• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων

Αποτελέσματα για

Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SYNKO GMBH

  Γερμανία

 2. TAMPLO

  Γαλλία

 3. QAD EUROPE

  Γαλλία

 4. PROACTIS GMBH

  Γερμανία

 5. NORTHWIND - PAYROLL SERVICE & HR CONSULTING UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PAYCHEX DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 2. VLC - STRATEGIC DIGITAL SOLUTIONS

  Βέλγιο

 3. SPACEWELL

  Βέλγιο

 4. OSB (ONE STOP BUSINESS) MIKE

  Ελλάδα

  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ Αντιμέτωποι με την Οικονομική κρίση. Είναι απαραίτητη μια σωστή χάραξη στρατηγικής. Διαχείριση επιχειρήσεων σε κρίση. Ολοκληρωμένη πρόταση και λύση, σας παρέχει η επιστημονική μας ομάδα Συμβούλων ανάκαμψης επιχειρήσεων και τα στελέχη της με σκοπό την αναδιοργάνωση βελτιώνοντας συνολικά τη λειτουργία της επιχειρήσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας. Οι Κύριες Αξίες μας είναι: η υπευθυνότητα, η δέσμευση, η διαφοροποίηση, η ενδυνάμωση, η καινοτομία, η ακεραιότητα, η αυτενέργεια και η ασφάλεια. Αποστολή μας είναι: να αυξήσουμε τον κύκλο εργασιών των πελατών μας παρέχοντας σε αυτούς υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και υλοποιώντας άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις. Βοηθούμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους, αυξάνουμε συνεχώς την αξία της επιχείρησής τους, εστιάζουμε στο ανθρώπινο δυναμικό και φέρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα από την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας σε αυτούς τους τομείς. Σας παρέχουμε τη λύση για να αναδειχθείτε νικητές στον άκρατο ανταγωνισμό της παγκοσμιοποίησης. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται ενδεικτικά: • System Intergration - Υπηρεσίες Πληροφορικής • Marketing και Sales Solutions - Υπηρεσίες Προώθησης • Ανάπτυξη εξαγωγών - Εξωστρέφεια Επιχειρήσεων • Tax Business Solutions, Εγχώρια και Διεθνή Λογιστικά-Φοροτεχνικά Πρότυπα • ΕΣΠΑ 2014-2020 και άλλων χρηματοδοτούμενων αναπτυξιακών προγραμμάτων • Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας από το ISO έως το EFQM • Web Development & IoT (Internet of things)Σας

 5. EMAKE LIMITED

  Ελλάδα

  ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Η eMake ltd προσφέρει επαγγελματικές εφαρμογές και υπολογιστές ρυθμισμένους για χρήση από επαγγελματίες. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Η eMake ltd προσφέρει επαγγελματικό λογισμικό σε ψηφιακή μορφή όπως antivirus, λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές γραφείου, εφαρμογές προγραμματισμού, σχεδίασης κ.α. ΕΤΟΙΜΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ Ετοιμάζουμε υπολογιστές για επαγγελματίες, ιδιώτες και gamers. Αγοράζουμε τα hardware parts ενός υπολογιστή και τον στήνουμε στα μέτρα σας εγκαθιστώντας τις εφαρμογές ή τα παιχνίδια που χρειάζεστε. SETάρουμε πάντα τους υπολογιστές μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εργασίας σας και εγκαθιστούμε τις επαγγελματικές εφαρμογές που χρειάζονται προσφέροντας σας εγγύηση τόσο στα hardware parts όσο και στα software. Επισκευάζουμε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές είτε τις αγοράσατε από εμάς και έχει λήξη η εγγύηση είτε είναι από κάποιον τρίτο πάροχο. Για επαγγελματικούς υπολογιστές συνιστάτε να ερχόμαστε εμείς στο χώρο σας, ωστόσο όμως για laptop, tablet και κινητά μπορείτε να τα φέρετε και εσείς στο εργαστήριο μας. Οι περισσότερες επισκευές ολοκληρώνονται εντός 24 ωρών αλλά ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις σε περίπτωση μη εύρεσης του κατάλληλου ανταλλακτικού. Τα ανταλλακτικά έχουν όλα εγγύηση από τον κατασκευαστή τους και οι επισκευές έχουν την εγγύηση της eMake LTD.

  Όλα τα προϊόντα για "λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων"

 1. ONE TEC

  Βέλγιο

  Ο όμιλος ONETEC παρέχει τεχνολογικές υπηρεσίες για τον κάδο των συσκέψεων και εκδηλώσεων (MICE & Live Communication Industry). Το σύνθημά του είναι « Μην αγοράζετε αυτό που παράγουμε... αλλά τον λόγο για τον οποίο το παράγουμε». Στόχος του είναι να διευκολύνει το έργο των οργανωτών, να τους παρέχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και να μεγιστοποιήσει την αξία των εκδηλώσεών τους. Εν συντομία, παρέχει τις εξής υπηρεσίες: δικτυακός τόπος· ηλεκτρονικό ταχυδρομείο· ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης...

 2. SOGELIS

  Λουξεμβούργο

  Η SOGELIS είναι ο ουσιαστικός συνεργάτης σας στην ενσωμάτωση λύσεων πληροφορικής για τη διαχείριση έργων της εταιρείας σας και την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων σας. Σας προμηθεύουμε τα πρακτικά εργαλεία για : Παρακολουθήστε τις δραστηριότητές σας - Βελτιστοποιείστε την κατάταξη χρήσιμων πληροφοριών για την επιτυχία των έργων σας - Αυξήστε την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα σας - Αυξήστε την ικανοποίηση των πελατών σας - Βελτιώστε την επικοινωνία μεταξύ του προσωπικού και των πελατών σας. Η εταιρεία SOGELIS προσφέρει μηχανικές λύσεις στη διαχείριση έργων, βασίζεται στην εμπειρία της ομάδας EASYSOLUTIONS. Τοπικός παράγοντας για πάνω από 10 χρόνια, η ομάδα easySolutions έχει γίνει σημαντικός εταίρος για την ενσωμάτωση λύσεων λογισμικού για τη διαχείριση έργων, ιδιαίτερα στον τομέα των ακινήτων. Στο σύνολο της γαλλόφωνης Ευρώπης, ο όμιλος έχει σήμερα περισσότερους από 600 πελάτες, εκ των οποίων οι 280 βρίσκονται στο Λουξεμβούργο.

 1. TERMISOUND SRL

  Ιταλία

  Η Termisound ιδρύθηκε από τον συνδυασμό του πάθους για τη μουσική και τη μακρόχρονη πείρα στον τομέα της ηλεκτρονικής σχεδίασης. Εφαρμοσμένη κατάρτιση στην ηλεκτρονική, κυρίως στον τομέα των βιομηχανικών αυτοματισμών με συστήματα σχεδιασμένα και υλοποιημένα σύμφωνα προς τις απαιτήσεις των πελατών, ρομποτική, εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας στον τομέα της μεταλλουργίας και σε διάφορες εφαρμογές σε πληθώρα άλλων τομέων. Στην πάροδο των ετών, έχουμε χρησιμοποιήσει πληθώρα μικροεπεξεργαστών, από τους πρώτους Intel 8085, Zilog Z80, Rockwell 6502, Motorola 68000 και τα παράγωγά τους, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι DSP, NEC, HITACHI κ.ά., έως τους πιο πρόσφατους AVR και ARM. Η κατασκευή του λογισμικού ακολούθησε την ίδια εξέλιξη, ξεκινώντας από τη γλώσσα Assembly και καταλήγοντας στη C και τη C++ σε διάφορα λειτουργικά συστήματα, όπως τα Windows, Linux και Android.

 2. BODET SOFTWARE

  Γαλλία

  1ος παράγοντας στη Γαλλία στη διαχείριση χρόνου στην επιχείρηση, θυγατρική του ομίλου Bodet που κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη στη μέτρηση του χρόνου. - Διαχείριση χρόνου παρουσίας/απουσίας - Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού / SIRH - Έλεγχος πρόσβασης και ασφάλεια κτιρίων - MES/Διοίκηση εργαστηρίου. Η Bodet Software είναι ταυτόχρονα εκδότης προγραμμάτων λογισμικού και κατασκευαστής τερματικών με κάρτα και συσκευών ανάγνωσης πρόσβασης. Τα προγράμματα λογισμικού και οι εξοπλισμοί, το SIRH και ο έλεγχος πρόσβασης κατασκευάζονται στη Γαλλία και τα εμπορευόμαστε σε περισσότερες από 40 χώρες.

 3. BEWIN SOLUTIONS

  Βέλγιο

  ! ! ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Ένα ΠΛΗΡΕΣ λογισμικό ERP στην τιμή των 25 € / μήνα! Στόχος της BeWin Solutions ERP είναι να δώσει την δυνατότητα στους χειροτέχνες, στις μικρές και στις μεσαίες επιχειρήσεις να διαχειριστούν όσο καλύτερα γίνεται τις δραστηριότητες τους, τις σχέσεις τους, τα έργα τους, τους συνεργάτες τους και τις διαχειριστικές διαδικασίες χωρίς να ξοδέψουν υπέρογκα ποσά σε προγράμματα λογισμικού και συμβούλους πληροφορικής. Εκτός από την προσιτή του τιμή, το λογισμικό μας ERP είναι εξαιρετικά ολοκληρωμένο: θα βρείτε διάφορα υποπρογράμματα που σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε τα πάντα, μέσα από μία και μοναδική διεπαφή: Ένα CRM (Customer Relationship Management) που επιτρέπει την διαχείριση των εμπορικών σας σχέσεων. Ενα υποπρόγραμμα "Εργα" που επιτρέπει την διαχείριση της ολοκληρωμένης επίβλεψης των έργων της εταιρείας σας. Ένα υποπρόγραμμα "Διοίκηση" που επιτρέπει τη διαχείριση των διοικητικών καθηκόντων της επιχείρησής σας. Ενα υποπρόγραμμα "διαχείριση ανθρώπινων πόρων" που επιτρέπει την διαχείριση των πληροφοριών σχετικά με τους συνεργάτες σας. Μια αρχική σελίδα εξαιρετικά πλήρης που σας επιτρέπει την καθημερινή διαχείριση της επιχείρισης σας.

 4. ISS ART

  Ρωσία

  Χαίρετε! Ήρθατε σε μια εταιρεία διαδικτυακής ανάπτυξης. Είτε είστε μεγάλη ή μεσαία εταιρεία, οικογενειακή επιχείρηση ή μια εταιρεία startup, θα βρείτε μια ομάδα εδώ για την επιτυχημένη παράδοση του έργου σας. Η ISS Art λειτουργεί παγκοσμίως από το 2003. Το ταξίδι μας ξεκίνησε με την UpWork - είμασταν από τους πρώτους προγραμματιστές της πλατφόρμας oDesk. Σήμερα η ομάδα μας αποτελείται από περισσότερους από 80 ανθρώπους με πάνω από 500 ολοκληρωμένα έργα. Οι ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ μας ΚΛΕΙΔΙΑ: Διαδικτυακές εφαρμογές (Java, Python) και κινητές εφαρμογές (SwiftUI, Flutter) και ανάπτυξη λύσεων τεχνητής νοημοσύνης, μηχανικής μάθησης και μηχανικής όρασης. Οι ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ μας ΚΛΕΙΔΙΑ: Καταναλωτικών συσκευασμένων αγαθών, Κατασκευής, ΜΜΕ, Ανακύκλωσης, Εκπαίδευσης, Υγείας. Μας ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ οι ABB/Cassantec/, JnetDirect, BigBrassBand, Cerulean Studios, oDesk κ.λπ. Διαθέτουμε συνεργασία πάνω από 6 έτη με την πλειονότητα των πελατών. Η ανάπτυξη του έργου σας δεν θα πάρει τόσο χρόνο. Αυτό που εννοούμε είναι πως αναπτύξαμε ένα προϊόν το οποίο οι πελάτες μας χρησιμοποιούν και βελτιώνουν μέχρι σήμερα.

 5. LEADONANCE

  Ρωσία

  Η Leadonance είναι γραφείο αυτοματισμού μάρκετινγκ που παρέχει υπηρεσίες B2B στον τομέα του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ στις πλατφόρμες Marketo ή Pardot. Οι σύμβουλοι άμεσου μάρκετινγκ βοηθούν τις επιχειρήσεις με στρατηγικές αυτόματου μάρκετινγκ, διαχειρίζονται την πορεία των καταναλωτών των πελατών τους με βάσει την εμπειρία τους στις ηγετικές παγκόσμιες αγορές. Η Leadonance δημιουργεί διαφανείς και κλιμακώσιμα προγράμματα ανάπτυξης για να αυξήσει τις τιμές μετατροπής και να δημιουργήσει ένα σταθερό κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες. Οι υπηρεσίες του γραφείου συμπεριλαμβάνουν: διαφημιστικές εκστρατείες, ανάλυση marketing και διαχείριση διοίκησης, δημιουργία σημείων στο διαδίκτυο, αρχικών σελίδων και έντυπα, ένταξη χειρόγραφων CRM και εφαρμογών στην Marketo, ανάπτυξη λογισμικού εφαρμογής για τον τομέα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ ώστε να αναπτυχθεί η λειτουργικότητα της Marketo. Το γραφείο προσφέρει στους πελάτες της B2B μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, από συμβουλές για την χρήση της πλατφόρμας Marketo μέχρι την δημιουργία ολοκληρωμένου συστήματος και από την ένταξη ιστότοπου μέχρι την διαχείριση προγράμματος.

 6. BODET

  Γαλλία

  Ως εκδότης και ολοκληρωτής προγραμμάτων λογισμικού διαχείρισης χρόνου, η BODET SOFWARE καινοτομεί με τις λύσεις λογισμικού και τα πρακτικά συστήματα για να διευκολύνει τη διαχείριση χρόνου για τις επιχειρήσεις και τις συλλογικές εγκαταστάσεις. Η BODET SOFTWARE αναπτύσσει επαγγελματικά προγράμματα λογισμικού, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε τομέα δραστηριότητας. Η BODET SOFTWARE δίνει προτεραιότητα στην εργονομία και την ευχρηστία των προγραμμάτων λογισμικού της, καθώς και στη γρήγορη υλοποίηση που προσαρμόζεται ανάλογα με την οργάνωση των πελατών της.

 7. RAILWAYMEN

  Πολωνία

  Η Railwaymen είναι μια ομάδα επαγγελματιών που ασχολούνται με τον προγραμματισμό λογισμικού για τον ιστό και τα κινητά. Προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις. Τα έργα μας βασίζονται στις τεχνολογίες Ruby on Rails, iOS και Android. Παρέχουμε υποστήριξη σε κάθε στάδιο και βοήθεια στην υλοποίηση νέων εννοιών. Συνεργαζόμαστε με πολλές ξένες εταιρείες και νεοφυείς επιχειρήσεις. Η εταιρεία μας έχει ολοκληρώσει πολλά έργα για κινητά και τον παγκόσμιο ιστό. Το 2015, αποκτήσαμε μια θέση μεταξύ των κορυφαίων προγραμματιστών λογισμικού και ιστού στην Πολωνία.

 8. DIGITAL ENGINEERING-4M

  Ελλάδα

  Η επιχείρηση Digital Engineering είναι το μοναδικό Εξουσιοδοτημένο Κέντρο στην Θεσσαλονίκη που παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη λογισμικού 4Μ μετά την πώληση.Όραμα μας είναι να διατηρήσουμε την ηγετική θέση του Τεχνικού Λογισμικού 4Μ στην Ελλάδα και να δώσουμε νέα δυναμική στην προώθηση και υποστήριξη του.Η εξειδίκευση - εμπειρία 20 ετών και η αγάπη μας για το επάγγελμα, αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για την εξυπηρέτηση σας και ο λόγος που σε όλη αυτή την διαδρομή έχουμε αναπτύξει με τους περισσότερους συνεργάτες φιλική σχέση πέρα από την επαγγελματική.Σε εμάς θα βρείτε τον συνεργάτη μηχανικό που θα ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε σας ανάγκη.Καλέστε μας για άμεση τηλεφωνική υποστήριξη και για οποιαδήποτε πληροφορία - διευκρίνηση σχετικά με το λογισμικό 4Μ. Σήμερα η Digital Engineering Είναι το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο στην Θεσσαλονίκη της κορυφαίας Εταιρείας Τεχνικού Λογισμικού 4Μ, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις προώθησης και υποστήριξης. Συνεργαζόμαστε με δεκάδες διεθνείς κατασκευαστές πληροφορικής πληροφορικής και επικοινωνιών, παρέχοντας προϊόντα και λύσεις για την επιχειρηματική αγορά. Αναπτυσσόμαστε δυναμικά παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις στα Επιδοτούμενα Προγράμματα ΕΣΠΑ και παρέχουμε την δυνατότητα υποβολής φακέλου, σύνταξης οικονομικών προσφορών και κυρίως την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού της επιλογής σας.

 1. I-NTELLIGENCE

  Ελλάδα

  Εφαρμογές Λογισμικού και Δικτύου. Software τεχνολογική εταιρία που αναπτύσσει πρωτοποριακές λύσεις και βασίζεται σε δικές της τεχνολογικές καινοτομίες. Ειδικεύεται στην Έρευνα και Ανάπτυξη, στην Αυτοματοποίηση και στην προσφορά SaaS υπηρεσιών υψηλών διεθνών standards.

  Όλα τα προϊόντα για "λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων"

 2. TEAX TECHNOLOGY UG (HAFTUNSBESCHRÄNKT)

  Γερμανία

  Οι δραστηριότητές μας εστιάζουν ιδιαίτερα στους τομείς Embedded Systems (ενσωματωμένα συστήματα) και Remote Sensing (τηλε-ανίχνευση).Η εξέλιξη και ενσωμάτωση ειδικών ωφέλιμων φορτίων για μη επανδρωμένα οχήματα αέρος ανήκουν στους τομείς ειδίκευσής μας.Η πολυετής πείρα των συνεργατών μας στον τομέα των μη επανδρωμένων οχημάτων αέρος αποτελεί εγγύηση για εξειδικευμένη υποστήριξη και λύσεις κατάλληλες για πρακτική εφαρμογή.Αλλά ακόμα και σε έργα ανάπτυξης και ενσωμάτωσης στον τομέα του λογισμικού υπολογιστών και Embedded Systems (ενσωματωμένα συστήματα), η τεχνολογία TeAx Technology πείθει μέσω προσαρμοσμένων λύσεων και εξατομικευμένης υποστήριξης.

 3. OPENSKY SOFTWARE

  Ελλάδα

  Συνοπτικές Δυνατότητες- Υπολογισμός κοπών προφίλ και βελτιστοποίηση- Υπολογισμός υαλώσεων και πάνελ- Ανάλυση υλικών κατασκευής (μηχανισμοί, εξαρτήματα κ.α.)- Έκδοση οικονομικής προσφοράς- Δυνατότητα έκδοσης προσφοράς σε διαφορετική γλώσσα- Παραγγελία υλικών- Υπολογισμός θερμοπερατότητας κουφωμάτων- Ελεύθερος σχεδιασμός κατασκευών (ανοιγόμενα κουφώματα)- Υποστήριξη συρομένων, παντζουριών, ρολών, κουνουπιέρας- Ειδικές κατασκευές με οποιοδήποτε τρόπου υπολογισμού κοπών- Υποστήριξη ξενόγλωσσου περιβάλλοντος- Υποστήριξη και υπολογισμός τιμοκαταλόγων πώλησης κουφωμάτων- Δικτυακή λειτουργία, εύκολη μεταφορά παραγγελιών σε άλλη θέση- Έξοδος αρχείων για ηλεκτρονικά μηχανήματα κοπής- Άμεση τηλεφωνική υποστήριξη και επίλυσης προβλημάτων ΠεριγραφήΗ εφαρμογή εγκαθίσταται με φορτωμένα αρκετά δεδομένα υλικών αλλά ένας από τους βασικούς λόγους ευχρηστίας της είναι η εύκολη εισαγωγή από τον χρήστη νέων προφίλ και εξαρτημάτων. Τα νέα υλικά είναι άμεσα προς χρήση για όλες τις κατασκευές που υπάρχουν ήδη καθώς και στις νέες που θα σχεδιαστούν. Δεν χρειάζεται καμία επιπλέον δήλωση, η εφαρμογή υπολογίζει όλες τις κοπές προφίλ και τα εξαρτήματα βάση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών των προφίλ (πάχη) και αναλόγως του σχεδίου. Τα εξαρτήματα ‘κουμπώνουν’ απευθείας στο προφίλ και ο υπολογισμός τους γίνεται αυτόματα αναλόγως της διάστασης και της θέσης του.Οι μηχανισμοί υπολογίζονται για το κάθε τύπο ανοίγματος φύλλου ανεξάρτητα αν εφάπτεται σε κάσα ή ταφ, ανήκει δηλαδή σε σύνθετη κατασκευή.

 4. VIRA (VIRTUAL REALITY APPLICATIONS)

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ViRA Virtual Reality Applications ιδρύθηκε το 2016 στην Αθήνα, , εστιάζοντας στην εικονική πραγματικότητα και τις διαδραστικές εγκαταστάσεις, συνδυάζοντας τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία με την υψηλή αισθητική, στην ανάπτυξη μοναδικών εμπειριών εικονικής πραγματικότητας. Το 2017, η ViRA, δημιουργεί μία νέα ομάδα με σκοπό την δημιουργία VR games. Επιπλέον, η εταιρεία σε συνεργασία με ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς, διεξάγει σεμινάρια και εργαστήρια με σκοπό την εισαγωγή των συμμετεχόντων στην τέχνη του σχεδιασμού και της ανάπτυξης Video Games και VR Applications, παρέχοντάς τους τις απαραίτητες τεχνικές δεξιότητες για να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές.

 5. ARCADIA GLOBAL SOLUTIONS

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Προσαρμοσμένη ανάπτυξη επιχειρησιακών εφαρμογών, ανακατασκευή παλαιού λογισμικού, αποκλειστικές ομάδες. Οι κύριοι τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε είναι: ανάπτυξη επιχειρησιακών εφαρμογών για αυτοματισμό επιχειρησιακών διαδικασιών (BPA), διαχείριση ανθρώπινων πόρων (HRM), λογιστική και χρηματοοικονομικά, εκπαίδευση και e-learning, αποθήκευση φαρμακευτικών δεδομένων, ασφάλειες, πληροφορίες ασφαλείας. Επιτραπέζιους εφαρμογές, διαδικτυακές εφαρμογές (ενδοδίκτυο, πύλες συνεργασίας, σύνθετες διαδικτυακές υπηρεσίες), επιχειρησιακές εφαρμογές για κινητά (κινητό με Android, iOS, Windows)

 6. ACT INFORMATION SYSTEMS - CONSULTING SA

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 με έδρα την Αθήνα και έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού για την Ελληνική Αγορά Οχημάτων (Αυτοκινήτων, Μοτοσικλετών και Ανταλλακτικών), ενώ διαρκώς επεκτείνεται και στο εξωτερικό με νέες συνεργασίες. Τα εξειδικευμένα λογισμικά συστήματα και εφαρμογές της εταιρείας, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για τη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων, όπως Διαχείριση Αποθήκης Ανταλλακτικών, Διαχείριση Συνεργείου, Εμπορική και Οικονομική Διαχείριση. Καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς και του σύγχρονου εμπορίου, οι εταιρεία έχει αναπτύξει για λογαριασμό πελατών της πλήθος εξειδικευμένων και ανταγωνιστικών ηλεκτρονικών καταστημάτων λιανικής και χονδρικής πώλησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Οι εφαρμογές λογισμικού και τα συστήματα της εταιρείας, είναι πιστοποιημένα ως προς την πιστότητα και συμβατότητά τους, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

 7. PAVLA S.A.

  Ελλάδα

  Η Παύλα Α.Ε. ιδρύθηκε το 2007 με στόχο τη παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο Τομέα. Κύριο αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρίας μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τεχνολογικές ανάγκες των πελατών της. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρίας είναι: Μηχανές Έδοσης & Ακύρωσης Εισιτηρίου, Πινακίδες & Έξυπνες στάσεις, Διαχείριση Στόλου Οχημάτων, Παρκόμετρα, Ιστοσελίδες, Εφαρμογές Κινητών Τηλεφώνων κ.α. Η εταιρία μας βασίζει την επιτυχία της στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της και την άψογη λειτουργία των εφαρμογών της. Η ομάδα ανάπτυξης εφαρμογών της Παύλα Α.Ε προσθέτει την εμπειρία της και τη δημιουργικότητα της προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιήσει ακόμα και το πιο δύσκολο κοινό.

 8. HOVERNET

  Ελλάδα

  Παράγουμε εξειδικευμένο λογισμικό για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Α) Salespoint: Διαχείριση πωλήσεων, παραγγελιοληψίας από σημεία λιανικής πώλησης με τη χρήση smartphone, συνδέεται με όλα τα ERP, παρέχει back office για αυτόνομη λειτουργία. Β) Computerized maintenancemanagement system, Ποτέ η διαχείρηση της συντήρησης των παγίων και του μηχανολογικού εξοπλισμού δεν ήταν τόσο απλή και εύκολη. Γ) BudgetCost, προϋπολογίστε το κόστος παραγωγής των προιόντων σας, αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις και συγκρίνετε αυτές με το πραγματικό κόστος. Δ) ποστήριξη διαχείριση (DBA) databases Oracle & MSSQL. Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της ΒΔ, ασφάλεια, backup & recovery, tuning. Προσφέρουμε υπηρεσίες DBA από πιστοποιημένους (certified professionals) και έμπιερους τεχνικούς. Ε) IT consulting, On Demand Support, Remote or on-Site; Όλοι οι τεχνικοί μας και μηχανικοί λογισμικού έχουν εμπειρία πάνω από μία δεκαετία σε πληροφοριακά συστήματα μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.

 9. BSVIEWS

  Ελλάδα

  Το Business Views είναι το πιο σύγχρονο λογισμικό υποστήριξης για τον εμπορικό έλεγχο μιας μικρομεσαίας επιχείρησης. Η οικογένεια προγραμμάτων BSViews απευθύνεται σε δυναμικά αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στις οποίες ο ιδιοκτήτης θέλει εύκολα να έχει όλο τον έλεγχο της επιχείρησης του.Το BSViews είναι μια νέα εύχρηστη, παραθυρική εφαρμογή η οποία προσφέρει απλοποιημένες λειτουργίες και διαδικασίες, τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο κάθε νέα επιχείρηση. Το πρόγραμμα διαθέτει εκδόσεις οι οποίες καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων.Η έκδοση BSViews Educational καλύπτει τις ανάγκες διαχείρισης οποιουδήποτε φροντιστηρίου ξένων γλωσσών, μέσης εκπαίδευσης και σχολής ελευθέρων σπουδών τόσο σε οικονομική οργάνωση όσο και σε διοικητική.

 10. MY VIEW SOLUTIONS

  Ελλάδα

  Κατασκευή Ιστοσελίδων που ξεχωρίζουνΟι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες και οι απαιτήσεις της αγοράς για πλήρη αξιοποίηση, των υπηρεσιών και των προϊόντων κάθε επιχείρησης, μέσω του διαδικτύου θέτουν την βασική αρχή λειτουργίας της My View Solutions.Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μιας σταθερής και μακροχρόνιας συνεργασίας με όλους τους πελάτες μας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για την κάλυψη όλων των αναγκών είτε ιδιωτών είτε μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

16.003 επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια