσεις, ανόπτηση GKZ, καθώς και ευθυγράμμιση, σπειροτόμηση, έλαση σπειρωμάτων με κύλιση, σφυρηλάτηση, πριόνισμα, απομαγνητισμός. Αναπτύσσουμε εξατομικευμένες λύσεις και προσαρμοζόμαστε ως προς τις μηχανικές τιμές και τις προθεσμίες διεκπεραίωσης και παράδοσης στις απαιτήσεις του πελάτη. Ένας άλλος επιχειρηματικός τομέας της La GTM France είναι η θυγατρική της εταιρεία Filtaro που διαθέτει συστήματα αγκύρωσης, όπως ράβδους με σπείρωμα, αγκύρια και προεντεταμένες ράβδους. Μπορούμε να παράγουμε όλα τα προϊόντα με μήκος έως 16 μέτρων και διάμετρο 10 mm έως 354 mm. Με έρευνα και εμπειρία >25 ετών τον τομέα των έργων πολιτικού μηχανικού, η La GTM France είναι ένα παγκοσμίως γνωστός προμηθευτής.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. BASEDO STEEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Πέντε λόγοι υπέρ της BASEDO STEEL: Τεχνογνωσία: Γνωρίζουμε τις συγκεκριμένες συνθήκες των επιχειρήσεων αμμοβολής. Ακόμη και όταν οι απαιτήσεις σας είναι πολύ μεγάλες, ακόμη και όταν τα υλικά και οι διαστάσεις είναι εντελώς διαφορετικά: εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα. Ιδίως τα άκρως εξειδικευμένα υλικά δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα για εμάς. Υπηρεσίες: Στη δική μας σύγχρονη αποθήκη του Düsseldorf διαθέτουμε επιτόπου πολυάριθμα υλικά. Με τη δική μας αυτόματη πριονοκορδέλα υψηλής απόδοσης κόβουμε το χάλυβά σας στο καθορισμένο από εσάς σταθερό μήκος. Δίκτυο: Εάν δεν διαθέτουμε επιτόπου κάποιο υλικό, προστρέχουμε σε ένα μεγάλο διεθνές δίκτυο εμπόρων, κατασκευαστών, εταιρειών σφυρηλάτησης και επεξεργασίας. Έτσι, η παραγγελία σας δεν μένει στη μέση. Διοικητική μέριμνα: υπηρεσίες ταχυμεταφορών, μεταφορικές εταιρείας, θαλάσσιες μεταφορές, αεροπορικές μεταφορές – εμείς γνωρίζουμε ποιος θα μεταφέρει το φορτίο στον προορισμό του. Γρήγορα, αξιόπιστα και σε προσιτή τιμή.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία μας είναι μεταξύ άλλων μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες που διατηρούν αποθέματα σε χαλυβδόφυλλα ακριβείας και εργαλειοχάλυβες στην Ευρώπη. Από το 2000, αυτά τα προϊόντα γνωρίζουν εμπορική επιτυχία. Από το 2015, η Steel Service Krefeld GmbH διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001: 2008. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διαδικτυακή μας τοποθεσία. Η SSK διαθέτει στις εγκαταστάσεις της στο Krefeld (Γερμανία) και το Sheffield (Ηνωμένο Βασίλειο) μεγάλα αποθέματα σε χαλυβδόφυλλα και εργαλειοχάλυβες άνω των 1.500 τόνων. Επιπλέον, διαθέτουμε τυποποιημένες πλάκες P στις ποιότητες 1.1730 και 1.2312. Τα προϊόντα είναι δυνατό να παραγγελθούν ηλεκτρονικά για άμεση χρήση ή για μεταπώληση αφού εγγραφείτε στη διαδικτυακή μας τοποθεσία στη διεύθυνση: www.stahl-shop.com. Ταυτόχρονα, διατηρούμε μεγάλη αποθήκη με εργαλειοχάλυβα στις ποιότητες 1.2083 ESU – 1.2316 – 1.2343 ESU – 1.2358V, καθώς επίσης και λαμαρίνες 1.2312 και μπλοκ ανοξείδωτου χάλυβα από υλικά 1.4112.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. RH STAHL GMBH

  Ελβετία

  Verified by Europages badge

  Αν και η rh stahl gmbh είναι πολύ νέα στην αγορά, έχει ήδη ιστορία. Και αυτή ξεκινάει το 2006. Τότε ήταν που ιδρύσαμε την "Stahlkreationen GmbH", την οποία τον Ιούνιο του 2012 μετονομάσαμε σε rh stahl gmbh – χάλυβας κατ' επιλογή. Με αυτό το βήμα, αφήνουμε πίσω μας την αγορά των ζώων από χάλυβα φτιαγμένα με λέιζερ και μπαίνουμε στο γενικότερο εμπόριο, κυρίως τον ανθρακοχάλυβα. Η rh stahl gmbh εξυπηρετεί την αγορά της κεντρικής Ευρώπης, δηλαδή Ελβετία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Μπενελούξ, Λιχτενστάιν και Αυστρία. Σύνθημά μας είναι: Ποιότητα, ευελιξία, συνέχεια. Και αυτό το σύνθημα θα συμβάλει στην υγιή ανάπτυξη της εταιρείας τα επόμενα χρόνια. Λατρεύουμε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες προκλήσεις του παρόντος και προσβλέπουμε σε ένα επιτυχημένο μέλλον μαζί σας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. C+R HYDRAULICS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Από το 1984 που ιδρύθηκε στο Μόναχο, η C+R HYDRAULICS GmbH εδραιώθηκε ως σταθερή αξία στη γερμανική και στην ευρωπαϊκή αγορά ως σύγχρονη εξειδικευμένη επιχείρηση με διατήρηση αποθέματος στον υδραυλικό τομέα. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας που περιλαμβάνει περισσότερες από 900 διαστάσεις εντελώς διαφορετικών προϊόντων στους τομείς της χύτευσης, των βάκτρων εμβόλων, των σωλήνων εμβόλων, των σωλήνων κυλίνδρων και των σωλήνων HPZ, είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των υδραυλικών συστημάτων. Ειδικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών υδραυλικά στοιχεία συμπληρώνουν άψογα τη γκάμα των προϊόντων μας. Η συσσωρευμένη γνώση των άριστα εκπαιδευμένων συνεργατών μας από αμέτρητα έργα και λύσεις προβλημάτων εκτιμάται από τους πελάτες και τους εταίρους μας. Η γοητεία μιας καινοτομικά διευθυνόμενης μικρομεσαίας επιχείρησης με σύντομες διαδικασίες λήψης αποφάσεων, παρέχει στους εταίρους μας από τους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου τη δυνατότητα να αντιδρούν επίκαιρα στις προκλήσεις. Αξιοποιήστε την εμπειρία μας. Υλοποιούμε τις απαιτήσεις σας με υψηλή πίεση!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. BARTSCH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Μεταποιητική βιομηχανία μετάλλων. Εμπόριο χάλυβα, διατρητικά εργαλεία, κατασκευή εγκαταστάσεων επεξεργασίας πλαστικών, κατασκευή μηχανών, βιομηχανία επεξεργασίας καουτσούκ, πρότυπα, εργασίες συγκόλλησης, πιεστήρια μετάλλων, ανάγλυφες σφραγίδες 15 διαφορετικά εργαλεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Αποθέματα χάλυβα για ψυχρές και θερμές εργασίες: Πάνω από 1.000.000 τεμάχια. Πάνω από 10.000 διαφορετικές διαστάσεις επεξεργασμένων ράβδων και πλακών σε 15 διαφορετικά εργαλεία από ανοξείδωτο χάλυβα, χάλυβας για ψυχρές και θερμές εργασίες.Κατασκευαστής χαλυβδόφυλλων ακριβείας και προεπεξεργασμένου εργαλειοχάλυβα υλικών: 1.2842, 1.2510, 1.2379, 1.1730, 1.2312, 1.2343, 1.2083, 1.2085, 1.2162, 1.2210, 1.2990, 1.4112, ST52-3, HSS

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. TGS LTD. CO.

