• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλλαντικά και παστά κρέατα

Αποτελέσματα για

Αλλαντικά και παστά κρέατα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SOMEXPORT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. CÔTE2BOEUF

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η COTE2BOEUF, παρασκευαστής παραδοσιακών παστών προϊόντων κρέατος στην Αβεϊρόν, οφείλει τη φήμη της σε ένα εμβληματικό προϊόν της γαλλικής γαστρονομίας: : το σαλάμι saucisson! Η παρασκευή του γίνεται όπως παλιά, με τρία μόνο συστατικά: επιλεγμένο κρέας από αγροκτήματα της Αβεϊρόν, αλλάτι Guérande, ΠΟΠ πιπέρι Kampot. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές, χωρίς νιτρώδη! Μόνο τρία συστατικά, όπως παλία. Η γκάμα των αλλαντικών μας περιλαμβάνει coppa, lonzo, αποξηραμένο noix de jambon, αποξηραμένο βοδινό Ομπράκι, τσορίζο, γκουαντσιάλε, αποξηραμένα λουκάνικα, saucisson, τα οποία πρασκευάζονται χωρίς νιτρώδη στο δικό μας εργαστήριο στο Laissac της Αβεϊρόν. Η COTE2BOEUF έχει επίσης εφεύρει τα Popines: αλλαντικά κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες μέσα σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο και επιστρέψιμο. Από τη στιγμή της συσκευασίας τους σε κενό αέρος, τα αλλαντικά Popine μπορούν να διατηρηθούν για τρεις μήνες σε θερμοκρασία δωματίου. Διατίθενται σε τρία μεγέθη (Popine, Marmite, Chaudron), για να συνοδεύουν τα ρακλέτ σας τον χειμώνα και τα πλατό αλλαντικών όταν έχει καλό καιρό.

 3. SA CONSERVERIE DU SUD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Με πάνω από έναν αιώνα πείρας και μια μοναδική τεχνογνωσία, η Conserverie du Sud ξεχωρίζει ως πρώτος παρασκευαστής τερίν με βάση το χοιρινό κρέας και ο μοναδικός με εγχώρια και διεθνή ανάπτυξη. Η Conserverie du Sud έκλεισε μια τοπική συνεργασία και εφοδιάζεται σε χοιρινό κρέας ειδικής ετικέτας από επώνυμο τοπικό προμηθευτή, φημισμένος για τα κρέατα του με ετικέτα Label Rouge. Το κλειδί της επιτυχίας μας βρίσκεται : στην γεύση, την ισορροπία των γεύσεων και την νόστιμη υφή ! Με μια τεχνογνωσία που μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά, τα προϊόντα παρασκευάζονται από αγνές παραδοσιακές συνταγές. Η επιχείρηση είναι περήφανη που προσφέρει φυσικά προϊόντα στους καταναλωτές της. Από το 2021, η Conserverie du Sud αποκτά την πιστοποίηση κατά IFS εκδ. 8. Η IFS FOOD είναι διεθνής οργανισμός που εκτιμά την συμβατότητα των προϊόντων και των διαδικασιών σε ότι αφορά την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων. Η Conserverie du Sud προσφέρει διάφορες πιστοποιήσεις: Label Rouge : από χοίρους που εκτρέφονται στον εξωτερικό χώρο, για φρέσκο, πλούσιο, εξαιρετικό και νόστιμο κρέας. - ABio αποδεικνύει μια γεωργική παραγωγική μέθοδος που σέβεται τα φυσικά συστήματα και τους φυσικούς κύκλους.-VPF οι χοίροι γεννιούνται, εκτρέφονται, σφάζονται και επεξεργάζονται στην Γαλλία. -IGP Porc du Sud-Ouest επιβεβαιώνει πως οι χοίροι γεννιούνται, εκτρέφονται, σφάζονται και επεξεργάζονται στην Νοτιοδυτική Γαλλία.

 4. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Καλλιεργούμε τα ιδιόκτητα μας κτήματα και εκτρέφουμε τους χοίρους μας..Εργαζόμαστε με την γενετική βάση του είδους DUROC, που χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα του κρέατος του σε συνδυασμό με την φυσική διατροφή που αποτελείται κυρίως από τοπικά δημητριακά, καθώς και στην διατήρηση άριστων συνθηκών υγιεινής στα αγροκτήματα όπου εκτρέφονται, τα οποία βρίσκονται σε ένα ασύγκριτο περιβάλλον. Διαθέτουμε έτσι τις καλύτερες πρώτες ύλες για να παρασκευάσουμε τα ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΧΟΙΡΟΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ μας ΚΡΕΑΤΑ.

 5. DETRY

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Από το 1963, προσφέρουμε μια ποικιλία γευστικών αλλαντικών, που φημίζονται για την μοναδική τους γεύση και την τεχνογνωσία των ειδικών- παρασκευαστές αλλαντικών. Από το χοιρομέρι ως το λουκάνικο, με ενδιάμεσος σταθμός τα πατέ και τα ωμά προϊόντα, 9 οικογένειες στοιχειοθετούν μια ποικιλία που εξελίσσεται γευστικά συνεχώς! Θέλετε να εντάξετε το εμπορικό μας σήμα AUBEL στην επιχείρηση σας; Να αγοράσετε τα αλλαντικά μας χονδρικής ή συσκευασμένα υπό το δικό σας σήμα; Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο σας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Sarrola-Carcopino, Γαλλία.

 2. SARL RINJONNEAU & FILS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SARL RINJONNEAU & FILS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Λουκάνικα, αλλαντικα, διατροφή, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα - γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, ξηρές τροφές, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.

 3. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIMÓN MARTÍN GUIJUELO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, χοιρομερι, Ιβηρικό ζαμπόν, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Εργαστήριο αλλαντικών και ζαμπόν., σαλαμι, Τσορίζο (chorizo), και Simon Martin. Έχει έδρα σε Guijuelo-Salamanca, Ισπανία.

 4. JAMONES EUTIQUIO

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JAMONES EUTIQUIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, βιοτεχνιες παραγωγης χοιρομεριου, Αλλαντικά και παστά κρέατα, χοιρομερι χωρις κοκαλα, παστο χοιρομερι, και μηχάνημα για το στέγνωμα χοιρομεριού. Έχει έδρα σε Cuarte De Huerva-Zaragoza, Ισπανία.

 5. AIMARETTI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AIMARETTI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, σφαγη ζωων, ωριμανση χοιρομεριων, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, χοιρομερι, και αλλαντικα χονδρικης. Έχει έδρα σε Villafranca Piemonte, Ιταλία.

 1. SALUMIFICIO MERLOTTI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SALUMIFICIO MERLOTTI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαλαμι, παραδοσιακα προϊοντα, χοιρομερι, μπρεζαολα, culatello, λουκανικα, μορταδέλα χωρίς πολυφωσφορικά άλατα, και χειροποιητο λαρδι. Έχει έδρα σε Marmirolo, Ιταλία.

 2. MONICA E GROSSI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MONICA E GROSSI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, βιοτεχνιες παραγωγης χοιρομεριου, χοιρομερι, Αλλαντικά και παστά κρέατα, παστο χοιρομερι, προσουτο παρμας, προσουτο san daniele, εμποριο ωμου ζαμπον, και culatello. Έχει έδρα σε Langhirano, Ιταλία.

 1. BAUWENS THEO

  Βέλγιο

  Η Theo Bauwens SA είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1909 και η οποία διοικείται ήδη από την 4η γενιά. Είναι ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς αλλαντικών ψημένων προϊόντων στην Ευρώπη. Η φήμη μας όσον αφορά την ποιότητα και την εξαιρετική υγιεινή πιστοποιείται από την πιστοποίηση μας κατά IFS (Διεθνές πρότυπο τροφίμων) και ελέγχεται από το εγκεκριμένο μικροβιολογικό μας εσωτερικό εργαστήριο και από το χημικό μας εργαστήριο. Τα προϊόντα μας επωφελούνται από συνεχείς καινοτομίες και φημιζόμαστε για την ευελιξία και τις υπηρεσίες.

 2. EMBUTIDOS ARÉVALO

  Ισπανία

  Η οικογενειακή μας επιχείρηση κατάφερε να καθιερώσει μια αρμονική ισορροπία ανάμεσα στην προγονική εμπειρία και τις σύγχρονες τεχνολογίες, αποκτώντας έτσι ένα προϊόν από μια μακρά σειρά που εξευγενίζει το έργο μας και την επιθυμία μας να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα περισσότερο. Παραδοσιακά προϊόντα για την ευχαρίστηση του ουρανίσκου, τα πιο τρέχοντα προϊόντα (ζαμπόν, lomo, chorizos) επεξεργασμένα με τη μεγαλύτερη δυνατή επιμέλεια, προσεκτική παρακολούθηση ποιότητας των προϊόντων που τοποθετούνται στους πιο σύγχρονους ξηραντήρες με σκοπό τη λήψη προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.

 3. SALUMI CORSINI SRL

  Ιταλία

  Λόντζα, λοντζίνι, ζαμπόν, λουκάνικα και σαλάμια: εκλεκτές σπεσιαλιτέ από χοιρινό κρέας επιλεγμένο προσεκτικά και καρυκευμένο με τέχνη χάρη στα εξειδικευμένα χέρια των παρασκευαστών μας. Η ελάχιστη εγγυημένη περίοδος ξήρανσης για κάθε σαλάμι και το ιδανικό κλίμα μέσα στο οποίο παρασκευάζεται δημιουργούν γευστικά και νόστιμα προϊόντα. Η παράδοση μας στην επεξεργασία του χοιρινού κρέατος διαρκεί εδώ και τρεις γενιές. Η παρακολούθηση της αγοράς, η ποιότητα της ξήρανσης, η αυθεντικότητα και η γρήγορη και ακριβής εξυπηρέτηση αποτελούν τα κύρια προτερήματα μας.

 4. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

  Ιταλία

  Από το 1957 η οικογένεια Vitali ασχολείται με πάθος για τη χειροποίητη προετοιμασία εντοσθίων. Προσδίδει ιδιαίτερη προσοχή στους πελάτες της και στην ποιότητα των προϊόντων της. Οι σύγχρονες τεχνικές παραγωγής μάς έδωσαν τη δυνατότητα να αναπτύξουμε ειδικά χαρακτηριστικά που δόμησαν τη φήμη της επιχείρησής μας. Καλλιεργούμε δημητριακά που προορίζονται για τη διατροφή των ζώων μας.

 5. FELSINEO SPA

  Ιταλία

  Κύριως Ιταλός παραγωγός μορταδέλας με πιστοποίηση IGP. Αποκλειστική παραγωγή και πιστοποιημένη ποιότητα αληθινής μορταδέλας υλοποιημένης σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή της Μπολόνια - Πιστοποίηση VISION 2000, ISO 9001: 2000, ISO 22000: 2005, ISO 14001: 2004, BRC, IFS Μορταδέλα χωρίς γλουτένιο. 1963 Χειροποίητη Μορταδέλλα, A.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Εξαγωγές σε όλο τον κόσμο.

 6. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Ισπανία

  Ειδικοί στα παρασκευάσματα μαγειρικής με βάση την πάπια. Φουά γκρα πάπιας. Σίτιση. Αλλαντικά και έτοιμα πιάτα. Κρέατα, σπάλα και αλλαντικά μαγειρεμένα. Πουλερικά και πατέ. Σπεσιαλιτέ με πάπια. Ψητά κρέατα.

 7. PORTALCONSA

  Ισπανία

  Η PORTALCONSA βασίζεται στο τυπικό προϊόν της Γαλικίας, όπως το παραδοσιακό σαλάμι τσορίζο με κρεμμύδι, το χοιρομέρι, το λαρδί, την cacheira (χοιρινό κεφάλι)..., χωρίς να παραμελεί τα γενικότερα προϊόντα όπως ο κιμάς, το λουκάνικό ή το criollo, αλλά ασφαλώς με την ποιότητα της πρώτης ύλης που χαρακτηρίζει τη γη μας και την τεχνογνωσία έμπειρων χεριών σε συνδυασμό με μια τεχνολογική υποδομή που δεν μπορεί παρά μόνο να συμβάλλει στην αριστεία των προϊόντων μας.

 8. CÁRNICAS SÁNCHEZ MARTÍN

  Ισπανία

  Στον Cárnicas Sánchez Martín, η εξυπηρέτηση και η συμβουλή που παρέχουμε στους πελάτες μας αποτελούν και την εγγύηση μας. Στον Cárnicas Martín, η εξυπηρέτηση και η συμβουλή που παρέχουμε στους πελάτες μας αποτελούν και την εγγύηση μας. Η καλύτερη σχέση ποιότητας- τιμής και ο επαγγελματισμός του προσωπικού μας αποτελούν το σύμβολο της καλύτερης εγγύησης των προϊόντων μας. Επισκεφθείτε μας για να διαπιστώσετε από μόνοι σας.

 1. SADEPOR

  Ισπανία

  Η EMBUTIDOS OBRADOIRO είναι προσανατολισμένη στην παρασκευή μεταποιημένων προϊόντων που κυκλοφορούν στο εμπόριο υπό την επωνυμία Sadepor. Στόχος της επιχείρησης από τότε που δημιουργήθηκε είναι η δημιουργία επιλεγμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αυτά τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά υπό την επωνυμία Sadepor υφίστανται επεξεργασία από τις καλύτερες πρώτες ύλες που προμηθεύεται η μητρική εταιρεία και πάντοτε σύμφωνα με τους κανόνες επεξεργασίας της Γαλικίας.

 2. IBERICOS GUILLEN

  Ισπανία

  Η Manuel Guillén, S.A συγκεντρώνει την παράδοση των μεγάλων αλλαντοποιών με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες εγκαταστάσεις, κάτι που επιτρέπει την παρασκευή άριστης ποιότητας ζαμπόν και αλλαντικών της Ιβηρικής Χερσονήσου. Όλα τα στάδια, από την εκτροφή των χοίρων έως την επεξεργασία και τη διανομή των προϊόντων της, αποτελούν αντικείμενο ιδιαίτερης φροντίδας και ανταποκρίνονται στους πλέον αυστηρούς ελέγχους ποιότητας.

 3. EMBUTIDOS Y JAMONES LUENGO MARTÍN

  Ισπανία

  Η μικρή οικογενειακή μας επιχείρηση υπάρχει εδώ και δύο δεκαετίες και εργαζόμαστε προσέχοντας ιδιαίτερα τα προϊόντα μας προκειμένου να προσφέρουμε ένα εξαιρετικό προϊόν στους πελάτες μας. Επεξεργασία και παραγωγή ιβηρικών προϊόντων. Ιβηρικά αλλαντικά και ζαμπόν από το Guijuelo. Ιβηρικό ζαμπόν. Ζαμπόν από το Guijuelo. Ιβηρικά αλλαντικά. Αλλαντικά από το Guijuelo. Φρέσκο κρέας.

 4. DI GIUSEPPE PORCELLI

  Ιταλία

  Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται με βάση τις πιο παραδοσιακές και χειροποίητες τεχνικές παρασκευής και επιζητεί να διευρύνει τους ορίζοντές της μεγαλώνοντας την γκάμα των προϊόντων της και των αγορών-στόχο, χάρη στη συνεχή και σταθερή διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης που έχει θέσει σε εφαρμογή προκειμένου να επιτύχει μακροπρόθεσμα την εμπορία των προϊόντων της και στο εξωτερικό. Η Livasì είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από την επιθυμία της τρίτης γενιάς.

 5. SCHINAS DELICATESSEN

  Ελλάδα

  Παραδοσιακα χωριατικα λουκανικα και παστό. Παράδοση πανω απο 70 χρόνια, τρεις γενιες αλλαντοποιοι. Λουκανικο με πορτοκαλι, με λιαστη ντοματα, με πράσο, κοτόπουλο, μοσχάρι, βραστο, παστό. 80% - 85% φρεσκο κρεας χοιρινο ή μοσχαρισιο ή κοτοπουλο, μυρωδικα, βοτανα, μπαχαρικα. Ποιοτητα, παραδοση, δυνατη γευση, αρωμα. Ολα τα προιόντα μας περιέχουν φρέσκο κρέας και 100% αγνά υλικά.

 6. GARRUDO BENITO

  Ισπανία

  Εργαστήριο αλλαντικών και χοιρομεριού Ζαμπόν και χοιρομέρια χωρίς κόκαλα και και σε φέτες. Ώμοι, φιλέτα, λουκάνικα και ιβηρικό χοιρινό κρέας.

 7. LOS QUIJALES

  Ισπανία

  Χειροποίητη επεξεργασία, καρπός της παράδοσης των αλλαντικών από την Ισπανική Λεβάντε, πλούσια και παλιά, έχει μετατρέψει τα προϊόντα της σε πρότυπο για όλη την περιοχή.

 8. MARTÍN MARTÍN BLÁZQUEZ

  Ισπανία

  Εργοστάσιο παραγωγής ζαμπόν, σφαγεία και θάλαμος κοπής, κατάστημα.

 9. SALUMIFICIO CORBISIERO

  Ιταλία

  Η εταιρεία SALUMIFICIO CORBISIERO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλλαντικα, εμπόριο αλλαντικών, αλλαντικά ποιότητας, και σαλάμι. Έχει έδρα σε Mugnano Del Cardinale, Ιταλία.

 10. MAISON VOISINE

  Γαλλία

  Η εταιρεία MAISON VOISINE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, χειροποίητο τυρί, Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, παστο χοιρομερι, και φρεσκα προϊοντα κρεοπωλειου. Έχει έδρα σε Auros, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλλαντικά και παστά κρέατα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12.377 Επιχειρήσεις