• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μπύρα (ζύθος)

Αποτελέσματα για

Μπύρα (ζύθος) - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NEAR TRADE

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

 2. AURIAN SAS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η AURIAN SAS είναι δυϊλιστής και έμπορος κρασιών και αρμανιάκ από το 1880. Ο οίκος AURIAN παρασκευάζει και εμπορεύεται αρωματισμένα κρασιά, λικέρ και οινοπνευματώδη και βρίσκεται στην καρδιά της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Οι ρίζες του ξεκινούν από το 1880, όταν ο κ. Dupeyron ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους Αρμανιάκ και κρασί από την Γασκώνη. Μερικές δεκαετίες αργότερα, ο εγγονός του Dupeyron, ο Philippe Aurian, εξειδικεύτηκε στην παραγωγή αρωματικών κρασιών, λικέρ και παραδοσιακών οινοπνευματωδών, συνεχίζοντας παράλληλα το εμπόριο του Αρμανιάκ. Σήμερα, η επιχείρηση εμπορεύεται πάνω από 500 000 φιάλες ετησίως σε όλες τις περιοχές της Γαλλίας. 'Όλα τα προϊόντα AURIAN κατασκευάζονται χειρωνακτικά με σπιτικά ροφήματα φρούτων, φυσικά αρωματισμένα και τις περισσότερες φορές συνδυάζοντας τους δύο τρόπους. Το Σεπτέμβρη του 2018, ο Florent και ή Isabella Soulhol αποκτούν τον οίκο AURIAN, με στόχο να συνεχίσουν την παραδοσιακή παραγωγή που υλοποίησε ο κ. Aurian και έτσι να προσφέρουν τις σπεσιαλιτέ του οίκου AURIAN στις ξένες αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 3. RAB WHOLESALE B.V.

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η BAYSI IMPORT & EXPORT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των εμπορικών ευκαιριών στην Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική. Επικεντρωνόμαστε σε επώνυμα προϊόντα καλλυντικών και λιανικών προϊόντων, τα οποία κυριαρχούν στα ράφια των σουπερμάρκετ και των παροχών υπηρεσιών διατροφής.Η επιτυχία μας βασίζεται στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, στην γρήγορη και αξιόπιστη μας εφοδιαστική αλυσίδα και στην εκτενής μας γνώση της παγκόσμιας αγοράς αγαθών. Αποκτήσαμε αυτήν την γνώση με πολυετή εμπειρία στον εξωπορισμό και στην διανομή επώνυμων προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και μέσα από το αναπτυσσόμενο μας δίκτυο στην Άπω Ανατολή. Εξειδικευόμαστε στην παροχή χονδρικών εμπορευμάτων παγκόσμιων αναγνωρισμένων και εξαιρετικής ανταπόκρισης τροφίμων, ποτών και προϊόντων καθημερινής χρήσης σε διάφορες χώρες. Η αυξανόμενη ζήτηση για δυτικά τρόφιμα και προϊόντα λιανικής σε σχεδόν όλες τις ευρωπαϊκές χώρες προώθησαν την εταιρεία μας ώστε να παίζει πλέον έναν κυρίαρχο ρόλο στην εφοδιαστική αλυσίδα παγκοσμίων αγαθών. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. E.H.W. WORLDWIDE

