• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. BREEDVELD STAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BREEDVELD STAAL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για δομικά έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Krimpen Aan Den Ijssel, Κάτω Χώρες.

  2. ATLAS-ACOMFA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ATLAS-ACOMFA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα από λευκοσίδηρο, και Λαμαρίνες και ελάσματα από λευκοσίδηρο. Έχει έδρα σε Noordwijkerhout, Κάτω Χώρες.

  3. UZIMET B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UZIMET B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, και Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει έδρα σε Rijswijk Zh, Κάτω Χώρες.

  4. SCHELDEBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHELDEBOUW B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Middelburg, Κάτω Χώρες.