• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μέλι

Αποτελέσματα για

Μέλι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NOREVO GMBH

  Γερμανία

  Η Norevo GmbH είναι ένας παγκοσμίως γνωστός παραγωγός και προμηθευτής πρώτων υλών και ειδικών συστατικών για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, τη βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών και για τεχνικές εφαρμογές. Από τις φυσικές πρώτες ύλες – αραβικό κόμμι, άγαρ, μέλι, συμπυκνωμένος χυμός αγαύης, εκχύλισμα γλυκόριζας και κεριά – έως τις ειδικά προσαρμοσμένες ποιότητες και τη σειρά προϊόντων Confectionery Performers, η Norevo διαθέτει φυσικά προϊόντα και λειτουργικά συστατικά με τεχνογνωσία και υποστήριξη ανάπτυξης. Η Norevo είναι μια ανεξάρτητη, διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας. Μια μεγάλη μονάδα παραγωγής της Norevo με ιδιόκτητο εργαστήριο και κεντρική αποθήκη όλων των πρώτων υλών βρίσκεται επίσης στη Βόρεια Γερμανία. Οι θυγατρικές μας εταιρείες και περαιτέρω μονάδες παραγωγής βρίσκονται στην Ουγγαρία, στο Μεξικό, στην Αργεντινή, στην Κίνα και στο Χονγκ Κονγκ.

 2. TUCHEL & SOHN GMBH

  Γερμανία

  Η Tuchel & Sohn GmbH είναι διεθνής παραγωγός και προμηθευτής φυσικών πρώτων υλών για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, καθώς και για τους τομείς των φαρμάκων και των καλλυντικών. Η επιχείρηση που ιδρύθηκε από τον Gustav Tuchel, δραστηριοποιείται σήμερα ως εισαγωγέας, έμπορος, διανομέας, επιχείρηση επιβελτίωσης και εμφιάλωσης και διευθύνεται από το 2017 από τους Peter και Mirko Tuchel στην τέταρτη και πέμπτη γενιά. Η έδρα από την ίδρυσή της είναι το Αμβούργο. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει κυρίως φυσικά γλυκαντικά μέσα, τα οποία διατίθενται σε όσο τον δυνατόν πιο φυσική κατάσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται μέλι μελισσών, διάφορα σιρόπια, όπως σιρόπι σφενδάμου, συμπυκνωμένος χυμός αγαύης, σιρόπι ρυζιού, σιρόπι χουρμά ή ανθέων κοκοφοίνικα, καθώς και άλλα προϊόντα της μέλισσας (κερί, πρόπολη, γύρη), του φυτού της αγαύης (ινουλίνη), το σφενδάμου (ζάχαρη, νιφάδες) και πολλά άλλα. Χάρη στην παγκόσμια παρουσία και στις καλλιεργούμενες για πολλές γενιές σχέσεις με τους προμηθευτές, η Tuchel & Sohn είναι σε θέση να διαθέτει διαχρονικά προϊόντα άριστης ποιότητας απευθείας από τις πηγές τους.

 3. MANUKANA - GRISCHA EICHFUSS E.K.

  Γερμανία

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΜΕΛΙΟΥ MANUKA - ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ! Μέσω επαγγελματικών δημοπρασιών στη Νέα Ζηλανδία και στην Αυστραλία παρέχουμε συνήθως σε ευρωπαϊκές επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης και παραγωγούς καλύτερες τιμές από εκεί. Αξιοποιήστε τη δωρεάν υπηρεσία μας. Μας στέλνετε τα αιτήματά σας για τιμές, εμείς προκηρύσσουμε ένα διαγωνισμό και εσείς επιλέγετε τις καλύτερες προσφορές. Οι υπηρεσίες μας : Το μέλι Manuka διαθέτει πιστοποίηση MPI και είναι άριστης ποιότητας. Γκάμα προϊόντων: MGO 50+ έως 1200+, συμβατικό και βιολογικό, μέλι Manuka ως ακατέργαστη πρώτη ύλη: βαρέλια 300 kg, IBC 1450 kg, κάδοι 25 kg, μέλι Manuka σε γυάλινα δοχεία (250 g, 375 g, 500 g, 1000 g), White Label/Private Label σε γυάλινα δοχεία από 300 kg, μικρά δοχεία 50 kg – 250 kg, οι τιμές καταστήματος είναι ενδεικτικές τιμές. Ποιοι είναι οι πελάτες μας; Βιομηχανία τροφίμων, βιομηχανία μελιού, μελισσοκομεία, φαρμακευτική βιομηχανία, επιχειρήσεις πλήρωσης καλλυντικών και μελιού, χονδρική πώληση μελιού και τροφίμων, σούπερ μάρκετ βιολογικών προϊόντων, καταστήματα ντελικατέσεν, Manuka ιδιωτικής ετικέτας, βιομηχανία καλλυντικών, γαστρονομία πολλών αστέρων, καταστήματα υγιεινής διατροφής.

 4. HANSE HONIG INH. PHILIPP VON RATH

  Γερμανία

  Εμείς στην Hanse Honig διαθέτουμε επιλεγμένα κορυφαία μέλια από τη δική μας μελισσοκομία της Βόρειας Γερμανίας στο Travemünde και τις συνεργαζόμενες μελισσοκομίες από την περιοχή της Βαλτικής. Σ' εμάς θα βρείτε κορυφαίο μέλι του Βορρά, που αλλιώς διατίθεται μόνο στις εκάστοτε χώρες. Για εμάς είναι σημαντικό να ενεργούμε σε συνεργασία με τη Φύση και να διαθέτουμε περιφερειακά φυσικά προϊόντα. Για το λόγο αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε ένα υψηλό και διαχρονικό πρότυπο ποιότητας, τόσο στη δική μας μελισσοκομία όσο και σε εκείνες των συνεργατών μας που επισκεπτόμαστε και επιλέγουμε προσωπικά. Στους μελισσοκόμους παρέχουμε είδη μελισσοκομίας για τη διατήρηση μελισσών και την παραγωγή του τέλειου μελιού. Επιπλέον διαθέτουμε εξατομικευμένα βάζα για μέλι που εκτυπώνουμε στη γλώσσα της εκάστοτε χώρας ώστε να είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε ένα προσαρμοσμένο στη δική σας χώρα προϊόν.

 5. ILANGA NATURE

  Βέλγιο

  Η ILANGA NATURE είναι παραγωγός μπαχαρικών, μελιού από άγριες κυψέλες, ελαιόλαδου και φρούτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν εγγύηση ποιότητας και ιχνηλάτησης. Η ILANGA NATURE βρίσκει τις μοναδικές της γεύσεις στη Μαδαγασκάρη, στο Μαυρίκιο, στην Σαρδηνία και γευστικά προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία φυσικών προϊόντων στις καλύτερες συνθήκες.Μπορούμε επίσης να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας για φυσικά και αυθεντικά προϊόντα με τοπική αυθεντική γεύση ! Εργάζεστε στον τομέα της εστίασης; Είστε ιδιοκτήτης ενός μπακάλικου; Συμμερίζεστε τις αξίες και το όραμα μας; Προτιμάτε τα φυσικά προϊόντα; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Οι επαγγελματίες που αναζητούν την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής θα μείνουν ικανοποιημένοι. Η ILANGA NATURE προσφέρει μέλι, μπαχαρικά, αλάτια, ζάχαρες, μαρμελάδες και ελαιόλαδα σε διάφορες μορφές. Σας ακούμε και σας προσφέρουμε τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. RAFI POLAND

  Πολωνία

  Η Rafi Poland κατάστημα τροφίμων, προσφέρει γνήσια πιστοποιημένα ποιοτικά προϊόντα. Τα φυσικά βιολογικά προϊόντα είναι πιο υγιεινά λαμβάνοντας υπόψη πως η βιομηχανία διαιτητικών συμπληρωμάτων αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο και ως συνέπεια της επιστημονικής έρευνας που διεξάγεται ώστε να αποκτήσουμε το βέλτιστο προϊόν χωρίς βιομηχανικές αρωματικές, χρωστικές ουσίες και χημικά φάρμακα. ΤΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΟΥ: Med Care Golden Βασιλικό μέλι Συστατικά VIP - φυσικό ενδυναμωτικό συμπλήρωμα για την ορμόνη της τεστοστερόνης. RADIX EURYCOMA LONGIFOLIA (Long Jack): Περιέχει διάφορα φυτοχημικά που έχουν διεγερτική δράση στην ανδρική υγεία και ζωτικότητα. Φυσικό ακατέργαστο μέλι που παράγεται από τις μεγαλύτερες μέλισσες του κόσμου στα δάση της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η ποιότητα αυτού του τοπικού μελιού είναι η καλύτερη του κόσμου καθώς η θρεπτική της δράση είναι μοναδική. ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ RADIX PANAX: Η λήψη του από το στόμα ενδέχεται να βελτιώσει την ανδρική γονιμότητα καθώς ενεργοποιεί το σύστημα του σώματος που αυξάνει την παραγωγή ορισμένων ορμονών. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ: Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα θρεπτικό διαιτητικό συμπλήρωμα, πλούσιο σε πρωτεΐνες και σε βιταμίνη Β κατά του άγχους. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ : Βασιλικός πολτός Golden, Μέλι Black Horse Vital, Οργανικό μέλι, Καφές Kopi Vitamin, Βασιλικός πολτός Black Bull Don’t Quit, Βασιλικός πολτός για εκείνη, Μέλι Dose vital, Βασιλικός πολτός Etumax Vip, Βασιλικός πολτός Marhaba, Μέλι Rhino, Βασιλικός πολτός Power 52, Tongat Ali Power Plus, Μέλι για τους άνδρες Xrated, Συμπληρώματα διατροφής, Μέλι Secret Miracle, Μέλι Bae, Καφές βοτάνων βιολογικής προέλευσης, Μέλι Mplus, Μέλι Hilti. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. FÉRET PARFUMEUR

  Γαλλία

  Γαλλική οικογενειακή φίρμα από το 1878, - με σήμανση Εκατονταετής Οικογενειακή επιχείρηση - Η Féret Parfumeur προωθεί εδώ και πολλές γενιές τον τρόπο ζωής α λα γαλλικά. Το 1900, η ένωση Hyalin - 100% φυσική πέτρα αλουμινίου (pierre d’alun) κατέκτησε τρία μετάλλια στην Παγκόσμια Έκθεση του Παρισιού 1900 και κυκλοφορεί ακόμα μέχρι σήμερα! Σήμερα, ο Alexis Cabanne -ο τρισέγγονος του ιδρυτή- είναι εκείνος που διαχειρίζεται την εταιρεία. Ο Αλέξης είναι παιδί της περιοχής όπου παράγεται το Κονιάκ. Χάρη στην μεταβίβαση της οικογενειακής τεχνογνωσίας, ο Αλέξης εξασκεί την όσφρηση του καθώς και την γευσιγνωσία του με αυτό το οινόπνευμα, από πατέρα σε γιο.Με πάθος για την βοτανική, του αρέσει να διαφοροποιεί τις δραστηριότητες του και έτσι έδωσε μια νέα ώθηση στο οικογενειακό εμπορικό σήμα καλλυντικών: Féret Parfumeur. Με ένα ύφος πάντα ρετρό-κομψό και 100% γαλλικής προέλευσης, η Féret Parfumeur σας προσφέρει προϊόντα που αποτελούνται κυρίως από μέλι και αιθέρια έλαια. Είναι κατάλληλα για αρωματοποιεία, φαρμακεία, κομμωτές, καταστήματα βιολογικών προϊόντων, κέντρα αισθητικής και σπα, πολυκαταστήματα και καταστήματα είδη δώρων. Το χαρισματικό μας ρετρό- κομψό εμπορικό σήμα εκτιμάται ιδιαίτερα από τον καταναλωτή, λόγω της άριστης ποιότητας των προϊόντων του που προωθούν μια παιδική ανάμνηση "Madeleine de Proust" η οποία προσφέρει ασφάλεια.Οι δημιουργίες του Αλέξη σας διηγούνται εδώ μια ιστορία : την ιστορία της οικογένειας Féret, της κομψότητας, της εξυγίανσης…. α λα γαλλικά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 3. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Ισπανία

  Πρόκειται για τον καρπό της εργασίας της Apícola Cuartero, μιας οικογενειακής επιχείρησης που ιδρύθηκε πριν τρεις γενιές και προστατεύεται από τους όρους του Moncayo. Με πάνω από 3000 κυψέλες, τα είδη μελιού παράγονται στην Ισπανία και προέρχονται από τις καλύτερες καλλιέργειες της ισπανικής επικράτειας. Τα πάνω από είκοσι διαφορετικά προϊόντα της επεξεργάζονται με φυσικό τρόπο, χωρίς παρασιτοκτόνα γύρω από τα άνθη και σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο, για αυτό και κάθε μέλι που παράγεται είναι διαφορετικό, ακόμα και αν πρόκειται για το ίδιο είδος. Έτσι, η Mieles del Tío Juan Cruz καταφέρνει να προσφέρει την γνήσια παλιά γεύση του μελιού, τότε που η αγορά του γινόταν απευθείας από τον μελισσοκόμο. Θα βρείτε εδώ όλα τα προϊόντα της Mieles del Tío Juan Cruz. Προσφέρονται σε μεγάλα δοχεία (940 γρ.) και σε μικρά δοχεία (470 γρ) και η φιάλη με το ξύδι έχει χωρητικότητα 250 ml. Επίσης, όλες οι ετικέτες είναι συμπληρωμένες σε πέντε διαφορετικές γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και αραβικά).

 4. HAFEN-MÜHLEN-WERKE GMBH

  Γερμανία

  Η HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH ιδρύθηκε ήδη το 1949 και δραστηριοποιείται με βάση την αξιόπιστη, χανσεατική εμπορική παράδοση ως εισαγωγικός και εμπορικός οίκος. Εκτός αυτού, κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες έχουμε αποκτήσει υψηλού βαθμού εξειδίκευση στον τομέα των εισαγωγών προϊόντων κοκοφοίνικα, μελιού σε σκόνη και βιοϊνουλίνης. Εκτός από το ευρύ φάσμα βασικών πρώτων υλών κοκοφοίνικα διαθέτουμε με έξι διαφορετικές ποιότητες σκόνης γάλακτος καρύδας/σκόνης καρύδας την μεγαλύτερη δυνατή επιλογή μεταξύ όλων των εισαγωγικών οίκων της Ευρώπης. Εκτός από τις συνήθεις βασικές και υψηλής περιεκτικότητας σε λίπος παραλλαγές είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας χορτοφαγικές και βιολογικές-χορτοφαγικές ποιότητες γάλακτος καρύδας. Το αυτό ισχύει για τον τομέα του μελιού, όπου δραστηριοποιούμαστε επίσης εδώ και πολλές δεκαετίες με το μέλι σε σκόνη, αλλά και το βιολογικό μέλι σε σκόνη. Αυτές οι ειδικές πρώτες ύλες έχουν συμπληρωθεί κατά το προηγούμενα έτη με στιγμιαία σκόνη πιπερόριζας, βιοϊνουλίνη, βιολογική ζάχαρη αγαύης και βιολογικό σιρόπι/συμπυκνωμένο χυμό αγαύης.

 5. PACS CORPORATION

  Ισπανία

  Η PACS International είναι μια ισπανική επιχείρηση με έδρα τη Βαρκελώνη, η οποία είναι εξειδικευμένη στη διανομή, σε παγκόσμιο επίπεδο, ολοκληρωμένων λύσεων πρώτων υλών, συστατικών, συσκευασιών (γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο, PVC / PVDC) και στην κατασκευή για τρίτους, τη φαρμακευτική βιομηχανία, τα καλλυντικά, την προσωπική υγιεινή και την υγιεινή των τροφίμων.

 1. A.T.N.D. HONEY LLC

  Γεωργία

  Η ATND Honey είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με κύρια δραστηριότητα την φυσική μελισσοκομία, παραγωγή και επεξεργασία φυσικού μελιού. Ο παραγωγός προσφέρει διάφορες ποσότητες καλοκαιρινού μελιού με μοναδικό συνδυασμό γεύσης και αρώματος με εξαιρετικές οργανοληπτικές ιδιότητες: ωρίμανση του προϊόντος, καθαρότητα και αίσθηση στο στόμα. Η ATND Honey εξάγει το μέλι από το μελισσοκομείο της που βρίσκεται στους πρόποδες των Καυκάσιων όρων.

 2. AZIENDA AGRICOLA BIO BONIZIO

  Ιταλία

  Αγρόκτημα Bio Bonizio - B&B Στο Borgo, στην καρδιά του εθνικού πάρκου Alta Murgia, βρίσκεται το Montegrosso. Ένα μικρό αυθεντικό χωριό, πλούσιο σε ιστορία, φύση και μαγεία. Εδώ, στα μισά του δρόμου ανάμεσα στη θάλασσα, τους λόφους Castel del Monte και Murgia, η βιολογική φάρμα Bonizio παράγει κρασί και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο εδώ και γενιές. Η εταιρεία Bonizio μπορεί να βασιστεί στην εξαιρετική παραγωγή κρασιού. Nero di Troia, Primitivo, Moscatello, Fiano και Montepulciano.

 1. PATAZA PTY LTD

  Αυστραλία

 2. CASA PAJUELO LA CASA DE LA MIEL

  Ισπανία

 3. MAES HONEY SL

  Ισπανία

 4. HONIG-WERNET GMBH

  Γερμανία

 5. LITTLE BEE FRESH GMBH

  Γερμανία

 6. WILDWAX TUCH GBR

  Γερμανία

 7. EUROMIEL

  Ισπανία

 8. DR SMOKE

  Γαλλία

 1. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Ισπανία

 2. YA VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Γερμανία

 3. API BRESCIA SOCIETA' COOPERATIVA

  Ιταλία

 4. CBD MANUFAKTUR UG

  Γερμανία

 5. COOP MELISSA

  Ιταλία

 6. BEESHARING P.A.L.S. GMBH

  Γερμανία

 7. CHANVREINE - OLYMPE-CBD

  Γαλλία

 8. PROAGRO GMBH

  Αυστρία

 9. MANUKA KONTOR GMBH

  Γερμανία

 10. CORNUS.GR

  Ελλάδα

  Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τυποποίηση Βιολογικών προϊόντων τα οποία είναι τα ακόλουθα: - Μέλι Βελανιδιάς - Κράνα - Δαμάσκηνα - Αμύγδαλα - Τσάι του βουνού sideritis scardica - Ρίγανη Ελληνική - Άγριο Θυμάρι Ανθός - Φασκόμηλο

  Όλα τα προϊόντα για "μέλι"

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μέλι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.780 επιχειρήσεις

Χ'ωρες