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η E.H.W. Worldwide, ιδρύθηκε το 2011 στην Κύπρο και είναι μια παγκόσμια εταιρεία εξειδικευμένη στον πορισμό και στην διανομή προϊόντων ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές. Η δέσμευση μας σε "ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές" αποτελεί το κίνητρο μας για προσβασιμότητα όλο το χρόνο. Επιλέγουμε αυστηρά τους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας πως τα πιο εκλεκτά προϊόντα και μόνο φτάνουν στους πελάτες μας. Καλύπτοντας την Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία και Αμερική, εισάγουμε άμεσα από κορυφαίες πηγές προϊόντων όπως η Χιλή, Ουρουγουάη, Νότια Αφρική κ.α. Με μια πρόσφατη επέκταση στην Γερμανία, εξυπηρετούμε διάφορες αγορές, συντηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες. Η μελλοντική μας πλατφόρμα διαχείρισης διακίνησης στην Νότια Αφρική αποδεικνύει την στρατηγική μας ανάπτυξη. Ενισχυμένη από την αφοσιωμένη μας ομάδα, η E.H.W. Worldwide θριαμβεύει ως ηγετική εταιρεία στην αγορά, προσφέροντας ασύγκριτη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών.Στην E.H.W. Worldwide, η αποστολή μας αποτελεί τεκμήριο της αφοσίωσης μας. Στοχεύουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ευρεία εμπειρία, που σηματοδοτείται από τον εφοδιασμό, προμήθεια και διαμονή προϊόντων που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Ενώ απωθούμε τα όρια και διασχίζουμε τις βιομηχανίες, παραμένουμε πιστοί στην δέσμευση μας ώστε οποιαδήποτε επαγγελματική συναλλαγή με μας να αποτελεί ένα αξέχαστο ταξίδι, με ασύγκριτη ποιότητα και αξία.

 5. VR TRADING INC

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η VR Trading είναι ένας διεθνής προμηθευτής και εξαγωγέας ιδιαίτερων ποτών και τροφίμων. Με πάθος για τις εξαιρετικές γεύσεις και δέσμευση για την ποιότητα, διαθέτουμε μια ποικίλη γκάμα προϊόντων που θα ενθουσιάσουν και τους πλέον αυστηρούς γευσιγνώστες. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ποτών συμπεριλαμβανομένων αναψυκτικών, σαμπάνιας, μπύρας και μηλίτη, τσαγιών, καφέ κλπ. Στον τομέα των τροφίμων διαθέτουμε μια ποικιλία απολαυστικών επιλογών, όπως καραμέλες, σοκολάτες, τσίχλες, μπισκότα, προϊόντα halal και πολλά άλλα. Αυτό που μας διακρίνει είναι η σταθερή μας δέσμευση για τη διασφάλιση της ποιότητας. Τηρούμε αυστηρά πρότυπα στο σύνολο των διαδικασιών προμήθειας, παραγωγής και συσκευασίας, διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν θα πληροί και θα υπερκαλύπτει τους διεθνείς κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας. Αναγνωρίζοντας την παγκόσμια ζήτηση για εξαιρετικά τρόφιμα και ποτά, έχουμε εξελιχθεί σε έμπιστο συνεργάτη του κλάδου των εξαγωγών. Το εκτενές δίκτυό μας μάς παρέχει τη δυνατότητα να προσεγγίζουμε αγορές παγκοσμίως και η εκτενής έρευνα αγοράς μας επιτρέπει να προπορευόμαστε ως προς τις εμφανιζόμενες τάσεις. Επιδιώκουμε να προβλέπουμε τις προτιμήσεις των καταναλωτών προσφέροντας τα καλύτερα δυνατά προϊόντα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ROKKO DECO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ROKKO DECO GmbH είναι μια επιχείρηση με έδρα τη Γερμανία. Με πολυετή εμπειρία στο διεθνές εμπόριο, η επιχείρησή μας ασχολείται κυρίως με αλκοολούχα ποτά και ποτά χωρίς αλκοόλ, μπύρες, κρασιά, Whisky, αλλά και βρεφικές τροφές. Η ROKKO DECO GmbH είναι η παγκόσμια εμπορική επιχείρηση και προμηθευτής αλκοολούχων ποτών και ποτών χωρίς αλκοόλ και άλλων τροφίμων. Πολυετής εμπειρία στο χονδρικό εμπόριο και στην εμπορία ποτών και τροφίμων. Θέλετε να αγοράσετε ποτά σε τιμές χονδρικής; Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα. Προμηθευόμαστε με εξαιρετική σχολαστικότητα υψηλής ποιότητας προϊόντα τροφίμων και ποτών από όλες τις σημαντικές παραγωγικές περιοχές του κόσμου. Τα μεγέθη συσκευασίας μπορούν να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του χονδρεμπορίου. Εδώ και πολλά χρόνια, το δικό μας εμπορικό σήμα συσκευασίας τυγχάνει ευρείας αποδοχής σε πολλά μέρη του κόσμου. Πληροί τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας που απαιτούνται τόσο για τη γαστρονομία όσο και για το λιανικό εμπόριο. Οι κύριοι πελάτες μας είναι εισαγωγείς και αγοραστές στους εξής κλάδους των τροφίμων: Βιομηχανία, χονδρεμπόριο, γαστρονομία και λιανικό εμπόριο. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας στην ηπειρωτική Κίνα, στην Αφρική, στην Ασία, στην Καραϊβική, στην Εγγύς Ανατολή, στη Μεγάλη Βρετανία, στην Ιρλανδία και στην ηπειρωτική Ευρώπη. Παραδίδουμε ποσότητες κατάλληλες για την επιχείρησή σας, από μια μεμονωμένη παλέτα έως ένα πλήρες φορτίο εμπορευματοκιβωτίου (FCL). Με λίγα λόγια: Αποστέλλουμε σε ολόκληρο τον κόσμο, σε κάθε λιμάνι.

 2. UFTER HOLDING B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Από το 1994, η Northlink Trading GMBH έχει αριστεύσει ως σημαντικός παράγοντας στο διεθνές εμπόριο και ειδικεύεται στην εισαγωγή και στην εξαγωγή αγαθών. Το κύριο πλεονέκτημά μας είναι η προμήθεια ειδών χύδην και η μεταπώλησή τους σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Σε διάστημα 28 ετών έχουμε καλλιεργήσει ισχυρές συνεργασίες με φημισμένες εταιρείες όπως οι Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator και πολλές άλλες. Η επιτυχίας μας βασίζεται στο στρατηγικό πλεονέκτημα της ευρωπαϊκής μας τοποθεσίας που ελαχιστοποιεί το κόστος μεταφοράς και διασφαλίζει την αποτελεσματική παράδοση παγκοσμίως. Στην Northlink Trading GMBH, η σταθερή αποστολή μας είναι να υπερκαλύπτουμε πάντοτε τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών μας. Αυτό το επιτυγχάνουμε παρέχοντας ασφαλή προϊόντα διακριτής ποιότητας, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και δια τηρώντας ένα άκρως εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό. Με κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη επιδιώκουμε να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους, τους μετόχους και την κοινωνία γενικότερα. Στόχος μας είναι να αναγνωριζόμαστε ως εταιρεία αριστείας στην παγκόσμια αγορά, αριστεύοντας στην επεξεργασία και στην πώληση προϊόντων υψηλής ποιότητας διαφόρων εταιρειών τροφίμων και εμπορικών επιχειρήσεων. Αφοσιωμένοι στη διεύρυνση της παγκόσμιας παρουσίας μας, διαθέτουμε υποστήριξη πελατών επί 24 ώρες και 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς προβλήματα παγκόσμια αποστολή, διασφαλίζοντας τη γρήγορη παράδοση στην πόρτα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. 3C DISTRIBUTION

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η 3C DISTRIBUTION είναι μια επιχείρηση διανομής χονδρικής πώλησης διεθνώς αναγνωρισμένων εμπορικών σημάτων τροφίμων και προϊόντων καθαρισμού/ομορφιάς. Η ομάδα μας είναι εξαιρετικά ταλαντούχα στους τομείς του εμπορίου και της διοικητικής μέριμνας, καθώς και στην ικανοποίηση των πελατών. Επιπλέον μελετούμε διαρκώς την αγορά ώστε να προμηθευόμαστε επώνυμα προϊόντα στην καλύτερη τιμή, να τα αποθηκεύουμε και να παρέχουμε τις πλέον ολοκληρωμένες τιμές εισαγωγής στους πελάτες μας σε περισσότερες από 90 χώρες.   Αξιολογούμε σχολαστικά τους προμηθευτές μας και ασχολούμαστε αποκλειστικά με υψηλής ποιότητας προϊόντα και εμπορικά σήματα. Κατά συνέπεια, οι πελάτες μας μπορούν να αποκομίζουν οφέλη από τη διανομή χονδρικής πασίγνωστων προϊόντων όπως Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & πολλά άλλα. Η 3C DISTRIBUTION είναι ήδη έμπιστος και επιλεγμένος συνεργάτης B2B πολλών διεθνών αλυσίδων λιανικής, cash & carry, σούπερ μάρκετ, υπεραγορών, αλλά και επιχειρήσεων ενός καταστήματος. Είμαστε προσαρμόσιμοι και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας και να διατηρήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις. Οι υπηρεσίες μας έχουμε αναπτυχθεί πέραν της διανομής χονδρικής ώστε να συμπεριλάβουν τη διανομή, τη διοικητική μέριμνα και την τοποθέτηση ετικετών. Μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση ετικετών του προϊόντος σας στη γλώσσα που θέλετε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, αλλά και να προετοιμάσουμε όλα τα πιστοποιητικά, τα εμπορικά και τα τελωνειακά έγγραφα. Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφορών χάρη στη σύγχρονη υποδομή και την τεχνογνωσία της δικής μας μονάδας διοικητικής μέριμνας χονδρικής. Αποστέλλουμε με αεροπορικά, οδικά και θαλάσσια μέσα και αναλαμβάνουμε την παράδοση πόρτα-πόρτα.

 4. ASIA EUROPE TRADE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Asia Europe Trade (AET) ειδικεύεται στο εμπόριο: 1) καταναλωτικών αγαθών υψηλής κατανάλωσης, 2) προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (μη σοκολατούχα ζαχαρωτά, ροφήματα, τρόφιμα και μη), 3) προϊόντων κορυφαίων διεθνών επωνυμιών, 4) λύσεων μίας στάσης, τροφοδοσία πόρτα - πόρτα και θύρα - θύρα προϊόντων για σούπερ μάρκετ και ηλ. εμπόριο, 5) κρασιών, ουίσκι και αλκοολούχων ποτών, 6) γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. 7). Τυριά (κατεψυγμένα ή φρέσκα) 8). Φρούτα και λαχανικά. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας δώσουμε μια γρήγορη, αποτελεσματική, ανταγωνιστική και εξατομικευμένη απάντηση. Ελάχιστη παραγγελία μια παλέτα ανά SKU και μπορούμε να ενισχύσουμε 20’ και 40’ εμπορευματοκιβώτια. Η AET μπορεί να τροφοδοτήσει: P&G, Unilever, Ferrero, εταιρείες μπύρας και μεταλλικού νερού, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez 7) Είδη μη διατροφής ( κουζινικά, ένδυση, καλλυντικά, ομορφιά και υγεία, αρώματα, μπαταρίες). Εργαζόμαστε χωρίς απόθεμα ώστε να εξασφαλίσουμε την πιο φρέσκια παραγωγή και τις καλύτερες τιμές.

