• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προγράμματα λογισμικού

Αποτελέσματα για

Προγράμματα λογισμικού

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΔιανομέας
  1. INTERMEDIO INFORMATION TECHNOLOGY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INTERMEDIO INFORMATION TECHNOLOGY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθολογιστική οργάνωση, αναδιοργάνωση, συγχωνεύσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καταρτιση και μαθητεια, Συμβουλές και στρατηγική για τη θέση στις μηχανές αναζήτησης, και Διανομείς προγραμμάτων λογισμικού. Έχει έδρα σε Rijswijk, Κάτω Χώρες.

  2. AGV INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AGV INTERNATIONAL B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερική μεταφορά - συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Αμαξίδια με αυτόματο έλεγχο AGV, και Προγράμματα λογισμικού για την επιμελητεία. Έχει έδρα σε Rijswijk, Κάτω Χώρες.

  3. PREVERO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PREVERO, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προγραμματα λογισμικου εφαρμογων για τους τομεις της λογιστικης και των χρηματοοικονομικων, διαχειριση δεδομενων, Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, και Λογισμικό διαχείρισης γνώσης. Έχει έδρα σε Bunnik, Κάτω Χώρες.