• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαγειρικά σκεύη μεταλλικά

Αποτελέσματα για

Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Carl Schmidt Sohn AG - Παράδοση από το 1829 Ο Carl Schmidt ήταν ειδικευμένος σιδεράς όταν ίδρυσε το 1829 την εταιρεία CARL SCHMIDT SOHN μαζί με τον γιο του. Ένα όνομα γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα όνομα που εξελίσσεται σε εμπορική ονομασία. Και υπάρχει μέχρι σήμερα. Η νέα επιχείρηση ειδικεύτηκε αρχικά στην παραγωγή σπαθιών. Η πόλη Solingen διαθέτει χάρη στη γεωγραφική της θέση στον ποταμό Wupper και στην ύπαρξη του σιδηρομεταλλεύματος και της ξυλείας για κάρβουνο βέλτιστες προϋποθέσεις για την επεξεργασία μετάλλων. Τότε δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι το Solingen θα αναδεικνύονταν σε κέντρο της βιομηχανίας ειδών κοπής και ότι το σήμα „made in Solingen“ θα εγγυάται παγκοσμίως εξαιρετικά προϊόντα και άριστη ποιότητα. Ο Carl Schmidt και ο γιος του διεύθυναν την επιχείρηση με εξαιρετική επιτυχία από την αρχή. Ύστερα από ένα και μόνο έτος, η επιχείρηση απασχολούσε 100 σιδεράδες, τροχιστές και βοηθούς. Για την επίσης μεγάλη ως προς την ποσότητα παραγωγή και τη διάθεσή της είναι σχεδόν ιδανική η γειτνίαση με την Κολωνία, διότι η Κολωνία ήταν τότε ένα από τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα κέντρα εμπορίου στη Γερμανία. Έτσι, τα προϊόντα της CARL SCHMIDT SOHN διατίθενται από την αρχή στον κόσμο. Τα είδη κοπής από το Solingen θα θεωρηθούν σύντομα ως η εγγύηση για την άριστη ποιότητα και επεξεργασία. Και μάλιστα, σε μια εποχή που η διάδοση των ειδήσεων χρειαζόταν πολύ χρόνο. Σπαθιά, σπάθες, μαχαίρια και ψαλίδια από το Solingen εντυπωσιάζουν απλώς και μόνο χάρη στην ποιότητά τους.

 2. ALPFA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALPFA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Altendiez, Γερμανία.

 3. PROBLECH BLECHBEARBEITUNGS- UND KONSTRUKTIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROBLECH BLECHBEARBEITUNGS- UND KONSTRUKTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 4. SFYGA ALUMINIUM

  Ελλάδα

  Η Sfyga Aluminium, με ιστορία από το 1945, είναι μια βιοτεχνία που παράγει εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα μαγειρικά σκεύη, είδη εστίασης αλλά και ειδικές κατασκευές με βασική πρώτη ύλη το αλουμίνιο. Απευθύνεται στο σύνολο των μονάδων μαζικής εστίασης και ξενοδοχείων όπως επίσης και σε επαγγελματίες του κλάδου μεταπώλησης, αντιμετωπίζοντας κάθε πελάτη ξεχωριστά με σεβασμό και υπευθυνότητα. Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να κατανοεί και να εξυπηρετεί πλήρως τις προσδοκίες του κάθε πελάτη, χτίζοντας μαζί του μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα. Τα σκεύη χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία σε εμφάνιση, μεγέθη και πάχη μετάλλων δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον καταναλωτή να επιλέξει αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του. Σε περίπτωση όμως που οι ανάγκες του υπερβαίνουν την υπάρχουσα γκάμα προϊόντων, υπάρχει η δυνατότητα ειδικών κατασκευών στα μέτρα του. Η αρίστης ποιότητας πρώτη ύλη τοποθετείται ως βασική προτεραιότητα για την εταιρεία. Για το λόγο αυτό γίνεται επιλογή μόνο πιστοποιημένων προμηθευτών που καλύπτουν τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Το αλουμίνιο που χρησιμοποιείται σε όλα μας τα είδη είναι κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα και η καθαρότητα του είναι 99, 5%.

 5. AYKUT MUTFAK GERECLERI SAN. TIC.LTD.STI

  Τουρκία

  Η Aykut Metal ιδρύθηκε το 1994 και είναι από τους κατασκευαστές ηγέτες στον τομέα της κατασκευής κουζινικών από ανοξείδωτο χάλυβα. Η Aykut Metal απέκτησε μεγάλη φήμη χάρη στον εξοπλισμός της υψηλής ποιότητας για την κουζίνα. Το 2000, η Aykut Metal ξεκίνησε να παράγει ατσάλινες κατσαρόλες με τις φίρμες Erena και Moonalight. Η Aykut Metal κατέκτησε τη θέση της στον τομέα των αντικειμένων οικιακής χρήσης αυξάνοντας συνεχώς την παραγωγική της ικανότητα και τον όγκο των εισαγωγών και των εξαγωγών της.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HORECASHOP - JACOBY

  Βέλγιο

  Η HORECASHOP.net είναι ένα ηλεκτρονικό γαστρονομικό κατάστημα όπου θα βρείτε όλα τα εργαλεία και τους εξοπλισμούς για τους επαγγελματίες στον τομέα της εστίασης και των τροφίμων και για ιδιώτες γαστρονόμους, από τα είδη εστιατορικής τέχνης ως τον πλήρη εξοπλισμό της κουζίνας σας. Η Εταιρεία μας ειδικεύεται στην προμήθεια εξοπλισμού για ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέτερινγκ, κρεοπώλες, αλλαντοπώλες κ.λπ. Ανακαλύψτε και πλοηγηθείτε στον ιστότοπο μας !