 5. LES BIÈRES DE MONTMORILLON

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  LES BIERES DE MONTMORILLON, ζυθοποιία που εξειδικεύεται από το 1843 στην παραδοσιακή παραγωγή μπύρας, λεμονάδας και colas. Τα προϊόντα μας είναι βιολογικά και 100% Γαλλικής προέλευσης. Ξεχωρίζουν χάρη στην τεχνογνωσία μας και την ποιότητα των επιλεγμένων συστατικών. Προσφέρουμε μια μόνιμη γκάμα ζύθων: - Ξανθιές, - Λευκές, - Σταρένιες, - Κόκκινες, - IPA. 'Όπως επίσης εποχιακές μπύρες : - Χριστουγεννιάτικη μπύρα, - Ανοιξιάτικες μπύρες, - Καλοκαιρινές μπύρες. Καθώς και εφήμερες μπύρες. Τα προϊόντα μας πωλούνται στην Γαλλία και εξάγονται σε καφετέριες, ξενοδοχεία και εστιατόρια καθώς και στα καταστήματα ντελικατέσεν, κάβες και GMS και GSS (μικρομεσαία και μεγάλα καταστήματα). Επίσης, παράγουμε για λογαριασμό τρίτων. Τα ποτά μας παράγονται με οικολογική ευαισθησία και με έννοια την προστασία του περιβάλλοντος. Η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία. Καταναλώστε υπεύθυνα.

 1. L'ÉTUVERIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Γαλλικοί παραγωγοί μαύρου σκόρδου ανώτατης ποιότητας βιολογικής καλλιέργειας Εξειδικευόμαστε στο μαύρο σκόρδο, όλα τα προϊόντα μας είναι βιολογικής καλλιέργειας και παράγονται στο αγρόκτημα, συσκευασμένα σε οικολογικές συσκευασίες.. Πάντα σε αναζήτηση καινοτομίας, οι πρώτες ύλες επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή σύμφωνα με τις απαιτητικές προδιαγραφές της L’étuverie. Τα προϊόντα μας 100% βιολογικά με μαύρο σκόρδο: Ολόκληρος βολβός, αποφλοιωμένες σκελίδες, πολτός, μέλι, μουστάρδα, μπύρα, υγρό εκχύλισμα, ροφήματα, απεριτίφ μπισκότα.

 2. BRASSERIE DE BRUNEHAUT SA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Ζυθοποιείο που ιδρύθηκε το 1890 στο χωριό Brunehaut του Βελγίου. Έγινε γνωστό στην περιοχή επειδή δημιούργησε μπύρες όπως η «La Druide» και η Brunehaut 8°. Το 1991, η εταιρεία γνώρισε καινούρια άνοδο με τη μεταφορά σε σύγχρονα κτίρια, διατηρώντας ταυτόχρονα το βιοτεχνικό χαρακτήρα της και την ποιότητα των προϊόντων της που αναγνωρίζονται από τους γνώστες των «grands crus» (οι πιο φημισμένοι αμπελώνες). Ανακαλύψτε την μπύρα Brunehaut και την μπύρα αβαείου Saint Martin.

 1. BRASSERIE DE VAUCELLES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRASSERIE DE VAUCELLES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, παραδοσιακη μπιρα, καστανες μπυρες, μπυρες σε βαρελι, αλκοολουχα ποτα, Ποτά, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Les Rues-Des-Vignes, Γαλλία.

 2. BRASSERIE 3 MÂTS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRASSERIE 3 MÂTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Strasbourg, Γαλλία.

 3. DRINK SHOP ONLINE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DRINK SHOP ONLINE, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Ιταλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπύρα (ζύθος), Φυσικό μεταλλικό νερό, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, λικερ, παραδοσιακη μπιρα, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, ποτα, και Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Nave, Ιταλία.

 4. RESONE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RESONE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά, Μπύρα (ζύθος), Διεθνές εμπόριο, Ποτά, αλκοολες, και Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 5. MALTIVOR

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MALTIVOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταποίηση τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπύρα (ζύθος), Μπύρα (ζύθος), αγροδιατροφικά, Αγροδιατροφική βιομηχανία, και αλευρι. Έχει έδρα σε Vourles, Γαλλία.

 6. BRASSERIE POÈM - COMPAGNIE DES BRASSERIES MARITIMES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRASSERIE POÈM - COMPAGNIE DES BRASSERIES MARITIMES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπυραρια, παραδοσιακη μπιρα, λεμοναδα, και βιολογικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Brest, Γαλλία.

 7. CHÂTEAUX ET VINS DE BORDEAUX

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHÂTEAUX ET VINS DE BORDEAUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Μπορντώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Μπύρα (ζύθος), παραγωγοι κρασιου, κρασι χονδρικης, οινοπαραγωγικες επιχειρησεις, ξηρος οινος, Κρασιά, λευκα κρασια, και κόκκινο Γαλλικό κρασί. Έχει έδρα σε Saint-Sulpice-De-Faleyrens, Γαλλία.

 8. AMÉNO BIÈRE ARTISANALE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AMÉNO BIÈRE ARTISANALE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, βιοτεχνικη παραγωγη, μπυραρια, και Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Camaret Sur Aigues, Γαλλία.

 1. BRASSERIE CÉDILLE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRASSERIE CÉDILLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, παραδοσιακη μπιρα, και ποτα χονδρικης. Έχει έδρα σε Flines-Lès-Mortagne, Γαλλία.

 2. BROUWERIJ DE FENIKS CVBA

  Βέλγιο

  Η De Feniks είναι μια μικρό ζυθοποιία (έτος ιδ. μέσα 2016). Με τους ειδικούς ζυθοποιους Gino Vantieghem (Unibroue, Liefmans) & Jasper Candaele η ζυθοποιία κατέχει περισσότερα από 30 χρόνια πείρας στον χώρο. Ο Kurt Decoene και η Angela Wang συμπληρώνουν την ομάδα (διαχείριση και διεθνείς επιχειρησιακές υποθέσεις). Η De Feniks παράγει μια γκάμα που αποτελείται από 6 μπύρες και τακτικές παραγωγές μπύρας σε ltd. ή ειδικές εκδοχές. Οι συνταγές και εξατομικευμένες μπύρες παρασκευάζονται σε συνεργασία με τον πελάτη. Η De Feniks λειτουργεί επίσης ως φυτώριο για νέες ζυθοποιίες.

 3. FLECKS BRAUHAUS TECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Οι εγκαταστάσεις ζυθοποιίας FLECKS κατασκευάζονται εδώ και 20 χρόνια στα μεγέθη 3, 5, 10, 20, 30, 50 HL: περισσότερες από 150 ημιαυτόματες και υπεραυτόματες ζυθοποιίες σε 37 χώρες. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση στη 2η γενιά στην Αυστρία και διαθέτουμε τα πάντα από την ίδια επιχείρηση: τεχνολογία ζυθοποιίας, σχεδιασμός, παραγωγή, συναρμολόγηση, θέση σε λειτουργία, κατάρτιση, συνταγές μπύρας και απομακρυσμένη συντήρηση. Ειδικότητά μας: αειφόρα ενεργειακά συστήματα, μέθοδοι ζυθοποιίας: με εξωτερικό λέβητα + έγχυση + αφέψηση - και ειδική σχεδίαση. Εκτός από ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις ζυθοποιίας με το γνωστό εξωτερικό λέβητα FLECKS για πολυδιάστατες τεχνικές γλεύκου κατασκευάζουμε επίσης πρόσθετα συστήματα, όπως: συστήματα καθαρισμού CIP, πολλαπλασιαστές ζύμης, Hop-Gun για προσθήκη λυκίσκου, ταχυθερμαντήρες, αναμείκτες FLECKSMIXER, ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ανάμειξης και ανάδευσης για παχύρρευστο γλεύκος και πολλά άλλα. Η FLECKS διατηρεί εδώ και χρόνια και τη μεγαλύτερη ζυθοποιία μπύρας χύμα στην Αυστρία με πολλά είδη μπύρας.

 4. BRASSERIE C

  Βέλγιο

  Ιδρύθηκε το 2012 στην καρδιά της Λιέγης, η ζυθοποιία Brasserie C παράγει μπύρες παραδοσιακές υψηλής ποιότητας. Δημιούργησε και εμπορεύεται τη διάσημη Curtius. Η Brasserie C λανσάρει συχνά καινούριες μπύρες για να διατηρήσει τις αξίες καινοτομίας της. Το 2014, λάνσαρε μια γκάμα 3 μπυρών single hop, Torpah, σε « 30 », « 60 » και « 90 » - ανάλογα με το βαθμό πίκρας (IBU) της κάθε μπύρας που σας προσκαλούν να δοκιμάσετε τη δύναμη των 3 λυκίσκων που δουλεύονται ο καθένας ξεχωριστά στην ίδια βάση βύνης.

 5. DISTRIDRINQ

  Γαλλία

  Η IDRINQ είναι μια γερμανική εταιρεία που σας προσφέρει την τεχνογνωσία της σε ότι αφορά την γεύση και την ποιότητα. Η IDRINQ ανέπτυξε ένα μοναδικό και καινότομο προϊόν με καινούργιες ιδιότητες. Η επιχείρηση μας διεκπεραίωσε 10 χρόνια έρευνας προκειμένου να δημιουργήσει αυτό το μοναδικό ποτό. Κατά την διάρκεια των δοκιμών, αποδείχθηκαν τα εξής θετικά αποτελέσματα : βελτίωση της όρασης, της ποιότητας του ύπνου και των φυσικών αποδόσεων καθώς και αύξηση της συγκέντρωσης. Αποκαλύπτουν τις θετικές επιπτώσεις του συνδυασμού του οξύ R(+)- άλφα-λιποϊκό με την L-αργινίνη: διέγερση των πνευματικών, γνωστικών δραστηριοτήτων, και προσφορά φυσικής ενέργειας. Βρισκόμαστε σε μια μοναδική διαδικασία που συνδυάζει τις επιπτώσεις των δυο φυσικών συστατικών και την εφαρμόζουμε σε έναν ενεργειακό ποτό τηρώντας την νομοθεσία. Αναζητούμε εταίρους για την προώθηση του προϊόντος μας Idrinq. Η εταιρεία IDRINQ αναλαμβάνει επίσης την μεταπώληση διαφόρων οινοπνευματωδών ποτών από το 1564 εκ των οποίων η ξανθιά και μαύρη μπύρα.

 6. BEER PROJECT SRL

  Ιταλία

  Η Beer Project είναι μια επιχείρηση με ηγετική θέση στη διανομή και την εισαγωγή χειροποίητης μπύρας από τη Σικελία, την Ιταλία και το εξωτερικό. Μέσα από τη συνεργασία της με το Ινστιτούτο Kuaska, η εταιρεία προσφέρει αποκλειστικά στη Σικελία τις καλύτερες ιταλικές μπρασερί: Argo, Civale, Ducato, Kamun, Maltus Faber, Opperbacco, 24 Baroni και Epica. Για τη Beer Project, μια καλή μπύρα είναι τέχνη : μια εκλεπτυσμένη τέχνη, με πλούσια ιστορία και αρώματα που γεμίζουν με χαρά το πνεύμα και το σώμα.

 7. ZOTOS LTD

  Ελλάδα

  Εισαγουμε στην ελλαδα μπυρες, αναψυκτικα, χυμους εχοντας πρωταρχικο μας στοχο την ποιοτητα και την ανταγωνιστικοτητα στα ραφια των καταστηματων

 8. BRASSERIE LION SRL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BRASSERIE LION SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπυρες χωρις αλκοολ. Έχει έδρα σε Nivelles, Βέλγιο.

 9. SWISS CHIPS GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία SWISS CHIPS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Schneisingen, Ελβετία.

 10. RAUSCH UND PARTNER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RAUSCH UND PARTNER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Gießen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μπύρα (ζύθος) - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.816 Επιχειρήσεις