• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες

Αποτελέσματα για

Χάλυβες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HANS BERG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Μόνο ό, τι είναι τέλειο σε κάθε λεπτομέρεια μπορεί να λειτουργεί άψογα στο σύνολο. Αυτό το σύνθημα αποτελεί από την ίδρυση της εταιρείας το 1950 τη σταθερή επιχειρηματική φιλοσοφία. Η Hans Berg GmbH & Co. KG είναι μια διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση παραγωγής εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης και μεταλλικών εξαρτημάτων σωλήνων για τις ανάγκες εντελώς διαφορετικών βιομηχανικών κλάδων. Ο όμιλος επιχειρήσεων με παραρτήματα στο Reichshof (έδρα), στο Florstadt και στο Dilovasi/Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) απασχολεί περίπου 600 συνεργάτες και ειδικεύεται στην ψυχρή πλαστική παραμόρφωση και στις τεχνολογίες συναρμογής, σπειρωμάτων και αφαίρεσης υλικού. Η εταιρεία Berg είναι κορυφαία στην τεχνολογία και σ την αγορά στον τομέα της τεχνολογίας σύνδεσης θερμαντικών σωμάτων, καλοριφέρ και θερμοπομπών. Άλλοι σημαντικοί τομείς της αγοράς είναι η παραγωγή θερμότητας, η τεχνολογία κλιματισμού και η αυτοκινητοβιομηχανία, για τους οποίους η Berg ως συνεργάτης ανάπτυξης μεγάλων εξειδικευμένων προμηθευτών παράγει στοιχεία ακριβείας και ασφάλειας, π. χ., για τους τομείς της απόσβεσης ταλαντώσεων και των γεννητριών αερίου αερόσακων.

 2. BASEDO STEEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Πέντε λόγοι υπέρ της BASEDO STEEL: Τεχνογνωσία: Γνωρίζουμε τις συγκεκριμένες συνθήκες των επιχειρήσεων αμμοβολής. Ακόμη και όταν οι απαιτήσεις σας είναι πολύ μεγάλες, ακόμη και όταν τα υλικά και οι διαστάσεις είναι εντελώς διαφορετικά: εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα. Ιδίως τα άκρως εξειδικευμένα υλικά δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα για εμάς. Υπηρεσίες: Στη δική μας σύγχρονη αποθήκη του Düsseldorf διαθέτουμε επιτόπου πολυάριθμα υλικά. Με τη δική μας αυτόματη πριονοκορδέλα υψηλής απόδοσης κόβουμε το χάλυβά σας στο καθορισμένο από εσάς σταθερό μήκος. Δίκτυο: Εάν δεν διαθέτουμε επιτόπου κάποιο υλικό, προστρέχουμε σε ένα μεγάλο διεθνές δίκτυο εμπόρων, κατασκευαστών, εταιρειών σφυρηλάτησης και επεξεργασίας. Έτσι, η παραγγελία σας δεν μένει στη μέση. Διοικητική μέριμνα: υπηρεσίες ταχυμεταφορών, μεταφορικές εταιρείας, θαλάσσιες μεταφορές, αεροπορικές μεταφορές – εμείς γνωρίζουμε ποιος θα μεταφέρει το φορτίο στον προορισμό του. Γρήγορα, αξιόπιστα και σε προσιτή τιμή.

 3. C+R HYDRAULICS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1984 που ιδρύθηκε στο Μόναχο, η C+R HYDRAULICS GmbH εδραιώθηκε ως σταθερή αξία στη γερμανική και στην ευρωπαϊκή αγορά ως σύγχρονη εξειδικευμένη επιχείρηση με διατήρηση αποθέματος στον υδραυλικό τομέα. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας που περιλαμβάνει περισσότερες από 900 διαστάσεις εντελώς διαφορετικών προϊόντων στους τομείς της χύτευσης, των βάκτρων εμβόλων, των σωλήνων εμβόλων, των σωλήνων κυλίνδρων και των σωλήνων HPZ, είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των υδραυλικών συστημάτων. Ειδικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών υδραυλικά στοιχεία συμπληρώνουν άψογα τη γκάμα των προϊόντων μας. Η συσσωρευμένη γνώση των άριστα εκπαιδευμένων συνεργατών μας από αμέτρητα έργα και λύσεις προβλημάτων εκτιμάται από τους πελάτες και τους εταίρους μας. Η γοητεία μιας καινοτομικά διευθυνόμενης μικρομεσαίας επιχείρησης με σύντομες διαδικασίες λήψης αποφάσεων, παρέχει στους εταίρους μας από τους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου τη δυνατότητα να αντιδρούν επίκαιρα στις προκλήσεις. Αξιοποιήστε την εμπειρία μας. Υλοποιούμε τις απαιτήσεις σας με υψηλή πίεση!

 4. BARTSCH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Μεταποιητική βιομηχανία μετάλλων. Εμπόριο χάλυβα, διατρητικά εργαλεία, κατασκευή εγκαταστάσεων επεξεργασίας πλαστικών, κατασκευή μηχανών, βιομηχανία επεξεργασίας καουτσούκ, πρότυπα, εργασίες συγκόλλησης, πιεστήρια μετάλλων, ανάγλυφες σφραγίδες 15 διαφορετικά εργαλεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Αποθέματα χάλυβα για ψυχρές και θερμές εργασίες: Πάνω από 1.000.000 τεμάχια. Πάνω από 10.000 διαφορετικές διαστάσεις επεξεργασμένων ράβδων και πλακών σε 15 διαφορετικά εργαλεία από ανοξείδωτο χάλυβα, χάλυβας για ψυχρές και θερμές εργασίες.Κατασκευαστής χαλυβδόφυλλων ακριβείας και προεπεξεργασμένου εργαλειοχάλυβα υλικών: 1.2842, 1.2510, 1.2379, 1.1730, 1.2312, 1.2343, 1.2083, 1.2085, 1.2162, 1.2210, 1.2990, 1.4112, ST52-3, HSS

 5. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Πριν από 15 χρόνια, το 2002, ιδρύσαμε την εμπορική εταιρεία Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH στο Ντίσελντορφ. Στο μεταξύ, αποκτήσαμε φήμη ως αξιόπιστη εταιρεία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, γιατί με την ευρεία γνώση της διεθνούς αγοράς που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, γιατί προσφέρουμε αποκλειστικά υλικά υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Είμαστε εξαιρετικά ευέλικτοι όσον αφορά ειδικές παραγγελίες και αποτελούμε σημείο αναφοράς ως προς την ακρίβεια στη διαχείριση των παραγγελιών. Και επιπλέον ....... Ξέρετε πως λύνονται τα προβλήματα; Απλούστατα: Αν βρεις αυτόν που ξέρει να λύνει τα προβλήματα! Μας βρήκατε!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DGS DRAHTGESTRICKE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και πολλά χρόνια, η μικρομεσαία οικογενειακή μας επιχείρηση DGS δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της παραγωγής διαφόρων συρμάτινων πλεγμάτων: Η ποιότητα έχει παράδοση στην εταιρεία μας! Μεταξύ των πελατών της DGS συγκαταλέγονται επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Οι κύριοι τομείς είναι η κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, η τεχνολογία περιβάλλοντος και μεταποίησης, καθώς και η αυτοκινητοβιομηχανία. Η αυξανόμενη ζήτηση και τεχνολογική πρόοδος στα προϊόντα μας απαιτούν τη μόνιμη μετεξέλιξη της παραγωγής μας λαμβανομένων υπόψη των πλέον σύγχρονων τεχνικών δυνατοτήτων. Για τη διασφάλιση της βέλτιστης λειτουργίας και της ποιότητας των προϊόντων συρμάτινου πλέγματος και την ταυτόχρονη βελτιστοποίηση του οικολογικού χαρακτήρα, συμπληρώνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας με αποδοτικές λύσεις συστήματος.

 2. FWL FEINGUSS LOBENSTEIN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Τα πάθος μάς καθιστά ασύγκριτους. Διότι δεν παρέχουμε μόνο ποιότητα και επιμέλεια, αλλά και εξαιρετικά χυτά εξαρτήματα ακριβείας. Είμαστε ένας από τα πλέον σύγχρονα χυτήρια της Ευρώπης για πελάτες και μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση. Στην έδρα μας στο Bad Lobenstein παράγουμε για τους πελάτες μας από περισσότερους από 40 κλάδους χυτά εξαρτήματα από ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα τυποποιημένων και με βάση τις προδιαγραφές των πελατών τύπων χάλυβα. Ως οικογενειακή μικρομεσαία επιχείρηση και μέλος του ομίλου Schubert & Salzer παράγουμε τα προϊόντα μας στη Γερμανία – εμπρόθεσμα και σε προγραμματιζόμενες προσιτές τιμές. Η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με υπερσύγχρονη τεχνολογία και μηχανολογία σε ανώτατο επίπεδο, παρέχει πάντοτε στους πελάτες μας αξιόπιστη ποιότητα. Ολόκληρη η αλυσίδα των διαδικασιών μας είναι ψηφιοποιημένη και εκσυγχρονισμένη. Οι τεχνολογίες, όπως η τρισδιάστατη εκτύπωση, η οπτική σύγκριση επιφανειών, η ανάδρομη τεχνική έρευνα ή η προσομοίωση χύτευσης και πήξης διασφαλίζουν το σύντομο χρόνο ανάπτυξης, γρήγορες διαδικασίες δειγματισμού και τη σταθερή ποιότητα μαζικής παραγωγής.

