• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανές ετικετοποίησης

Αποτελέσματα για

Μηχανές ετικετοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WHITE STEEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε κορυφαίος κατασκευαστής μηχανημάτων και γραμμών παραγωγής. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΑΣ. Εκτός αυτού, η White Steel GmbH είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές τεχνολογίας για τη φαρμακευτική και τη χημική βιομηχανία, καθώς και για τη βιομηχανία τροφίμων και πολλούς άλλους κλάδους. Η εταιρεία White Steel GmbH διαθέτει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Αξιοποιήστε την τεράστια εμπειρία μας για τη σχεδίαση των δικών σας διαδικασιών παραγωγής. Δραστηριοποιούμαστε σε ολόκληρο τον κόσμο από τις μονάδες μας στην Τουρκία και στη Γερμανία. Τα μηχανήματά μας παράγουν σημαντικά προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιούνται άμεσα από τους τελικούς καταναλωτές της περιοχής. (Τρόφιμα, ιατρικά προϊόντα κλπ.) Στο πλαίσιο των μεγάλων έργων μας φροντίζουμε να αξιοποιούμε και να ενισχύουμε τις τοπικές υποδομές. Έτσι προάγουμε κατά την ανάθεση των παραγγελιών την τοπική κοινωνία συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αειφορία ελαχιστοποιώντας, π.χ., τις μεταφορές.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. ELS-EUROPEAN LABELLING SYSTEM GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1998 η ELS κατασκευάζει μηχανήματα ετικετών, συστήματα κωδικοποίησης και συστήματα εκτύπωσης με στόχο τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας στον τομέα της επισήμανσης. Η σειρά περιλαμβάνει χειροκίνητα συστήματα σήμανσης και ηλεκτρικά μηχανήματα ετικετών για εύκολη επεξεργασία αυτοκόλλητων ετικετών, καθώς και συμπαγή ημιαυτόματα μηχανήματα για την επισήμανση. Τα αυτόματα μηχανήματα ετικετών με μεταφορικούς ιμάντες επιτρέπουν την επισήμανση από πολλές πλευρές. Η ELS προσφέρει το μηχάνημα κυκλικής τοποθέτησης ετικετών ειδικά για την επισήμανση κυλινδρικών προϊόντων. Για ετικέτες με ιδιαίτερα πολλές πληροφορίες, όπως συστατικά και ονόματα προϊόντων, διαθέτουμε συστήματα εκτύπωσης θερμικά/θερμικής μεταφοράς τα οποία μπορούν να εγκατασταθούν, για παράδειγμα, σε μηχανήματα εγκάρσιας σήμανσης. Τα συστήματα κωδικοποίησης για την εκτύπωση MHD κ.λπ. και οι εκτυπωτές ετικετών ολοκληρώνουν την προσφορά. Εάν δεν βρείτε τα κατάλληλα μηχανήματα ή συστήματα ετικετών σε εμάς, αναπτύσσουμε επίσης ειδικά μηχανήματα με βάση τις δικές σας προδιαγραφές. Επικοινωνήστε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως έμπειρος εμπορικός και βιομηχανικός συνεργάτης, αναπτύσσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η τέλεια επεξεργασία και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας καθιστούν τις συσκευές και τις ετικέτες επαφής ένα μοναδικό επώνυμο προϊόν. Σας δίνουμε μια μικρή γεύση των προϊόντων μας: συστήματα χειροκίνητης ετικετέζας επαφής - χειροκίνητες ετικετέζες και μηχανήματα διανομής ετικετών- ετικέτες επαφής για τη σήμανση προϊόντων - ετικέτες ποιότητας για τη βιομηχανία και το εμπόριο - ετικέτες κοσμημάτων και διαφημιστικές ετικέτες- ετικέτες ζύγισης - εκτυπωτές ετικετών - θερμικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς - λογισμικό ετικετών - ταινίες άνθρακα και άλλα εξαρτήματα - ειδικές λύσεις για ετικετέζες επαφής - πλήρως αυτόματα και ημιαυτόματα συστήματα εκτύπωσης και ετικετοποίησης Αντικείμενα προώθησης πωλήσεων - Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ένδειξης τιμών και πληροφοριών Εξοπλισμός καταστημάτων - Πιστολέτα συρραφής και συρραπτικά συρραφής - Ταμειακές μηχανές Ασφάλιση προϊόντων- Συστήματα ασφάλισης προϊόντων - Αυτοκόλλητες και σκληρές ετικέτες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Ανεξάρτητα από το πως συσκευάζεται το προϊόν σας, φιάλη, κονσέρβα, κουτί, εύκαμπτη συσκευασία κ.λπ. η Accraply κατέχει την βιομηχανική ετικετέζα που σας αντιστοιχεί. Είμαστε μια εταιρεία της Barry-Wehmiller Packaging Systems και παρέχουμε εξοπλισμό ετικετοποίησης και συρρίκνωσης, ειδικευόμαστε σε ετικετογράφους που ανταποκρίνονται στην πίεση, στα συστήματα ετικετοποίησης σε ρολό και στην τεχνολογία της εφαρμογής ετικετοποίησης σε συρρικνωμένο κύλινδρο. Τα εμπορικά μας αναγνωρισμένα σήματα ετικετέζων, Accraply, Harland, Trine και Graham & Sleevit – εξυπηρετούν μια μεγάλη γκάμα βιομηχανιών, συμπ. την βιομηχανία τροφίμων και ποτών, την φαρμακοβιομηχανία, οικιακά και καταναλωτικά αγαθά ή ακόμα την βιομηχανία υγείας και ομορφιάς. Ο εξοπλισμός μας μετατροπής σε συρρικνώμενο κύλινδρο Stanford μας επιτρέπει να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας με εμπιστοσύνη σε όλες τις τεχνολογικές μορφές της ετικετοποίησης συρρικνωμένων κυλίνδρων. Οι λύσεις Accraply έχουν σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιήσουν τις ειδικές ανάγκες διαφόρων αγορών προσφέροντας συμβατότητα κατά URS, δυνατότητα σειριοποίησης, τεκμηρίωση/ έγκριση, συμβατότητα CFR21 και αποτελούν λύσεις εντοπισμού και απόρριψης/ ιχνηλάτησης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. TOPEX GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Γνωρίστε μια προοδευτική, συμπαθητική επιχείρηση, που σας βοηθά να προοδεύσετε. Διότι η αδιάλειπτη σήμανση εξαρτημάτων και η ασφαλής ταυτοποίηση είναι σήμερα σε όλους σχεδόν τους κλάδους αυτονόητες και καθοριστικές για την επιτυχία της βιομηχανικής παραγωγής. Όπου και να παράγετε, δεν χρειάζεται να απαρνηθείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας topex. Αυτό διασφαλίζει το δικό μας δίκτυο συνεργατών πωλήσεων και σέρβις στην Ευρώπη, στην Κίνα και στις ΗΠΑ. Η γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας απευθύνεται σε όλους όσοι αναζητούν περισσότερα από τυποποιημένες λύσεις. Διαθέτουμε εξελιγμένες και μελετημένες λύσεις συστήματος για όλα σχεδόν τα πεδία χρήσης και εφαρμογής στη βιομηχανία. Από την κλασική σήμανση εξαρτημάτων με ετικέτες ή απευθείας επιγραφή και με εφαρμογές RFID έως συστήματα τροφοδοσίας για λειτουργικές ετικέτες. Σας παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές κατά την επιλογή του βέλτιστου συνδυασμού υλικών. Αυτό θεωρούμε εμείς ως λύση συστήματος topex – τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. REA ELEKTRONIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η REA αναπτύσσει και παράγει με μια ομάδα άνω των 400 συνεργατών συστήματα σήμανσης και κωδικοποίησης, τεχνολογία ετικετών και συσκευές ελέγχου κωδικών για την παγκόσμια χρήση στη βιομηχανία και στο εμπόριο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. B+B AUTOMATIONS- UND STEUERUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 3. PRESA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge
 4. DOMINO DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 5. PROCME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 1. SCHAUMERMAL24 E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 2. KELLEREIARTIKEL BEISTEINER INH. THOMAS BEISTEINER

  Αυστρία

  Verified by europages badge
 3. MFG TECHNIK & SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 4. P.E. LABELLERS S.P.A.

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 5. GEBR. STEHLE & CO. GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 6. PMR SYSTEM GROUP SRL

  Ιταλία

  Η PMR System Group είναι μια κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή μηχανών ετικεταρίσματος, πλήρωσης και πωματισμού. Όλες οι λύσεις που προσφέρουν εξαιρετικά θετική συνεισφορά στις εταιρείες που τις χρησιμοποιούν. Η μεγάλη γκάμα προτάσεων στοχεύει στο σύνολο των τομέων παραγωγής και ανταποκρίνεται στις πιο ποικίλες τεχνικές ανάγκες. Όλα τα εξαρτήματα των μηχανημάτων μας είναι εξ ολοκλήρου "Made in Italy".

 7. NOVEXX SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Η NOVEXX Solutions διαθέτει εξαιρετικά προϊόντα και εξατομικευμένες συνολικές λύσεις για ό, τι αφορά στη βιομηχανική σήμανση και ταυτοποίηση της αλυσίδας εφοδιασμού.

 8. PACKIN

  Ιταλία

 9. LABEL LINE UK

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. KOALA LABELS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. HSR BASKI TEKNOLOJILERI

  Τουρκία

 2. HSA SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

 3. LÖBO GMBH

  Γερμανία

 4. DIALOGIC GMBH

  Γερμανία

 5. LANGGUTH GMBH

  Γερμανία

 6. SFINGE SPA

  Ιταλία

 7. ECCELSIA DI FEDERICA GRISO

  Ιταλία

 8. MATTHEWS FRANCE

  Γαλλία

 9. DELTA SERVICE AUTOMATION

  Ιταλία

 10. ARCA LABELING AND MARKING

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανές ετικετοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.216 επιχειρήσεις

Kατηγορια