• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαγειρικά σκεύη μεταλλικά

Αποτελέσματα για

Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Γερμανία

  Carl Schmidt Sohn AG - Παράδοση από το 1829 Ο Carl Schmidt ήταν ειδικευμένος σιδεράς όταν ίδρυσε το 1829 την εταιρεία CARL SCHMIDT SOHN μαζί με τον γιο του. Ένα όνομα γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα όνομα που εξελίσσεται σε εμπορική ονομασία. Και υπάρχει μέχρι σήμερα. Η νέα επιχείρηση ειδικεύτηκε αρχικά στην παραγωγή σπαθιών. Η πόλη Solingen διαθέτει χάρη στη γεωγραφική της θέση στον ποταμό Wupper και στην ύπαρξη του σιδηρομεταλλεύματος και της ξυλείας για κάρβουνο βέλτιστες προϋποθέσεις για την επεξεργασία μετάλλων. Τότε δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι το Solingen θα αναδεικνύονταν σε κέντρο της βιομηχανίας ειδών κοπής και ότι το σήμα „made in Solingen“ θα εγγυάται παγκοσμίως εξαιρετικά προϊόντα και άριστη ποιότητα. Ο Carl Schmidt και ο γιος του διεύθυναν την επιχείρηση με εξαιρετική επιτυχία από την αρχή. Ύστερα από ένα και μόνο έτος, η επιχείρηση απασχολούσε 100 σιδεράδες, τροχιστές και βοηθούς. Για την επίσης μεγάλη ως προς την ποσότητα παραγωγή και τη διάθεσή της είναι σχεδόν ιδανική η γειτνίαση με την Κολωνία, διότι η Κολωνία ήταν τότε ένα από τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα κέντρα εμπορίου στη Γερμανία. Έτσι, τα προϊόντα της CARL SCHMIDT SOHN διατίθενται από την αρχή στον κόσμο. Τα είδη κοπής από το Solingen θα θεωρηθούν σύντομα ως η εγγύηση για την άριστη ποιότητα και επεξεργασία. Και μάλιστα, σε μια εποχή που η διάδοση των ειδήσεων χρειαζόταν πολύ χρόνο. Σπαθιά, σπάθες, μαχαίρια και ψαλίδια από το Solingen εντυπωσιάζουν απλώς και μόνο χάρη στην ποιότητά τους.

 2. ALPFA GMBH

  Γερμανία

 3. PROBLECH BLECHBEARBEITUNGS- UND KONSTRUKTIONS GMBH

  Γερμανία

 4. SFYGA ALUMINIUM

  Ελλάδα

  Η Sfyga Aluminium, με ιστορία από το 1945, είναι μια βιοτεχνία που παράγει εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα μαγειρικά σκεύη, είδη εστίασης αλλά και ειδικές κατασκευές με βασική πρώτη ύλη το αλουμίνιο. Απευθύνεται στο σύνολο των μονάδων μαζικής εστίασης και ξενοδοχείων όπως επίσης και σε επαγγελματίες του κλάδου μεταπώλησης, αντιμετωπίζοντας κάθε πελάτη ξεχωριστά με σεβασμό και υπευθυνότητα. Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να κατανοεί και να εξυπηρετεί πλήρως τις προσδοκίες του κάθε πελάτη, χτίζοντας μαζί του μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα. Τα σκεύη χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία σε εμφάνιση, μεγέθη και πάχη μετάλλων δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον καταναλωτή να επιλέξει αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του. Σε περίπτωση όμως που οι ανάγκες του υπερβαίνουν την υπάρχουσα γκάμα προϊόντων, υπάρχει η δυνατότητα ειδικών κατασκευών στα μέτρα του. Η αρίστης ποιότητας πρώτη ύλη τοποθετείται ως βασική προτεραιότητα για την εταιρεία. Για το λόγο αυτό γίνεται επιλογή μόνο πιστοποιημένων προμηθευτών που καλύπτουν τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Το αλουμίνιο που χρησιμοποιείται σε όλα μας τα είδη είναι κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα και η καθαρότητα του είναι 99, 5%.

 5. AYKUT METAL

  Τουρκία

  Η Aykut Metal ιδρύθηκε το 1994 και είναι από τους κατασκευαστές ηγέτες στον τομέα της κατασκευής κουζινικών από ανοξείδωτο χάλυβα. Η Aykut Metal απέκτησε μεγάλη φήμη χάρη στον εξοπλισμός της υψηλής ποιότητας για την κουζίνα. Το 2000, η Aykut Metal ξεκίνησε να παράγει ατσάλινες κατσαρόλες με τις φίρμες Erena και Moonalight. Η Aykut Metal κατέκτησε τη θέση της στον τομέα των αντικειμένων οικιακής χρήσης αυξάνοντας συνεχώς την παραγωγική της ικανότητα και τον όγκο των εισαγωγών και των εξαγωγών της.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HORECASHOP - JACOBY

  Βέλγιο

  Η HORECASHOP.net είναι ένα ηλεκτρονικό γαστρονομικό κατάστημα όπου θα βρείτε όλα τα εργαλεία και τους εξοπλισμούς για τους επαγγελματίες στον τομέα της εστίασης και των τροφίμων και για ιδιώτες γαστρονόμους, από τα είδη εστιατορικής τέχνης ως τον πλήρη εξοπλισμό της κουζίνας σας. Η Εταιρεία μας ειδικεύεται στην προμήθεια εξοπλισμού για ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέτερινγκ, κρεοπώλες, αλλαντοπώλες κ.λπ. Ανακαλύψτε και πλοηγηθείτε στον ιστότοπο μας !

 2. HOME ITALIA STYLE - CASALINGHI ERREBI SRL

  Ιταλία

  Είμαστε μια γερή και φιλόδοξη εταιρεία, ειδικευμένη στην διανομή οικιακών ειδών, και δώρα, είδη οικιακής χρήσης, είδη κουζίνας, είδη κήπου, μπάνιου, γιορτινά αντικείμενα, είδη καθαρισμού, επιτραπέζια τέχνη, και άλλα. Ειδικευόμαστε στο λιανικό εμπόριο, στο εμπόριο χοντρικής καθώς και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

 3. A.C.R.I. SRL FORNITURE PER RISTORAZIONE

  Ιταλία

  Η εταιρεία μας κατασκευάζει καλάθια για φριτέζες, γκριλ για φούρνους, πλαστικά σουρωτήρια και τρίφτες, στηρίγματα για καλάθια πλυντηρίου πιάτων, προστατευτικά κάγκελα και άλλα είδη από νήματα όλων των ειδών. Είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας με την παροχή μιας συνεργασίας για νέες δημιουργίες και εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή ευελιξία σχετικά με τις ποσότητες και τους χρόνους παράδοσης.

 4. LAMACOM

  Μαρόκο

  Η LAMACOM ιδρύθηκε το 1984 και ειδικεύεται στην κατασκευή και την εμπορευματοποίηση ειδών οικιακής χρήσης όπως μαχαιροπίρουνα, χειροκίνητες οικιακές συσκευές, μαγειρικά σκεύη, είδη μαγειρικής, επιτραπέζια σκεύη, μικρές οικοσυσκευές, πορσελάνη. Πουλάμε χύτρες ταχύτητας, καθώς και κατσαρόλες, τηγάνια, κατσαρόλες και τηγάνια, είδη μαγειρέματος βουτηγμένα σε λευκό αλουμίνιο και αντικολλητικά.Κατασκευάζουμε επιτραπέζια σκεύη: μαχαίρια, πιρούνια, κουτάλια.

 5. TEKNIKTEL AKSESUAR

  Τουρκία

 1. KARL WEIS U. CIE GMBH

  Γερμανία

 2. VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI.

  Τουρκία

 1. MAWA GMBH / KLEIDERBÜGEL HERSTELLER

  Γερμανία

 2. SALVINELLI (S.R.L.)

  Ιταλία

 3. VICOGO GMBH

  Γερμανία

 4. VEHA METAL

  Τουρκία

 5. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

  Γερμανία

 6. POMOMETAL

  Ελλάδα

 7. VIS'ART

  Τουρκία

 8. HELLOKNIFE FACTORY

  Κίνα

 1. BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY

  Τουρκία

 2. LASERTEC FABER GMBH

  Γερμανία

 3. ZENA AG

  Ελβετία

 4. NOGENT 3 ETOILES

  Γαλλία

 5. THERMOFIN GMBH

  Γερμανία

 6. EDDA TURKEY HOME APPLIANCES

  Τουρκία

 7. GROUPE PSP

  Γαλλία

 8. KEOHAN METAL CO.

  Νότια Κορέα

 9. BRABANTIA S&L BELGIUM

  Βέλγιο

 10. BROOKS FORGINGS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.986 επιχειρήσεις