• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. ETEC SERVICE EN ENGINEERING BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ETEC SERVICE EN ENGINEERING BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Baarlo, Κάτω Χώρες.

  2. WILLEMSE & VAN ENGELEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WILLEMSE & VAN ENGELEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

  3. LH PACKAGING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LH PACKAGING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες συσκευασιας, και μεμβρανες συσκευασιας. Έχει έδρα σε Molenhoek, Κάτω Χώρες.

  4. GKS PACKAGING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GKS PACKAGING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Συστήματα μεταφοράς, πληρωτικες, σφραγιστικες μηχανες, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, και Συστήματα μεταφοράς. Έχει έδρα σε Son, Κάτω Χώρες.

  5. LIMCAF KOFFIE SERVICE SYSTEMS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LIMCAF KOFFIE SERVICE SYSTEMS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματα μηχανηματα πωλησης καφε, διαχειριση αυτοματων μηχανηματων πωλησης καφε, και καφες εσπρεσσο. Έχει έδρα σε Stein, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DUPON

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUPON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός για την προετοιμασία παγωτών. Έχει έδρα σε Heeze, Κάτω Χώρες.

  2. D&W PROCESS TECHNOLOGY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία D&W PROCESS TECHNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων-μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Uden, Κάτω Χώρες.

  3. MAAS INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAAS INTERNATIONAL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καφες και τσαϊ, και αυτοματα μηχανηματα πωλησης καφε. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  4. WINTERHALTER GASTRONOM NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WINTERHALTER GASTRONOM NEDERLAND B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεγάλες οικιακές συσκευές, Πλυντήρια πιάτων για οργανισμούς, Μεγάλες οικιακές συσκευές, και Πλυντήρια πιάτων για οργανισμούς. Έχει έδρα σε Rijen, Κάτω Χώρες.

  5. ELPRESS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ELPRESS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τα σφαγεία, και Μηχανήματα και εξοπλισμός για τα σφαγεία. Έχει έδρα σε Boxmeer, Κάτω Χώρες.

  1. TYPHOON ROERTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TYPHOON ROERTECHNIEK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, και Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Raamsdonksveer, Κάτω Χώρες.

  2. GROBA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GROBA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, και Μηχανές για την παραγωγή τυριού. Έχει έδρα σε Ittervoort, Κάτω Χώρες.

  1. SMULDERS HORECA GROOTVERBRUIK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SMULDERS HORECA GROOTVERBRUIK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, και Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Goirle, Κάτω Χώρες.

  2. GAMKO HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GAMKO HOLDING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Etten-Leur, Κάτω Χώρες.

  3. VAN ZUTPHEN GROOTKEUKENMONTAGE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN ZUTPHEN GROOTKEUKENMONTAGE B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Veghel, Κάτω Χώρες.

  4. F. VAN WEES, MACHINE- EN STANSMESSENFABRIEK WAALWIJK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία F. VAN WEES, MACHINE- EN STANSMESSENFABRIEK WAALWIJK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα τροφίμων-μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκχυλίσματα τροφίμων-μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  5. SORMAC B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SORMAC B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπτικές μηχανές φρούτων και λαχανικών, και Κοπτικές μηχανές φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  6. STAR FOREST ONE B.V

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STAR FOREST ONE B.V, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λάδια μαγειρικά μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sterrenbos, Κάτω Χώρες.

  7. G. SCHOUTEN BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία G. SCHOUTEN BEHEER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καβουρδίσματος - εξοπλισμός, και Καβουρδίσματος - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Giessen, Κάτω Χώρες.

  8. EURO I.C.E. NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EURO I.C.E. NEDERLAND B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παγάκια και θρυμματισμένος πάγος- μηχανήματα, και Παγάκια και θρυμματισμένος πάγος- μηχανήματα. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  1. UNNINOX EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία UNNINOX EUROPE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  2. SPAKO FOOD MACHINERY BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SPAKO FOOD MACHINERY BEHEER B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Deurne, Κάτω Χώρες.

  3. DAUB BAKERY MACHINERY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAUB BAKERY MACHINERY B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Goirle, Κάτω Χώρες.

  4. BOXMEER METAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOXMEER METAAL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Boxmeer, Κάτω Χώρες.

  5. FA. FOCKENS EN VAN PUIJENBROEK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FA. FOCKENS EN VAN PUIJENBROEK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  6. HAFFMANS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HAFFMANS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  7. DUTCH MILLING TECHNOLOGY INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUTCH MILLING TECHNOLOGY INTERNATIONAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Helvoirt, Κάτω Χώρες.

  8. MARVU MACHINE- EN APPARATENBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MARVU MACHINE- EN APPARATENBOUW B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sint-Oedenrode, Κάτω Χώρες.

  9. VAN AARSEN MACHINEFABRIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN AARSEN MACHINEFABRIEK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heel, Κάτω Χώρες.

  10. DE BRUIN TECHNIEK BOXTEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE BRUIN TECHNIEK BOXTEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Boxtel, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αριθμός αποτελεσμάτων.

48 Επιχειρήσεις

Kατηγορια