• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταλλικά τελικά προϊόντα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά τελικά προϊόντα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. SBE3 ALLROUND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SBE3 ALLROUND, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Veghel, Κάτω Χώρες.

  2. COPIER MACHINERY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Copier Machinery ιδρύθηκε το 1997 και έχει διασχίσει μια μεγάλη πορεία από το ξεκίνημα της στην πόλη Giessen, στην Ολλανδία. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην παροχή μηχανημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων για την κατασκευή μεταλλικών αγωγών, μαζί με μια γρήγορη εξυπηρέτηση και παγκόσμια υποστήριξη. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα με χαρτοφύλακα μηχανημάτων προετοιμασίας αγωγών για την κοπή, λοξοτομή, επεξεργασία άκρων, συγκόλληση, και χάραξη κυλίνδρων με έμφαση στην καινοτομία, σταθερότητα, αξιοπιστία και ανώτερη ποιότητα. Η εξειδίκευση μας βασίζεται σε μηχανήματα για την προετοιμασία βιομηχανικών αγωγών. Εξειδικευόμαστε στα περιστροφικά εργαλεία τόρνου (RTL). Στόχος μας να διαπιστώσουμε τα προβλήματα των πελατών μας ώστε να προσφέρουμε μια λύση και αποτελεί το κύριο κλειδί προς την επιτυχία. Για να τα καταφέρουμε, τα τυποποιημένα μας μηχανήματα μετατρέπονται σύμφωνα με τις σύνθετες απαιτήσεις για την προετοιμασία των αγωγών του πελάτη. Χάρη στην γνώση που διαθέτουμε για την αγορά, την εμπειρία μας, την προσέγγιση μας με κέντρο τον πελάτη και τις πόρους μας έχουμε κατασκευάσει με επιτυχία πάνω από 400 μηχανήματα προετοιμασίας αγωγών σε πάνω από 40 χώρες.

  3. GOUDSMIT MAGNETICS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOUDSMIT MAGNETICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαγνητικα στοιχεια, μαγνητικοι διαχωριστες, μαγνητικα φιλτρα, και μονιμοι μαγνητες. Έχει έδρα σε Waalre, Κάτω Χώρες.

  4. TITAN CONTAINERS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TITAN CONTAINERS BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά δοχεία. Έχει έδρα σε Oosterhout, Κάτω Χώρες.

  5. VIKING CABLE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VIKING CABLE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλώδια ήχου. Έχει έδρα σε Valkenswaard, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ELEKTROSHOP.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ELEKTROSHOP.NL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακόπτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από χαλκό, φωτισμός LED, και Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει έδρα σε Rosmalen, Κάτω Χώρες.

  2. MAGNETENSPECIALIST

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAGNETENSPECIALIST, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαγνήτης, και μαγνητες νεοδυμιου. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  3. GSE TECHNOLOGY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GSE TECHNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Deurne, Κάτω Χώρες.

  4. METALWIRE BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METALWIRE BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοπτημενο συρμα, και ανοξείδωτο σύρμα. Έχει έδρα σε Horst, Κάτω Χώρες.

  5. PARABEAM BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PARABEAM BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  1. SANDERS MAGNEET

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SANDERS MAGNEET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει έδρα σε Geldrop, Κάτω Χώρες.

  2. RQ PROJECTS & SYSTEMS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RQ PROJECTS & SYSTEMS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πινακίδες και ταμπέλες σηματοδότησης εσωτερικών χώρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σηματοδότηση. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  1. DIT HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DIT HOLLAND B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ατσαλοβολή- χάλυβα και μετάλλα, Ατσαλοβολή - υλικά, Ατσαλοβολή- χάλυβα και μετάλλα, και Ατσαλοβολή - υλικά. Έχει έδρα σε Hilvarenbeek, Κάτω Χώρες.

  2. ALUMEXX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALUMEXX B.V., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλικές σκαλωσιές, ελαφριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκαλωσιες. Έχει έδρα σε Etten-Leur, Κάτω Χώρες.

  3. LAPP BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LAPP BENELUX B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρματοποιΐα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Σύρματα και καλώδια από αλουμίνιο, και Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Waalre, Κάτω Χώρες.

  4. LAMERS BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LAMERS BEHEER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες ακριβείας, Μήτρες χύτευσης, Μήτρες ακριβείας, και Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Tegelen, Κάτω Χώρες.

  5. VENVULAS TECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VENVULAS TECHNIEK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, και Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει έδρα σε Vught, Κάτω Χώρες.

  6. H & D GEREEDSCHAPPEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία H & D GEREEDSCHAPPEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες ακριβείας, και Μήτρες ακριβείας. Έχει έδρα σε Asten, Κάτω Χώρες.

  7. NEWTON TECHNISCH BUREAU B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NEWTON TECHNISCH BUREAU B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  8. INSTALHO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INSTALHO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια με δίσκους, και Ελατήρια με δίσκους. Έχει έδρα σε Werkendam, Κάτω Χώρες.

  1. HOLLAND ROLLGERÜST

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOLLAND ROLLGERÜST, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυλιόμενες σκαλωσιές. Έχει έδρα σε Horst, Κάτω Χώρες.

  2. MAZON SCREEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAZON SCREEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πινακίδες οδικής σήμανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, και Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει έδρα σε Heerlen, Κάτω Χώρες.

  3. DINGEMANS ELEMENTENBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DINGEMANS ELEMENTENBOUW B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα, και Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Kaatsheuvel, Κάτω Χώρες.

  4. DONNE-DRAAD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DONNE-DRAAD B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από χαλκό, και Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει έδρα σε Bergen Lb, Κάτω Χώρες.

  5. DE LETTERSPECIALIST B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE LETTERSPECIALIST B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γράμματα σηματοδότησης, και Γράμματα σηματοδότησης. Έχει έδρα σε Son, Κάτω Χώρες.

  6. VAN SLUISVELD STAALBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN SLUISVELD STAALBOUW B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών, και Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε Heusden Gem Heusden, Κάτω Χώρες.

  7. VDL KUNSTSTOFFEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VDL KUNSTSTOFFEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, και Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Heeze, Κάτω Χώρες.

  8. DE WIT PLASTIC B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE WIT PLASTIC B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, και Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Rucphen, Κάτω Χώρες.

  9. JANUS VATEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JANUS VATEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βυτία καί βαρέλια πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά βαρέλια και πιθάρια, και Μεταλλικά βαρέλια και πιθάρια. Έχει έδρα σε Oosterhout Nb, Κάτω Χώρες.

  10. A. SMITS CONSTRUCTIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A. SMITS CONSTRUCTIES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, μεταλλικά, και Τροχοί και καρούλια, μεταλλικά. Έχει έδρα σε Wanroij, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά τελικά προϊόντα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

34 Επιχειρήσεις