 3. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στη διάθεση λεπτών μεταλλικών μεμβρανών με μικρές ανοχές πάχους. Καλύπτουμε το πεδίο πάχους από 0, 005 mm έως 1, 00 mm. Από την αποθήκη μας παραδίδουμε διάφορες διαστάσεις που χάρη στη συσκευασία τους ενδείκνυνται απόλυτα για τη χρήση στο συνεργείο και για συναρμολογήσεις. Το υλικό αφαιρείται εύκολα στο απαιτούμενο μήκος από το μεγάλων διαστάσεων πλαστικό κουτί και, κατά περίπτωση, μπορεί κανείς να συνδέσει με συνδετήρες κουτιά με πλάτος υλικού 150 mm που χρησιμοποιούνται έως ένα πάχος 0, 250 mm. Κατά περίπτωση παραγγείλετε αυτούς τους συνδετήρες δωρεάν μαζί με το προϊόν. Ως άλλη επιλογή διαθέτουμε ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ σε αυτοκόλλητη έκδοση. Στην περίπτωση αυτή, το υλικό διαθέτει επίστρωση κόλλας χωρίς φορέα. Το πάχος της κόλλας είναι 0, 04 mm.

 4. IEG

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η IEG S.R.O. είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία της Τσεχίας με παράδοση πενήντα ετών που ειδικεύεται στην παραγωγή χυτών προϊόντων ακριβείας από χάλυβα και χυτοσίδηρο από όλα τα κράματα σιδήρου, συμπεριλαμβανομένων της μηχανικής, της θερμικής και της επιφανειακής επεξεργασίας. Επίσης διαθέτουμε σε τακτική βάση τεμάχια εργασίας και ήδη συναρμολογημένα συγκροτήματα. Χυτεύουμε περισσότερες από 60 ποιότητας σιδηρούχων υλικών. Έχουμε υψηλές απαιτήσεις ως προς την ποιότητα, την ακρίβεια και την καινοτομία. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

 5. ILK IHRACAT AS.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η ILK IHRACAT AS εξειδικεύεται στις κοινές δραστηριότητες μάρκετινγκ στην Τούρκικη βιομηχανία των μετάλλων. Προσφέρουμε σχεδόν όλα τα είδη σε μεταλλικά υλικά, υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλων και προϊόντα. Παρέχουμε υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλου όπως κοπή με λέιζερ, πλάσμα, εκτόξευση νερού, κατασκευή γραναζιών, κύρτωση, μηχανουργική επεξεργασία ψηφιακού ελέγχου, σχεδιασμός επίπλων.Επεξεργαζόμαστε σχεδόν όλα τα είδη μετάλλου, ειδικά τον ανθρακοχάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα ή το αλουμίνιο.Προσφέρουμε επίσης μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως μεταλλικά μέρη, σωλήνες, προφίλ, προσαρμογές επίπλων κ.α. Η αποστολή μας είναι να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ των εταιρειών χρησιμοποιώντας μεταλλικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο και κατασκευαστές από την Τουρκία. Αν αναζητάτε αξιόπιστους κατασκευαστές ποιοτικών μεταλλικών προϊόντων για μια μακροχρόνια συνεργασία, η ILK IHRACAT AS αποτελεί την σωστή επιλογή! Η φίρμα μας πορισμού Steeling.net αποτελεί τον συντομότερο μέσο προσέγγισης των κατασκευαστών μεταλλικών προϊόντων και υπηρεσιών. Σας επιτρέπει να αγοράσετε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες σε ένα μέρος. Σε περίπτωση που ένα μεταλλικό προϊόν δεν βρίσκεται ακόμα στο Steeling.net, αναζητάμε τον καλύτερο κατασκευαστή και θα το προσθέσουμε σύντομα! Η ILK IHRACAT AS αποτελεί την λύση σας σε ένα σημείο, για όλες σας τις μεταλλικές ανάγκες! Σας βοηθάμε να βρείτε τον κατάλληλο κατασκευαστή και εγγυόμαστε για την ικανοποίηση σας. Βοηθάμε τις τούρκικες ΜΜΕ ώστε να αναλάβουν εξαγωγές και τις ελέγχουμε για λογαριασμό σας, δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας! Θα απαντήσουμε ευχαρίστως στις ερωτήσεις σας.

 1. STEELIT

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STEELIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικες πορτες, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, και Χαλύβδινες συρόμενες πόρτες. Έχει έδρα σε Kuurne, Βέλγιο.

 2. TORCAMES

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TORCAMES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργασίες γεώτρησης, Χάλυβες, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ορείχαλκος, Φρεζάρισμα και τόρνευση πλαστικού και καουτσούκ, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC 4 αξόνων, επεξεργασία αλουμινίου με ψηφιακό έλεγχο, και Εργασίες φρεζαρίσματος CNC. Έχει έδρα σε Espinhel Águeda, Πορτογαλία.

 1. BETONSTAHLSERVICE BSV GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BETONSTAHLSERVICE BSV GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Hannover, Γερμανία.

 2. SASTA STAHLGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SASTA STAHLGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Hartmannsdorf, Γερμανία.

 3. HIERROS Y TUBOS LORCA SL

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HIERROS Y TUBOS LORCA SL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, σιδηροδοκοι, ηλεκτροσυγκολλημένα κιγκλιδώματα, Χάλυβες, και σιδηροελασματα. Έχει έδρα σε Humanes-Madrid, Ισπανία.

 4. MÖLLERS STAHLHANDEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MÖLLERS STAHLHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Stadtlohn, Γερμανία.

 5. FB TECNO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FB TECNO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Εμπόριο χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, και Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 6. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα, υγεία και ασφάλεια στον χώρο εργασίας, Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, και Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Werdohl, Γερμανία.

 7. IMHOF+KEMPF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IMHOF+KEMPF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Steinach, Γερμανία.

 8. C.E. SCHNECKENFLÜGEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία C.E. SCHNECKENFLÜGEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Edewecht, Γερμανία.

 1. WBW WELSER GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WBW WELSER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Ybbsitz, Αυστρία.

 2. AFS ALUMINIUM FACTORY SIEGERLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AFS ALUMINIUM FACTORY SIEGERLAND GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Straßenhaus, Γερμανία.

 3. METALLURGICA LEGNANESE SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METALLURGICA LEGNANESE SPA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες για δομικά έργα, σφυρηλατος χαλυβας, διελασμενοι χαλυβες, Χάλυβες για δομικά έργα, και ενισχυμενοι χαλυβες. Έχει έδρα σε Rescaldina, Ιταλία.

 4. BREITENFELD EDELSTAHL AG

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BREITENFELD EDELSTAHL AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε St. Barbara Im Mürztal, Αυστρία.

 5. STAPPERT INTRAMET SA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STAPPERT INTRAMET SA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, ατσαλοβεργες, ανοξειδωτες φλαντζες, σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα, χαλυβδινες φλαντζες, και ανοξειδωτες λαμαρινες. Έχει έδρα σε Engis, Βέλγιο.

 6. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, Χάλυβες για δομικά έργα, Χάλυβες για εργαλεία, Στιλπνός χάλυβας, σύρμα για ελατήρια, σύρμα για σχοινιά, ειδικοι χαλυβες για αυτοματισμους, συρματα απο χαλυβα, και συρμα αλουμινιου. Έχει έδρα σε Hamm, Γερμανία.

 7. GEI GITTERROSTE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GEI GITTERROSTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξείδωτοι χάλυβες, και σκαλοπάτια. Έχει έδρα σε Kleinblittersdorf, Γερμανία.

 8. SMV FORGING SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SMV FORGING SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβας, και μορφοποιηση εν θερμω. Έχει έδρα σε Rogeno, Ιταλία.

 9. GEI DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GEI DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιφράξεις, ανοξείδωτοι χάλυβες, σκαλοπάτια, Περιφράξεις, και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Kleinblittersdorf, Γερμανία.

 10. METALLGIESSEREI HANS SEIFERT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METALLGIESSEREI HANS SEIFERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει έδρα σε Wernigerode, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

72.935 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες