• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικά τελικά προϊόντα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά τελικά προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BERFA GROUP

  Τουρκία

  Ο όμιλος Berfa εξειδικεύεται στην κατασκευή και στην προμήθεια επίπλων οικιακής χρήσης, επίπλων γραφείου, συστατικών στρωμάτων, ειδών κλινοστρωμνής, υφασμάτων οικιακής χρήσης καθώς και χαλύβδινων συρμάτων και ελατηρίων. Ο όμιλος Berfa εξάγει σε πάνω από 70 χώρες μέχρι σήμερα. Σε πολλές περιοχές του κόσμου, ο όμιλος Berfa διαθέτει πολλούς πελάτες, προϊόντα και προϊόντα έργων. Ο όμιλος Berfa αντιμετωπίζει όλους τους πελάτες του ως εταίρους και προσφέρει άριστη αποδοτικότητα ώστε να τους ικανοποιήσει πλήρως. Ο όμιλος Berfa συμμετέχει στην οικοδόμηση ξενοδοχείων, στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων καθώς και στην διακόσμηση και στην επίπλωση, συμπ. κλίνες, στρώματα και υφάσματα ξενοδοχείων. Αναλαμβάνουμε επίσης την ανακαίνιση ξενοδοχείων. Επιπλέον, παρέχουμε επίπλωση γραφείων, εστιατορίων, έπιπλα για επαύλεις, μπαρ, σχολεία και νοσοκομεία με ειδικό εξοπλισμό έργου. Η αποστολή του ομίλου Berfa είναι να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα σε λογικές τιμές. Ο όμιλος Berfa σχεδιάζει με ιδιαίτερη προσοχή τον εργασιακό σας ή οικιακό σας χώρο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας ώστε να ικανοποιήσει πλήρως τις προσδοκίες σας.

 2. FLEXOMAT GMBH

  Γερμανία

  Η Flexomat GmbH είναι γνωστός κατασκευαστής αντισταθμιστών, μεταλλικών φυσουνών και εύκαμπτων σωλήνων. Οι ιδρυτές της εταιρείας ασχολήθηκαν από το 1975 με τα προαναφερόμενα προϊόντα σε όλα τα στάδια υλοποίησής τους. Οι μεταλλικές φυσούνες και οι αντισταθμιστές υπολογίζονται σύμφωνα με τους αναγνωρισμένους τεχνικούς κανόνες και μεθόδους και κατασκευάζονται με CAD. Με οργάνωση με ένα σύστημα PPS, τα προϊόντα κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα κοπής, μετασχηματισμού και συγκόλλησης. Ως κατασκευαστής, η Flexomat έχει ελεγχθεί και αναγνωριστεί κατά τα πρότυπα AD-2000 HPO, TRD 201 και DIN EN ISO 3834-2 και έχει πιστοποιηθεί από τους οργανισμούς TÜV SÜD, GL και DVGW. Η Flexomat διαθέτει επίσης σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001: 2015.

 3. MR INDUSTRIES

  Δανία

  Η MR INDUSTRIES είναι μια ιδιωτική εταιρεία που εξειδικεύεται στην υπεργολαβία υπηρεσιών μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου για την παραγωγή φρεζαριστών και τορνευμένων μερών ανώτατης ποιότητας. Με την πάροδο του χρόνο, έχουμε κατακτήσει την κορυφή ως προμηθευτής με υπεργολαβία κατεργασμένων μερών σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Η εκτενείς μας ικανότητες μας επιτρέπουν να κατασκευάζουμε μέρη σε παρτίδες οποιουδήποτε μεγέθους, από πρωτότυπα ως παραγγελίες μεγάλης εμβέλειας. Με μια κυμαινόμενη ικανότητα διαμέτρου από 1 χιλ. έως 32 χιλ., μπορούμε να ικανοποιήσουμε μια ευρεία γκάμα απαιτήσεων. Στην MR Industries, έχουμε κατακτήσει μια γερή φήμη στην παράδοση συστατικών και μερών με κατεργασία ακριβείας με επίκεντρο στην αποτελεσματικότητα και στην οικονομία. Η χρήση της προηγμένης τεχνολογίας Citizen μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τα πάντα από πρωτότυπα ως έργα σε μικρή παρτίδα και σε παραγωγές μεγάλου όγκου μηχανικά κατεργασμένων συστατικών και μερών. Εξοπλισμένοι με κέντρα μηχανικής κατάρτησης αιχμής, λειτουργούμε με πλήρως αυτοματισμένους τροφοδότες γεμιστήρων εξασφαλίζοντας την αδιάκοπη παραγωγή. Αυτή η ικανότητα με επιτρέπει να προσφέρουμε τις καλύτερες προθεσμίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση για μηχανικά κατεργασμένα συστατικά υψηλής ποιότητας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία.

 4. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Τουρκία

  Ως Temas Group Export Partners ειδικευόμαστε στην προώθηση της ανάπτυξης επιχειρήσεων στην παγκόσμια αγορά βρίσκοντας νέους πελάτες εξαγωγών, δημιουργώντας σχέσεις και αναπτύσσοντας τις εξαγωγές τους. Η ενδελεχώς σχεδιασμένη γκάμα των υπηρεσιών μας διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας θα βιώσουν μια πραγματικά μοναδική και εντυπωσιακή εμπειρία. Με τη δημιουργία πρωτότυπου και εντυπωσιακού ακουστικού περιεχομένου, τις αποτελεσματικές υπηρεσίες SEO και τη διορατική παροχή συμβουλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναδεικνύουμε και ενισχύουμε την προβολή εμπορικού σήματος εκτοξεύοντας την επιχείρησή σας προς την επιτυχία. Η εκτενής γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες ανάγκες παρέχοντας κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ιατρικό εξοπλισμό και κάθε είδους μηχανήματα, μηχανολογικό & βιομηχανικό εξοπλισμό, γεωργικά προϊόντα, χημικά, πλαστικά προϊόντα, επιτραπέζια σκεύη μίας χρήσης, λύσεις συσκευασίας, φρούτα και λαχανικά, γεωργικά προϊόντα και μηχανική επεξεργασία λέιζερ μεταξύ άλλων εξαιρετικών προσφορών. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε όλο το φάσμα των διαθέσιμων δυνατοτήτων. Η ικανοποίηση του πελάτη βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας στην Temas Group Export Partners. Η πεπειραμένη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις εξειδικευμένες ανάγκες σας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στην εύρεση νέων πελατών, στη δημιουργία σχέσεων και στην καλλιέργεια την ανάπτυξης των εξαγωγών, παρέχουμε πολύτιμη υποστήριξη για τη βελτίωση και την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων, διασφαλίζοντας την επίτευξη των στόχων σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Τουρκία

  Η Sefine Teknik ειδικεύεται σε διμεταλλικές πριονοκορδέλες και στην προμήθεια πριονιών αλουμινίου, προϊόντων από χάλυβα και αλουμίνιο, μπουζονιών, ραγών, αγκυρώσεων και τραβέρσες. Εξυπηρετούμε κάθε περιοχή της Τουρκίας με μια ομάδα ειδικών τεχνικών έτοιμη να μεταβεί στη χώρα για την υλοποίηση του έργου. Μπορούμε επίσης να εξάγουμε σε περιοχές του εξωτερικού (Κίνα, Ευρώπη, Αφρική). Αποστολή μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών. Διαθέτουμε πιστοποίηση βάσει των προτύπων ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 και ISO 21500.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ELEMENTOS DE SUJECIÓN GALVANIZADOS SL (ESG)

  Ισπανία

  Ο όμιλος APELLANIZ με έδρα στην πόλη Burgos, είναι ένας εγκεκριμένος κατασκευαστής ο οποίος εφοδιάζει καθημερινά την εγχώρια και διεθνή αγορά. .Τα προϊόντα μας προορίζονται στους εξής τομείς: τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρισμός, σιδηρόδρομος, υπηρεσία υδάτων, Ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, κ.λπ. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει μεταλλικούς συνδέσμους για εναέρια ή υπόγεια καλώδια, καλύμματα από οπλισμένο σκυρόδεμα, μεταλλικά και πληρώσιμα, πίνακες σηματοδότησης, ή ακόμα σιδηροδρομικοί αγωγοί.

 2. AMTAG ALFRED MERKELBACH TECHNOLOGIES AG

  Γερμανία

  Η εταιρεία AMTAG ALFRED MERKELBACH TECHNOLOGIES AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Meerbusch, Γερμανία.

 3. NET D.O.O.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία NET D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Μονωτική επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Βιομηχανική μεταλλουργία, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Ljubljana, Σλοβενία.

