• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μπύρα - προσθετικές ουσίες

Αποτελέσματα για

Μπύρα - προσθετικές ουσίες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CBS CUSTOMIZED BREWING SOLUTIONS

  Βέλγιο

 2. FAGNES BEERS

  Βέλγιο

 3. LA MALTERIE DU CHATEAU

  Βέλγιο

 4. MARPIN A CASA

  Ισπανία

 5. GUANGZHOU HESHUN MACHINERY HARDWARE CO., LTD.

  Κίνα

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. OERFRYSK

  Κάτω Χώρες

 2. MARTIN STAFFORD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. SLAVUTSKIY SOLODOVIY ZAVOD

  Ουκρανία

 4. IPIM-BENZ D.O.O.

  Κροατία

 5. CENTRALCER - CENTRAL DE CERVEJAS E BEBIDAS, SA

  Πορτογαλία

 1. STABIFIX BRAUEREI-TECHNIK KG

  Γερμανία

 2. LERCA SP. Z O.O.

  Πολωνία

 1. SEVAROME

  Γαλλία

  Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

 2. AURIAN SAS

  Γαλλία

  Η AURIAN SAS είναι δυϊλιστής και έμπορος κρασιών και αρμανιάκ από το 1880. Ο οίκος AURIAN παρασκευάζει και εμπορεύεται αρωματισμένα κρασιά, λικέρ και οινοπνευματώδη και βρίσκεται στην καρδιά της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Οι ρίζες του ξεκινούν από το 1880, όταν ο κ. Dupeyron ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους Αρμανιάκ και κρασί από την Γασκώνη. Μερικές δεκαετίες αργότερα, ο εγγονός του Dupeyron, ο Philippe Aurian, εξειδικεύτηκε στην παραγωγή αρωματικών κρασιών, λικέρ και παραδοσιακών οινοπνευματωδών, συνεχίζοντας παράλληλα το εμπόριο του Αρμανιάκ. Σήμερα, η επιχείρηση εμπορεύεται πάνω από 500 000 φιάλες ετησίως σε όλες τις περιοχές της Γαλλίας. 'Όλα τα προϊόντα AURIAN κατασκευάζονται χειρωνακτικά με σπιτικά ροφήματα φρούτων, φυσικά αρωματισμένα και τις περισσότερες φορές συνδυάζοντας τους δύο τρόπους. Το Σεπτέμβρη του 2018, ο Florent και ή Isabella Soulhol αποκτούν τον οίκο AURIAN, με στόχο να συνεχίσουν την παραδοσιακή παραγωγή που υλοποίησε ο κ. Aurian και έτσι να προσφέρουν τις σπεσιαλιτέ του οίκου AURIAN στις ξένες αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 3. SÉLECTARÔME

  Γαλλία

  Η SELECTAROME εξειδικεύεται στην κατασκευή χρωστικών ουσιών για τρόφιμα εδώ και 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών αρωματικών ουσιών για τρόφιμα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, χρωστικές ουσίες τροφίμων, αρτυματικές ουσίες για ηλεκτρονικά υγρά καθώς και πρόσθετες ουσίες και ουσίες υφής. Εφοδιάζουμε διανομείς για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, παρασκευαστές παγωτών, κέτερινγκ, εστιάτορες ή παρασκευαστές που μας εμπιστεύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή πρόκληση για μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας να ανταποκριθούμε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά. Χάρη στην ιδανική μας θέση στην πόλη Γκρας, τα αρωματικά φυτά επωφελούνται από το ευνοϊκό κλίμα της Προβηγκίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις ποιότητας του επαγγέλματος μας. Η ομάδα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της για να ικανοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις απαιτήσεις σας.

 4. ENARTIS

  Ιταλία

  Εξασφαλίζει στα οινοποιεία σε όλο τον κόσμο την εμπειρία και την καινοτομία, μέσω εξαιρετικών οινικών προϊόντων και συνεχούς τεχνικής βοήθειας για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των κελαριών και της ποιότητας του κρασιού τους. Η άμεση παρουσία στις κύριες οινοπαραγωγικές χώρες των πέντε ηπείρων διευρύνει την οπτική σχετικά με το τι συμβαίνει στην αγορά και επιτρέπει τη μεταφορά πληροφοριών και γνώσεων που είναι διαθέσιμες στους πελάτες της Enartis σε πραγματικό χρόνο.

 5. ESSEDIELLE

  Ιταλία

 6. TINTAS EUROPA.COM - INDUSTRIA E DISTRIBUIÇAO DE TINTAS, LDA

  Πορτογαλία

 7. SOQUIBER LABORATORIOS COSP SA

  Ισπανία

 8. ROWA MASTERBATCH GMBH

  Γερμανία

 1. POLARTECH LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. SCHINDLERGLOBALENERGYTRADERS.COM

  Αυστρία

 3. GOMES & TINTA, LDA

  Πορτογαλία

 4. H & S INDUSTRIESIEBE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

 5. INNOSPEC MAGYARORSZAG ADALEKGYARTO ES FORGALMAZO KFT

  Ουγγαρία

 6. NEW COLORS SAS DI PATRICIA BEGGINI E C

  Ιταλία

 7. TITIKSHA FOODCHEM INCORPORATED

  Ινδία

 8. CLARIANT (ÖSTERREICH) GMBH

  Αυστρία

 9. DYCON LTD

  Ιρλανδία

 10. UÇGEN BOYA KIMYEVI MADDELER TIC. SAN. LTD. STI.

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μπύρα - προσθετικές ουσίες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

132 επιχειρήσεις