• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προγράμματα λογισμικού

Αποτελέσματα για

Προγράμματα λογισμικού

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. MONTA FULFILLMENT

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Monta είναι μια κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που παρέχει υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας σε περισσότερα από 1.500 ηλεκτρονικά καταστήματα παγκοσμίως. Διαθέτουμε 14 ανεξάρτητες αποθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου και παρέχουμε υπηρεσίες ενοικίασης εξειδικευμένου λογισμικού. Εκτιμούμε την καινοτομία και επενδύουμε σημαντικά στην τεχνολογία χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως ρομποτικά συστήματα και τεχνητή νοημοσύνη. Οι κύριες αξίες μας του ενθουσιασμού και της αριστείας είναι οι κινητήριες δυνάμεις για ό, τι κάνουμε και προσεγγίζουμε κάθε πρόκληση με πάθος και δέσμευση για συνεχή βελτίωση.

  2. FIDUCIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FIDUCIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λογιστικος και χρηματοοικονομικος προγραμματισμος, λογιστικη διαχειριση, και Λογισμικά Προγράμματα διοίκησης. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  3. STRATEGIS GROEP BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STRATEGIS GROEP BV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού 3D. Έχει έδρα σε Amersfoort, Κάτω Χώρες.

  4. IT-MATCHMAKER NEDERLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία IT-MATCHMAKER NEDERLAND, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προγραμματα λογισμικου για erp, και συμβουλες λογισμικου. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  5. INTERMEDIO INFORMATION TECHNOLOGY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INTERMEDIO INFORMATION TECHNOLOGY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθολογιστική οργάνωση, αναδιοργάνωση, συγχωνεύσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καταρτιση και μαθητεια, Συμβουλές και στρατηγική για τη θέση στις μηχανές αναζήτησης, και Διανομείς προγραμμάτων λογισμικού. Έχει έδρα σε Rijswijk, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AGV INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AGV INTERNATIONAL B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερική μεταφορά - συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Αμαξίδια με αυτόματο έλεγχο AGV, και Προγράμματα λογισμικού για την επιμελητεία. Έχει έδρα σε Rijswijk, Κάτω Χώρες.

  2. PREVERO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PREVERO, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προγραμματα λογισμικου εφαρμογων για τους τομεις της λογιστικης και των χρηματοοικονομικων, διαχειριση δεδομενων, Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, και Λογισμικό διαχείρισης γνώσης. Έχει έδρα σε Bunnik, Κάτω Χώρες.

  3. IT SELECTOR - BEDRIJFSSOFTWARE SELECTIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία IT SELECTOR - BEDRIJFSSOFTWARE SELECTIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εντοπισμός και αναγνώριση -Λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προγραμματα λογισμικου για erp, και συμβουλες λογισμικου. Έχει έδρα σε Veenendaal, Κάτω Χώρες.

  4. CAD CENTER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CAD CENTER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικά- βασικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα cad, και Προγράμματα λογισμικού 2D, 3D. Έχει έδρα σε Bergambacht, Κάτω Χώρες.

  5. GOLDVIZ

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOLDVIZ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού 3D. Έχει έδρα σε Alphen Aan Den Rijn, Κάτω Χώρες.

  1. AGIBOO BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AGIBOO BV, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική- λογισμικό για το εμπόριο, και Πληροφορική- λογισμικό για το εμπόριο. Έχει έδρα σε Amersfoort, Κάτω Χώρες.

  2. FABMETRICS - INNOPPIA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FABMETRICS - INNOPPIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.