• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εμπορευματοκιβώτια

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Εμπορευματοκιβώτια

Κατασκευαστής/παραγωγός
 1. EMPAC GMBH

  Γερμανία

  Η EMPAC GmbH παράγει εύκαμπτα δοχεία για υλικά χύδην (Flexible Intermediate Bulk Container, FIBC), καθώς και επενδύσεις μεμβράνης για δοχεία μεγάλων διαστάσεων (Liner). 1980: Ίδρυση της EMPAC Verpackungs GmbH 1993: Προσχώρηση στον όμιλο NORDENIA 1996: Ίδρυση της εταιρείας παραγωγής STARPAC στο Starogard/Πολωνία 2012: Αποχώρηση από τον όμιλο NORDENIA στο πλαίσιο εξαγοράς της διαχείρισης – Συνέχιση των συναλλαγών ως EMPAC GmbH με τις θυγατρικές εταιρείες EMPAC Polska και EMPAC France 2012- 2015: Η EMPAC France ως εταιρεία πωλήσεων/ΗΠΑ ως συνεργάτης πωλήσεων 2017: Η EMPAC είναι και πάλι στην κατοχή του ιδιοκτήτη εδώ και 5 χρόνια

 2. METALLBAU EMMELN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η Metallbau Emmeln επικεντρώνεται στην παραγωγή υπεράκτιων κοντέινερ κατά τα πρότυπα DNV 2.7-1 και -2, καθώς και το πρότυπο EN 12079. Η ανάπτυξη και ο έλεγχος/η πιστοποίηση διεξάγονται σε συνεργασία με την GL (Germanischer Lloyd). Τα προϊόντα μας: θάλαμοι υποσταθμών, εμπορευματοκιβώτια πυροπροστασίας, εμπορευματοκιβώτια ηχομόνωσης, ειδικά εμπορευματοκιβώτια, εμπορευματοκιβώτια πινάκων ελέγχου. Στο υπεράκτιο τομέα τίθενται ιδιαίτερες απαιτήσεις για τα εμπορευματοκιβώτια, τις οποίες δεν πληρούν άλλα εμπορευματοκιβώτια. Τα υπεράκτια εμπορευματοκιβώτια χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά προϊόντων, αλλά και για τη στέγαση μηχανημάτων, εγκαταστάσεων και συστημάτων ελέγχου, ως χώρος αποθήκευσης ή για τη διαμονή προσωπικού σε εξέδρες γεώτρησης πετρελαίου και αερίου, όπως και σε πλατφόρμες μετασχηματιστών.

 3. WEISIG MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η εταιρεία Weisig Maschinenbau GmbH με έδρα στην Alfeld σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται υπό το κατατεθέν σήμα Weiro ® οχήματα εργοταξίου, κοντέινερ για γραφεία ή διαμονή καθώς και μηχανήματα ψεκασμού για την κατασκευή οδοστρωμάτων. Χάρη στην συνεχή φροντίδα της στα προϊόντα καθώς και στην καινοτομική της σκέψη, τα προϊόντα Weiro ® αναζητούνται σε ολόκληρο τον κόσμο πλέον. Μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής με εμπορικούς συνεργάτες, τα προϊόντα Weiro ® διατίθενται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Weisig Maschinenbau GmbH είναι μια διεθνώς δραστηριοποιούμενη οικογενειακή επιχείρηση στην τρίτη γενιά. Στη μονάδα παραγωγής Alfeld παράγονται με την εμπορική ονομασία «Weiro®» προσαρμοσμένα προϊόντα για διάθεση διεθνώς.

 4. CABKA GROUP

  Γερμανία

  Η Cabka ιδρύθηκε το 1994, κατασκευάζει παλέτες και μεγάλα εμπορευματοκιβώτια από ανακυκλωμένο πλαστικό για να προσφέρει λύσεις συσκευασιών μεταφοράς πολλαπλών χρήσεων, σχεδιασμένες με στόχο την βιωσιμότητα και την βελτίωση των συστημάτων διαχείρισης της διακίνησης. Στην Cabka, συνεργαζόμαστε με πολλούς τομείς για την επίλυση των αναγκών τους για τις μεταφορές και φροντίζουμε τα συστήματα μας διαχείρισης διακίνησης να γίνουν πιο αποτελεσματικά και βιώσιμα. Είτε πρέπει να τηρήσουμε τις πιο αυστηρές συνθήκες που απαιτούν τα είδη διατροφής ή τα φάρμακα, τις ειδικές ανάγκες των χημικών προϊόντων είτε να ικανοποιήσουμε τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, την ταχύτητα που απαιτεί το εμπόριο λιανικής, ή άλλους τομείς, η Cabka έχει την λύση. Κίνητρο μας η ευθύνη μας απέναντι στους εταίρους, στους υπαλλήλους μας καθώς και στο περιβάλλον. Είμαστε μια επιχείρηση με τις απαραίτητες γνώσεις και υποδομές για να προσφέρουμε εξατομικευμένες και καινότομες παλέτες και εμπορευματοκιβώτια μεγάλου μεγέθους, ώστε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη, ανεξάρτητα από τον όγκο. Με έξι παραγωγικά κέντρα σε όλο τον κόσμο, διαθέτουμε πάνω από 700 μηχανικούς, ειδικούς σε θέματα διαχείρισης διακίνησης, τεχνικούς υλικών, σχεδιαστές προϊόντων, κατασκευαστές εργαλείων, ειδικούς σε θέματα παραγωγής κ.λπ. Τα κέντρα μας στην Γερμανία, στις ΗΠΑ, στο Βέλγιο και στην Ισπανία εξασφαλίζουν πως τα προϊόντα σας είναι διαθέσιμα σε πάνω από 80 χώρες, με την ταχύτητα που απαιτούν οι πελάτες μας και με τις απαραίτητες ποσότητες.

 5. CONTAIN HAUS

  Γερμανία

  Η Contain Haus είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες στην βιομηχανία των κοντέινερ. Η εταιρεία μας, που παράγει στην Γερμανία και στην Τουρκία, είναι επίσης μια ηγετική επιχείρηση έρευνας και ανάπτυξης που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία στους χώρους της. Ως μια από ισχυρότερες εταιρίες στον τομέα των κοντέινερ και των κατασκευαστικών συστημάτων, αναθεωρούμε τα πρότυπα στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη. Ως Containhaus, προσφέρουμε λύσεις πλήρως εξατομικευμένες ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας, δημιουργώντας εξατομικευμένα σχέδια για να συμμορφωθούμε έτσι με τις επιθυμίες σας. Είναι ιδανική προσέγγιση για κοντέινερ γραφείου, κοντέινερ διαμονής ή κοντέινερ δόμησης. Τα Κοντέινερ και λυόμενα κατακτούν όλο και περισσότερη σημασία, που σημαίνει πως οι μέθοδοι δομοστοιχειωτής δόμησης αποτελούν σταδιακά η πρώτη επιλογή τόσο σε κατοικήσιμες όσο και σε εμπορικές περιοχές. Ως Contain Haus, έχουμε συμμορφωθεί με την απαίτηση, και σχεδιάσει τα κοντέινερ μας, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης στον εμπορικό χώρο. Ειδικά για την παραγωγή της νέας γενιάς, τα υψηλά πρότυπα που ανέπτυξε η εταιρεία μας έρχονται σε ευθυγράμμιση με τα γερμανικά πρότυπα. Τα κοντέινερ γραφείου που παράγονται σύμφωνα με τα γερμανικά πρότυπα σας προσφέρουν ένα μοντέρνο γραφείο. Σε έργα μεγάλης κλίμακας, όπως νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα ή εκπαιδευτικά κτίρια, μπορούμε να παράγουμε κοντέινερ με ένα ή δύο ορόφους, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KRAFT HANDEL GMBH

  Γερμανία

  Η Kraft Handel GmbH κατασκευάζει ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις κοντέινερ. Από το σχεδιασμό της εγκατάστασης έως την εμπρόθεσμη ολοκλήρωση: Γνωρίζουμε όλες τις απαιτήσεις της οικοδομικής νομοθεσίας και συνεπώς μπορούμε να δρομολογήσουμε πιο γρήγορα την κατασκευή της δικής σας εγκατάστασης κοντέινερ. Εκτός από τα βασικό μοντέλα κοντέινερ, η Kraft Handel GmbH έχει ειδικευτεί επίσης στην κατασκευή εγκαταστάσεων με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Από ειδικά κοντέινερ έως προσαρμοσμένες μονάδες κοντέινερ: Υποβάλετε σε εμάς ένα αίτημα με τις απαιτήσεις σας ώστε να μπορέσουμε να εξακριβώσουμε τη δυνατότητα κατασκευής του δικού σας έργου κοντέινερ. Οι δικές μας λύσεις κοντέινερ αποτελούνται από μεμονωμένα και διπλά κοντέινερ που μπορούν να εξοπλιστούν ανάλογα με τη χρήση. Επιπλέον ειδικευόμαστε στην παραγωγή προσαρτημένων κοντέινερ, όπως, π.χ., και γκαράζ τύπου κοντέινερ.

 2. ANTON HURTZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η επωνυμία Hurtz είναι εδώ και πολλές δεκαετίες συνώνυμη με την υψηλής ποιότητας επεξεργασία αλουμινίου. Παράγονται υψηλής ποιότητας πλαίσια μεταξοτυπίας και συστήματα αποθήκης (παλέτες, επιθέματα, εμπορευματοκιβώτια) που παρέχουν βέλτιστη προστασία από τη ρύπανση. Η επιχείρησή μας εξελίχθηκε μέχρι σήμερα στο μεγαλύτερο κατασκευαστή πλαισίων μεταξοτυπίας ακριβείας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην παραγωγή παλετών αλουμινίου, επιθεμάτων, δικτυωτών κλωβών αλουμινίου και εμπορευματοκιβωτίων για πελάτες της φαρμακευτικής βιομηχανίας, της βιομηχανίας καλλυντικών, της χημικής βιομηχανίας και της βιομηχανίας τροφίμων όλα τα προϊόντα πληρούν τις προδιαγραφές GMP και HACCP. Οι εξατομικευμένες λύσεις για πελάτες κατόπιν προσωπικής συνεννόησης με τους εταίρους μας είναι αυτονόητες για εμάς! Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ειδικές κατασκευές παλετών, πλαισίων, εμπορευματοκιβωτίων και δικτυωτών κλωβών για τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας. Η παραγωγή μας διακρίνεται για την ποιότητα και την τήρηση των προθεσμιών. Οι συνεργάτες μας εργάζονται πάντοτε με προσανατολισμό στον πελάτη και σάς παρέχουν ευχαρίστως συμβουλές για κάθε ζήτημα.

 3. OAG INDUSTRIES

  Ιταλία

  Λειτουργούμε στον βιομηχανικό, αστικό και στρατιωτικό τομέα για τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την πώληση, την ενοικίαση γεννητριών ηλεκτρικής ενέργειας, μηχανικών αντλιών, πυλώνων φωτισμού, κλιματιστικών κατασκήνωσης. Υλοποιούμε επίσης αιτήματα που δεν εμπίπτουν στα κλασικά πρότυπα παραγωγής. Διασφαλίζουμε: υποστήριξη μετά την πώληση, εκπαίδευση, κατάρτιση χειριστών και χρηστών, σε όλο τον κόσμο, με stage και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Σύστημα με πιστοποίηση ποιότητας από το 1998. Συμμορφώνεται με ISO 9001: 2015.

 4. ASCO CARBON DIOXIDE LTD

  Ελβετία

 5. DEUMOBA GMBH

  Γερμανία

 1. CEMEPRE

  Βέλγιο

 2. TWS TANKCONTAINER-LEASING GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. VIOLLET INDUSTRIES

  Γαλλία

 2. BEKUPLAST GMBH

  Γερμανία

 3. SICOM SPA CONTAINERS

  Ιταλία

 4. BNS MODULBAU

  Γερμανία

 5. CONFOOT

  Φινλανδία

  Τα πέλματα στήριξης εμπορευματοκιβωτίων ConFoot είναι σήμερα η πλέον ελαφρά και αποτελεσματική ως προς το κόστος λύση διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων στην αγορά. Οι υψηλής αντοχής χαλύβδινες δοκοί (βάρους μόλις 24 κιλά) μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε χυτή γωνία εμπορευματοκιβωτίου ISO σε λίγα λεπτά, από ένα και μόνο άτομο. Αφού ρυθμιστεί η ανάρτηση του πλαισίου του, ένα φορτηγό μπορεί απλώς να απομακρυνθεί αφήνοντας το εμπορευματοκιβώτιο σε όρθια θέση. Οι δυνατότητες βελτίωσης, συστηματοποίησης και μείωσης του κόστους σε μια αλυσίδα εφοδιασμού είναι τεράστιες.

 6. CUBNER SAS

  Γαλλία

  Η CUBNER είναι μια εταιρεία που πωλεί καινούρια και μεταχειρισμένα εμπορευματοκιβώτια για ακτοπλοϊκές μεταφορές ή αποθήκευση. Λύσεις διαρρυθμίσεων CUBNER κατά παραγγελία. Μια ομάδα που σας προτείνει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και την εκφόρτωση των εμπορευματοκιβωτίων μας dry, των εμπορευματοκιβωτίων σας reefer, των εμπορευματοκιβωτίων σας flat και των εμπορευματοκιβωτίων σας open top. Εγγυόμαστε την παροχή εκτίμησης εντός 48 ωρών. Η CUBNER είναι, επίσης, συνώνυμο της ενοικίασης, της επισκευής και της μετατροπής των εμπορευματοκιβωτίων σας.

 7. ACHBERG SILOANLAGEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η ACHBERG διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στην κατασκευή και στην παραγωγή στοιχείων εγκαταστάσεων για τη βιομηχανία χύδην υλικών. Τα κοντέινερ χύδην υλικών, τα συστήματα εκκένωσης BigBag, τα συστήματα πλήρωσης BigBag και τα εύκαμπτα σιλό της εταιρείας μας είναι δομοστοιχειωτά προκειμένου να μπορούν να καλύπτονται πολλές απαιτήσεις πελατών με το βασικό πρόγραμμα. παράγουμε ολοκληρωμένα στοιχεία συστήματος σωλήνων. Καμπύλοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από σκληρυμένο ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από γυαλί, διακλαδώσεις από ανοξείδωτο χάλυβα, διακλαδώσεις από γυαλί, εξαρτήματα T, συστολές σωλήνων, σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνες αλουμινίου, σύνδεσμοι σωλήνων, εύκαμπτοι σωλήνες, σωλήνες αναρρόφησης, βιδωτά στόμια, σταθμοί σύνδεσης, κιβώτια αναρρόφησης, συρταρωτές βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα και βαλβίδες αναρρόφησης εκκένωσης είναι είδη αποθήκης. Σιλό αποθήκης, σιλό διπλού θαλάμου, σιλό ανάμειξης και μεταφόρτωσης κατασκευάζονται, παραδίδονται και εγκαθίστανται για κάθε έργο από έμπειρους εγκαταστάτες. Κατασκευάζουμε τυποποιημένα συστήματα ελέγχου για την καταγραφή ή την απεικόνιση της στάθμης πλήρωσης και τον έλεγχο της πλήρωσης του σιλό.

 8. CIEST METAL OÜ

  Εσθονία

  Η εταιρεία μας εστιάζει στην κατασκευή και τη συντήρηση τερματικών σταθμών καυσίμων. Διεκπεραιώνουμε εργασίες σε σχέδια, σωληνώσεις και δεξαμενές για την αποθήκευση ορυκτέλαιων. Η παραγωγή βρίσκει εφαρμογή σε διάφορα είδη εργοστασίων σε τερματικούς σταθμούς πετρελαιαγωγών, σε υδραυλικές μηχανικές κατασκευές και σε μη τυποποιημένα σχέδια. Κατασκευή και συναρμολόγηση δεξαμενών. Τυπικά συστήματα υποστήριξης αγωγών SFS.

 1. WAREX SPOL. S R.O.

  Τσεχία

  Σχεδιασμός, κατασκευή και συναρμολόγηση χαλύβδινων δομών και σκαλωσιών, κατασκευή και συναρμολόγηση λυόμενων κτιρίων, προσωπική και φιλική προσέγγιση στις ανάγκες του πελάτη. Προϊόντα Ατσάλινες δομές, χαλύβδινα κτίρια, λυόμενα κτίρια.

 2. CERTUSS DAMPFAUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Πρωτοποριακοί ατμολέβητες από το 1957 - ασφαλείς και ενεργειακά αποδοτικοί.

 3. YEDITEPE PREFABRIK PROJE INSAAT SANAYI TIC LTD STI

  Τουρκία

 4. ECONOX

  Γαλλία

 5. SOTKON PORTUGAL - SISTEMAS DE RESÍDUOS, S.A

  Πορτογαλία

 6. ROTOGRAN AEBE

  Ελλάδα

 7. OFFICINE STEFANUTO S.R.L.

  Ιταλία

 8. KONSTAL PPHU ANDRZEJ KURNIK

  Πολωνία

 9. BULLBOX

  Ισπανία

 10. TRIBUTE SPACE

  Κάτω Χώρες

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Εμπορευματοκιβώτια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

543 επιχειρήσεις