• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαγειρικά σκεύη αλουμινίου

Αποτελέσματα για

Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SFYGA ALUMINIUM

  Ελλάδα

  Η Sfyga Aluminium, με ιστορία από το 1945, είναι μια βιοτεχνία που παράγει εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα μαγειρικά σκεύη, είδη εστίασης αλλά και ειδικές κατασκευές με βασική πρώτη ύλη το αλουμίνιο. Απευθύνεται στο σύνολο των μονάδων μαζικής εστίασης και ξενοδοχείων όπως επίσης και σε επαγγελματίες του κλάδου μεταπώλησης, αντιμετωπίζοντας κάθε πελάτη ξεχωριστά με σεβασμό και υπευθυνότητα. Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να κατανοεί και να εξυπηρετεί πλήρως τις προσδοκίες του κάθε πελάτη, χτίζοντας μαζί του μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα. Τα σκεύη χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία σε εμφάνιση, μεγέθη και πάχη μετάλλων δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον καταναλωτή να επιλέξει αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του. Σε περίπτωση όμως που οι ανάγκες του υπερβαίνουν την υπάρχουσα γκάμα προϊόντων, υπάρχει η δυνατότητα ειδικών κατασκευών στα μέτρα του. Η αρίστης ποιότητας πρώτη ύλη τοποθετείται ως βασική προτεραιότητα για την εταιρεία. Για το λόγο αυτό γίνεται επιλογή μόνο πιστοποιημένων προμηθευτών που καλύπτουν τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Το αλουμίνιο που χρησιμοποιείται σε όλα μας τα είδη είναι κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα και η καθαρότητα του είναι 99, 5%.

 2. NAVA IDEAS

  Ελλάδα

  Η ΝΑΒΑ είναι μία σύγχρονη ελληνική εταιρεία χονδρικής πώλησης. Ιδρύθηκε το 1972 και τα προϊόντα της διανέμονται στα πιο διακεκριμένα καταστήματα με οικιακά είδη. Από το 2012 έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων σειρών & λύσεων σε είδη κουζίνας με τη δική της υπογραφή, έχοντας πάρει την απόφαση να προσφέρει μοντέρνο Ελληνικό σχεδιασμό & μεγάλη λειτουργικότητα στην κουζίνα που αντανακλά ξεκάθαρα τη φιλοσοφία της ΝΑΒΑ. Για τον λόγο αυτό είναι σε θέση να προσφέρει μια γκάμα προϊόντων όπως μαγειρικά σκεύη, εργαλεία κουζίνας, είδη οργάνωσης κουζίνας, σερβιρίσματος και προετοιμασίας ροφημάτων για κάθε σπίτι που κάνει την διάφορα. Στην ΝΑΒΑ βασίζουμε τη φιλοσοφία μας σε τρεις βασικές αρχές: 1.Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων άριστης ποιότητας σε ελκυστικές τιμές. 2.Εφαρμόζουμε & αναπτύσσουμε τα δικά μας πρωτότυπα σχέδια σε είδη κουζίνας. 3.Προωθούμε την φήμη της Ελλάδας στο εξωτερικό. Η γκάμα μας περιλαμβάνει πάνω από 1500 προϊόντα για το σπίτι, το μαγείρεμα, την προετοιμασία φαγητού & την παρουσίαση των γευμάτων. Τα προϊόντα μας βρίσκονται σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.Η επιτυχημένη παρουσία της ΝΑΒΑ στις διεθνείς αγορές στηρίζεται στα ακόλουθα: • διεξάγουμε συνεχώς έρευνα • δημιουργούμε πρωτότυπο-αυθεντικό σχεδιασμό • χρησιμοποιούμε υλικά άριστης ποιότητας & φροντίζουμε να εξασφαλίζουν άριστη κατασκευή των προϊόντων μας • προσφέρουμε μια εξαιρετικά ευρεία & πλήρη γκάμα για τον εξοπλισμό της κουζίνας

 3. UNIMAT FABRYKA WYCIERACZEK

  Πολωνία

  Η Unimat βρίσκεται στην Poznań. Παρέχουμε συστήματα για χαλάκια εισόδου, εσωτερικά και εξωτερικά, ανώτατης ποιότητας. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από χαλάκια εισόδου από αλουμίνιο και καουτσούκ, συστήματα καθαρισμού με πέρασμα από πάνω, καθώς και αντιολισθητικά πατάκια εισόδου. Διαθέτουμε εσωτερικά χαλάκια εισόδου από φυσικές ίνες ινδικής καρύδας, εξατομικευμένα επαγγελματικά χαλάκια και συστήματα απορρόφησης matwell. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα προσφέρει επίσης εξαρτήματα για την εγκατάσταση των χαλιών. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας !

 4. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, ηλεκτρικοι μυλοι, και Ψυγείο για ποτά. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 5. JOSEF BECKER, BECKLAND-ERZEUGNISSE GMBH & CO.KG, ONLINE -SHOP

  Γερμανία

  Η εταιρεία JOSEF BECKER, BECKLAND-ERZEUGNISSE GMBH & CO.KG, ONLINE -SHOP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πατακια εισοδου, και Ταπέτα κοκοφοίνικα-συρμάτινου πλέγματος. Έχει έδρα σε Lünen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Δίσκοι και πιάτα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Δίσκοι και πιάτα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, και Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε ISTANBUL, Τουρκία.

 2. ALLINOX

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ALLINOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοχεια, κατσαρολες, μαχαιρια κουζινας, και γουοκ. Έχει έδρα σε Oostrozebeke, Βέλγιο.

 3. FINEXKIT VENTANAS DE ALUMINIO

  Ισπανία

  Η εταιρεία FINEXKIT VENTANAS DE ALUMINIO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε Albalat Dels Sorells, Ισπανία.

 4. BAF PFANNEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία BAF PFANNEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψηστιερες, συσκευες μαγειρικης οικιακης χρησης, και αντιολισθητικες επενδυσεις. Έχει έδρα σε Kaltennordheim, Γερμανία.

 5. PLUS PACK

  Γαλλία

  Η εταιρεία PLUS PACK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίες μεταλλικές, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Συσκευασίες για τρόφιμα, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίες μεταλλικές, και Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε Saint-Germain-En-Laye, Γαλλία.

 1. FORZA MAKINA SANAYI V E TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Τουρκία

  Η εταιρεία FORZA MAKINA SANAYI V E TICARET LIMITED ŞIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικες παραγωγες. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 2. VIVA PLAST GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία VIVA PLAST GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, δοχεια τροφιμων, και Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Bönen, Γερμανία.

 1. ALUMINIOS GARCÍA LEMA

  Ισπανία

  Η εταιρεία ALUMINIOS GARCÍA LEMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φινίρισμα αλουμινίου, εξαρτήματα κουζίνας αλουμινίου, εξαρτηματα κουφωματων αλουμινιου, και σκελετοι αλουμινιου. Έχει έδρα σε Alcorcón, Ισπανία.

 2. ESLON MUTFAK EŞYALARI

  Τουρκία

  Η εταιρεία ESLON MUTFAK EŞYALARI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, κατσαρολες, Μεταλλικά σκεύη κουζίνας, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, και οικιακα ειδη. Έχει έδρα σε Kahramanmaraş, Τουρκία.

 3. GÖKAY MADENI EŞYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία GÖKAY MADENI EŞYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά είδη από αλουμίνιο και από ανοξείδωτο χάλυβα, και σιδερωστρες. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 4. VALIRA

  Ισπανία

  Η εταιρεία VALIRA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικό ψησίματος. Έχει έδρα σε Reus, Ισπανία.

 5. ANODIZADOS IBERALC,S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία ANODIZADOS IBERALC,S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουαρ μπανιου, ανοδιωμενο αλουμινιο, και αξεσουαρ, ανταλλακτικα και εξαρτηματα για βιομηχανικους εξοπλισμους και εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Arrubal, Ισπανία.

 6. PENCERE SISTEMLERI

  Τουρκία

  Η εταιρεία PENCERE SISTEMLERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. A PLISE SINEKLIK SISTEMLERI

  Τουρκία

  Η εταιρεία A PLISE SINEKLIK SISTEMLERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα αερισμού χλοοτάπητα, αντιολισθητικές επεξεργασίες, μηχανήματα ελασματοποίησης, Μηχανήματα αερισμού χλοοτάπητα, και παραγωγή αντικουνουπικών προϊόντων. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 8. ARMA METAL FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY

  Τουρκία

  Η εταιρεία ARMA METAL FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υαλουργία, μουσικη metal, Ανοξείδωτο χάλυβα δακτύλιοι, γυαλινα πωματα, και Υαλουργία. Έχει έδρα σε Kahramanmaras, Τουρκία.

 1. MIKAPEN

  Τουρκία

  Η εταιρεία MIKAPEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα, Μηχανήματα κατασκευής - πόρτες και παράθυρα αλουμινίου και από PVC, πορτες απο pvc, πορτες, Παράθυρα, και Μηχανήματα κατασκευής - πόρτες και παράθυρα αλουμινίου και από PVC. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 2. MEDIA ELECTRO

  Πολωνία

  Η εταιρεία MEDIA ELECTRO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε Glina, Πολωνία.

 3. ILLA SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία ILLA SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατσαρολες, τηγανια, και αντικολλητικες κατσαρολες. Έχει έδρα σε Noceto, Ιταλία.

 4. OMNI PARAPETY

  Πολωνία

  Η εταιρεία OMNI PARAPETY, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στηθαια ασφαλειας. Έχει έδρα σε Brzesko, Πολωνία.

 5. CALDER SNC

  Ιταλία

  Η εταιρεία CALDER SNC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη ανοξείδωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Ξύλινα οικιακά αντικείμενα, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Ξύλινα οικιακά αντικείμενα, και προμηθειες για ζαχαροπλαστεια. Έχει έδρα σε Omegna, Ιταλία.

 6. W&E MESSERKONTOR SOLINGEN WWW.SOLINGER-BUCKELMESSER.DE

  Γερμανία

  Η εταιρεία W&E MESSERKONTOR SOLINGEN WWW.SOLINGER-BUCKELMESSER.DE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Μαχαίρια οικιακής χρήσης, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Μαχαίρια οικιακής χρήσης, και Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 7. SHOWROOM HERBE?

  Πολωνία

  Η εταιρεία SHOWROOM HERBE?, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

 8. AVACOM D.O.O.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία AVACOM D.O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορικό franchising (δικαιόχρηση). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Μεταλλικά πώματα, Πώματα πλαστικά, Γάντια, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Μεταλλικά πώματα, Πώματα πλαστικά, και Γάντια. Έχει έδρα σε Godovič, Σλοβενία.

 9. GRANIT DAYANIKLI TUKETIM MALLARI URETIM VE PAZARLAMA SANAYI TICARET LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία GRANIT DAYANIKLI TUKETIM MALLARI URETIM VE PAZARLAMA SANAYI TICARET LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, και Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 10. GRANIT HOME PRODUCTS

  Τουρκία

  Η εταιρεία GRANIT HOME PRODUCTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.693 Επιχειρήσεις