• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τσιμέντο- σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις

Αποτελέσματα για

Τσιμέντο- σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. BLEIJKO BETONINDUSTRIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BLEIJKO BETONINDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες σκυροδέματος, μπετονιερες οδοποιιας, αστικη διαρρυθμιση, Ανέσεις κατοικίας, και Πλάκες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Walsoorden, Κάτω Χώρες.

  2. BETONBORINGS- EN HANDELSMAATSCHAPPIJ MIDSLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BETONBORINGS- EN HANDELSMAATSCHAPPIJ MIDSLAND B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντόλιθοι, Λιανική πώληση, Τσιμεντόλιθοι, και Λιανική πώληση. Έχει έδρα σε Maarssen, Κάτω Χώρες.

  3. UBO ENGINEERING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UBO ENGINEERING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Soesterberg, Κάτω Χώρες.

  4. SPANBETON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SPANBETON B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλα δάπεδα - στοιχεία από σκυρόδεμα, Τσιμέντο και προσμείξεις, Κοίλα δάπεδα - στοιχεία από σκυρόδεμα, και Τσιμέντο και προσμείξεις. Έχει έδρα σε Koudekerk Aan Den Rijn, Κάτω Χώρες.

  5. BULLER BOUWMATERIALEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BULLER BOUWMATERIALEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλακάκια και πλακόστρωτα, Τούβλα, Πλακάκια και πλακόστρωτα, και Τούβλα. Έχει έδρα σε Arkel, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RIGAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RIGAM B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα, και Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Middelharnis, Κάτω Χώρες.

  2. SITA REMEDIATION B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SITA REMEDIATION B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλα δάπεδα - στοιχεία από σκυρόδεμα, και Κοίλα δάπεδα - στοιχεία από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  3. AANNEMERSBEDRIJF F. WILLEMSE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AANNEMERSBEDRIJF F. WILLEMSE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Schiedam, Κάτω Χώρες.

  4. BETONCENTRALE HARINGMAN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BETONCENTRALE HARINGMAN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Goes, Κάτω Χώρες.

  5. VLOERTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VLOERTECHNIEK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Vlaardingen, Κάτω Χώρες.

  1. FASSAERT BETON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FASSAERT BETON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Westdorpe, Κάτω Χώρες.

  2. NOE-HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NOE-HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Arkel, Κάτω Χώρες.

  1. VAN DIJK BETON HARDINXVELD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DIJK BETON HARDINXVELD B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Hardinxveld Giessendam, Κάτω Χώρες.

  2. PRAXIS DORDRECHT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PRAXIS DORDRECHT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα, και Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.

  3. HOLONITE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOLONITE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Tholen, Κάτω Χώρες.

  4. BETONFABRIEK NIGTEVECHT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BETONFABRIEK NIGTEVECHT B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Nigtevecht, Κάτω Χώρες.

  5. DEN BOER BETON NIEUW-LEKKERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DEN BOER BETON NIEUW-LEKKERLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Nieuw Lekkerland, Κάτω Χώρες.

  6. GOUDSE BETONMORTEL CENTRALE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOUDSE BETONMORTEL CENTRALE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Gouda, Κάτω Χώρες.

  7. FABER BETONPOMPEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FABER BETONPOMPEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Zoeterwoude, Κάτω Χώρες.

  8. BALVERT BETONSTAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BALVERT BETONSTAAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Nieuwkoop, Κάτω Χώρες.

  1. SCHOKINDUSTRIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHOKINDUSTRIE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Zwijndrecht, Κάτω Χώρες.

  2. WESTLAND BETON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WESTLAND BETON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Maassluis, Κάτω Χώρες.

  3. SIKA NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. RUWBOUW CONCEPT B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. ALBETON ALGEMENE BETON MAATSCHAPPIJ B.V.

    Κάτω Χώρες

  6. BETONMORTEL GREVELINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες