• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανές ετικετοποίησης

Αποτελέσματα για

Μηχανές ετικετοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TOPEX GMBH

  Γερμανία

  Γνωρίστε μια προοδευτική, συμπαθητική επιχείρηση, που σας βοηθά να προοδεύσετε. Διότι η αδιάλειπτη σήμανση εξαρτημάτων και η ασφαλής ταυτοποίηση είναι σήμερα σε όλους σχεδόν τους κλάδους αυτονόητες και καθοριστικές για την επιτυχία της βιομηχανικής παραγωγής. Όπου και να παράγετε, δεν χρειάζεται να απαρνηθείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας topex. Αυτό διασφαλίζει το δικό μας δίκτυο συνεργατών πωλήσεων και σέρβις στην Ευρώπη, στην Κίνα και στις ΗΠΑ. Η γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας απευθύνεται σε όλους όσοι αναζητούν περισσότερα από τυποποιημένες λύσεις. Διαθέτουμε εξελιγμένες και μελετημένες λύσεις συστήματος για όλα σχεδόν τα πεδία χρήσης και εφαρμογής στη βιομηχανία. Από την κλασική σήμανση εξαρτημάτων με ετικέτες ή απευθείας επιγραφή και με εφαρμογές RFID έως συστήματα τροφοδοσίας για λειτουργικές ετικέτες. Σας παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές κατά την επιλογή του βέλτιστου συνδυασμού υλικών. Αυτό θεωρούμε εμείς ως λύση συστήματος topex – τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή!

 2. WHITE STEEL GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε κορυφαίος κατασκευαστής μηχανημάτων και γραμμών παραγωγής. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΑΣ. Εκτός αυτού, η White Steel GmbH είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές τεχνολογίας για τη φαρμακευτική και τη χημική βιομηχανία, καθώς και για τη βιομηχανία τροφίμων και πολλούς άλλους κλάδους. Η εταιρεία White Steel GmbH διαθέτει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Αξιοποιήστε την τεράστια εμπειρία μας για τη σχεδίαση των δικών σας διαδικασιών παραγωγής. Δραστηριοποιούμαστε σε ολόκληρο τον κόσμο από τις μονάδες μας στην Τουρκία και στη Γερμανία. Τα μηχανήματά μας παράγουν σημαντικά προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιούνται άμεσα από τους τελικούς καταναλωτές της περιοχής. (Τρόφιμα, ιατρικά προϊόντα κλπ.) Στο πλαίσιο των μεγάλων έργων μας φροντίζουμε να αξιοποιούμε και να ενισχύουμε τις τοπικές υποδομές. Έτσι προάγουμε κατά την ανάθεση των παραγγελιών την τοπική κοινωνία συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αειφορία ελαχιστοποιώντας, π.χ., τις μεταφορές.

 3. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Ανεξάρτητα από το πως συσκευάζεται το προϊόν σας, φιάλη, κονσέρβα, κουτί, εύκαμπτη συσκευασία κ.λπ. η Accraply κατέχει την βιομηχανική ετικετέζα που σας αντιστοιχεί. Είμαστε μια εταιρεία της Barry-Wehmiller Packaging Systems και παρέχουμε εξοπλισμό ετικετοποίησης και συρρίκνωσης, ειδικευόμαστε σε ετικετογράφους που ανταποκρίνονται στην πίεση, στα συστήματα ετικετοποίησης σε ρολό και στην τεχνολογία της εφαρμογής ετικετοποίησης σε συρρικνωμένο κύλινδρο. Τα εμπορικά μας αναγνωρισμένα σήματα ετικετέζων, Accraply, Harland, Trine και Graham & Sleevit – εξυπηρετούν μια μεγάλη γκάμα βιομηχανιών, συμπ. την βιομηχανία τροφίμων και ποτών, την φαρμακοβιομηχανία, οικιακά και καταναλωτικά αγαθά ή ακόμα την βιομηχανία υγείας και ομορφιάς. Ο εξοπλισμός μας μετατροπής σε συρρικνώμενο κύλινδρο Stanford μας επιτρέπει να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας με εμπιστοσύνη σε όλες τις τεχνολογικές μορφές της ετικετοποίησης συρρικνωμένων κυλίνδρων. Οι λύσεις Accraply έχουν σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιήσουν τις ειδικές ανάγκες διαφόρων αγορών προσφέροντας συμβατότητα κατά URS, δυνατότητα σειριοποίησης, τεκμηρίωση/ έγκριση, συμβατότητα CFR21 και αποτελούν λύσεις εντοπισμού και απόρριψης/ ιχνηλάτησης.

 4. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

  Γερμανία

  Ως έμπειρος εμπορικός και βιομηχανικός συνεργάτης, αναπτύσσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η τέλεια επεξεργασία και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας καθιστούν τις συσκευές και τις ετικέτες επαφής ένα μοναδικό επώνυμο προϊόν. Σας δίνουμε μια μικρή γεύση των προϊόντων μας: συστήματα χειροκίνητης ετικετέζας επαφής - χειροκίνητες ετικετέζες και μηχανήματα διανομής ετικετών- ετικέτες επαφής για τη σήμανση προϊόντων - ετικέτες ποιότητας για τη βιομηχανία και το εμπόριο - ετικέτες κοσμημάτων και διαφημιστικές ετικέτες- ετικέτες ζύγισης - εκτυπωτές ετικετών - θερμικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς - λογισμικό ετικετών - ταινίες άνθρακα και άλλα εξαρτήματα - ειδικές λύσεις για ετικετέζες επαφής - πλήρως αυτόματα και ημιαυτόματα συστήματα εκτύπωσης και ετικετοποίησης Αντικείμενα προώθησης πωλήσεων - Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ένδειξης τιμών και πληροφοριών Εξοπλισμός καταστημάτων - Πιστολέτα συρραφής και συρραπτικά συρραφής - Ταμειακές μηχανές Ασφάλιση προϊόντων- Συστήματα ασφάλισης προϊόντων - Αυτοκόλλητες και σκληρές ετικέτες.

 5. SHANGHAI NPACK AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD.

  Κίνα

  Η SHANGHAI NPACK είναι ένας από τους πρωτοπόρους κατασκευαστές στην Κίνα στον τομέα των μηχανημάτων εμφιάλωσης υγρών στην συνοικία Jiading, shanghai, εξειδικευμένη στον εξοπλισμό εμφιάλωσης υγρών. Η ιδέα της φίρμας npack Brand ξεκίνησε το 2006 και καταχωρήθηκε το 2012, είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές στην Κίνα μηχανημάτων με στροβιλοκινητήρα πλήρωσης υγρών. Σήμερα η NPACK είναι περήφανη να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων πλήρωσης υγρών. Η κύριες τεχνολογίες που προσφέρει είναι οι εξής: • Εμβολοφόρος μηχανή πλήρωσης υγρού • Μηχάνημα πλήρωσης και ζύγισης υγρού • Μηχάνημα πλήρωσης υγρού υπερχείλισης • Μηχάνημα πλήρωσης υγρού με σερβο-αντλία • Μηχάνημα πλήρωσης υγρού με βαρύτητα • Μηχάνημα πλήρωσης υπερχείλισης. Η NPACK δεν σταματά να εργάζεται, να καταβάλλει προσπάθειες, να επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη, να βελτιώνει τα πλεονεκτήματα των υπαλλήλων και την ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών. Στόχος μας είναι να φροντίσουμε ώστε το μηχ. πλήρωσης υγρού να είναι αποτελεσματικό, ακριβές, έξυπνο και αξιόπιστο. Φροντίζουμε ώστε οι πελάτες μας να είναι πιο παραγωγικοί, ανταγωνιστικοί, να μειώσουμε τα κόστη συσκευασίας και τις απώλειες υλικού. Στόχος μας να γίνουμε σταθερό σημείο αναφοράς στην θεωρία και πρακτική της πλήρωσης υγρών, ένα νέο είδος συστήματος συσκευασίας, νέο είδος υπηρεσίας. Η NPACK είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρεία ικανή να κατασκευάσει εξατομικευμένες αυτόματες λύσεις εμφιάλωσης και η οποία βασίζεται στην συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, Η npack είναι επίσης η εταιρεία που προσθέτει αξία στην επιτυχία και μοιράζεται την αξία με όλους τους πελάτες, υπαλλήλους μας. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν εκτενές δίκτυο πωλήσεων σε όλο τον κόσμο και είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες, αντιπροσώπους.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. B+B AUTOMATIONS- UND STEUERUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. REA ELEKTRONIK GMBH

  Γερμανία

  Η REA αναπτύσσει και παράγει με μια ομάδα άνω των 400 συνεργατών συστήματα σήμανσης και κωδικοποίησης, τεχνολογία ετικετών και συσκευές ελέγχου κωδικών για την παγκόσμια χρήση στη βιομηχανία και στο εμπόριο.

 3. DOMINO DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 4. ELS-EUROPEAN LABELLING SYSTEM GMBH & CO KG

  Γερμανία

 5. PROCME GMBH

  Γερμανία

 1. MFG TECHNIK & SERVICE GMBH

  Γερμανία

 2. LEBENSHILFE CELLE GGMBH

  Γερμανία

 1. SCHAUMERMAL24 E.K.

  Γερμανία

 2. KELLEREIARTIKEL BEISTEINER INH. THOMAS BEISTEINER

  Αυστρία

 3. P.E. LABELLERS S.P.A.

  Ιταλία

 4. GEBR. STEHLE & CO. GMBH

  Γερμανία

 5. NOVEXX SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Η NOVEXX Solutions διαθέτει εξαιρετικά προϊόντα και εξατομικευμένες συνολικές λύσεις για ό, τι αφορά στη βιομηχανική σήμανση και ταυτοποίηση της αλυσίδας εφοδιασμού.

 6. PACKIN

  Ιταλία

 7. LABEL LINE UK

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. PRESA

  Βέλγιο

 1. KOALA LABELS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. HSR BASKI TEKNOLOJILERI

  Τουρκία

 3. HSA SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

 4. DIALOGIC GMBH

  Γερμανία

 5. LÖBO GMBH

  Γερμανία

 6. LANGGUTH GMBH

  Γερμανία

 7. SFINGE SPA

  Ιταλία

 8. MATTHEWS FRANCE

  Γαλλία

 9. EC PRINTING MACHINE FACTORY

  Κίνα

 10. SOCIÉTÉ CMI

  Τυνησία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανές ετικετοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.756 επιχειρήσεις

Kατηγορια