• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αλλαντικά και παστά κρέατα

Αποτελέσματα για

Αλλαντικά και παστά κρέατα

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και Δρένδη
  1. KROON VLEESWARENFABRIEK ZWAAGWESTEINDE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KROON VLEESWARENFABRIEK ZWAAGWESTEINDE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λουκάνικα, και Λουκάνικα. Έχει έδρα σε De Westereen, Κάτω Χώρες.

  2. VLEESBEDRIJF HULS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VLEESBEDRIJF HULS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λουκάνικα, και Λουκάνικα. Έχει έδρα σε Vlagtwedde, Κάτω Χώρες.

  3. BOONSTRA VERSWAREN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOONSTRA VERSWAREN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Peize, Κάτω Χώρες.

  4. GEBR. SMILDE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBR. SMILDE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Heerenveen, Κάτω Χώρες.

  5. HOUSE OF TASTE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOUSE OF TASTE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, παστα κρεατα, Κρασιά, Μοζέλ Σαρ Ρούβερ, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Εκλεκτά προϊόντα delicatessen. Έχει έδρα σε Leeuwarden, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VLEESHOUWERIJ JOS GLAS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VLEESHOUWERIJ JOS GLAS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Leeuwarden, Κάτω Χώρες.

  2. JELCO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JELCO B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Leeuwarden, Κάτω Χώρες.

  3. WEIDENAAR WORST B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. HET VLEESGILDE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HET VLEESGILDE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Assen, Κάτω Χώρες.

  5. SELEKT VLEESSERVICE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SELEKT VLEESSERVICE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Harlingen, Κάτω Χώρες.

  1. HANDELSONDERNEMING HAANSTRA B.V.

    Κάτω Χώρες

  2. WEIDENAAR RETAIL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WEIDENAAR RETAIL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Dokkum, Κάτω Χώρες.

  1. ABZ ANLOO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ABZ ANLOO B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Anloo, Κάτω Χώρες.

  2. GEBROEDERS STENEKER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBROEDERS STENEKER B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Drachten, Κάτω Χώρες.