• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η FEMIA σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα και εξοπλισμό για την προετοιμασία και την συνεχή θερμική επεξεργασία λαχανικών, φρούτων και καλαμποκιού. Για περίπου 60 χρόνια, η FEMIA έχει εφοδιάσει τις βιομηχανίας κονσερβοποιίας, βαθιάς ψύξης και φρέσκων προϊόντων σε όλες τις ηπείρους. Από την παράλειψη του προϊόντος στο εργοστάσιο μέχρι την συσκευασία ή την γραμμή ψύξης, έχουμε την λύση για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, με μεγάλο εύρος δυνατοτήτων που φτάνει ως και 20 τόνους ημερησίως: Παραλαβή και τροφοδότηση γραμμής, καθαρισμός, πλύσιμο, διαλογή, ταξινόμηση ανά μέγεθος, ξάκρισμα, κοπή, διακίνηση και μεταφορά. Συνεχείς θερμικές επεξεργασίες: λεύκανση, ψύξη, ύγρανση, αποξήρανση, αφύγρανση. Καινοτομούμε συνεχώς και βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας: αυξάνουμε την παραγωγικότητα των γραμμών μας, προστατεύουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, μειώνουμε την κατανάλωση νερού και ενέργειας, απλοποιούμε και μειώνουμε τα κόστη συντήρησης, αυξάνουμε την βιωσιμότητα των μηχανημάτων μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η FIS Modular Systems είναι ευρύτερα γνωστή για τις καινότομες της λύσεις στον τομέα της κατασκευής δομοστοιχειωτού εξοπλισμού γενικής χρήσης για την παρασκευή μιας εντελώς νέας γκάμας ζαχαρωτών, τυρί τύπου cottage και επιδορπίων καθώς και μιας νέας κατηγορίας "γαστρονομικών γλυκών" με βάση το κρέας, το ψάρι, το κοτόπουλο, σαλάτες και άλλα μη αναμενόμενα και πρωτότυπα συστατικά. Ο εξοπλισμός μας είναι σε πιο προσιτή τιμή χάρη στην ύπαρξη ενός μοναδικού συστήματος ελέγχου και ενότητες που μπορούν να αντικατασταθούν και να συνδυαστούν ώστε να αποκτήσουμε νέες διαρρυθμίσεις, μπορείτε επίσης να αγοράσετε επιπλέον ενότητες οποιαδήποτε στιγμή και να παράγετε εντελώς νέα διαφορετικά προϊόντα. Ο εξοπλισμός μας συναρμολογείται στην Μόσχα από γερμανικές μονάδες και στοιχεία και τα έργα υποστηρίζονται από την Neofood και την ακαδημία ζαχαροπλαστικής ZDS στην Solingen της Γερμανίας. Χάρη στην ζαχαροπλαστική μας σύνθεση, δεν σας περιορίζει πλέον καμία γκάμα προϊόντων. Δεν χρειάζεστε πλέον να αγοράσετε επιπλέον εξοπλισμό για να επεκτείνετε την γκάμα των προϊόντων σας. Τα πάντα εξαρτώνται πλέον από την φαντασία σας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. EACTECH®

  Πορτογαλία

  Verified by Europages badge

  Η EACTECH είναι ο τεχνολογικός σας εταίρος για τις βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών. Δημιουργούμε ολοκληρωμένες και ετοιμοπαράδοτες λύσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες του σήμερα και τις προκλήσεις του αύριο. Η εταιρεία (πρώην Esteves Alves & Carvalho) ιδρύθηκε το 2000 στην καρδιά της Πορτογαλικής κλωστοϋφαντουργικής αριστείας, στην πόλη Μπαρσελός. Από τότε αφοσιώθηκε στην εισαγωγή, εξαγωγή, εξατομικευμένη κατασκευή και προμήθεια εξοπλισμού για τις βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών. Από το 2019 διαθέτει επίσης φυσική παρουσία στην Ισπανία. Για 22 χρόνια μετατρέπουμε και καινοτομούμε τον στόλο μηχανημάτων της εθνικής βιομηχανίας και τα τελευταία 5 χρόνια, πέρα από τα σύνορα μας. Βοηθώντας τις εταιρείες και τους διευθυντές να εκμεταλλευτούν την μέγιστη τους παραγωγικότητα. Για να διατηρήσουμε την αυξανόμενη μας ανάπτυξη, κατασκευάζουμε νέες εγκαταστάσεις, ένα νέο ιστότοπο και ένα νέο κέντρο διαχείρισης διακίνησης το οποίο έχει ολοκληρωθεί και είναι ήδη εξοπλισμένο με μια μεγάλη ποσότητα αποθέματος ώστε να ανταποκριθεί πιο γρήγορα στις απαιτήσεις των εταίρων μας. Με μια εκτενής λίστα αναφορών, τόσο στην εγχώρια και διεθνή αγορά, η EACTECH είναι περήφανη που βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες προμήθειας βιομηχανικού εξοπλισμού στους τομείς της στην Πορτογαλία και στην Ισπανία. Βρίσκει τεχνολογικές λύσεις αιχμής για τους τομείς της κλωστοϋφαντουργίας, των τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών και πιο πρόσφατα, το βέλτιστο εξοπλισμό για τον τομέα της διαφήμισης με LED. . Αυθεντικότητα. Αριστεία. Δημιουργικότητα Τεχνολογία. ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Νότια Κορέα

  Verified by Europages badge

  Η βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιεί "μηχανή κέικ ρύζι" Η μηχανή κέικ SYP Rice μπορεί να χαρακτηριστεί ως μηχάνημα αρτοποιίας ή μηχανής ζαχαροπλαστικής. Είμαστε κατασκευή του Rice Cake Popping Machine. Αυτό το μηχάνημα παραγωγής φυσικών δημητριακών παράγει κόκκους σιταριού ή κέικ χρησιμοποιώντας μόνο 100% φυσικούς κόκκους, για παράδειγμα ρύζι, καστανό ρύζι, καλαμπόκι, κριθάρι κλπ. Η μηχανή κέικ ρυζιού μπορεί να παράγει πατατάκια, τσιπ φασολιών ή κτλ χρησιμοποιώντας πατάτα πατάτας ή σόγια Παλέτα φασολιών. Δεδομένου ότι το σνακ 100% σε κόκκους είναι εξαιρετικό σε θρεπτικά συστατικά και έχει καλή φήμη από τους καταναλωτές, είναι εύκολο να εμπορευματοποιηθεί. Η σειρά μας SYP έχει συμπαγή σχεδιασμό και εξαιρετική ευκολία στη χρήση. Είναι επίσης εύκολο στον έλεγχο του χρόνου, του πάχους και του σχήματος και επομένως χρησιμοποιείται ευρέως από τα καταστήματα στα εργοστάσια. Καλείται επίσης ως μηχανή κτυπήματος ρυζιού, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποτ ρυζιού, μηχανή κέικ καλαμποκιού, μηχανή διογκώσεως, μηχανή κέικ διογκωμένη, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποπ κλπ.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. FORMEX MAQUINARIA

  Ισπανία

  Verified by Europages badge

  Σχεδιάζουμε μηχανήματα για ήμι-βιομηχανική ζαχαροπλαστική και εξοπλισμούς για την βιομηχανία τροφίμων. Προσφέρουμε λύσεις για την δοσομέτρηση οποιασδήποτε ζύμης και για την επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων, επιδορπίων και έτοιμα μαγειρεμένα πιάτα. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή πολυμορφικών σταθμών εργασίας για την παρασκευή προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Αφού μελετήσουμε το προϊόν σας και την παραγωγή που επιθυμείτε, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια γραμμή εργασίας που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. PROXES FRANCE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 2. SHOPPING BASKET

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 3. NIKAKIS KONSTANTINOS IKE

  Ελλάδα

  NikakisTech Company has dynamic presence in the Greek market with the manufacturing of new packaging machines. Our company deals with packaging machines and their manufacturing. In detail: - We activate in the commercial and manufacturing fields. - We provide study and design of whole production lines and packaging machines. - We provide services and technical support. The machines we provide to cover every need of a Greek businessperson, are as below: Full lines for liquid bottling (low or high output) for products such as  olive oil, seed oils, vinegar, mineral oil, hypochlorite and chemical products.   • Filling volumetric, level and weighing machines, and also machines with flow meters. • Capsules welding machine. • Labellers with full system, printing and adhesion. • Study, design and reconstruction of old machines using state-of-the- art materials. With our specialized equipment we can cover the needs of Oil Industries, Food Industries, Chemical Industries and others. NikakisTech Co. with its machines series and in collaboration with foreign companies, can and will make true every project no matter how complicated might be, because due to our knowhow we can provide you with economical solutions, to cover every need regarding product packaging and liquid bottling, with the lowest cost possible. Our target as a company is meeting our customers’ expectations regarding packaging.

 4. TALLERES FELIPE SOLANO

  Ισπανία

  Ειδικευόμαστε στην αγοραπωλησία μηχανημάτων για τη βιομηχανία τροφίμων. Εργαζόμαστε με ανταλλακτικά γνήσια ή στα μέτρα των πελατών και προσφέρουμε αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη. Χάρη στη μεγάλη εμπειρία μας στον τομέα της αγοραπωλησίας μηχανών, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ανταλλακτικά στα μέτρα των πελατών για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας.

 5. FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC

  Ισπανία

  Ειδικευόμαστε σε ημι-αυτόματα μηχανήματα συσκευασίας, κάθετη συσκευασία, οικονομική, μηχανή συσκευασίας σκόνης κλπ. Οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές, έχουμε επικεντρωθεί στην ποιότητα των προϊόντων, και έτσι χρησιμοποιούμε τις κορυφαίες μάρκες υλικών και εξαρτημάτων. Παράγουμε: μηχανή συσκευασίας μοντέλο BASICA, μοντέλο ECO, συγκολλητής μοντέλο SEAL, μηχανήματα αρτοποιίας, που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.

 1. PROFIGAST EK

  Γερμανία

  Καλώς ήλθατε στην ProfiGast eK! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Τα προϊόντα μας: Συσκευές σαντιγί, κάψουλες ανθρακικού οξέως, κάψουλες αερίου για την παραγωγή σαντιγί, κάψουλες χάλυβα με N2O

 2. MAURER GÉP KFT.

  Ουγγαρία

 3. ELECTRON INDUSTRIAL MACHINES

  Ιταλία

 4. TRED TECHNOLOGY SRL

  Ιταλία

 5. EFOR NUTS ROASTING MACHINES

  Τουρκία

 6. OOO BESTEK-INZHINIRING

  Ρωσία

 7. GENBOY MAKINA GIDA TEM. HIZ. TAŞ. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 8. NORMIT FOOD S.R.O

  Σλοβακία

 9. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. AENSA

  Ισπανία

 1. KUDRET MAKINE

  Τουρκία

 2. ELC CONSTRUCTION ÉLECTRONIQUE

  Γαλλία

 3. PROJE TASARIM EVI

  Τουρκία

 4. INDUSTRIAL WASHING MACHINES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. QUADROPAK PACKAGING SYSTEMS

  Τουρκία

 6. SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI

  Τουρκία

 7. SECKIN SOGUTMA

  Τουρκία

 8. OSAKA WIRE BELT

  Τουρκία

 9. SEINTRO MAKINA

  Τουρκία

 10. MUTLU OTOMASYON DAN.ELK.ELKTR.MAK.IM.SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

14.891 επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια