• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαγειρικά σκεύη μεταλλικά

Αποτελέσματα για

Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Carl Schmidt Sohn AG - Παράδοση από το 1829 Ο Carl Schmidt ήταν ειδικευμένος σιδεράς όταν ίδρυσε το 1829 την εταιρεία CARL SCHMIDT SOHN μαζί με τον γιο του. Ένα όνομα γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα όνομα που εξελίσσεται σε εμπορική ονομασία. Και υπάρχει μέχρι σήμερα. Η νέα επιχείρηση ειδικεύτηκε αρχικά στην παραγωγή σπαθιών. Η πόλη Solingen διαθέτει χάρη στη γεωγραφική της θέση στον ποταμό Wupper και στην ύπαρξη του σιδηρομεταλλεύματος και της ξυλείας για κάρβουνο βέλτιστες προϋποθέσεις για την επεξεργασία μετάλλων. Τότε δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι το Solingen θα αναδεικνύονταν σε κέντρο της βιομηχανίας ειδών κοπής και ότι το σήμα „made in Solingen“ θα εγγυάται παγκοσμίως εξαιρετικά προϊόντα και άριστη ποιότητα. Ο Carl Schmidt και ο γιος του διεύθυναν την επιχείρηση με εξαιρετική επιτυχία από την αρχή. Ύστερα από ένα και μόνο έτος, η επιχείρηση απασχολούσε 100 σιδεράδες, τροχιστές και βοηθούς. Για την επίσης μεγάλη ως προς την ποσότητα παραγωγή και τη διάθεσή της είναι σχεδόν ιδανική η γειτνίαση με την Κολωνία, διότι η Κολωνία ήταν τότε ένα από τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα κέντρα εμπορίου στη Γερμανία. Έτσι, τα προϊόντα της CARL SCHMIDT SOHN διατίθενται από την αρχή στον κόσμο. Τα είδη κοπής από το Solingen θα θεωρηθούν σύντομα ως η εγγύηση για την άριστη ποιότητα και επεξεργασία. Και μάλιστα, σε μια εποχή που η διάδοση των ειδήσεων χρειαζόταν πολύ χρόνο. Σπαθιά, σπάθες, μαχαίρια και ψαλίδια από το Solingen εντυπωσιάζουν απλώς και μόνο χάρη στην ποιότητά τους.

 2. ALPFA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALPFA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Altendiez, Γερμανία.

 3. PROBLECH BLECHBEARBEITUNGS- UND KONSTRUKTIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROBLECH BLECHBEARBEITUNGS- UND KONSTRUKTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 4. SFYGA ALUMINIUM

  Ελλάδα

  Η Sfyga Aluminium, με ιστορία από το 1945, είναι μια βιοτεχνία που παράγει εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα μαγειρικά σκεύη, είδη εστίασης αλλά και ειδικές κατασκευές με βασική πρώτη ύλη το αλουμίνιο. Απευθύνεται στο σύνολο των μονάδων μαζικής εστίασης και ξενοδοχείων όπως επίσης και σε επαγγελματίες του κλάδου μεταπώλησης, αντιμετωπίζοντας κάθε πελάτη ξεχωριστά με σεβασμό και υπευθυνότητα. Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να κατανοεί και να εξυπηρετεί πλήρως τις προσδοκίες του κάθε πελάτη, χτίζοντας μαζί του μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα. Τα σκεύη χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία σε εμφάνιση, μεγέθη και πάχη μετάλλων δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον καταναλωτή να επιλέξει αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του. Σε περίπτωση όμως που οι ανάγκες του υπερβαίνουν την υπάρχουσα γκάμα προϊόντων, υπάρχει η δυνατότητα ειδικών κατασκευών στα μέτρα του. Η αρίστης ποιότητας πρώτη ύλη τοποθετείται ως βασική προτεραιότητα για την εταιρεία. Για το λόγο αυτό γίνεται επιλογή μόνο πιστοποιημένων προμηθευτών που καλύπτουν τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Το αλουμίνιο που χρησιμοποιείται σε όλα μας τα είδη είναι κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα και η καθαρότητα του είναι 99, 5%.

 5. AYKUT METAL

  Τουρκία

  Η Aykut Metal ιδρύθηκε το 1994 και είναι από τους κατασκευαστές ηγέτες στον τομέα της κατασκευής κουζινικών από ανοξείδωτο χάλυβα. Η Aykut Metal απέκτησε μεγάλη φήμη χάρη στον εξοπλισμός της υψηλής ποιότητας για την κουζίνα. Το 2000, η Aykut Metal ξεκίνησε να παράγει ατσάλινες κατσαρόλες με τις φίρμες Erena και Moonalight. Η Aykut Metal κατέκτησε τη θέση της στον τομέα των αντικειμένων οικιακής χρήσης αυξάνοντας συνεχώς την παραγωγική της ικανότητα και τον όγκο των εισαγωγών και των εξαγωγών της.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HOME ITALIA STYLE - CASALINGHI ERREBI SRL

  Ιταλία

  Είμαστε μια γερή και φιλόδοξη εταιρεία, ειδικευμένη στην διανομή οικιακών ειδών, και δώρα, είδη οικιακής χρήσης, είδη κουζίνας, είδη κήπου, μπάνιου, γιορτινά αντικείμενα, είδη καθαρισμού, επιτραπέζια τέχνη, και άλλα. Ειδικευόμαστε στο λιανικό εμπόριο, στο εμπόριο χοντρικής καθώς και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

 2. HORECASHOP - JACOBY

  Βέλγιο

  Η HORECASHOP.net είναι ένα ηλεκτρονικό γαστρονομικό κατάστημα όπου θα βρείτε όλα τα εργαλεία και τους εξοπλισμούς για τους επαγγελματίες στον τομέα της εστίασης και των τροφίμων και για ιδιώτες γαστρονόμους, από τα είδη εστιατορικής τέχνης ως τον πλήρη εξοπλισμό της κουζίνας σας. Η Εταιρεία μας ειδικεύεται στην προμήθεια εξοπλισμού για ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέτερινγκ, κρεοπώλες, αλλαντοπώλες κ.λπ. Ανακαλύψτε και πλοηγηθείτε στον ιστότοπο μας !

 3. A.C.R.I. SRL FORNITURE PER RISTORAZIONE

  Ιταλία

  Η εταιρεία μας κατασκευάζει καλάθια για φριτέζες, γκριλ για φούρνους, πλαστικά σουρωτήρια και τρίφτες, στηρίγματα για καλάθια πλυντηρίου πιάτων, προστατευτικά κάγκελα και άλλα είδη από νήματα όλων των ειδών. Είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας με την παροχή μιας συνεργασίας για νέες δημιουργίες και εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή ευελιξία σχετικά με τις ποσότητες και τους χρόνους παράδοσης.

 4. LAMACOM

  Μαρόκο

  Η LAMACOM ιδρύθηκε το 1984 και ειδικεύεται στην κατασκευή και την εμπορευματοποίηση ειδών οικιακής χρήσης όπως μαχαιροπίρουνα, χειροκίνητες οικιακές συσκευές, μαγειρικά σκεύη, είδη μαγειρικής, επιτραπέζια σκεύη, μικρές οικοσυσκευές, πορσελάνη. Πουλάμε χύτρες ταχύτητας, καθώς και κατσαρόλες, τηγάνια, κατσαρόλες και τηγάνια, είδη μαγειρέματος βουτηγμένα σε λευκό αλουμίνιο και αντικολλητικά.Κατασκευάζουμε επιτραπέζια σκεύη: μαχαίρια, πιρούνια, κουτάλια.

 5. VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφρασεις προς τα γερμανικα, ειδη κουζινας, και υφασμάτινα είδη σπιτιού. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 1. MAWA GMBH / KLEIDERBÜGEL HERSTELLER

  Γερμανία

  Η εταιρεία MAWA GMBH / KLEIDERBÜGEL HERSTELLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεμάστρες για εξοπλισμό καταστημάτων, Κρεμάστρες από μασίφ ξύλο, Βιοαποικοδομήσιμες κρεμάστρες, και καλογεροι. Έχει έδρα σε Pfaffenhofen, Γερμανία.

 2. KARL WEIS U. CIE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KARL WEIS U. CIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντικειμενα κουζινας, ανοξειδωτος χαλυβας, και εξαρτηματα μαγειρικης. Έχει έδρα σε Murr, Γερμανία.

 1. TEKNIKTEL AKSESUAR

  Τουρκία

  Η εταιρεία TEKNIKTEL AKSESUAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καροτσια, μεταλλικα καλαθια για καταστηματα, εξαρτηματα μαγειρικης, και εξαρτηματα λουτρου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. VICOGO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία VICOGO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Oldenburg, Γερμανία.

 3. SALVINELLI (S.R.L.)

  Ιταλία

  Η εταιρεία SALVINELLI (S.R.L.), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια, πιατικα, και ειδη κουζινας. Έχει έδρα σε Lumezzane, Ιταλία.

 4. VEHA METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία VEHA METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και παραγωγη φασον. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 5. POMOMETAL

  Ελλάδα

  Η εταιρεία POMOMETAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πομολα, και τιμονια απο χαλυβα και αλουμινιο. Έχει έδρα σε Atenas, Ελλάδα.

 6. VIS'ART

  Τουρκία

  Η εταιρεία VIS'ART, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολογια τοιχου, επιτοιχια διακοσμηση, και τραπεζια ραπτικης. Έχει έδρα σε Merkezefendi, Τουρκία.

 7. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, ηλεκτρικοι μυλοι, και Ψυγείο για ποτά. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 8. BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY

  Τουρκία

  Η εταιρεία BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά έπιπλα, Σομιέδες, Μεταλλικά έπιπλα, κρεβατια-κουκετες, Σομιέδες, και μεταλλικα κρεβατια. Έχει έδρα σε Export@rivals.com.tr, Τουρκία.

 1. HELLOKNIFE FACTORY

  Κίνα

  Η εταιρεία HELLOKNIFE FACTORY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Yangjiang City, Κίνα.

 2. LASERTEC FABER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LASERTEC FABER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Herzebrock-Clarholz, Γερμανία.

 3. ZENA AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία ZENA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Affoltern Am Albis, Ελβετία.

 4. BRANGE ENVIRONNEMENT

  Γαλλία

  Η εταιρεία BRANGE ENVIRONNEMENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Bias, Γαλλία.

 5. SAUVIC BENELUX

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία SAUVIC BENELUX, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Leersum, Κάτω Χώρες.

 6. THERMOFIN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία THERMOFIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Heinsdorfergrund, Γερμανία.

 7. STAL-MAT ARTYKUŁY METALOWE I BUDOWLANO - REMONTOWE

  Πολωνία

  Η εταιρεία STAL-MAT ARTYKUŁY METALOWE I BUDOWLANO - REMONTOWE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα ειδη στερεωσης, προϊοντα απο διαφορα υλικα για την οικοδομικη βιομηχανια, βαφες, και Χημικά οικοδομών. Έχει έδρα σε Bydgoszcz, Πολωνία.

 8. NOGENT 3 ETOILES

  Γαλλία

  Η εταιρεία NOGENT 3 ETOILES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανοιχτήρια κονσέρβας, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Ανοιχτήρια κονσέρβας, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, μαχαιροποιια, και μαχαιροποιια χειρος χωρις μοτερ. Έχει έδρα σε Biesles, Γαλλία.

 9. DE BUYER INDUSTRIES

  Γαλλία

  Η εταιρεία DE BUYER INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη κουζινας, Μεταλλικά σκεύη κουζίνας, ελαστομερη, και Κουζινικά εργαλεία από πλαστικό. Έχει έδρα σε Le Val D Ajol, Γαλλία.

 10. HOTO SCHUHREPARATUR - SCHLÜSSELDIENST R. SCHNEIDER & M. SINSKE GBR

  Γερμανία

  Η εταιρεία HOTO SCHUHREPARATUR - SCHLÜSSELDIENST R. SCHNEIDER & M. SINSKE GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Σφραγίδες και στάμπες, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Σφραγίδες και στάμπες, και Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη. Έχει έδρα σε Erfurt, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.996 Επιχειρήσεις