• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. VAN KESTEREN RIOOLTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN KESTEREN RIOOLTECHNIEK B.V., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Cuijk, Κάτω Χώρες.

  2. RD4 FACILITAIR BEDRIJF B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RD4 FACILITAIR BEDRIJF B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές έκτακτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μεταφορά απορριμμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Μεταφορά απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Heerlen, Κάτω Χώρες.

  3. WIENTJENS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WIENTJENS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Milsbeek, Κάτω Χώρες.

  4. GEBR. SWINKELS METAALRECYCLING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBR. SWINKELS METAALRECYCLING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, και Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Heerlen, Κάτω Χώρες.

  5. K.S.M. MILIEUBEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία K.S.M. MILIEUBEHEER B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KUSTERS ENGINEERING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KUSTERS ENGINEERING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  2. OOME RAAMSDONK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OOME RAAMSDONK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Raamsdonksveer, Κάτω Χώρες.

  3. METREX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METREX B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Heerlen, Κάτω Χώρες.

  4. ANDRITZ FEED & BIOFUEL B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. MALTHA GLASRECYCLING NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες