• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η FEMIA σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα και εξοπλισμό για την προετοιμασία και την συνεχή θερμική επεξεργασία λαχανικών, φρούτων και καλαμποκιού. Για περίπου 60 χρόνια, η FEMIA έχει εφοδιάσει τις βιομηχανίας κονσερβοποιίας, βαθιάς ψύξης και φρέσκων προϊόντων σε όλες τις ηπείρους. Από την παράλειψη του προϊόντος στο εργοστάσιο μέχρι την συσκευασία ή την γραμμή ψύξης, έχουμε την λύση για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, με μεγάλο εύρος δυνατοτήτων που φτάνει ως και 20 τόνους ημερησίως: Παραλαβή και τροφοδότηση γραμμής, καθαρισμός, πλύσιμο, διαλογή, ταξινόμηση ανά μέγεθος, ξάκρισμα, κοπή, διακίνηση και μεταφορά. Συνεχείς θερμικές επεξεργασίες: λεύκανση, ψύξη, ύγρανση, αποξήρανση, αφύγρανση. Καινοτομούμε συνεχώς και βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας: αυξάνουμε την παραγωγικότητα των γραμμών μας, προστατεύουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, μειώνουμε την κατανάλωση νερού και ενέργειας, απλοποιούμε και μειώνουμε τα κόστη συντήρησης, αυξάνουμε την βιωσιμότητα των μηχανημάτων μας.

 2. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Νότια Κορέα

  Verified by europages badge

  Η βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιεί "μηχανή κέικ ρύζι" Η μηχανή κέικ SYP Rice μπορεί να χαρακτηριστεί ως μηχάνημα αρτοποιίας ή μηχανής ζαχαροπλαστικής. Είμαστε κατασκευή του Rice Cake Popping Machine. Αυτό το μηχάνημα παραγωγής φυσικών δημητριακών παράγει κόκκους σιταριού ή κέικ χρησιμοποιώντας μόνο 100% φυσικούς κόκκους, για παράδειγμα ρύζι, καστανό ρύζι, καλαμπόκι, κριθάρι κλπ. Η μηχανή κέικ ρυζιού μπορεί να παράγει πατατάκια, τσιπ φασολιών ή κτλ χρησιμοποιώντας πατάτα πατάτας ή σόγια Παλέτα φασολιών. Δεδομένου ότι το σνακ 100% σε κόκκους είναι εξαιρετικό σε θρεπτικά συστατικά και έχει καλή φήμη από τους καταναλωτές, είναι εύκολο να εμπορευματοποιηθεί. Η σειρά μας SYP έχει συμπαγή σχεδιασμό και εξαιρετική ευκολία στη χρήση. Είναι επίσης εύκολο στον έλεγχο του χρόνου, του πάχους και του σχήματος και επομένως χρησιμοποιείται ευρέως από τα καταστήματα στα εργοστάσια. Καλείται επίσης ως μηχανή κτυπήματος ρυζιού, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποτ ρυζιού, μηχανή κέικ καλαμποκιού, μηχανή διογκώσεως, μηχανή κέικ διογκωμένη, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποπ κλπ.

 3. FORMEX MAQUINARIA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Σχεδιάζουμε μηχανήματα για ήμι-βιομηχανική ζαχαροπλαστική και εξοπλισμούς για την βιομηχανία τροφίμων. Προσφέρουμε λύσεις για την δοσομέτρηση οποιασδήποτε ζύμης και για την επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων, επιδορπίων και έτοιμα μαγειρεμένα πιάτα. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή πολυμορφικών σταθμών εργασίας για την παρασκευή προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Αφού μελετήσουμε το προϊόν σας και την παραγωγή που επιθυμείτε, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια γραμμή εργασίας που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

 4. OMS MEKANIK OTOMASYON SISTEMLERI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσήρθατε στην OMS Mechanical Automation Systems! Με έδρα στην Τουρκία, εξειδικευόμαστε σε ετοιμοπαράδοτα έργα για εργοστάσια τροφίμων και ποτών. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνει ετοιμοπαράδοτα βιομηχανικά έργα, γραμμές πλήρωσης, γραμμές σύσφιξης πωμάτων, γραμμές ετικετοποίησης, δίσκοι τροφοδότησης και συλλογής, συστήματα τροφοδότησης καλυμμάτων, μηχανήματα ψησίματος τροφίμων, μηχανήματα συρρίκνωσης πωμάτων, ετικετέζες, συστήματα μεταβίβασης, μηχανήματα αποστείρωσης φιαλών και συστήματα κλεισίματος μηχανήματος Plexi. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. ALPA MINING S.I.A.

  Λετονία

  Verified by europages badge

  Η ALPA Mining είναι προμηθευτής εξοπλισμού και μηχανημάτων για διάφορους κλάδους: εξόρυξη και λατόμευση, μεταλλουργία, γεωργία, αλλά και συσκευασία και βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Επίσης προμηθεύουμε ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τον εξοπλισμό σας. Είτε θέλετε να επενδύσετε σε νέο εξοπλισμό είτε να αγοράσετε μεταχειρισμένο, διαθέτουμε τον κατάλληλο για εσάς εξοπλισμό. Υποστηρίζουμε κάθε εξοπλισμό που διαθέτουμε με τα δικά μας τμήματα σέρβις και εξυπηρέτησης μετά την πώληση παρέχοντας επίσης υπηρεσίες ταχείας παράδοσης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PROXES FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROXES FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους FRYMAKORUMA France, STEPHAN France, και TERLET France. Έχει έδρα σε Lognes, Γαλλία.

 2. DAMS MACHINE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DAMS MACHINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανικά ζυμωτήρια για αρτοποιΐα, ζαχαροπλαστική, Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία ζυμαρικών, Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανικά ζυμωτήρια για αρτοποιΐα, ζαχαροπλαστική, βιομηχανικά μηχανήματα αρτοποιίας, και Μεταφορείς για τη βιομηχανία φούρνων. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 3. DIGBY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIGBY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, γευστικες δοκιμες κρασιων, Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Parçay-Meslay, Γαλλία.

 4. JING HENG SING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JING HENG SING TECHNOLOGY CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Αυτόκλειστα, Συσκευασίες για τρόφιμα, και Αυτόκλειστα. Έχει έδρα σε Taichung, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

 5. SHOPPING BASKET

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SHOPPING BASKET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλαθια, καροτσια, καροτσακια επιπλωσης, και καρότσια σούπερ μάρκετ. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

 1. TALLERES FELIPE SOLANO

  Ισπανία

  Ειδικευόμαστε στην αγοραπωλησία μηχανημάτων για τη βιομηχανία τροφίμων. Εργαζόμαστε με ανταλλακτικά γνήσια ή στα μέτρα των πελατών και προσφέρουμε αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη. Χάρη στη μεγάλη εμπειρία μας στον τομέα της αγοραπωλησίας μηχανών, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ανταλλακτικά στα μέτρα των πελατών για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας.

 2. FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC

  Ισπανία

  Ειδικευόμαστε σε ημι-αυτόματα μηχανήματα συσκευασίας, κάθετη συσκευασία, οικονομική, μηχανή συσκευασίας σκόνης κλπ. Οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές, έχουμε επικεντρωθεί στην ποιότητα των προϊόντων, και έτσι χρησιμοποιούμε τις κορυφαίες μάρκες υλικών και εξαρτημάτων. Παράγουμε: μηχανή συσκευασίας μοντέλο BASICA, μοντέλο ECO, συγκολλητής μοντέλο SEAL, μηχανήματα αρτοποιίας, που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.

 1. PROFIGAST EK

  Γερμανία

  Καλώς ήλθατε στην ProfiGast eK! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Τα προϊόντα μας: Συσκευές σαντιγί, κάψουλες ανθρακικού οξέως, κάψουλες αερίου για την παραγωγή σαντιγί, κάψουλες χάλυβα με N2O

 2. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία KEYMAC PACKAGING SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, μηχανες τοποθετησης σε θηκες, μηχανες καλουπωματος για τον τομεα της συσκευασιας, Εγκαταστάσεις για προμαγειρεμένα φαγητά, και Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bristol, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. ELECTRON INDUSTRIAL MACHINES

  Ιταλία

  Η εταιρεία ELECTRON INDUSTRIAL MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα τοποθετησης ετικετων, πληρωτικες, πωματιστικη φιαλων, και συσκευες ξεπλυματος για εμφιαλωση. Έχει έδρα σε Foiano Della Chiana, Ιταλία.

 4. GENBOY MAKINA GIDA TEM. HIZ. TAŞ. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία GENBOY MAKINA GIDA TEM. HIZ. TAŞ. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 5. FTPENGINEERING S.R.O

  Σλοβακία

  Η εταιρεία FTPENGINEERING S.R.O, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Malacky, Σλοβακία.

 6. AENSA

  Ισπανία

  Η εταιρεία AENSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ειδικά φαρμακευτικά προϊόντα, βιδωτικες συσκευες, Ειδικά φαρμακευτικά προϊόντα, και Καλλυντικά. Έχει έδρα σε Ripollet, Ισπανία.

 7. ATLAS INTERNATIONAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία ATLAS INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιπς καλαμποκιού, Τσιπς πατάτας, Πατατάκια και προϊόντα ορεκτικών με βάση την πατάτα, και μηχανηματα και εξοπλισμοι. Έχει έδρα σε Gaziantep, Τουρκία.

 8. TRED TECHNOLOGY SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία TRED TECHNOLOGY SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ripalimosani, Ιταλία.

 1. CHROME MASTER MACHINERY

  Τουρκία

  Η εταιρεία CHROME MASTER MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα για την υγιεινη των ποδιων. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 2. MAURER GÉP KFT.

  Ουγγαρία

  Η εταιρεία MAURER GÉP KFT., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα επεξεργασιας φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Domaszék, Ουγγαρία.

 3. VIMESCO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία VIMESCO GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 4. EFOR NUTS ROASTING MACHINES

  Τουρκία

  Η εταιρεία EFOR NUTS ROASTING MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καβούρδισμα - εγκαταστάσεις, συσκευες καβουρντισματος, Καβούρδισμα - εγκαταστάσεις, βιομηχανικα μηχανηματα, και αποξηραμενα φρουτα. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 5. BEHOBA GMBH THERMOTASCHEN MIT HEIZSYSTEM

  Γερμανία

  Η εταιρεία BEHOBA GMBH THERMOTASCHEN MIT HEIZSYSTEM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, και Συστήματα θέρμανσης. Έχει έδρα σε Kiel, Γερμανία.

 6. SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα- μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, εξοπλισμοι επεξεργασιας σοκολατας, εξοπλισμοί ζαχαροπλαστικής, και μηχανήματα για ζαχαροπλαστεία. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 7. PROJE TASARIM EVI

  Τουρκία

  Η εταιρεία PROJE TASARIM EVI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης κουφετων, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης κρεμας, βουτυρου και γιαουρτιου. Έχει έδρα σε Sakarya, Τουρκία.

 8. QUADROPAK PACKAGING SYSTEMS

  Τουρκία

  Η εταιρεία QUADROPAK PACKAGING SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες δεματοποιησης για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 9. INDUSTRIAL WASHING MACHINES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία INDUSTRIAL WASHING MACHINES LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανική υγιεινή, και εγκαταστασεις ακτινοβολισης με υπεριωδεις ακτινες για απομακρυνση οσμων. Έχει έδρα σε Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. ELC CONSTRUCTION ÉLECTRONIQUE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ELC CONSTRUCTION ÉLECTRONIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βολτόμετρα, Κιβώτια με δεκαδικό απαριθμητή, γεννητριες σηματων, φορτιστες μπαταριων, και Βολτόμετρα. Έχει έδρα σε Annecy, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

17.874 Επιχειρήσεις

Kατηγορια