• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τσιμέντο- σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις

Αποτελέσματα για

Τσιμέντο- σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FAMENNE BETONS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FAMENNE BETONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο έτοιμο προπαρασκευασμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και σκυροδεμα. Έχει έδρα σε Marche-En-Famenne, Βέλγιο.

 2. KKS KUNSTSTOFF KABELSCHÄCHTE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KKS KUNSTSTOFF KABELSCHÄCHTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 3. GEBRÜDER HEISSERER, HOLZVERARBEITUNG, GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GEBRÜDER HEISSERER, HOLZVERARBEITUNG, GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Prem, Γερμανία.

 4. BITTORF & BAHLL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BITTORF & BAHLL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Seevetal, Γερμανία.

 5. HINDEN AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HINDEN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Gipf-Oberfrick, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LANGELOH BETONWERK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LANGELOH BETONWERK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Ellerbek, Γερμανία.

 2. POROSIT-BETONWERKE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία POROSIT-BETONWERKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Felsberg, Γερμανία.

 3. JOSEF SCHAPPELWEIN GESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JOSEF SCHAPPELWEIN GESELLSCHAFT M.B.H., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Eggendorf, Αυστρία.

 4. BETON FRAGAPANE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BETON FRAGAPANE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες σκυροδέματος, ανώφλια από σκυρόδεμα, σκυροδεμα, Πλάκες σκυροδέματος, και υλικα κατασκευων. Έχει έδρα σε Chatelet, Βέλγιο.

 5. OCKERMÜLLER BETONWAREN GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OCKERMÜLLER BETONWAREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Langenlebarn, Αυστρία.

 1. BLOQUERAS GAGO

  Ισπανία

  Ειδικοί στα μηχανήματα που κατασκευάζουν λιθοσώματα σκυροδέματος και άλλα προκατασκευασμένα στοιχεία: λιθόστρωτα, μπορντούρες, πλάκες, σωλήνες, πλακάκια. Η Prefabricados Bloquera Gago S.L. σχεδιάζει και κατασκευάζει δικά της σταθερά μηχανήματα σε πάγκο, καθώς και άλλα στοιχεία που συμπληρώνουν την αλυσίδα κατασκευής, ξήρανσης και της αποθήκευσης συμπεριλαμβανομένης. Μηχανήματα εξ ολοκλήρου ή μερικώς αυτοματοποιημένα. Η επιχείρηση κατασκευάζει όλη την κεντρική μονάδα σκυροδέματος έως και μηχανήματα για ειδικά φινιρίσματα (κηρωτό, γυαλισμένο, λειασμένο κ.λπ.).

 2. SAFRALIOTIS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Μ.Σαφραλιώτης εδρεύει σε ιδιόκτητες εκτάσεις στην περιοχή της ΒΙ.ΠΕ Ν.Μηχανιώνας του νομού Θεσσαλονίκης και παράγει τσιμεντόλιθους, καμινάδες, καμινάδες με επένδυση, φρεάτια, προκατασκευασμένους βόθρους, τσιμεντοσωλήνες αποχετεύσεως, κράσπεδα, κράσπεδα κήπου, κυβόλιθους, κανάλια απορροής, διακοσμητικά κήπου και πολλά άλλα είδη προϊόντων τσιμέντου.Με βασικό άξονα την ποιότητα και την αξιοπιστία, από την αρχή της λειτουργίας της κατάφερε γρήγορα να εδραιωθεί δυναμικά στον χώρο των δομικών υλικών. Με γνώμονα την αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων της εταιρείας αλλά και οι υψηλότερες απαιτήσεις που θέτει η ίδια για την καλύτερη ποιότητα τους, αναβάθμισε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας αλλά και επένδυσε σε ανθρώπινο δυναμικό, μηχανήματα, νέες ιδέες και τεχνολογίες με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

 1. OTEP

  Γαλλία

  Η OTEP SA και η AMSA France είναι 2 επιχειρήσεις που ειδικεύονται στην τεχνολογία και τα υλικά για τη βιομηχανία του προεντεταμένου σκυροδέματος. Η OTEP είναι μια εταιρεία γνωστή για την τεχνογνωσία και την κυριαρχία της στα προεντεταμένο προϊόντα τεχνολογίας σκυροδέματος. Υλοποίηση εργοστασίων προϊόντων από προεντεταμένο σκυρόδεμα: δοκάρια, προπλάκες, δοκοί και δομικά στοιχεία, κούφιες πλάκες, μανουάλια, ηλεκτρικοί πόλοι (D, E, THT ..) μελέτες σκοπιμότητας, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία "κλειδί στο χέρι" ή είναι σε θέση να στελεχώσουν την κατάρτιση, τεχνική βοήθεια και εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η τεχνολογία και ο εξοπλισμός OTEP επιτρέπουν την οικονομική παραγωγή βελτιστοποιημένων προεντεταμένων προϊόντων, που είναι ασφαλή και βιώσιμα και γενικά βασίζεται στη χρήση σκυροδέματος υψηλής επίδοσης που πληροί τα διεθνή πρότυπα. Η AMAS είναι στη διάθεσή σας από το 1972, εργαστήριο παραγωγής και συντήρησης υλικών ειδικού τύπου.

 2. STAYCONCRETE GMBH

  Γερμανία

  Η επωνυμία «stayconcrete» φανερώνει από μόνη της την ουσία της ιδέας μας: εμπνευσμένα έπιπλα από σκυρόδεμα, ανθεκτικά και χρήσιμα στην καθημερινή μας ζωή. Στην πραγματικότητα, το concepts design μας συνδυάζει τέλεια τις αισθητικές φόρμες με τη βέλτιστη λειτουργικότητα. Τα έπιπλα stayconcrete διαθέτουν μια μοναδική εξωτερική δομή και μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε στυλ, όπως ακριβώς τα θέλετε. Επεξεργαζόμαστε το σκυρόδεμά μας χωρίς προσμείξεις ή σε συνδυασμό με άλλα εξαιρετικά υλικά, για να δημιουργήσουμε έπιπλα υψηλής ποιότητας. Και επειδή το σκυρόδεμα είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο υλικό, μπορεί να ανταποκριθεί απόλυτα στις ανάγκες σας. Και αυτό ισχύει ακόμα και όταν τα εξαρτήματα κατασκευάζονται μαζικά: Όλα τα έπιπλα της stayconcrete περνούν πολλές φορές από τα χέρια μας, όταν τα γυαλίζουμε, τα φινίρουμε και τα συναρμολογούμε για λογαριασμό σας. Αυτή η προσοχή που επιδεικνύουμε και όλες οι αποχρώσεις που μπορούν να έχουν τα χυτά υλικά συντελούν ώστε κάθε κομμάτι να είναι ένα μοναδικό έπιπλο. ΟΛΟΚΛΗΡΗ.

 3. GRIS CLAIR

  Γαλλία

  Η GRIS CLAIR είναι Γάλλος κατασκευαστής καινοτόμων προϊόντων και στοιχείων από σκυρόδεμα για θερμομόνωση, έργα δομικού σκελετού / διευθέτηση εξωτερικών χώρων. Ιδρύθηκε το 1952 με έδρα στην Mathay στην περιοχή Doubs, η Gris Clair σχεδιάζει και παράγει λύσεις για την διαρρύθμιση εξωτερικού χώρου, βιώσιμες και αισθητικά όμορφες, με σεβασμό στο περιβάλλον. Όποιες και να είναι οι ανάγκες σας: μπλοκ για δημόσια έργα ή δομικά έργα, εμφανής μπλοκ από σκυρόδεμα για προσόψεις, μπλοκ από σκυρόδεμα με την μέθοδο ELCO ή ζαρντινιέρες από σκυρόδεμα

 4. CHAUX DE CONTERN

  Λουξεμβούργο

  Κατασκευαστής και εμπόριο χονδρικής οικοδομικών υλικών από σκυρόδεμα για χονδροκατασκευές (μπλοκ, τούβλα), πολεοδομία (σωλήνες, θυρίδες παρατήρησης, ρείθρα, κράσπεδα, γεωυφάσματα) και συναφή (πλακόστρωτα, πλάκες). Το Chaux de Contern είναι το πιο σημαντικό λιμάνι εμπόρων και επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής. Η γκάμα μας αποτελείται από περισσότερα από 1200 εργαλεία που περιμένουν να τα ανακαλύψετε στον κατάλογο. Τα προϊόντα μας πωλούνται αποκλειστικά στους επαγγελματίες. (Επιχείρηση δημοσίων έργων και έμποροι υλικών).

 5. REMEI BALTICA OÜ

  Εσθονία

  Παραγωγή και πώληση πρόσθετων σκυροδέματος. Παραγωγή και πώληση υγρών χρωμάτων σκυροδέματος και χρωστικές σε σκόνη. Εργαστηριακές υπηρεσίες σκυροδέματος: διαμόρφωση μειγμάτων σκυροδέματος και δοκιμή σκυροδέματος. Εμπορικά σήματα: REBAcolor, Carboxyment, Darkodour. Κος Janar Joona, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθυντής πωλήσεων GSM 372 5156805

 6. AGLOU - CIMENTOS, LDA - BÉTON PRÉFABRIQUÉ

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία AGLOU - CIMENTOS, LDA - BÉTON PRÉFABRIQUÉ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία του προκατασκευασμένου σκυροδέματος, μονοκομματα προκατασκευασμενα στοιχεια απο τσιμεντο, τσιμεντοσωληνες, και κυβολιθοι απο τσιμεντο για επιστρωση οδοστρωματων. Έχει έδρα σε Ortigosa, Πορτογαλία.

 7. MINERALIT - MINERALGUSSWERK LAAGE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MINERALIT - MINERALGUSSWERK LAAGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα για κήπους, σκαλοπάτια, μπαλκονια, Έπιπλα για κήπους, και στεγνωτηρια. Έχει έδρα σε Laage, Γερμανία.

 8. COLLINET GRES & BETON

  Βέλγιο

  Η εταιρεία COLLINET GRES & BETON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καπνοδόχοι για τζάκια, Οικοδομικά υλικά, Καπνοδόχοι για τζάκια, ανώφλια από σκυρόδεμα, προκατασκευασμένα τεμάχια από σκυρόδεμα, και Οικοδομικά υλικά. Έχει έδρα σε Wandre, Βέλγιο.

 1. ALBO TÜREN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ALBO TÜREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Ense, Γερμανία.

 2. ACO AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία ACO AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Netstal, Ελβετία.

 3. ANRIN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ANRIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Anröchte, Γερμανία.

 4. PLASCORE GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία PLASCORE GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Waldlaubersheim, Γερμανία.

 5. UBUILDER GROUP

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία UBUILDER GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

 6. LAUTERBACH WARTUNGSSERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LAUTERBACH WARTUNGSSERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Seybothenreuth, Γερμανία.

 7. LABORATOIRES FAMA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LABORATOIRES FAMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

 8. BECK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BECK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

 9. INNOTEC BAU GARDELEGEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία INNOTEC BAU GARDELEGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Gardelegen, Γερμανία.

 10. LASSE-BETON GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LASSE-BETON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Querfurt, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν

Βρείτε προσφορές για

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τσιμέντο- σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.523 Επιχειρήσεις