• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικά τελικά προϊόντα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά τελικά προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TEMA METALURJI SAN TIC LTD STI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Γνωρίστε την αριστεία με την TEMA METALÜRJI, μια διακεκριμένη τουρκική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1969. Χρησιμοποιώντας τεχνικές χύτευσης αιχμής για όλκιμο σίδηρο, χυτοσίδηρο, κράματα σιδήρου και χάλυβα, διακρινόμαστε παγκοσμίως παρέχοντας ασύγκριτες λύσεις χύτευσης και κορυφαία ανταλλακτικά προσαρμοσμένα στους διάφορους κλάδους, που διασφαλίζουν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας και καινοτομίας. Με έδρα την οργανωμένη βιομηχανική ζώνη του Ικονίου, οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας εκτείνονται σε κλειστούς χώρους 4500 m2, με ετήσια παραγωγική ικανότητα 2000 τόνων από το 2000. Στην TEMA METALÜRJI, η επιτυχία μας βασίζεται σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και σε τεχνολογία αιχμής, αντικατοπτρίζοντας την αφοσίωσή μας στην πελατοκεντρική προσέγγιση όπου η ποιότητα και η αξιοπιστία βρίσκονται στο προσκήνιο. Ως κορυφαία επιχείρηση στον κλάδο που χαίρει εκτίμησης και με ιστορία που χρονολογείται από το 1969 στην Τουρκία, υπερκαλύπτουμε σταθερά τις προσδοκίες, αξιοποιώντας την εκτενή τεχνογνωσία μας προκειμένου να διασφαλίζουμε την επιτυχή υλοποίηση των έργων μας. Από τη σφαιρική χύτευση και τη χύτευση φαιού χυτοσιδήρου έως τη χύτευση χαλύβδινων ανταλλακτικών, επικεντρωνόμαστε στη διάθεση ενός ευρέος φάσματος χυτών προϊόντων για παγκόσμιους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της ενέργειας, της γεωργίας και πολλών άλλων. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικές με τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να προσαρμόζουμε την προσφορά μας ώστε να καλύπτουμε συγκεκριμένες ανάγκες χύτευσης, σάς προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ικανοποίησή σας εξακολουθεί να αποτελεί κύρια προτεραιότητά μας!

 2. MR INDUSTRIES

  Δανία

  Verified by europages badge

  Η MR INDUSTRIES είναι μια ιδιωτική εταιρεία που εξειδικεύεται στην υπεργολαβία υπηρεσιών μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου για την παραγωγή φρεζαριστών και τορνευμένων μερών ανώτατης ποιότητας. Με την πάροδο του χρόνο, έχουμε κατακτήσει την κορυφή ως προμηθευτής με υπεργολαβία κατεργασμένων μερών σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Η εκτενείς μας ικανότητες μας επιτρέπουν να κατασκευάζουμε μέρη σε παρτίδες οποιουδήποτε μεγέθους, από πρωτότυπα ως παραγγελίες μεγάλης εμβέλειας. Με μια κυμαινόμενη ικανότητα διαμέτρου από 1 χιλ. έως 32 χιλ., μπορούμε να ικανοποιήσουμε μια ευρεία γκάμα απαιτήσεων. Στην MR Industries, έχουμε κατακτήσει μια γερή φήμη στην παράδοση συστατικών και μερών με κατεργασία ακριβείας με επίκεντρο στην αποτελεσματικότητα και στην οικονομία. Η χρήση της προηγμένης τεχνολογίας Citizen μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τα πάντα από πρωτότυπα ως έργα σε μικρή παρτίδα και σε παραγωγές μεγάλου όγκου μηχανικά κατεργασμένων συστατικών και μερών. Εξοπλισμένοι με κέντρα μηχανικής κατάρτησης αιχμής, λειτουργούμε με πλήρως αυτοματισμένους τροφοδότες γεμιστήρων εξασφαλίζοντας την αδιάκοπη παραγωγή. Αυτή η ικανότητα με επιτρέπει να προσφέρουμε τις καλύτερες προθεσμίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση για μηχανικά κατεργασμένα συστατικά υψηλής ποιότητας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία.

 3. FLEXOMAT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Flexomat GmbH είναι γνωστός κατασκευαστής αντισταθμιστών, μεταλλικών φυσουνών και εύκαμπτων σωλήνων. Οι ιδρυτές της εταιρείας ασχολήθηκαν από το 1975 με τα προαναφερόμενα προϊόντα σε όλα τα στάδια υλοποίησής τους. Οι μεταλλικές φυσούνες και οι αντισταθμιστές υπολογίζονται σύμφωνα με τους αναγνωρισμένους τεχνικούς κανόνες και μεθόδους και κατασκευάζονται με CAD. Με οργάνωση με ένα σύστημα PPS, τα προϊόντα κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα κοπής, μετασχηματισμού και συγκόλλησης. Ως κατασκευαστής, η Flexomat έχει ελεγχθεί και αναγνωριστεί κατά τα πρότυπα AD-2000 HPO, TRD 201 και DIN EN ISO 3834-2 και έχει πιστοποιηθεί από τους οργανισμούς TÜV SÜD, GL και DVGW. Η Flexomat διαθέτει επίσης σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001: 2015.

 4. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Ως Temas Group Export Partners ειδικευόμαστε στην προώθηση της ανάπτυξης επιχειρήσεων στην παγκόσμια αγορά βρίσκοντας νέους πελάτες εξαγωγών, δημιουργώντας σχέσεις και αναπτύσσοντας τις εξαγωγές τους. Η ενδελεχώς σχεδιασμένη γκάμα των υπηρεσιών μας διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας θα βιώσουν μια πραγματικά μοναδική και εντυπωσιακή εμπειρία. Με τη δημιουργία πρωτότυπου και εντυπωσιακού ακουστικού περιεχομένου, τις αποτελεσματικές υπηρεσίες SEO και τη διορατική παροχή συμβουλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναδεικνύουμε και ενισχύουμε την προβολή εμπορικού σήματος εκτοξεύοντας την επιχείρησή σας προς την επιτυχία. Η εκτενής γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες ανάγκες παρέχοντας κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ιατρικό εξοπλισμό και κάθε είδους μηχανήματα, μηχανολογικό & βιομηχανικό εξοπλισμό, γεωργικά προϊόντα, χημικά, πλαστικά προϊόντα, επιτραπέζια σκεύη μίας χρήσης, λύσεις συσκευασίας, φρούτα και λαχανικά, γεωργικά προϊόντα και μηχανική επεξεργασία λέιζερ μεταξύ άλλων εξαιρετικών προσφορών. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε όλο το φάσμα των διαθέσιμων δυνατοτήτων. Η ικανοποίηση του πελάτη βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας στην Temas Group Export Partners. Η πεπειραμένη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις εξειδικευμένες ανάγκες σας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στην εύρεση νέων πελατών, στη δημιουργία σχέσεων και στην καλλιέργεια την ανάπτυξης των εξαγωγών, παρέχουμε πολύτιμη υποστήριξη για τη βελτίωση και την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων, διασφαλίζοντας την επίτευξη των στόχων σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI. είναι μια τουρκική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων και στοιχείων, καθώς και ολοκληρωμένων μεταλλικών προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία, όπως καθίσματα οδηγού, καθίσματα για οχήματα επαγγελματικής χρήσης, πλαίσια καθισμάτων, πλαίσια πλάτης καθίσματος, εξαρτήματα υποβραχιονίων κλπ. Παρέχουμε υπηρεσίες για την αυτοκινητοβιομηχανία χάρη στις δικές μας γραμμές συγκόλλησης, πρεσαρίσματος και συναρμολόγησης. Με το εμπορικό σήμα CEGA BABY διαθέτουμε επίσης πορτ-μπεμπέ, βρεφικά καρότσια, περπατούρες και ποδήλατα ισορροπίας χωρίς πεντάλ για παιδιά ηλικία 1 έως 3 ετών. Ξ ποιότητα και η ικανοποίηση του πελάτη αποτελούν προτεραιότητές μας. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας εμπρόθεσμα αξιόπιστα και προσιτά προϊόντα καλύπτοντας τις προσδοκίες και τις ανάγκες τους. Εφαρμόζουμε πάντοτε τις ίδιες θεμελιώδεις αξίες: ειλικρίνεια, σεβασμός, υπευθυνότητα, ομαδική εργασία και συνεχής βελτίωση. Επιπλέον διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001: 2015. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Sefine Teknik ειδικεύεται σε διμεταλλικές πριονοκορδέλες και στην προμήθεια πριονιών αλουμινίου, προϊόντων από χάλυβα και αλουμίνιο, μπουζονιών, ραγών, αγκυρώσεων και τραβέρσες. Εξυπηρετούμε κάθε περιοχή της Τουρκίας με μια ομάδα ειδικών τεχνικών έτοιμη να μεταβεί στη χώρα για την υλοποίηση του έργου. Μπορούμε επίσης να εξάγουμε σε περιοχές του εξωτερικού (Κίνα, Ευρώπη, Αφρική). Αποστολή μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών. Διαθέτουμε πιστοποίηση βάσει των προτύπων ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 και ISO 21500.