 4. BIOMETAL S.A.

  Ελλάδα

  Η Βιομηχανία Υδρορροών ΒΙΟΜΕΤΑΛ ιδρύθηκε στα Ιωάννινα το 1958. Έχοντας συμπληρώσει 50 χρόνια λειτουργίας, έχει καταφέρει να είναι μια από τις πρωτοπόρους βιομηχανίες στον κλάδο των επιχειρήσεων της ψυχρής κατεργασίας μετάλλου στην Ελλάδα. Από τα τέλη της δεκαετίας του ΄80, η εταιρεία προσανατολίζεται σχεδόν αποκλειστι- κά στον τομέα κατασκευής υδρορροών. Στα μέσα του 2004 η ΒΙΟΜΕΤΑΛ μεταφέρεται σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 4.500 τ.μ. στον Κατσι- κά Ιωαννίνων. Σύγχρονα μηχανήματα κατασκευής υδρορροών, στηριγμάτων και εξαρτημάτων, καθώς και μηχανήματα διαμόρφωσης μετάλλου βρίσκονται στη διάθεση μας έτσι ώστε να μπορούμε να εξυπηρε- τούμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Σήμερα η Βιομεταλ , με τεχνογνωσία στο αντικείμε- νο της και με ένα δίκτυο συνεργατών και αντιπροσώ- πων που αριθμεί περισσότερες από 650 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε ό, τι αφορά την κατασκευή υδρορροών. Τα τελευταία χρόνια, η ΒΙΟΜΕΤΑΛ έχει κάνει αξιόλο- γα βήματα στον τομέα των εξαγωγών. Την εταιρεία μας εμπιστεύονται μεγάλες βιομηχανικές μονάδες σε Αλβανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Σκοπια και Κύπρο. Με τα νέα προϊόντα μας, αναλαμβάνουμε να προ- σφέρουμε προστασία από τα στοιχεία της φύσης στην επένδυση της ζωής σας, το σπίτι σας.

 5. PANEL SANDWICH GROUP

  Ισπανία

  Ο όμιλος Panel Sandwich Group είναι ηγετική επιχείρηση στην ισπανική αγορά στην κατασκευή, τη διανομή και πώληση μεταλλικών πάνελ τύπου σάντουιτς με πολυουρεθάνη για τον κατασκευαστικό κλάδο και μεγάλα εργοτάξια. Κατασκευάζουμε και διανέμουμε τα πιο σύγχρονα και πιο αποδοτικά σχέδια σκεπών και προσόψεων βιομηχανικής χρήσης.

 1. CHANGSHA MEIYU ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD.

  Κίνα

  Η Changsha Meiyu Electrical Appliance Co., Ltd. έχει εξελιχθεί τα τελευταία τριάντα χρόνια σε μια ολοκληρωμένη εταιρεία με πολλά εργοστάσια από ένα εργοστάσιο κατασκευής ενός πλήρους συνόλου ηλεκτρικών συσκευών και παρέχει διαφοροποιημένα και υψηλής ποιότητας δομικά στοιχεία εμφάνισης για νέα υλικά, τη βιομηχανία νέας ενέργειας, τη βιομηχανία σιδηροδρομικής διαμετακόμισης, για μεταλλικά μέρη ακριβείας και ένα πλήρες σύνολο ηλεκτρικού εξοπλισμού.

 2. METASTAL

  Γαλλία

 1. GARSKI WORKSHOP

  Πολωνία

 2. GLORI IR KO, UAB

  Λιθουανία

 3. MR CO. LTD.

  Ουκρανία

 4. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Τουρκία

 5. TIM PAVLIN D.O.O.

  Σλοβενία

 6. LLC "RIN LTD"

  Ουκρανία

 7. STEEL MACHINE&MOULD SAN TIC LTD STI

  Τουρκία

 8. STIL METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 1. ERPINSAN INS. OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 2. TECHNIC GROUP ENGINEERING

  Τουρκία

 3. MAKSU PIPE FITTINGS IND.& TRADE

  Τουρκία

 4. DENKA METAL SAN. VE TIC A.Ş.

  Τουρκία

 5. ARSAMES COMMERCE GMBH

  Γερμανία

 6. GOKDOGAN SHELVING SYSTEMS COMPANY LIMITED

  Τουρκία

 7. TRIOLAIRE

  Γαλλία

 8. HATCELIK METAL SAC BORU PROFIL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

 9. KORMOS ÉS FIAI KFT

  Ουγγαρία

 10. ZOTTEL TRADE D.O.O.

  Σλοβενία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά τελικά προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15.681 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες