SFYGA ALUMINIUM

Ελλάδα

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

SFYGA ALUMINIUM
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ελλάδα

·Σχεδιασμένη για επαγγελματική χρήση. ·Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας και αντοχής καθαρό Αλουμίνιο πάχους 3mm. ·Το φαγητό ροδίζει και ψήνεται ομοιόμορφα από την βάση έως την κορυφή του σκεύους χάρις την εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα του Αλουμινίου. ·Ανοξείδωτες εργονομικές λαβές που παραμένουν κρύες μετά από ώρες χρήσης. ·Γυαλισμένο φινίρισμα εξωτερικά.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

· Απευθύνεται στον επαγγελματία που αναζητά την καλύτερη ποιότητα με την μέγιστη αντοχή σε Μαρμίτα Αλουμινίου. · Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας και αντοχής καθαρό Αλουμίνιο πάχους 5mm. Η σφυρήλατη επιφάνεια βοηθά στο να κλείσουν οι πόροι που διαθέτει το αλουμίνιο καθιστώντας την Μαρμίτα Oskar έξτρα ανθεκτική. · Το φαγητό ροδίζει και ψήνεται ομοιόμορφα από την βάση έως την κορυφή του σκεύους χάρις την εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα του Αλουμινίου. · Ανοξείδωτες εργονομικές λαβές που παραμένουν κρύες μετά από ώρες χρήσης. · Γυαλισμένο φινίρισμα εξωτερικά. · To μεγάλο της ύψος την καθιστά ιδανική να χωρέσει αντίστοιχα μεγάλες ποσότητες φαγητού. *Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ειδική κατασκευή στα μέτρα σας, στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

· Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας και αντοχής καθαρό Αλουμίνιο. · Η εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα του Αλουμινίου εγγυάται ότι τα γλυκά σας θα ψηθούν ομοιόμορφα, μειώνοντας την πιθανότητα να βγουν κάποια σημεία άψητα και άλλα καμένα. · Διαθέτει ίσιες γωνίες οι οποίες εξυπηρετούν στο να βγαίνουν ισοκατανεμημένες όλες οι μερίδες σας. *Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ειδική κατασκευή στα μέτρα σας, στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Επιπλέον μπορεί να κατασκευαστεί καπάκι για να καλύπτει το ταψί σας.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

· Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας και αντοχής καθαρό Αλουμίνιο · Η εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα του Αλουμινίου εγγυάται ότι το φαγητό σας θα ψηθεί ομοιόμορφα, μειώνοντας την πιθανότητα να βγουν κάποια σημεία άψητα και άλλα καμένα. · Διαθέτει στρογγυλοποιημένες γωνίες οι οποίες εξυπηρετούν στο να καθαρίζεται το ταψί ευκολότερα και να μην μαζεύει υπολείματα φαγητού.

Ζητήστε προσφορά

Η Sfyga Aluminium, με ιστορία από το 1945, είναι μια βιοτεχνία που παράγει εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα μαγειρικά σκεύη, είδη εστίασης αλλά και ειδικές κατασκευές με βασική πρώτη ύλη το αλουμίνιο. Απευθύνεται στο σύνολο των μονάδων μαζικής εστίασης και ξενοδοχείων όπως επίσης και σε επαγγελματίες του κλάδου μεταπώλησης, αντιμετωπίζοντας κάθε πελάτη ξεχωριστά με σεβασμό και υπευθυνότητα. Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να κατανοεί και να εξυπηρετεί πλήρως τις προσδοκίες του κάθε πελάτη, χτίζοντας μαζί του μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα. Τα σκεύη χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία σε εμφάνιση, μεγέθη και πάχη μετάλλων δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον καταναλωτή να επιλέξει αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του. Σε περίπτωση όμως που οι ανάγκες του υπερβαίνουν την υπάρχουσα γκάμα προϊόντων, υπάρχει η δυνατότητα ειδικών κατασκευών στα μέτρα του. Η αρίστης ποιότητας πρώτη ύλη τοποθετείται ως βασική προτεραιότητα για την εταιρεία. Για το λόγο αυτό γίνεται επιλογή μόνο πιστοποιημένων προμηθευτών που καλύπτουν τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Το αλουμίνιο που χρησιμοποιείται σε όλα μας τα είδη είναι κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα και η καθαρότητα του είναι 99, 5%.

Εγγραφα

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

SFYGA ALUMINIUM

Roidi 20

12131 Peristeri - Ελλάδα

Α.Φ.Μ.
Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10
  • Τμήμα πωλήσεων
    1 – 10

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    1945
  • Φύση επιχείρησης
    Έδρα της εταιρείας
  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Διεθνής

Τράπεζες

  • EFG Eurobank Ergasias

Δραστηριότητες της SFYGA ALUMINIUM

  • Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά
  • Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου
  • κατσαρολες
  • Ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο
  • Sfyga Aluminium
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν