• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικά τελικά προϊόντα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά τελικά προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BERFA GROUP

  Τουρκία

  Ο όμιλος Berfa εξειδικεύεται στην κατασκευή και στην προμήθεια επίπλων οικιακής χρήσης, επίπλων γραφείου, συστατικών στρωμάτων, ειδών κλινοστρωμνής, υφασμάτων οικιακής χρήσης καθώς και χαλύβδινων συρμάτων και ελατηρίων. Ο όμιλος Berfa εξάγει σε πάνω από 70 χώρες μέχρι σήμερα. Σε πολλές περιοχές του κόσμου, ο όμιλος Berfa διαθέτει πολλούς πελάτες, προϊόντα και προϊόντα έργων. Ο όμιλος Berfa αντιμετωπίζει όλους τους πελάτες του ως εταίρους και προσφέρει άριστη αποδοτικότητα ώστε να τους ικανοποιήσει πλήρως. Ο όμιλος Berfa συμμετέχει στην οικοδόμηση ξενοδοχείων, στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων καθώς και στην διακόσμηση και στην επίπλωση, συμπ. κλίνες, στρώματα και υφάσματα ξενοδοχείων. Αναλαμβάνουμε επίσης την ανακαίνιση ξενοδοχείων. Επιπλέον, παρέχουμε επίπλωση γραφείων, εστιατορίων, έπιπλα για επαύλεις, μπαρ, σχολεία και νοσοκομεία με ειδικό εξοπλισμό έργου. Η αποστολή του ομίλου Berfa είναι να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα σε λογικές τιμές. Ο όμιλος Berfa σχεδιάζει με ιδιαίτερη προσοχή τον εργασιακό σας ή οικιακό σας χώρο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας ώστε να ικανοποιήσει πλήρως τις προσδοκίες σας.

 2. FLEXOMAT GMBH

  Γερμανία

  Η Flexomat GmbH είναι γνωστός κατασκευαστής αντισταθμιστών, μεταλλικών φυσουνών και εύκαμπτων σωλήνων. Οι ιδρυτές της εταιρείας ασχολήθηκαν από το 1975 με τα προαναφερόμενα προϊόντα σε όλα τα στάδια υλοποίησής τους. Οι μεταλλικές φυσούνες και οι αντισταθμιστές υπολογίζονται σύμφωνα με τους αναγνωρισμένους τεχνικούς κανόνες και μεθόδους και κατασκευάζονται με CAD. Με οργάνωση με ένα σύστημα PPS, τα προϊόντα κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα κοπής, μετασχηματισμού και συγκόλλησης. Ως κατασκευαστής, η Flexomat έχει ελεγχθεί και αναγνωριστεί κατά τα πρότυπα AD-2000 HPO, TRD 201 και DIN EN ISO 3834-2 και έχει πιστοποιηθεί από τους οργανισμούς TÜV SÜD, GL και DVGW. Η Flexomat διαθέτει επίσης σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001: 2015.

 3. ALCOBRA GMBH

  Γερμανία

  Στο πλαίσιο του έργου μας θέτουμε συνεχώς νέους και υψηλότερους στόχους. Για να τους πραγματοποιήσουμε, πρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς την οργάνωση και την επιχείρηση, τις διαδικασίες εργασίας και τις χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες. Ταυτόχρονα προάγουμε και βελτιώνουμε συνεχώς την εκπαίδευση των συνεργατών μας με επιμόρφωση, αποτελεσματική ανταλλαγή γνώσεων και ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον. Η Alcobra διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προφίλ αλουμινίου, προφίλ μα βάση τα σχέδια του πελάτη, ράβδων, σωλήνων και Coil. Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα αποθήκης σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία. Επιπλέον, η Alumeco διαθέτει ιδιόκτητο κέντρο σέρβις που μας παρέχει τη δυνατότητα να παράγουμε πλάκες και προφίλ συγκεκριμένων διαστάσεων, καθώς και με επίστρωση μεμβράνης. Ένα απόλυτα μοναδικό και εξατομικευμένο προφίλ από αλουμίνιο είναι ένα σταθερό και „ευέλικτο" υλικό το οποίο διαμορφώνεται σε εξειδικευμένα προφίλ και συνεπώς μπορεί να προσαρμόζεται σε συγκεκριμένο σκοπό, λειτουργία, παραγωγή, σύστημα ή προϊόν κλπ. Στο πρώιμο στάδιο ανάπτυξης είναι πολύ συχνά ιδανικό να σχεδιάζεται ένα προφίλ με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για ένα συγκεκριμένο σκοπό χρήσης. Αυτό ισχύει ιδίως για προϊόντα ειδικής κατασκευής. Ένα προφίλ με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη είναι μοναδικό και σχεδιάζεται για συγκεκριμένο σκοπό. Έτσι παρέχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με μια τυποποιημένη λύση.

 4. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Τουρκία

  Η Sefine Teknik ειδικεύεται σε διμεταλλικές πριονοκορδέλες και στην προμήθεια πριονιών αλουμινίου, προϊόντων από χάλυβα και αλουμίνιο, μπουζονιών, ραγών, αγκυρώσεων και τραβέρσες. Εξυπηρετούμε κάθε περιοχή της Τουρκίας με μια ομάδα ειδικών τεχνικών έτοιμη να μεταβεί στη χώρα για την υλοποίηση του έργου. Μπορούμε επίσης να εξάγουμε σε περιοχές του εξωτερικού (Κίνα, Ευρώπη, Αφρική). Αποστολή μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών. Διαθέτουμε πιστοποίηση βάσει των προτύπων ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 και ISO 21500.

 5. ELEMENTOS DE SUJECIÓN GALVANIZADOS SL (ESG)

  Ισπανία

  Ο όμιλος APELLANIZ με έδρα στην πόλη Burgos, είναι ένας εγκεκριμένος κατασκευαστής ο οποίος εφοδιάζει καθημερινά την εγχώρια και διεθνή αγορά. .Τα προϊόντα μας προορίζονται στους εξής τομείς: τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρισμός, σιδηρόδρομος, υπηρεσία υδάτων, Ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, κ.λπ. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει μεταλλικούς συνδέσμους για εναέρια ή υπόγεια καλώδια, καλύμματα από οπλισμένο σκυρόδεμα, μεταλλικά και πληρώσιμα, πίνακες σηματοδότησης, ή ακόμα σιδηροδρομικοί αγωγοί.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FINE TUBES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η Fine Tubes Ltd διαθέτει 70ετή πείρα στην μηχανική μετάλλου ακριβείας. Παρέχουμε στους πελάτες μας υποστήριξη από τον αρχικό σχεδιασμό, υλικό, μέχρι την παραγωγή και την παράδοση των σωληνώσεων υψηλής απόδοσης που κατασκευάζουμε. Τα σωληνοειδή προϊόντα που αναπτύσσουμε προορίζονται για εφαρμογές κρίσιμης ανθεκτικότητας σε ακραίες συνθήκες. Κατασκευάζουμε σωλήνες σε δύο βασικές μορφές : ατσάλινος αγωγός από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς ραφές, σωλήνες από κράμα νικελίου και σωλήνες τιτανίου όπως ίσιοι και ελικοειδής σωλήνες. Συγκολλημένοι, εφελκυσμένοι σωλήνες.

 2. AMTAG ALFRED MERKELBACH TECHNOLOGIES AG

  Γερμανία

 3. BIOMETAL S.A.

  Ελλάδα

  Η Βιομηχανία Υδρορροών ΒΙΟΜΕΤΑΛ ιδρύθηκε στα Ιωάννινα το 1958. Έχοντας συμπληρώσει 50 χρόνια λειτουργίας, έχει καταφέρει να είναι μια από τις πρωτοπόρους βιομηχανίες στον κλάδο των επιχειρήσεων της ψυχρής κατεργασίας μετάλλου στην Ελλάδα. Από τα τέλη της δεκαετίας του ΄80, η εταιρεία προσανατολίζεται σχεδόν αποκλειστι- κά στον τομέα κατασκευής υδρορροών. Στα μέσα του 2004 η ΒΙΟΜΕΤΑΛ μεταφέρεται σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 4.500 τ.μ. στον Κατσι- κά Ιωαννίνων. Σύγχρονα μηχανήματα κατασκευής υδρορροών, στηριγμάτων και εξαρτημάτων, καθώς και μηχανήματα διαμόρφωσης μετάλλου βρίσκονται στη διάθεση μας έτσι ώστε να μπορούμε να εξυπηρε- τούμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Σήμερα η Βιομεταλ , με τεχνογνωσία στο αντικείμε- νο της και με ένα δίκτυο συνεργατών και αντιπροσώ- πων που αριθμεί περισσότερες από 650 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε ό, τι αφορά την κατασκευή υδρορροών. Τα τελευταία χρόνια, η ΒΙΟΜΕΤΑΛ έχει κάνει αξιόλο- γα βήματα στον τομέα των εξαγωγών. Την εταιρεία μας εμπιστεύονται μεγάλες βιομηχανικές μονάδες σε Αλβανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Σκοπια και Κύπρο. Με τα νέα προϊόντα μας, αναλαμβάνουμε να προ- σφέρουμε προστασία από τα στοιχεία της φύσης στην επένδυση της ζωής σας, το σπίτι σας.

 4. PANEL SANDWICH GROUP

  Ισπανία

  Ο όμιλος Panel Sandwich Group είναι ηγετική επιχείρηση στην ισπανική αγορά στην κατασκευή, τη διανομή και πώληση μεταλλικών πάνελ τύπου σάντουιτς με πολυουρεθάνη για τον κατασκευαστικό κλάδο και μεγάλα εργοτάξια. Κατασκευάζουμε και διανέμουμε τα πιο σύγχρονα και πιο αποδοτικά σχέδια σκεπών και προσόψεων βιομηχανικής χρήσης.

 5. CHANGSHA MEIYU ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD.

  Κίνα

  Η Changsha Meiyu Electrical Appliance Co., Ltd. έχει εξελιχθεί τα τελευταία τριάντα χρόνια σε μια ολοκληρωμένη εταιρεία με πολλά εργοστάσια από ένα εργοστάσιο κατασκευής ενός πλήρους συνόλου ηλεκτρικών συσκευών και παρέχει διαφοροποιημένα και υψηλής ποιότητας δομικά στοιχεία εμφάνισης για νέα υλικά, τη βιομηχανία νέας ενέργειας, τη βιομηχανία σιδηροδρομικής διαμετακόμισης, για μεταλλικά μέρη ακριβείας και ένα πλήρες σύνολο ηλεκτρικού εξοπλισμού.

 1. ERPINSAN INS. OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 2. MAKSU PIPE FITTINGS IND.& TRADE

  Τουρκία

 1. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Τουρκία

 2. GARSKI WORKSHOP

  Πολωνία

 3. METASTAL

  Γαλλία

 4. MR CO. LTD.

  Ουκρανία

 5. GLORI IR KO, UAB

  Λιθουανία

 6. STIL METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 7. TIM PAVLIN D.O.O.

  Σλοβενία

 8. TECHNIC GROUP ENGINEERING

  Τουρκία

 1. LLC "RIN LTD"

  Ουκρανία

 2. STEEL MACHINE&MOULD SAN TIC LTD STI

  Τουρκία

 3. KSL

  Ουκρανία

 4. DENKA METAL SAN. VE TIC A.Ş.

  Τουρκία

 5. ARSAMES COMMERCE GMBH

  Γερμανία

 6. GOKDOGAN SHELVING SYSTEMS COMPANY LIMITED

  Τουρκία

 7. HATCELIK METAL SAC BORU PROFIL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

 8. KORMOS ÉS FIAI KFT

  Ουγγαρία

 9. ZOTTEL TRADE D.O.O.

  Σλοβενία

 10. SCALEOPERATE

  Ισπανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά τελικά προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15.640 επιχειρήσεις

Χ'ωρες