 2. ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, τυξη μεταλλων, Παραγωγή χυτηρίων χυτοσιδήρου για λογαριασμό τρίτων, φαιος χυτοσιδηρος, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, τηξη ανοξειδωτου χαλυβα, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, και Χύτευση σε κέλυφος αλουμινίου. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 3. METAL-TECH

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METAL-TECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα, Τρόχισμα - εργαλειομηχανές, Έλαστρα για σιδηρούχα μέταλλα, Εργαλεία σπειροτόμησης, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Εργαλειομηχανές κύρτωσης, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Gniezno, Πολωνία.

 4. AMTAG ALFRED MERKELBACH TECHNOLOGIES AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AMTAG ALFRED MERKELBACH TECHNOLOGIES AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Meerbusch, Γερμανία.

 5. NET D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NET D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Μονωτική επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Βιομηχανική μεταλλουργία, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Ljubljana, Σλοβενία.

 1. EXTRA FORGE D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EXTRA FORGE D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Χαλκός και κράματα χαλκού, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Ορείχαλκος, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, και Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Maribor, Σλοβενία.

 2. BIOMETAL S.A.

  Ελλάδα

  Η Βιομηχανία Υδρορροών ΒΙΟΜΕΤΑΛ ιδρύθηκε στα Ιωάννινα το 1958. Έχοντας συμπληρώσει 50 χρόνια λειτουργίας, έχει καταφέρει να είναι μια από τις πρωτοπόρους βιομηχανίες στον κλάδο των επιχειρήσεων της ψυχρής κατεργασίας μετάλλου στην Ελλάδα. Από τα τέλη της δεκαετίας του ΄80, η εταιρεία προσανατολίζεται σχεδόν αποκλειστι- κά στον τομέα κατασκευής υδρορροών. Στα μέσα του 2004 η ΒΙΟΜΕΤΑΛ μεταφέρεται σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 4.500 τ.μ. στον Κατσι- κά Ιωαννίνων. Σύγχρονα μηχανήματα κατασκευής υδρορροών, στηριγμάτων και εξαρτημάτων, καθώς και μηχανήματα διαμόρφωσης μετάλλου βρίσκονται στη διάθεση μας έτσι ώστε να μπορούμε να εξυπηρε- τούμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Σήμερα η Βιομεταλ , με τεχνογνωσία στο αντικείμε- νο της και με ένα δίκτυο συνεργατών και αντιπροσώ- πων που αριθμεί περισσότερες από 650 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε ό, τι αφορά την κατασκευή υδρορροών. Τα τελευταία χρόνια, η ΒΙΟΜΕΤΑΛ έχει κάνει αξιόλο- γα βήματα στον τομέα των εξαγωγών. Την εταιρεία μας εμπιστεύονται μεγάλες βιομηχανικές μονάδες σε Αλβανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Σκοπια και Κύπρο. Με τα νέα προϊόντα μας, αναλαμβάνουμε να προ- σφέρουμε προστασία από τα στοιχεία της φύσης στην επένδυση της ζωής σας, το σπίτι σας.

 1. PANEL SANDWICH GROUP

  Ισπανία

  Ο όμιλος Panel Sandwich Group είναι ηγετική επιχείρηση στην ισπανική αγορά στην κατασκευή, τη διανομή και πώληση μεταλλικών πάνελ τύπου σάντουιτς με πολυουρεθάνη για τον κατασκευαστικό κλάδο και μεγάλα εργοτάξια. Κατασκευάζουμε και διανέμουμε τα πιο σύγχρονα και πιο αποδοτικά σχέδια σκεπών και προσόψεων βιομηχανικής χρήσης.

 2. ELEMENTOS DE SUJECIÓN GALVANIZADOS SL (ESG)

  Ισπανία

  Ο όμιλος APELLANIZ με έδρα στην πόλη Burgos, είναι ένας εγκεκριμένος κατασκευαστής ο οποίος εφοδιάζει καθημερινά την εγχώρια και διεθνή αγορά. .Τα προϊόντα μας προορίζονται στους εξής τομείς: τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρισμός, σιδηρόδρομος, υπηρεσία υδάτων, Ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, κ.λπ. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει μεταλλικούς συνδέσμους για εναέρια ή υπόγεια καλώδια, καλύμματα από οπλισμένο σκυρόδεμα, μεταλλικά και πληρώσιμα, πίνακες σηματοδότησης, ή ακόμα σιδηροδρομικοί αγωγοί.

 3. LLC "RIN LTD"

  Ουκρανία

  Η εταιρεία LLC "RIN LTD", είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά δοχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά τελικά προϊόντα, μεταλλικές εργασίες παντός τύπου, κατασκευή σκαλωσιών, Μεταλλικές συσκευασίες, και Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Zaporozhye, Ουκρανία.

 4. STEEL MACHINE&MOULD SAN TIC LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία STEEL MACHINE&MOULD SAN TIC LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. GARSKI WORKSHOP

  Πολωνία

  Η εταιρεία GARSKI WORKSHOP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη και δημιουργιες απο μεταλλο, και κατασκευες απο χαλυβα. Έχει έδρα σε Choczewo, Πολωνία.

 6. TANAX TRUCKS

  Σλοβακία

  Η εταιρεία TANAX TRUCKS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Bánovce Nad Bebravou , Σλοβακία.

 7. TIM PAVLIN D.O.O.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία TIM PAVLIN D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Komenda, Σλοβενία.

 8. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες με έδρανα, και μεταλλικες αλυσιδες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 1. MR CO. LTD.

  Ουκρανία

  Η εταιρεία MR CO. LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεργασιες μεταλλων, και Επεξεργασία φρεζαρίσματος CNC. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 2. MAKSU PIPE FITTINGS IND.& TRADE

  Τουρκία

  Η εταιρεία MAKSU PIPE FITTINGS IND.& TRADE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάνικες πυρόσβεσης, συνδετικες θηλες, συνδεσμοι για μεταλλικους σωληνες, και συστήματα άρδευσης με εκτοξευτή. Έχει έδρα σε Istanbul / Turkiye, Τουρκία.

 3. STIL METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία STIL METAL SAN. TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προθήκες για ανοιχτές αγορές, αντικειμενα απο μεταλλικο συρμα, Συρματοπλέγματα, με συγκόλληση κατά σημεία, και κοντέινερ σύρμα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. ERPINSAN INS. OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ERPINSAN INS. OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 5. PAKETBOXXL.DE

  Γερμανία

  Η εταιρεία PAKETBOXXL.DE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Falkensee, Γερμανία.

 6. TECHNIC GROUP ENGINEERING

  Τουρκία

  Η εταιρεία TECHNIC GROUP ENGINEERING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διατρηση μεταλλων, και φρεζαρισμα μεταλλων. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 7. TRADE HOUSE RUD EXHAUST SYSTEM COMPANY

  Ουκρανία

  Η εταιρεία TRADE HOUSE RUD EXHAUST SYSTEM COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμικές σόμπες, Ψησταριά μεγάλης χωρητικότητας, επιπλα εξωτερικου χωρου, και κατεργασιες μεταλλων. Έχει έδρα σε Dnipro, Ουκρανία.

 8. METASTAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία METASTAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καδοι απορριμματων, Αστικές διαρρυθμίσεις, και Αστικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

 9. DENKA METAL SAN. VE TIC A.Ş.

  Τουρκία

  Η εταιρεία DENKA METAL SAN. VE TIC A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα υψηλης ποιοτητας, Βιομηχανικά ερμάρια, και ντουλαπια για εργαλεια. Έχει έδρα σε Melikgazi, Τουρκία.

 10. OTTIM METAL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία OTTIM METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες. Έχει έδρα σε Simleu Silvaniei, Ρουμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά τελικά προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

14.522 Επιχειρήσεις