Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η FEMIA σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα και εξοπλισμό για την προετοιμασία και την συνεχή θερμική επεξεργασία λαχανικών, φρούτων και καλαμποκιού. Για περίπου 60 χρόνια, η FEMIA έχει εφοδιάσει τις βιομηχανίας κονσερβοποιίας, βαθιάς ψύξης και φρέσκων προϊόντων σε όλες τις ηπείρους. Από την παράλειψη του προϊόντος στο εργοστάσιο μέχρι την συσκευασία ή την γραμμή ψύξης, έχουμε την λύση για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, με μεγάλο εύρος δυνατοτήτων που φτάνει ως και 20 τόνους ημερησίως: Παραλαβή και τροφοδότηση γραμμής, καθαρισμός, πλύσιμο, διαλογή, ταξινόμηση ανά μέγεθος, ξάκρισμα, κοπή, διακίνηση και μεταφορά. Συνεχείς θερμικές επεξεργασίες: λεύκανση, ψύξη, ύγρανση, αποξήρανση, αφύγρανση. Καινοτομούμε συνεχώς και βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας: αυξάνουμε την παραγωγικότητα των γραμμών μας, προστατεύουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, μειώνουμε την κατανάλωση νερού και ενέργειας, απλοποιούμε και μειώνουμε τα κόστη συντήρησης, αυξάνουμε την βιωσιμότητα των μηχανημάτων μας.

 2. YMCUP

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η YMCUP ιδρύθηκε το 2016, είναι κατασκευαστής μηχανημάτων κοπής και εκτύπωσης χάρτινων κυπέλλων με έδρα την Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία. Από την αρχή του ταξιδιού, επικεντρωθήκαμε στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών βέλτιστης ποιότητας στους πελάτες μας με αποτελεσματική και γρήγορη παράδοση. H εταιρεία μας θεωρεί την καινοτομία ως κλειδί μιας βιώσιμης επιτυχίας, αντιμετωπίζει κάθε ημέρα με νέα προοπτική και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητες καινοτομίας με την ευαισθητοποίηση της. Σκοπεύουμε να επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων μας ακολουθώντας πιστά τις τεχνολογικές εξελίξεις. Συνεχίζουμε τις γρήγορες μας επενδύσεις και παράγουμε προϊόντα με σεβασμό στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων, • Μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων διπλού τοιχώματος, • Μηχανήματα χάρτινων μπολ, • Μηχανήματα χάρτινων σαλατιέρων, • Μηχανήματα συσκευασίας, • Μηχανήματα εκτύπωσης & κοίλανσης, • Πρέσες, • Εξαρτήματα μηχανών και ανταλλακτικά. Τα μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων μπορούν να παράγουν κύπελλα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη όπως 12 oz, 8 oz, 9 oz και πολλά άλλα! Συμβουλευτείτε τον ιστότοπό μας για να ανακαλύψετε τη σειρά προϊόντων μας. Σκοπός μας να τηρούμε τα πρότυπα ποιότητας με την επιλογή πρώτων υλών και να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες από την παραγωγή ως την παράδοση στους πελάτες μας. Στην YMCUP, η παραγωγή μας τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας όπως τα ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – Πιστοποιήσεις συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά OHSAS 18001-2007. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Νότια Κορέα

  Verified by europages badge

  Η βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιεί "μηχανή κέικ ρύζι" Η μηχανή κέικ SYP Rice μπορεί να χαρακτηριστεί ως μηχάνημα αρτοποιίας ή μηχανής ζαχαροπλαστικής. Είμαστε κατασκευή του Rice Cake Popping Machine. Αυτό το μηχάνημα παραγωγής φυσικών δημητριακών παράγει κόκκους σιταριού ή κέικ χρησιμοποιώντας μόνο 100% φυσικούς κόκκους, για παράδειγμα ρύζι, καστανό ρύζι, καλαμπόκι, κριθάρι κλπ. Η μηχανή κέικ ρυζιού μπορεί να παράγει πατατάκια, τσιπ φασολιών ή κτλ χρησιμοποιώντας πατάτα πατάτας ή σόγια Παλέτα φασολιών. Δεδομένου ότι το σνακ 100% σε κόκκους είναι εξαιρετικό σε θρεπτικά συστατικά και έχει καλή φήμη από τους καταναλωτές, είναι εύκολο να εμπορευματοποιηθεί. Η σειρά μας SYP έχει συμπαγή σχεδιασμό και εξαιρετική ευκολία στη χρήση. Είναι επίσης εύκολο στον έλεγχο του χρόνου, του πάχους και του σχήματος και επομένως χρησιμοποιείται ευρέως από τα καταστήματα στα εργοστάσια. Καλείται επίσης ως μηχανή κτυπήματος ρυζιού, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποτ ρυζιού, μηχανή κέικ καλαμποκιού, μηχανή διογκώσεως, μηχανή κέικ διογκωμένη, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποπ κλπ.

 4. FORMEX MAQUINARIA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Σχεδιάζουμε μηχανήματα για ήμι-βιομηχανική ζαχαροπλαστική και εξοπλισμούς για την βιομηχανία τροφίμων. Προσφέρουμε λύσεις για την δοσομέτρηση οποιασδήποτε ζύμης και για την επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων, επιδορπίων και έτοιμα μαγειρεμένα πιάτα. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή πολυμορφικών σταθμών εργασίας για την παρασκευή προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Αφού μελετήσουμε το προϊόν σας και την παραγωγή που επιθυμείτε, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια γραμμή εργασίας που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

 5. ALPA MINING S.I.A.

  Λετονία

  Verified by europages badge

  Η ALPA Mining είναι προμηθευτής εξοπλισμού και μηχανημάτων για διάφορους κλάδους: εξόρυξη και λατόμευση, μεταλλουργία, γεωργία, αλλά και συσκευασία και βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Επίσης προμηθεύουμε ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τον εξοπλισμό σας. Είτε θέλετε να επενδύσετε σε νέο εξοπλισμό είτε να αγοράσετε μεταχειρισμένο, διαθέτουμε τον κατάλληλο για εσάς εξοπλισμό. Υποστηρίζουμε κάθε εξοπλισμό που διαθέτουμε με τα δικά μας τμήματα σέρβις και εξυπηρέτησης μετά την πώληση παρέχοντας επίσης υπηρεσίες ταχείας παράδοσης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PROXES FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROXES FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους FRYMAKORUMA France, STEPHAN France, και TERLET France. Έχει έδρα σε Lognes, Γαλλία.

 2. SHOPPING BASKET

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SHOPPING BASKET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλαθια, καροτσια, καροτσακια επιπλωσης, και καρότσια σούπερ μάρκετ. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

 3. JING HENG SING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JING HENG SING TECHNOLOGY CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Αυτόκλειστα, Συσκευασίες για τρόφιμα, και Αυτόκλειστα. Έχει έδρα σε Taichung, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

 4. TALLERES FELIPE SOLANO

  Ισπανία

  Ειδικευόμαστε στην αγοραπωλησία μηχανημάτων για τη βιομηχανία τροφίμων. Εργαζόμαστε με ανταλλακτικά γνήσια ή στα μέτρα των πελατών και προσφέρουμε αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη. Χάρη στη μεγάλη εμπειρία μας στον τομέα της αγοραπωλησίας μηχανών, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ανταλλακτικά στα μέτρα των πελατών για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας.

 5. FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC

  Ισπανία

  Ειδικευόμαστε σε ημι-αυτόματα μηχανήματα συσκευασίας, κάθετη συσκευασία, οικονομική, μηχανή συσκευασίας σκόνης κλπ. Οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές, έχουμε επικεντρωθεί στην ποιότητα των προϊόντων, και έτσι χρησιμοποιούμε τις κορυφαίες μάρκες υλικών και εξαρτημάτων. Παράγουμε: μηχανή συσκευασίας μοντέλο BASICA, μοντέλο ECO, συγκολλητής μοντέλο SEAL, μηχανήματα αρτοποιίας, που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.

 1. PROFIGAST EK

  Γερμανία

  Καλώς ήλθατε στην ProfiGast eK! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Τα προϊόντα μας: Συσκευές σαντιγί, κάψουλες ανθρακικού οξέως, κάψουλες αερίου για την παραγωγή σαντιγί, κάψουλες χάλυβα με N2O

 2. TRED TECHNOLOGY SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία TRED TECHNOLOGY SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ripalimosani, Ιταλία.

 1. MAURER GÉP KFT.

  Ουγγαρία

  Η εταιρεία MAURER GÉP KFT., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα επεξεργασιας φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Domaszék, Ουγγαρία.

 2. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία KEYMAC PACKAGING SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, μηχανες τοποθετησης σε θηκες, μηχανες καλουπωματος για τον τομεα της συσκευασιας, Εγκαταστάσεις για προμαγειρεμένα φαγητά, και Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bristol, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. EFOR NUTS ROASTING MACHINES

  Τουρκία

  Η εταιρεία EFOR NUTS ROASTING MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καβούρδισμα - εγκαταστάσεις, συσκευες καβουρντισματος, Καβούρδισμα - εγκαταστάσεις, βιομηχανικα μηχανηματα, και αποξηραμενα φρουτα. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 4. AENSA

  Ισπανία

  Η εταιρεία AENSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ειδικά φαρμακευτικά προϊόντα, βιδωτικες συσκευες, Ειδικά φαρμακευτικά προϊόντα, και Καλλυντικά. Έχει έδρα σε Ripollet, Ισπανία.

 5. GENBOY MAKINA GIDA TEM. HIZ. TAŞ. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία GENBOY MAKINA GIDA TEM. HIZ. TAŞ. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 6. FTPENGINEERING S.R.O

  Σλοβακία

  Η εταιρεία FTPENGINEERING S.R.O, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Malacky, Σλοβακία.

 7. ELECTRON INDUSTRIAL MACHINES

  Ιταλία

  Η εταιρεία ELECTRON INDUSTRIAL MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα τοποθετησης ετικετων, πληρωτικες, πωματιστικη φιαλων, και συσκευες ξεπλυματος για εμφιαλωση. Έχει έδρα σε Foiano Della Chiana, Ιταλία.

 8. VIMESCO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία VIMESCO GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 1. QUADROPAK PACKAGING SYSTEMS

  Τουρκία

  Η εταιρεία QUADROPAK PACKAGING SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες δεματοποιησης για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 2. ELC CONSTRUCTION ÉLECTRONIQUE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ELC CONSTRUCTION ÉLECTRONIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βολτόμετρα, Κιβώτια με δεκαδικό απαριθμητή, γεννητριες σηματων, φορτιστες μπαταριων, και Βολτόμετρα. Έχει έδρα σε Annecy, Γαλλία.

 3. PROJE TASARIM EVI

  Τουρκία

  Η εταιρεία PROJE TASARIM EVI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης κουφετων, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης κρεμας, βουτυρου και γιαουρτιου. Έχει έδρα σε Sakarya, Τουρκία.

 4. INDUSTRIAL WASHING MACHINES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία INDUSTRIAL WASHING MACHINES LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανική υγιεινή, και εγκαταστασεις ακτινοβολισης με υπεριωδεις ακτινες για απομακρυνση οσμων. Έχει έδρα σε Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 6. SECKIN SOGUTMA

  Τουρκία

  Η εταιρεία SECKIN SOGUTMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. OSAKA WIRE BELT

  Τουρκία

  Η εταιρεία OSAKA WIRE BELT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 8. MUTLU OTOMASYON DAN.ELK.ELKTR.MAK.IM.SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία MUTLU OTOMASYON DAN.ELK.ELKTR.MAK.IM.SAN.TIC.LTD.ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα παραγωγης λιπασματος, αυτοματοποίηση βιομηχανικών μηχανημάτων, βιομηχανικος σχεδιασμος, και κατασευάζονται μηχανήματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 9. SEINTRO MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία SEINTRO MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Merkez, Τουρκία.

 10. INGRAS DOO

  Σερβία

  Η εταιρεία INGRAS DOO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εφαρμογές διαδικασίας παραγωγής. Έχει έδρα σε Novi Sad, Σερβία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

18.149 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια