• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Γαλλία

  Η FEMIA σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα και εξοπλισμό για την προετοιμασία και την συνεχή θερμική επεξεργασία λαχανικών, φρούτων και καλαμποκιού. Για περίπου 60 χρόνια, η FEMIA έχει εφοδιάσει τις βιομηχανίας κονσερβοποιίας, βαθιάς ψύξης και φρέσκων προϊόντων σε όλες τις ηπείρους. Από την παράλειψη του προϊόντος στο εργοστάσιο μέχρι την συσκευασία ή την γραμμή ψύξης, έχουμε την λύση για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, με μεγάλο εύρος δυνατοτήτων που φτάνει ως και 20 τόνους ημερησίως: Παραλαβή και τροφοδότηση γραμμής, καθαρισμός, πλύσιμο, διαλογή, ταξινόμηση ανά μέγεθος, ξάκρισμα, κοπή, διακίνηση και μεταφορά. Συνεχείς θερμικές επεξεργασίες: λεύκανση, ψύξη, ύγρανση, αποξήρανση, αφύγρανση. Καινοτομούμε συνεχώς και βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας: αυξάνουμε την παραγωγικότητα των γραμμών μας, προστατεύουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, μειώνουμε την κατανάλωση νερού και ενέργειας, απλοποιούμε και μειώνουμε τα κόστη συντήρησης, αυξάνουμε την βιωσιμότητα των μηχανημάτων μας.

 2. EACTECH®

  Πορτογαλία

  Η EACTECH είναι ο τεχνολογικός σας εταίρος για τις βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών. Δημιουργούμε ολοκληρωμένες και ετοιμοπαράδοτες λύσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες του σήμερα και τις προκλήσεις του αύριο. Η εταιρεία (πρώην Esteves Alves & Carvalho) ιδρύθηκε το 2000 στην καρδιά της Πορτογαλικής κλωστοϋφαντουργικής αριστείας, στην πόλη Μπαρσελός. Από τότε αφοσιώθηκε στην εισαγωγή, εξαγωγή, εξατομικευμένη κατασκευή και προμήθεια εξοπλισμού για τις βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών. Από το 2019 διαθέτει επίσης φυσική παρουσία στην Ισπανία. Για 22 χρόνια μετατρέπουμε και καινοτομούμε τον στόλο μηχανημάτων της εθνικής βιομηχανίας και τα τελευταία 5 χρόνια, πέρα από τα σύνορα μας. Βοηθώντας τις εταιρείες και τους διευθυντές να εκμεταλλευτούν την μέγιστη τους παραγωγικότητα. Για να διατηρήσουμε την αυξανόμενη μας ανάπτυξη, κατασκευάζουμε νέες εγκαταστάσεις, ένα νέο ιστότοπο και ένα νέο κέντρο διαχείρισης διακίνησης το οποίο έχει ολοκληρωθεί και είναι ήδη εξοπλισμένο με μια μεγάλη ποσότητα αποθέματος ώστε να ανταποκριθεί πιο γρήγορα στις απαιτήσεις των εταίρων μας. Με μια εκτενής λίστα αναφορών, τόσο στην εγχώρια και διεθνή αγορά, η EACTECH είναι περήφανη που βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες προμήθειας βιομηχανικού εξοπλισμού στους τομείς της στην Πορτογαλία και στην Ισπανία. Βρίσκει τεχνολογικές λύσεις αιχμής για τους τομείς της κλωστοϋφαντουργίας, των τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών και πιο πρόσφατα, το βέλτιστο εξοπλισμό για τον τομέα της διαφήμισης με LED. . Αυθεντικότητα. Αριστεία. Δημιουργικότητα Τεχνολογία. ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 3. YMCUP

  Τουρκία

 4. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Νότια Κορέα

  Η βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιεί "μηχανή κέικ ρύζι" Η μηχανή κέικ SYP Rice μπορεί να χαρακτηριστεί ως μηχάνημα αρτοποιίας ή μηχανής ζαχαροπλαστικής. Είμαστε κατασκευή του Rice Cake Popping Machine. Αυτό το μηχάνημα παραγωγής φυσικών δημητριακών παράγει κόκκους σιταριού ή κέικ χρησιμοποιώντας μόνο 100% φυσικούς κόκκους, για παράδειγμα ρύζι, καστανό ρύζι, καλαμπόκι, κριθάρι κλπ. Η μηχανή κέικ ρυζιού μπορεί να παράγει πατατάκια, τσιπ φασολιών ή κτλ χρησιμοποιώντας πατάτα πατάτας ή σόγια Παλέτα φασολιών. Δεδομένου ότι το σνακ 100% σε κόκκους είναι εξαιρετικό σε θρεπτικά συστατικά και έχει καλή φήμη από τους καταναλωτές, είναι εύκολο να εμπορευματοποιηθεί. Η σειρά μας SYP έχει συμπαγή σχεδιασμό και εξαιρετική ευκολία στη χρήση. Είναι επίσης εύκολο στον έλεγχο του χρόνου, του πάχους και του σχήματος και επομένως χρησιμοποιείται ευρέως από τα καταστήματα στα εργοστάσια. Καλείται επίσης ως μηχανή κτυπήματος ρυζιού, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποτ ρυζιού, μηχανή κέικ καλαμποκιού, μηχανή διογκώσεως, μηχανή κέικ διογκωμένη, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποπ κλπ.

 5. FORMEX MAQUINARIA

  Ισπανία

  Σχεδιάζουμε μηχανήματα για ήμι-βιομηχανική ζαχαροπλαστική και εξοπλισμούς για την βιομηχανία τροφίμων. Προσφέρουμε λύσεις για την δοσομέτρηση οποιασδήποτε ζύμης και για την επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων, επιδορπίων και έτοιμα μαγειρεμένα πιάτα. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή πολυμορφικών σταθμών εργασίας για την παρασκευή προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Αφού μελετήσουμε το προϊόν σας και την παραγωγή που επιθυμείτε, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια γραμμή εργασίας που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PROXES FRANCE

  Γαλλία

 2. SHOPPING BASKET

  Ισπανία

 3. JING HENG SING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 4. VIMESCO GMBH

  Γερμανία

 5. TALLERES FELIPE SOLANO

  Ισπανία

  Ειδικευόμαστε στην αγοραπωλησία μηχανημάτων για τη βιομηχανία τροφίμων. Εργαζόμαστε με ανταλλακτικά γνήσια ή στα μέτρα των πελατών και προσφέρουμε αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη. Χάρη στη μεγάλη εμπειρία μας στον τομέα της αγοραπωλησίας μηχανών, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ανταλλακτικά στα μέτρα των πελατών για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας.

 1. FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC

  Ισπανία

  Ειδικευόμαστε σε ημι-αυτόματα μηχανήματα συσκευασίας, κάθετη συσκευασία, οικονομική, μηχανή συσκευασίας σκόνης κλπ. Οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές, έχουμε επικεντρωθεί στην ποιότητα των προϊόντων, και έτσι χρησιμοποιούμε τις κορυφαίες μάρκες υλικών και εξαρτημάτων. Παράγουμε: μηχανή συσκευασίας μοντέλο BASICA, μοντέλο ECO, συγκολλητής μοντέλο SEAL, μηχανήματα αρτοποιίας, που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.

 2. PROFIGAST EK

  Γερμανία

  Καλώς ήλθατε στην ProfiGast eK! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Τα προϊόντα μας: Συσκευές σαντιγί, κάψουλες ανθρακικού οξέως, κάψουλες αερίου για την παραγωγή σαντιγί, κάψουλες χάλυβα με N2O

 1. FTPENGINEERING S.R.O

  Σλοβακία

 2. TRED TECHNOLOGY SRL

  Ιταλία

 3. GENBOY MAKINA GIDA TEM. HIZ. TAŞ. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 4. EFOR NUTS ROASTING MACHINES

  Τουρκία

 5. OOO BESTEK-INZHINIRING

  Ρωσία

 6. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. MAURER GÉP KFT.

  Ουγγαρία

 8. AENSA

  Ισπανία

 1. ELECTRON INDUSTRIAL MACHINES

  Ιταλία

 2. ELC CONSTRUCTION ÉLECTRONIQUE

  Γαλλία

 3. QUADROPAK PACKAGING SYSTEMS

  Τουρκία

 4. INDUSTRIAL WASHING MACHINES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. PROJE TASARIM EVI

  Τουρκία

 6. SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI

  Τουρκία

 7. SECKIN SOGUTMA

  Τουρκία

 8. OSAKA WIRE BELT

  Τουρκία

 9. SEINTRO MAKINA

  Τουρκία

 10. MUTLU OTOMASYON DAN.ELK.ELKTR.MAK.IM.SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

19.180 επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια