• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα

Αποτελέσματα για

Πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα - Κίνα

Κίνα
  1. C.X.INDUSTRY & TRADE CO., LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία C.X.INDUSTRY & TRADE CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορειχαλκινα εξαρτηματα, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Guangzhou, Κίνα.

  2. GUANGJIN(ZHENGZHOU) I & E TRADING CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία GUANGJIN(ZHENGZHOU) I & E TRADING CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Zhengzhou, Κίνα.

  3. KAIPING DIJIE SANITARY WARE CO.LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία KAIPING DIJIE SANITARY WARE CO.LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί για την βιομηχανία υγιεινής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες, λάστιχα και αγωγοί από καουτσούκ και πλαστικό, και Είδη υγιεινής. Έχει έδρα σε Shuikou Town Kaiping City, Κίνα.

  4. HANGZHOU ROYAL INDUSTRY CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία HANGZHOU ROYAL INDUSTRY CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από PVC, σωληνες για υδραυλικους αγωγους, και αγωγοι αποχετευσης. Έχει έδρα σε Hangzhou, Κίνα.

  5. TAIZHOU HENGTAI HOSE CO., LTD.

    Κίνα

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TOMSON PLASTIC

    Κίνα

    Η εταιρεία TOMSON PLASTIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Shanghai, Κίνα.