  Τουρκία

  Verified by Europages badge

  Η TGS ξεκίνησε την βιομηχανική της περιπέτεια στις αρχές της δεκαετίας του 70 παράγοντας προϊόντα μηχανικής κατεργασίας για ελατήρια αερίου και διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Tα πρώτα μας βήματα για την κατασκευή ελατηρίων αερίου ξεκίνησαν το 1992. Μέρα με τη μέρα, βελτιώσαμε τις κατασκευαστικές μας τεχνολογίες και εξοπλισμό μηχανημάτων ώστε να συμβιβαστούμε με τα παγκόσμια πρότυπα. 'Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και παραδίδονται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας. Το καταρτισμένο και ειδικά εκπαιδευμένο μας προσωπικό επιβλέπει την τήρηση των κριτηρίων μας ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Διαθέτουμε πιστοποίηση DIN ISO 9001: 2008. Το ποιοτικό μας πρόγραμμα ξεκινά με την εφαρμογή αυστηρών ποιοτικών ελέγχων των συναλλαγών μας αγοράς. Το 2008 ξεκινήσαμε την εξαγωγή των προϊόντων μας σε ευρωπαϊκές χώρες και ιδρύσαμε την εξαγωγική μας εταιρεία, την Tunatek Ltd. Co. για την διοργάνωση όλων των εξαγωγικών μας επιχειρήσεων. Σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα αργότερα πείρας στην κατασκευή ελατηρίων αερίου μας δίνει την αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε όλες τις αγορές. Σήμερα κατασκευάζουμε επτά διαφορετικές σειρές χαλύβδινων και ανοξείδωτων υλικών και δεκάδες άλλες λειτουργικότητες. Πελάτες από περίπου 50 χώρες και δεκάδες βιομηχανικοί τομείς βασίζονται σε διάφορα είδη ελατηρίων αερίου κατασκευής TGS. Τα προϊόντα της TGS δοκιμάζονται συνέχεια ώστε να εξασφαλίσουν αξιοπιστία, βιωσιμότητα και γενικότερη ασφάλεια του προϊόντος για την βέλτιστη σας ικανοποίηση. Οι ομάδες μας έρευνας και ανάπτυξης αναζητούν συνεχώς τρόπους ανάπτυξης των προϊόντων μας και της τεχνολογίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. MICRO TECH METAL LTD

  Πολωνία

  Verified by Europages badge
 2. HANS BERG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Μόνο ό, τι είναι τέλειο σε κάθε λεπτομέρεια μπορεί να λειτουργεί άψογα στο σύνολο. Αυτό το σύνθημα αποτελεί από την ίδρυση της εταιρείας το 1950 τη σταθερή επιχειρηματική φιλοσοφία. Η Hans Berg GmbH & Co. KG είναι μια διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση παραγωγής εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης και μεταλλικών εξαρτημάτων σωλήνων για τις ανάγκες εντελώς διαφορετικών βιομηχανικών κλάδων. Ο όμιλος επιχειρήσεων με παραρτήματα στο Reichshof (έδρα), στο Florstadt και στο Dilovasi/Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) απασχολεί περίπου 600 συνεργάτες και ειδικεύεται στην ψυχρή πλαστική παραμόρφωση και στις τεχνολογίες συναρμογής, σπειρωμάτων και αφαίρεσης υλικού. Η εταιρεία Berg είναι κορυφαία στην τεχνολογία και σ την αγορά στον τομέα της τεχνολογίας σύνδεσης θερμαντικών σωμάτων, καλοριφέρ και θερμοπομπών. Άλλοι σημαντικοί τομείς της αγοράς είναι η παραγωγή θερμότητας, η τεχνολογία κλιματισμού και η αυτοκινητοβιομηχανία, για τους οποίους η Berg ως συνεργάτης ανάπτυξης μεγάλων εξειδικευμένων προμηθευτών παράγει στοιχεία ακριβείας και ασφάλειας, π. χ., για τους τομείς της απόσβεσης ταλαντώσεων και των γεννητριών αερίου αερόσακων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. NEXTSENSE GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge

  Η NEXTSENSE αναπτύσσει και διαθέτει στην αγορά οπτικά συστήματα για τη μέτρηση προφίλ και τον έλεγχο επιφανειών στην αυτοκινητοβιομηχανία, στη σιδηροδρομική βιομηχανία και στη χαλυβουργία.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. STEELIT

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 5. ROLL STEEL SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by Europages badge
 6. SASTA STAHLGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 7. BETONSTAHLSERVICE BSV GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 8. INOX ARREDO

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 9. HIERROS Y TUBOS LORCA SL

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 10. MÖLLERS STAHLHANDEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 1. IMHOF+KEMPF GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. BACCHETTA GIUSEPPE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. WBW WELSER GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 5. SCHMIEDEWERK STOOSS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 6. METALLURGICA LEGNANESE SPA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 7. AFS ALUMINIUM FACTORY SIEGERLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 8. BREITENFELD EDELSTAHL AG

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 9. STAPPERT INTRAMET SA

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 10. I.S.A.C. SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

72.280 επιχειρήσεις

Χ'ωρες