• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αλλαντικά και παστά κρέατα

Αποτελέσματα για

Αλλαντικά και παστά κρέατα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. LUITEN FOOD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LUITEN FOOD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Leidschendam, Κάτω Χώρες.

  2. ZEEUWS-VLAAMS VLEESBOERDERIJ

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZEEUWS-VLAAMS VLEESBOERDERIJ, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Hulst, Κάτω Χώρες.

  3. B.V. VURENSE SNACK INDUSTRIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. VURENSE SNACK INDUSTRIE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λουκάνικα, και Λουκάνικα. Έχει έδρα σε Leerdam, Κάτω Χώρες.

  4. L.A. VAN DER MEY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία L.A. VAN DER MEY B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαμπόν και χοιρομέρια, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Sassenheim, Κάτω Χώρες.

  5. VLEESWARENFABRIEK PERSOON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VLEESWARENFABRIEK PERSOON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Lisse, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. M. BERKHOUT BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία M. BERKHOUT BEHEER B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Ridderkerk, Κάτω Χώρες.

  2. SLACHTERIJ VAN KOOTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SLACHTERIJ VAN KOOTEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Montfoort, Κάτω Χώρες.

  3. METSELBEDRIJF GEBR. VAN 'T KLOOSTER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METSELBEDRIJF GEBR. VAN 'T KLOOSTER B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Leusden, Κάτω Χώρες.

  4. VLEESWARENGROOTHANDEL J. DE WAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VLEESWARENGROOTHANDEL J. DE WAAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Hendrik-Ido-Ambacht, Κάτω Χώρες.

  5. NICO SLUIS HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NICO SLUIS HOLDING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Maarssen, Κάτω Χώρες.

  1. HUIS VAN BELEG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HUIS VAN BELEG B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Houten, Κάτω Χώρες.

  2. VLEESWARENFABRIEK DE EENDRACHT B.V.

    Κάτω Χώρες

  1. DEELEN VERSWAREN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DEELEN VERSWAREN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Gouda, Κάτω Χώρες.

  2. T.E.J.O. GROOTHANDEL IN VLEESPRODUKTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία T.E.J.O. GROOTHANDEL IN VLEESPRODUKTEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Capelle Aan Den Ijssel, Κάτω Χώρες.

  3. SLACHTERIJ/GROSSIERDERIJ WOUTERS B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. HAP FOODS HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HAP FOODS HOLLAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Hendrik-Ido-Ambacht, Κάτω Χώρες.

  5. BEEF EXCLUSIEF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BEEF EXCLUSIEF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκο κρεας, μπαρμπεκιου, και βιολογικα κρεατα. Έχει έδρα σε Waddinxveen, Κάτω Χώρες.

  6. HAZO VLEESCENTRUM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HAZO VLEESCENTRUM B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Soest, Κάτω Χώρες.

  7. EUREXCO TRADING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EUREXCO TRADING B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  8. WILTHAGEN VLEESWAREN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WILTHAGEN VLEESWAREN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Tholen, Κάτω Χώρες.

  1. DE VLEESPIJL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE VLEESPIJL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Ter Aar, Κάτω Χώρες.

  2. VLEES COMBINATIE ZUID-WEST B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VLEES COMBINATIE ZUID-WEST B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Goes, Κάτω Χώρες.

  3. L.J. VAN DER MEY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία L.J. VAN DER MEY B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Sassenheim, Κάτω Χώρες.

  4. EUROPEAN GULF COMPANY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EUROPEAN GULF COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόβειο κρέας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζώα και κτηνοτροφία, Βοοειδή, Ζώα και κτηνοτροφία, αλλαντικα halal, κρεατα χονδρικης, και Βοοειδή. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.