 2. A.C.R.I. SRL FORNITURE PER RISTORAZIONE

  Ιταλία

  Η εταιρεία μας κατασκευάζει καλάθια για φριτέζες, γκριλ για φούρνους, πλαστικά σουρωτήρια και τρίφτες, στηρίγματα για καλάθια πλυντηρίου πιάτων, προστατευτικά κάγκελα και άλλα είδη από νήματα όλων των ειδών. Είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας με την παροχή μιας συνεργασίας για νέες δημιουργίες και εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή ευελιξία σχετικά με τις ποσότητες και τους χρόνους παράδοσης.

 3. HOME ITALIA STYLE - CASALINGHI ERREBI SRL

  Ιταλία

  Είμαστε μια γερή και φιλόδοξη εταιρεία, ειδικευμένη στην διανομή οικιακών ειδών, και δώρα, είδη οικιακής χρήσης, είδη κουζίνας, είδη κήπου, μπάνιου, γιορτινά αντικείμενα, είδη καθαρισμού, επιτραπέζια τέχνη, και άλλα. Ειδικευόμαστε στο λιανικό εμπόριο, στο εμπόριο χοντρικής καθώς και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

 4. STR TRABAJOS METÁLICOS

  Ισπανία

  Η εταιρεία STR TRABAJOS METÁLICOS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, μεταλλικες κατασκευες, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, και συγκολληση. Έχει έδρα σε Santa Margarida De Montbui-Igualada, Ισπανία.

 5. TEKNIKTEL AKSESUAR

  Τουρκία

  Η εταιρεία TEKNIKTEL AKSESUAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καροτσια, μεταλλικα καλαθια για καταστηματα, εξαρτηματα μαγειρικης, και εξαρτηματα λουτρου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 1. MAWA GMBH / KLEIDERBÜGEL HERSTELLER

  Γερμανία

  Η εταιρεία MAWA GMBH / KLEIDERBÜGEL HERSTELLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεμάστρες για εξοπλισμό καταστημάτων, Κρεμάστρες από μασίφ ξύλο, Βιοαποικοδομήσιμες κρεμάστρες, και καλογεροι. Έχει έδρα σε Pfaffenhofen, Γερμανία.

 2. KARL WEIS U. CIE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KARL WEIS U. CIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντικειμενα κουζινας, ανοξειδωτος χαλυβας, και εξαρτηματα μαγειρικης. Έχει έδρα σε Murr, Γερμανία.

 1. VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφρασεις προς τα γερμανικα, ειδη κουζινας, και υφασμάτινα είδη σπιτιού. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. VICOGO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία VICOGO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Oldenburg, Γερμανία.

 3. SALVINELLI (S.R.L.)

  Ιταλία

  Η εταιρεία SALVINELLI (S.R.L.), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια, πιατικα, και ειδη κουζινας. Έχει έδρα σε Lumezzane, Ιταλία.

 4. VEHA METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία VEHA METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και παραγωγη φασον. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 5. POMOMETAL

  Ελλάδα

  Η εταιρεία POMOMETAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πομολα, και τιμονια απο χαλυβα και αλουμινιο. Έχει έδρα σε Atenas, Ελλάδα.

 6. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, ηλεκτρικοι μυλοι, και Ψυγείο για ποτά. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 7. BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY

  Τουρκία

  Η εταιρεία BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά έπιπλα, Σομιέδες, Μεταλλικά έπιπλα, κρεβατια-κουκετες, Σομιέδες, και μεταλλικα κρεβατια. Έχει έδρα σε Export@rivals.com.tr, Τουρκία.

 8. VIS'ART

  Τουρκία

  Η εταιρεία VIS'ART, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολογια τοιχου, επιτοιχια διακοσμηση, και τραπεζια ραπτικης. Έχει έδρα σε Merkezefendi, Τουρκία.

 1. LASERTEC FABER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LASERTEC FABER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Herzebrock-Clarholz, Γερμανία.

 2. ZENA AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία ZENA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Affoltern Am Albis, Ελβετία.

 3. SAUVIC BENELUX

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία SAUVIC BENELUX, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Leersum, Κάτω Χώρες.

 4. AMC INTERNATIONAL EDELSTAHL KOCHGESCHIRR

  Ελβετία

  Η εταιρεία AMC INTERNATIONAL EDELSTAHL KOCHGESCHIRR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατσαρολες. Έχει έδρα σε Rotkreuz, Ελβετία.

 5. ERICH GRAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ERICH GRAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Sersheim, Γερμανία.

 6. THERMOFIN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία THERMOFIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Heinsdorfergrund, Γερμανία.

 7. CHABANNE

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHABANNE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπεδα ελατηρια. Έχει έδρα σε Saint Galmier, Γαλλία.

 8. SARL AD METAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία SARL AD METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα, κλειθροποιία, Λεβητοποιΐα, και βιομηχανικες σωληνωσεις. Έχει έδρα σε Chemilly-Sur-Yonne, Γαλλία.

 9. UGIGRIP

  Γαλλία

  Η εταιρεία UGIGRIP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Albon, Γαλλία.

 10. ALESSI FRANCE SARL

  Γαλλία

  Η εταιρεία ALESSI FRANCE SARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, χυτηρια, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, τορνευση μεταλλων, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.984 Επιχειρήσεις