• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και Δρένδη
  1. DE KOFFIE WINKEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE KOFFIE WINKEL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καφες. Έχει έδρα σε Haren, Κάτω Χώρες.

  2. KOFFIEMATTERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOFFIEMATTERS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καφετιερες με 3 θεσεις, καφετιερες με 1 θεση, Καφετιέρες espresso για μπάρ, και εξαρτηματα για καφετιερες. Έχει έδρα σε Leeuwarden, Κάτω Χώρες.

  3. HANOS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANOS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, ειδη για εστιατορια, και Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  4. BOSGRAAF APPARATEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOSGRAAF APPARATEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές για την παραγωγή τυριού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές για την παραγωγή γιαουρτιού, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανές για την παραγωγή γιαουρτιού. Έχει έδρα σε Joure, Κάτω Χώρες.

  5. ANIMO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ANIMO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικές μηχανές καφέ, και Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει έδρα σε Assen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MIX-FIX NOORD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MIX-FIX NOORD B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικές μηχανές καφέ, και Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει έδρα σε Leeuwarden, Κάτω Χώρες.

  2. LAUDE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LAUDE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, και Μηχανές για την παραγωγή τυριού. Έχει έδρα σε Ter Apel, Κάτω Χώρες.

  3. DE KLOKSLAG ENGINEERING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE KLOKSLAG ENGINEERING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, και Μηχανές για την παραγωγή τυριού. Έχει έδρα σε Bolsward, Κάτω Χώρες.

  4. KRYGER INTERNATIONAL TECHNICS B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. MACHINEFABRIEK BOLSWARD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINEFABRIEK BOLSWARD B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bolsward, Κάτω Χώρες.

  1. MACHINE- EN APPARATENFABRIEK BERCO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINE- EN APPARATENFABRIEK BERCO B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ijlst, Κάτω Χώρες.

  2. SMI DOKKUM BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SMI DOKKUM BEHEER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Dokkum, Κάτω Χώρες.

  1. ROESTVASTSTAALINDUSTRIE WESTRA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROESTVASTSTAALINDUSTRIE WESTRA B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, και Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Elahuizen, Κάτω Χώρες.

  2. LANGHOUT INTERN TRANSPORT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LANGHOUT INTERN TRANSPORT B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Franeker, Κάτω Χώρες.

  3. APPARATENBOUW DE JAGER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία APPARATENBOUW DE JAGER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Dokkum, Κάτω Χώρες.

  4. ZAANSE PRECISIE MACHINEFABRIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZAANSE PRECISIE MACHINEFABRIEK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, και Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Leeuwarden, Κάτω Χώρες.

  5. B.V. BOUWMECHANISATIE C. DE HON & ZN.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. BOUWMECHANISATIE C. DE HON & ZN., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, και Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Leeuwarden, Κάτω Χώρες.

  6. STRIJKER BOUWMACHINES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STRIJKER BOUWMACHINES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αριθμός αποτελεσμάτων.

18 Επιχειρήσεις

Kατηγορια