• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εμπορευματοκιβώτια

Αποτελέσματα για

Εμπορευματοκιβώτια

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. CARU CONTAINERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CARU CONTAINERS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορευματοκιβώτια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κινητα αμαξωματα - ψυγεια, και Δοχεία αποθήκευσης. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  2. VELIS SCHOLTEN UTRECHT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VELIS SCHOLTEN UTRECHT B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορευματοκιβώτια. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  3. CONTAINERSHIPS ROTTERDAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Το φορτίο σας στα χέρια μας. Η CONTAINERSHIPS παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες μας για να εξασφαλίσουν την ασφαλή και γρήγορη αποστολή εμπορευματοκιβωτίων μεταξύ Ρωσίας και της Βαλτικής, την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Θάλασσα, καθώς και μεταξύ της Βόρειας Αφρικής και της Μεσογείου. Προσφέρουμε στους πελάτες μας την επιλογή τυποποιημένων και ειδικών εμπορευματοκιβωτίων καθώς και πλήση κάλυψη χρησιμοποιώντας θαλάσσια, οδική, σιδηροδρομική και ποταμίσια μεταφορά.

  4. VRR AERO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VRR AERO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορευματοκιβώτια - αεροπορική μεταφορά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αεροπορικες μεταφορες εμπορευματων με εμπορευματοκιβωτιο. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.