EMAKE LIMITED

Ελλάδα

Warehouse icon Διανομέας

EMAKE LIMITED
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ελλάδα

Η αναβάθμιση στα Windows 11 είναι πλέον γεγονός και όσοι τα εγκαταστήσαμε θα έχουμε παρατηρήσει ότι είναι πιο γρήγορα από τα Windows 10. Αν δεν έχουμε ακόμη αναβαθμίσει τον υπολογιστή μας με τα Windows 10, μπορούμε τώρα να τα αποκτήσουμε νόμιμα στη χαμηλότερη τιμή και αν το επιθυμούμε να κάνουμε άμεσα και δωρεάν την αναβάθμιση σε Windows 11. Δείτε τις νέες χαμηλές τιμές σε Windows και Office, καθώς και σε διάφορα άλλα προϊόντα της Microsoft.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Το μενού έναρξης των Windows 11 είναι καθαρό από πλακίδια (tiles) καθώς όπως φαίνεται τελειώσαμε με αυτά, αλλά αν επιμένετε μπορείτε να καρφιτσώσετε συντομεύσεις για γρήγορη πρόσβαση. Έχει στα αριστερά κάποιες κουκίδες που με αυτές κάνετε κύλιση προς τα κάτω, αν οι καρφιτσωμένες συντομεύσεις είναι περισσότερες από όσες χωράει η μία οθόνη.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Τι είναι το AutoCAD Το AutoCAD® είναι ένα λογισμικό σχεδιασμού με τη βοήθεια υπολογιστή (CAD) στο οποίο βασίζονται οι αρχιτέκτονες, οι μηχανικοί και οι επαγγελματίες των κατασκευών για τη δημιουργία ακριβών σχεδίων 2D και 3D. Σχεδιάστε και επεξεργαστείτε 2D μοντέλα γεωμετρίας και 3D με στερεά, επιφάνειες και αντικείμενα πλέγματος Σχολιάστε σχέδια με κείμενο, διαστάσεις, ηγέτες και πίνακες Προσαρμογή με πρόσθετες εφαρμογές και API Εργαστείτε πιο γρήγορα με εξειδικευμένα εργαλεία Το AutoCAD περιλαμβάνει πλέον χαρακτηριστικά για τη βιομηχανία και έξυπνα αντικείμενα για αρχιτεκτονική, μηχανολογία, ηλεκτρολογικό σχεδιασμό και πολλά άλλα. Αυτοματοποιήστε κάτοψη, τμήματα και υψόμετρα Σχεδιάστε σωληνώσεις, αγωγούς και κύκλωμα γρήγορα με βιβλιοθήκες ανταλλακτικών Αυτόματη δημιουργία σχολιασμών, επιπέδων, προγραμμάτων, λιστών και πινάκων Χρησιμοποιήστε μια ροή εργασίας βάσει κανόνων για να εφαρμόσετε με ακρίβεια τα βιομηχανικά πρότυπα.

Ζητήστε προσφορά

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Η eMake ltd προσφέρει επαγγελματικές εφαρμογές και υπολογιστές ρυθμισμένους για χρήση από επαγγελματίες. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Η eMake ltd προσφέρει επαγγελματικό λογισμικό σε ψηφιακή μορφή όπως antivirus, λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές γραφείου, εφαρμογές προγραμματισμού, σχεδίασης κ.α. ΕΤΟΙΜΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ Ετοιμάζουμε υπολογιστές για επαγγελματίες, ιδιώτες και gamers. Αγοράζουμε τα hardware parts ενός υπολογιστή και τον στήνουμε στα μέτρα σας εγκαθιστώντας τις εφαρμογές ή τα παιχνίδια που χρειάζεστε. SETάρουμε πάντα τους υπολογιστές μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εργασίας σας και εγκαθιστούμε τις επαγγελματικές εφαρμογές που χρειάζονται προσφέροντας σας εγγύηση τόσο στα hardware parts όσο και στα software. Επισκευάζουμε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές είτε τις αγοράσατε από εμάς και έχει λήξη η εγγύηση είτε είναι από κάποιον τρίτο πάροχο. Για επαγγελματικούς υπολογιστές συνιστάτε να ερχόμαστε εμείς στο χώρο σας, ωστόσο όμως για laptop, tablet και κινητά μπορείτε να τα φέρετε και εσείς στο εργαστήριο μας. Οι περισσότερες επισκευές ολοκληρώνονται εντός 24 ωρών αλλά ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις σε περίπτωση μη εύρεσης του κατάλληλου ανταλλακτικού. Τα ανταλλακτικά έχουν όλα εγγύηση από τον κατασκευαστή τους και οι επισκευές έχουν την εγγύηση της eMake LTD.

Τελευταία νέα της επιχείρησης

Τα Windows 11 ήρθαν

Τα Windows 11 ήρθαν

Λανσάρισμα προϊόντος ・ 19 Νοε 2021 Ανάγνωση περισσότερων Open In New icon

Σε μια εποχή που ο υπολογιστής παίζει πιο κεντρικό ρόλο στη ζωή μας, τα Windows 11 έχουν σχεδιαστεί για να σας φέρνουν πιο κοντά σε αυτό που αγαπάτε. Τα Windows 11 μειώνουν την πολυπλοκότητα και σας προσφέρουν απλότητα. Τα Windows 11 σάς προσφέρουν επίσης έναν πιο φυσικό τρόπο για να συνδεθείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας μέσω του Teams, επιτρέποντάς σας να κάνετε άμεση σίγαση και κατάργηση σίγασης ή να αρχίσετε να παρουσιάζετε απευθείας από τη γραμμή εργασιών.

Εγγραφα

Domain icon Διανομέας

EMAKE LIMITED

Kipselis 62

113 62 Athina - Ελλάδα

Α.Φ.Μ.
Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10
  • Τμήμα πωλήσεων
    1 – 10

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    2019
  • Φύση επιχείρησης
    Έδρα της εταιρείας
  • Κύρια δραστηριότητα
    Διανομέας

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Ευρωπαϊκή

Τρόποι πληρωμής

  • Πιστωτική κάρτα - Μετρητά - Επιταγή
  • Paypal

Ζώνες παράδοσης

Δραστηριότητες της EMAKE LIMITED

  • Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου
  • επισκευη υπολογιστων
  • επισκευη λαπτοπ
  • εφαρμογες υπολογιστων
  • AutoCAD 2023
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν