• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές - Έμπορος Χονδρικής - Καμερούν

ΚαμερούνΈμπορος χονδρικής
  1. GIC BANTON,S

    Καμερούν

    Η εταιρεία GIC BANTON,S, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επικαλυψη χαρτιου με ανθρακα. Έχει έδρα σε Bamenda, Καμερούν.

  2. NEN HOLDING LLC

    Καμερούν

    Η εταιρεία NEN HOLDING LLC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Douala, Καμερούν.

  3. NISSI JIN AND KOL

    Καμερούν

    Η εταιρεία NISSI JIN AND KOL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Douala, Καμερούν.

  4. CAMINEXP

    Καμερούν

    Η εταιρεία CAMINEXP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φασολια. Έχει έδρα σε Yaounde, Καμερούν.

  5. TABB TRUST AND BUILD BUSINESS

    Καμερούν

    Η εταιρεία TABB TRUST AND BUILD BUSINESS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Yaoundé, Καμερούν.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EXCEL BUSINESS CO

    Καμερούν

    Η εταιρεία EXCEL BUSINESS CO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Yaounde-Douala, Καμερούν.

  2. FON'S GROUP SARL

    Καμερούν

    Η εταιρεία FON'S GROUP SARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Littoral, Καμερούν.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές - Έμπορος Χονδρικής - Καμερούν

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