• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαγειρικά σκεύη αλουμινίου

Αποτελέσματα για

Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SFYGA ALUMINIUM

  Ελλάδα

  Η Sfyga Aluminium, με ιστορία από το 1945, είναι μια βιοτεχνία που παράγει εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα μαγειρικά σκεύη, είδη εστίασης αλλά και ειδικές κατασκευές με βασική πρώτη ύλη το αλουμίνιο. Απευθύνεται στο σύνολο των μονάδων μαζικής εστίασης και ξενοδοχείων όπως επίσης και σε επαγγελματίες του κλάδου μεταπώλησης, αντιμετωπίζοντας κάθε πελάτη ξεχωριστά με σεβασμό και υπευθυνότητα. Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να κατανοεί και να εξυπηρετεί πλήρως τις προσδοκίες του κάθε πελάτη, χτίζοντας μαζί του μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα. Τα σκεύη χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία σε εμφάνιση, μεγέθη και πάχη μετάλλων δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον καταναλωτή να επιλέξει αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του. Σε περίπτωση όμως που οι ανάγκες του υπερβαίνουν την υπάρχουσα γκάμα προϊόντων, υπάρχει η δυνατότητα ειδικών κατασκευών στα μέτρα του. Η αρίστης ποιότητας πρώτη ύλη τοποθετείται ως βασική προτεραιότητα για την εταιρεία. Για το λόγο αυτό γίνεται επιλογή μόνο πιστοποιημένων προμηθευτών που καλύπτουν τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Το αλουμίνιο που χρησιμοποιείται σε όλα μας τα είδη είναι κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα και η καθαρότητα του είναι 99, 5%.

 2. NAVA IDEAS

  Ελλάδα

  Η ΝΑΒΑ είναι μία σύγχρονη ελληνική εταιρεία χονδρικής πώλησης. Ιδρύθηκε το 1972 και τα προϊόντα της διανέμονται στα πιο διακεκριμένα καταστήματα με οικιακά είδη. Από το 2012 έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων σειρών & λύσεων σε είδη κουζίνας με τη δική της υπογραφή, έχοντας πάρει την απόφαση να προσφέρει μοντέρνο Ελληνικό σχεδιασμό & μεγάλη λειτουργικότητα στην κουζίνα που αντανακλά ξεκάθαρα τη φιλοσοφία της ΝΑΒΑ. Για τον λόγο αυτό είναι σε θέση να προσφέρει μια γκάμα προϊόντων όπως μαγειρικά σκεύη, εργαλεία κουζίνας, είδη οργάνωσης κουζίνας, σερβιρίσματος και προετοιμασίας ροφημάτων για κάθε σπίτι που κάνει την διάφορα. Στην ΝΑΒΑ βασίζουμε τη φιλοσοφία μας σε τρεις βασικές αρχές: 1.Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων άριστης ποιότητας σε ελκυστικές τιμές. 2.Εφαρμόζουμε & αναπτύσσουμε τα δικά μας πρωτότυπα σχέδια σε είδη κουζίνας. 3.Προωθούμε την φήμη της Ελλάδας στο εξωτερικό. Η γκάμα μας περιλαμβάνει πάνω από 1500 προϊόντα για το σπίτι, το μαγείρεμα, την προετοιμασία φαγητού & την παρουσίαση των γευμάτων. Τα προϊόντα μας βρίσκονται σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.Η επιτυχημένη παρουσία της ΝΑΒΑ στις διεθνείς αγορές στηρίζεται στα ακόλουθα: • διεξάγουμε συνεχώς έρευνα • δημιουργούμε πρωτότυπο-αυθεντικό σχεδιασμό • χρησιμοποιούμε υλικά άριστης ποιότητας & φροντίζουμε να εξασφαλίζουν άριστη κατασκευή των προϊόντων μας • προσφέρουμε μια εξαιρετικά ευρεία & πλήρη γκάμα για τον εξοπλισμό της κουζίνας

 3. UNIMAT FABRYKA WYCIERACZEK

  Πολωνία

  Η Unimat βρίσκεται στην Poznań. Παρέχουμε συστήματα για χαλάκια εισόδου, εσωτερικά και εξωτερικά, ανώτατης ποιότητας. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από χαλάκια εισόδου από αλουμίνιο και καουτσούκ, συστήματα καθαρισμού με πέρασμα από πάνω, καθώς και αντιολισθητικά πατάκια εισόδου. Διαθέτουμε εσωτερικά χαλάκια εισόδου από φυσικές ίνες ινδικής καρύδας, εξατομικευμένα επαγγελματικά χαλάκια και συστήματα απορρόφησης matwell. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα προσφέρει επίσης εξαρτήματα για την εγκατάσταση των χαλιών. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας !

 4. ZECCHI BOTTEGA D'ARTE CASA

  Ιταλία

  Η εταιρεία ZECCHI BOTTEGA D'ARTE CASA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, ειδη δωρου, μπομπονιερες, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, και βοηθητικα επιπλα. Έχει έδρα σε Cento, Ιταλία.

 5. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, ηλεκτρικοι μυλοι, και Ψυγείο για ποτά. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. JOSEF BECKER, BECKLAND-ERZEUGNISSE GMBH & CO.KG, ONLINE -SHOP

  Γερμανία

  Η εταιρεία JOSEF BECKER, BECKLAND-ERZEUGNISSE GMBH & CO.KG, ONLINE -SHOP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πατακια εισοδου, και Ταπέτα κοκοφοίνικα-συρμάτινου πλέγματος. Έχει έδρα σε Lünen, Γερμανία.

 2. VALIRA

  Ισπανία

  Η εταιρεία VALIRA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικό ψησίματος. Έχει έδρα σε Reus, Ισπανία.

 3. FINEXKIT VENTANAS DE ALUMINIO

  Ισπανία

  Η εταιρεία FINEXKIT VENTANAS DE ALUMINIO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε Albalat Dels Sorells, Ισπανία.

 4. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμινόχαρτο περιτυλίγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Δίσκοι και πιάτα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Δίσκοι και πιάτα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, και Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε ISTANBUL, Τουρκία.

 5. BISON INDUSTRIAL LIMITED

  Κίνα

  Η εταιρεία BISON INDUSTRIAL LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη καλουπιων μορφοποιημενων υπο πιεση, κατεργασιες αλουμινιου και σιδηρου, Επεξεργασία φρεζαρίσματος CNC, και τήξη ψευδαργύρου υπό πίεση. Έχει έδρα σε Dongguan, Κίνα.

 1. GOLDENWORLD ALUMINIUM COMPANY

  Κίνα

  Η εταιρεία GOLDENWORLD ALUMINIUM COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινένια εξαρτήματα για έπιπλα, ανοδιωμενο αλουμινιο, μεταλλοποιηση με κραμα αλουμινιου, και μιγματα αλουμινιου. Έχει έδρα σε Foshan, Κίνα.

 2. BAF PFANNEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία BAF PFANNEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψηστιερες, συσκευες μαγειρικης οικιακης χρησης, και αντιολισθητικες επενδυσεις. Έχει έδρα σε Kaltennordheim, Γερμανία.

 1. GÖKAY MADENI EŞYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία GÖKAY MADENI EŞYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά είδη από αλουμίνιο και από ανοξείδωτο χάλυβα, και σιδερωστρες. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 2. ESLON MUTFAK EŞYALARI

  Τουρκία

  Η εταιρεία ESLON MUTFAK EŞYALARI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, κατσαρολες, Μεταλλικά σκεύη κουζίνας, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, και οικιακα ειδη. Έχει έδρα σε Kahramanmaraş, Τουρκία.

 3. ANODIZADOS IBERALC,S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία ANODIZADOS IBERALC,S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουαρ μπανιου, ανοδιωμενο αλουμινιο, και αξεσουαρ, ανταλλακτικα και εξαρτηματα για βιομηχανικους εξοπλισμους και εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Arrubal, Ισπανία.

 4. ALLINOX

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ALLINOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοχεια, κατσαρολες, μαχαιρια κουζινας, και γουοκ. Έχει έδρα σε Oostrozebeke, Βέλγιο.

 5. FORZA MAKINA SANAYI V E TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Τουρκία

  Η εταιρεία FORZA MAKINA SANAYI V E TICARET LIMITED ŞIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικες παραγωγες. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 6. ALUMINIOS GARCÍA LEMA

  Ισπανία

  Η εταιρεία ALUMINIOS GARCÍA LEMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φινίρισμα αλουμινίου, εξαρτήματα κουζίνας αλουμινίου, εξαρτηματα κουφωματων αλουμινιου, και σκελετοι αλουμινιου. Έχει έδρα σε Alcorcón, Ισπανία.

 7. PLUS PACK

  Γαλλία

  Η εταιρεία PLUS PACK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίες μεταλλικές, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Συσκευασίες για τρόφιμα, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίες μεταλλικές, και Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε Saint-Germain-En-Laye, Γαλλία.

 8. VIVA PLAST GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία VIVA PLAST GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, δοχεια τροφιμων, και Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Bönen, Γερμανία.

 1. ALUCOREX CANADA

  Καναδάς

  Η εταιρεία ALUCOREX CANADA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα αλουμινιου, και πανελ απο αλουμινιο. Έχει έδρα σε Toronto, Καναδάς.

 2. KASANOVA

  Ιταλία

  Η εταιρεία KASANOVA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε Busto Arsizio, Ιταλία.

 3. MEDIA ELECTRO

  Πολωνία

  Η εταιρεία MEDIA ELECTRO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε Glina, Πολωνία.

 4. US Brown Bear Inc.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η εταιρεία US Brown Bear Inc., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στηριγματα τηλεορασεων. Έχει έδρα σε Kaohsiung, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

 5. AVACOM D.O.O.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία AVACOM D.O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορικό franchising (δικαιόχρηση). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Μεταλλικά πώματα, Πώματα πλαστικά, Γάντια, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Μεταλλικά πώματα, Πώματα πλαστικά, και Γάντια. Έχει έδρα σε Godovič, Σλοβενία.

 6. OMNI PARAPETY

  Πολωνία

  Η εταιρεία OMNI PARAPETY, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στηθαια ασφαλειας. Έχει έδρα σε Brzesko, Πολωνία.

 7. A PLISE SINEKLIK SISTEMLERI

  Τουρκία

  Η εταιρεία A PLISE SINEKLIK SISTEMLERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα αερισμού χλοοτάπητα, αντιολισθητικές επεξεργασίες, μηχανήματα ελασματοποίησης, Μηχανήματα αερισμού χλοοτάπητα, και παραγωγή αντικουνουπικών προϊόντων. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 8. MARBEGLASS

  Ισπανία

  Η εταιρεία MARBEGLASS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινιο, και κρυσταλλα. Έχει έδρα σε Marbella, Ισπανία.

 9. MIKAPEN

  Τουρκία

  Η εταιρεία MIKAPEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα, Μηχανήματα κατασκευής - πόρτες και παράθυρα αλουμινίου και από PVC, πορτες απο pvc, πορτες, Παράθυρα, και Μηχανήματα κατασκευής - πόρτες και παράθυρα αλουμινίου και από PVC. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 10. ILLA SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία ILLA SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατσαρολες, τηγανια, και αντικολλητικες κατσαρολες. Έχει έδρα σε Noceto, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.711 Επιχειρήσεις