• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τσιμέντο- σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις

Αποτελέσματα για

Τσιμέντο- σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και Δρένδη
  1. HANDELSONDERNEMING HEBO SCHARSTERBRUG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDELSONDERNEMING HEBO SCHARSTERBRUG B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Τσιμέντο και προσμείξεις, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και Τσιμέντο και προσμείξεις. Έχει έδρα σε Scharsterbrug, Κάτω Χώρες.

  2. B.V. MORTELCOMBINATIE MOCO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. MORTELCOMBINATIE MOCO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο και προσμείξεις, και Τσιμέντο και προσμείξεις. Έχει έδρα σε Wildervank, Κάτω Χώρες.

  3. BETONMORTEL CENTRALE GRONINGEN (B.C.G.) B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BETONMORTEL CENTRALE GRONINGEN (B.C.G.) B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο και προσμείξεις, και Τσιμέντο και προσμείξεις. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  4. OOST-GRONINGER BETONMORTEL CENTRALE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OOST-GRONINGER BETONMORTEL CENTRALE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο και προσμείξεις, και Τσιμέντο και προσμείξεις. Έχει έδρα σε Winschoten, Κάτω Χώρες.

  5. ROCDA VLOERENSERVICE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROCDA VLOERENSERVICE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Lemmer, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LBN BETONPRODUCTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LBN BETONPRODUCTEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Drachten, Κάτω Χώρες.

  2. NOPPERT BETON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NOPPERT BETON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Sumar, Κάτω Χώρες.

  3. BETON INDUSTRIE VEENDAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BETON INDUSTRIE VEENDAM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Veendam, Κάτω Χώρες.

  4. KIJLSTRA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KIJLSTRA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Drachten, Κάτω Χώρες.

  5. ALVON BOUWSYSTEMEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALVON BOUWSYSTEMEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Veenoord, Κάτω Χώρες.

  1. WESTER-BETON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WESTER-BETON B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Harlingen, Κάτω Χώρες.

  2. DAM HANDELSONDERNEMING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAM HANDELSONDERNEMING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Akkrum, Κάτω Χώρες.

  1. IJSSELMEER-BETON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία IJSSELMEER-BETON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Lemmer, Κάτω Χώρες.

  2. OMNIA PLAATVLOER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OMNIA PLAATVLOER B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Coevorden, Κάτω Χώρες.

  3. HIBEX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HIBEX B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  4. FRIESLAND BETON HEERENVEEN B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. SMIT PREFAB BETON B.V.

    Κάτω Χώρες

  6. NOTA WAPENINGSSTAAL B.V.

    Κάτω Χώρες