• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Στην επιχείρησή μας, την HFP Bandstahl στο Bad Salzungen, ανατρέχουμε πλέον σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στην ψυχρή έλαση και σε σχεδόν 150 χρόνια στην επεξεργασία μετάλλων. Με περισσότερες από 250 συνεργάτες, αυτή είναι επίσης και η μεγαλύτερη μονάδα μας. Ταινία χάλυβα ψυχρής έλασης κατά το EN 10139/10140 στις εμπορικές κατηγορίες, έλασης σε κάθε βαθμό αντοχής, πάχους 0, 20 έως 2, 50 mm, πλάτους 4-525 mm, σκλήρυνση ψυχρής έλασης σύμφωνα με το EN 10132 T1-4 /10140 στις εμπορικές κατηγορίες, με βαθμό αντοχής G ή G + K, πάχους 0, 20 - 1, 80 mm, πλάτους 10 - 370 mm Επιφανειακό φινίρισμα: κανονική ανόπτηση, ειδικά τραχεία ή γυαλιστερή επιφάνεια χωρίς ρωγμές ή πόρους, εξαιρετικά επίπεδη ή/και απολιπασμένη.

 2. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ο προμηθευτής σας για χάλυβα από την περιοχή Sauerland. Όπως θα περίμενε κανείς από την περιοχή Sauerland, η φιλοσοφία της εταιρείας Flender βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Είμαστε ευέλικτοι, μοναδικοί, γρήγοροι και αξιόπιστοι! Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά θέλουμε να αξιολογούμαστε. Ιδιαίτερο πλεονέκτημά μας είναι οι μικρές ποσότητες σκληρυμένου ή μη χάλυβα ελατηρίων, καθώς και μικροκραματοποιημένοι ταινιοχάλυβας. Οι μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης και οι μικρές προθεσμίες παράδοσης καθιστούν την Flender-Stahl αξιόπιστο συνεργάτη πολλών σταθερών πελατών στη Γερμανία και στην Ευρώπη. Ένα συχνά ξεχασμένο υλικό που δεν το χρειάζεστε πλέον! Χρειάζεστε χώρο στην αποθήκη σας; Η Flender-Stahl αγοράζει υλικό σε Coil και σε πλάκες - έτσι εξασφαλίζονται πολύτιμος αποθηκευτικός χώρος και μετρητά. Ενημερώστε μας απλώς σχετικά με το πλεόνασμά σας και ευχαρίστως θα σάς υποβάλλουμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά. Τα προϊόντα μας: ταινιοχάλυβας ψυχρής και θερμής έλασης, ανοξείδωτος δομικός χάλυβας, χάλυβας ενανθράκωσης, ταινιοχάλυβας εφαρμογών

 3. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Πριν από 15 χρόνια, το 2002, ιδρύσαμε την εμπορική εταιρεία Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH στο Ντίσελντορφ. Στο μεταξύ, αποκτήσαμε φήμη ως αξιόπιστη εταιρεία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, γιατί με την ευρεία γνώση της διεθνούς αγοράς που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, γιατί προσφέρουμε αποκλειστικά υλικά υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Είμαστε εξαιρετικά ευέλικτοι όσον αφορά ειδικές παραγγελίες και αποτελούμε σημείο αναφοράς ως προς την ακρίβεια στη διαχείριση των παραγγελιών. Και επιπλέον ....... Ξέρετε πως λύνονται τα προβλήματα; Απλούστατα: Αν βρεις αυτόν που ξέρει να λύνει τα προβλήματα! Μας βρήκατε!

 4. ANTWERPSE STAAL SERVICES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ANTWERPSE STAAL SERVICES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Χάλυβας για ναυπηγικές εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και χαλυβδοελασματα. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

 5. ARS METAL - STRIP AND WIRE SOLUTION

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARS METAL - STRIP AND WIRE SOLUTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Frankfurt/main, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MARCEGAGLIA BALTICS

  Λετονία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MARCEGAGLIA BALTICS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, Προμηθευτής χάλυβα, μηχανικη κατεργασια χαλυβα, χαλυβδοταινιες σε αποθεμα, πολυτροπικές μεταφορές, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, χαλυβδοταινιες ψυχρης ελασης, και χαλυβδοταινιες θερμης ελασης. Έχει έδρα σε Riga, Λετονία.

 2. HESSE GMBH & CO.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HESSE GMBH & CO., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 3. REMAG METALS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία REMAG METALS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Nürnberg, Γερμανία.

 4. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Scholz Edelstahl GmbH, μια θυγατρική επιχείρηση της Scholz AG, έχει αναδειχθεί σε συνώνυμο του υψηλής ποιότητας χάλυβα από την ίδρυσή της το έτος 1991. Η επιχείρησή μας κατέχει κορυφαία θέση στην αγορά στον τομέα του εφοδιασμού της σιδηρουργίας, επιχειρήσεων κατασκευής μηχανημάτων και τρίτων προμηθευτών. Οι πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη αποκομίζουν οφέλη από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και την υποδειγματική τεχνική υποστήριξη των πρώτης τάξεως προϊόντων μας.

 5. CQFT - COMPTOIR DE QUINCAILLERIE FERS ET TUBE

  Γαλλία

  Η εταιρεία CQFT - COMPTOIR DE QUINCAILLERIE FERS ET TUBE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες, λαμαρινες με καθαρισμενη επιφανεια, γαλβανισμενες λαμαρινες, και λαμαρινες ψυχρης ελασης. Έχει έδρα σε Goussainville Cedex, Γαλλία.

 1. STAHL-SERVICE WESTHOFF GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία STAHL-SERVICE WESTHOFF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Arnsberg, Γερμανία.

 2. A J MARSHALL (SPECIAL STEELS) LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία A J MARSHALL (SPECIAL STEELS) LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγγάνιο χάλυβα, Χάλυβας CORTEN, σκληρυμμενος χαλυβας, και χαλυβδοταινιες. Έχει έδρα σε York, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. METAFLEX KANTTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία METAFLEX KANTTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε St. Pölten-Unterradlberg, Αυστρία.

 2. ATLANTIQUE PROFILAGE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ATLANTIQUE PROFILAGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κιγκαλερια. Έχει έδρα σε Hagetmau, Γαλλία.

 3. CACO GROUP

  Τουρκία

  Η εταιρεία CACO GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλυβδοταινιες θερμης ελασης, σωληνοειδη στοιχεια απο χαλυβα, ταινιες μεταλλου ελασματοποιημενες εν ψυχρω, και Εμπορία χάλυβα. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

 4. SIGMA MAKINE SAN.TIC.LTD.

  Τουρκία

  Η εταιρεία SIGMA MAKINE SAN.TIC.LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χάλυβας για μεταλλικές κατασκευές, επίπεδοι σύνδεσμοι, κατασευάζονται μηχανήματα, και υλοποιηση κοσμηματων. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 5. METALED STEEL MATERIALS SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία METALED STEEL MATERIALS SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες για δομικά έργα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες για δομικά έργα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Bucuresti, Ρουμανία.

 6. BOECKER STAHL - SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BOECKER STAHL - SERVICE GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πηνια, λαμαρινες ψυχρης ελασης, ελασματα εν θερμω, και χαλυβδολαμαρινες. Έχει έδρα σε Schwerte-Westhofen, Γερμανία.

 7. TRITON ALLOYS INC

  Ομάν

  Η εταιρεία TRITON ALLOYS INC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Muscat, Ομάν.

 8. TAGAR SA

  Γαλλία

  Η εταιρεία TAGAR SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, Χάλυβες, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, και Χάλυβες. Έχει έδρα σε Carignan, Γαλλία.

 1. THYSSENKRUPP MATERIALS NEDERLAND

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία THYSSENKRUPP MATERIALS NEDERLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβας ακατέργαστος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χαλυβουργεία, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, Χάλυβες, Χαλυβουργεία, προφίλ αλουμινίου, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Veghel, Κάτω Χώρες.

 2. INOXTEK S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία INOXTEK S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανικη κατεργασια λαμαρινων ανοξειδωτου χαλυβα, μορφοποίηση χάλυβα, επιπλωσεις για μπαρ, και μεταλλικές και ανοξείδωτες κατασκευές. Έχει έδρα σε Burolo, Ιταλία.

 3. STEELIMPEX LTD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία STEELIMPEX LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, σωληνες, αγωγοι απο χαλυβα, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Varna, Βουλγαρία.

 4. HEBOSS INTERNATIONAL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία HEBOSS INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, ανοξειδωτος χαλυβας, Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

 5. VOSTA STAHLHANDEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία VOSTA STAHLHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβας ακατέργαστος, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, Χάλυβας ακατέργαστος, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Brüggen, Γερμανία.

 6. BANDSTAHL SCHULTE & CO. GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BANDSTAHL SCHULTE & CO. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 7. DUBOCAGE - PRODUITS SIDÉRURGIQUES

  Γαλλία

  Η εταιρεία DUBOCAGE - PRODUITS SIDÉRURGIQUES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, μεταλλικοι σωληνες και σωληνωσεις, διανομέας συγκολλημένων σωλήνων, Χαλύβδινα δοκάρια, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Wattrelos, Γαλλία.

 8. HSX STAHLHANDEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HSX STAHLHANDEL GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Harsewinkel, Γερμανία.

 9. NANDISHWAR STEEL

  Σιγκαπούρη

  Η εταιρεία NANDISHWAR STEEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Singapore, Σιγκαπούρη.

 10. REXTON STEEL & ALLOYS

  Σιγκαπούρη

  Η εταιρεία REXTON STEEL & ALLOYS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Singapore, Σιγκαπούρη.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.439 Επιχειρήσεις