• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ERDWICH ZERKLEINERUNGS-SYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Θραυστήρες, τεμαχιστές και εξατομικευμένες εγκαταστάσεις ανακύκλωσης - αυτός είναι ο κόσμος της ERDWICH. Είμαστε μια άκρως εξειδικευμένη επιχείρηση κατασκευής και παραγωγής συστημάτων ανακύκλωση και τεμαχισμού. Η κύρια δραστηριότητά μας είναι μηχανικοί θραυστήρες, ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες. Στη βιομηχανία ή σε επιχειρήσεις διάθεσης αποβλήτων - όταν πρόκειται για τεμαχισμό και ανακύκλωση, η ERDWICH είναι ο συνεργάτης σας. Οι θραυστήρες ενός, δύο και τριών αξόνων και οι ολοκληρωμένες λύσεις της εταιρείας μας διασφαλίζουν την αποδοτική επεξεργασία του υλικού - ως μεμονωμένοι μηχανικοί θραυστήρες ή ενσωματωμένοι σε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις τεμαχισμού και ανακύκλωσης. Η ERDWICH θέτει νέα πρότυπα και στον τομέα της ανακύκλωση οθονών υγρών κρυστάλλων και σάς υποστηρίζει με δύο διαφορετικές μεθόδους για την επεξεργασία οθονών υγρών κρυστάλλων έως 55“ για την προστασία της υγείας. Οι θραυστήρες της ERDWICH διακρίνονται για την αξιοπιστία και τη μακρά διάρκεια ζωής τους.

 2. IUT BEYELER AG

  Ελβετία

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, η IUT Beyeler AG Recyclingmaschinen σχεδιάζει, παραδίδει και εγκαθιστά σε όλες σχεδόν τις χώρες της ΕΕ, αλλά και σε χώρες εκτός ΕΕ, ιδίως στη Ρωσία και στα πρώην κράτη της ΚΑΚ. Ο ιδρυτής της εταιρείας, ο μηχανολόγος μηχανικός Peter Beyeler, θεωρούσε πάντοτε σημαντική την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. ήμερα, η IUT Beyeler AG διαθέτει παραρτήματα στην Ελβετία, στη Γερμανία, στην Ολλανδία, στην Πολωνία, στη Ρωσία και στις χώρες της Βαλτικής. Η μακρόχρονη ποιότητα σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο σέρβις παρέχουν στην IUT Beyeler AG τη δυνατότητα να αγοράζει μεταχειρισμένα μηχανήματα σε καλή τιμή κατά την αγορά ενός καινούργιου μηχανήματος. Η IUT Beyeler AG σχεδιάζει, διαθέτει και συναρμολογεί: SCHROTTSCHEREN TAURUS: υδραυλικά ψαλίδια TAURUS με δύναμη κοπής από 400 έως 1600 τόνων, κατασκευασμένα ως γκιλοτίνες με το συνηθισμένο, στιβαρό και υψηλής ποιότητας τρόπο. Τα ψαλίδια στηρίζονται σε πλαίσιο HEB και φέρουν βιδωτά ελάσματα κοπής.

 3. INCIPROM LLC

  Ρωσία

  Η Inciprom LLC σχεδιάζει και παράγει αποτεφρωτήρες, εγκαταστάσεις αποτέφρωσης απορριμάτων και αποβλήτων. Η εταιρεία κατασκευάζει τον παρακάτω εξοπλισμό με βιομηχανικές λυχνίες αερίου για την διάθεση βιολογικών, ιατρικών, βιομηχανικών και στερεών αστικών απορριμάτων: •Αποτεφρωτήρες της σειράς INSI B χρησιμοποιούνται για την διάθεση ζωικού, ιατρικού ή βιο-επικίνδυνου απόβλητου, κ.λπ. Δυνατότητα καύσης από 50 ως 350 κιλά/ώρα. •Η σειρά INSI C αφορά τους αποτεφρωτήρες με την μέγιστη παραγωγικότητα για την καύση κάθε είδους απορριμάτων, ακόμα και μολυσμένου βιοϋλικού. Δυνατότητα καύσης από 500 ως 1000 κιλά/ώρα. •Βοηθητικός εξοπλισμός και εξαρτήματα για την φόρτωση απορριμάτων, την μεταφορά αποτεφρωτήρων, τροφοδότηση ενέργειας και αύξηση της αποτελεσματικότητας καύσης. Η παραγωγική γραμμή της Insiprom συμπεριλαμβάνει συνολικά 12 σχέδια αποτεφρωτήρων, που μπορούν να αναλάβουν έναν όγκο απορριμάτων από 150 κιλά έως 8 τόνους. Η εταιρεία παράγει όχι μόνο τυποποιημένες εγκαταστάσεις διάθεσης απορριμάτων αλλά μπορεί επίσης να κατασκευάσει εξατομικευμένο εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών. Η Insiprom κατασκευάζει αποτεφρωτήρες και εξοπλισμός αποτέφρωσης απορριμάτων από το 2013. Ο κατασκευαστής πουλά τον εξοπλισμό στις καλύτερες τιμές, κατέχει μεγάλη πείρα στην κατασκευή αποτεφρωτήρων, απασχολεί επαγγελματίες για τον σχεδιασμό και την παραγωγή και εκτελεί υπηρεσίες συντήρησης ανώτατης ποιότητας. Η παραγωγή της Insiprom διαθέτει πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO 9001: 2015, τα κατασκευασμένα προϊόντα ικανοποιούν τις προδιαγραφές των προτύπων TR CU 010/2011, GOST R, κ.λπ.

 4. SBM-IRFI S.R.L.

  Ιταλία

  SBM-IRFI υλοποιεί, στην Ιταλία και το εξωτερικό, τον σχεδιασμό, την προμήθεια, τη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση εγκαταστάσεων στους ακόλουθους τομείς: σιδηρουργία, πετροχημεία / πετρέλαιο και φυσικό αέριο, επεξεργασία λυμάτων, χημικές εγκαταστάσεις, δεξαμενές καθίζησης, συμπυκνωτές, αναερόβια χωνευτήρια, θερμικοί εναλλάκτες, αεριοφυλάκια, γέφυρες για κύριους κάδους, διαυγαστήρες, εξαεριστήρες, ατέρμονοι κοχλίες, εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής ενέργειας, αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί, εγκαταστάσεις απομάκρυνσης αιθάλης και σκόνης, συστήματα μεταφοράς σκόνης με πεπιεσμένο αέρα, εγκαταστάσεις ανακύκλωσης στερεών αστικών αποβλήτων και/ή βιομηχανικών αποβλήτων, κλίβανοι αποτέφρωσης, αγωγοί υπό πίεση. Η SBM-IRFI SPA κατασκευάζει κάθε είδους δοχεία υπό πίεση σύμφωνα με τα πρότυπα ASME VIII τμήμ. I και II, PED και GOST. Επίσης, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες: μηχανική κατεργασία, πιστοποιημένη συγκόλληση κατά το πρότυπο UNI EN ISO 3834-2: 2006, καλανδράρισμα, βαφή, αμμοβολή και όλα τα είδη μεσαίας-βαριάς και ειδικής ξυλουργικής.

 5. RVG MBH

  Γερμανία

  Εμπορία - Ανακύκλωση - Εξάλειψη Η RVG mbH που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2001 στο Dinslaken, είναι μια διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση στον τομές της εμπορίας στερεών και υγρών παραπροϊόντων, φορέων ενέργειας, εναλλακτικών μέσω παραγωγής, χημικών προϊόντων και απορριμμάτων. Ιδίως σήμερα καθίσταται ολοένα και πιο σημαντική η προσεκτική διαχείριση των πολύτιμων πρώτων υλών που είναι στη διάθεσή μας στη Γη. Σε στενή συνεργασία με τη βιομηχανία καταβάλλουμε διαρκώς προσπάθειες για τη μετεξέλιξη της αποδοτικής αξιοποίησης βιομηχανικών αποβλήτων και παραπροϊόντων. Λύση θα μπορούσε συνεπώς να αποτελεί η οικολογική, αλλά ταυτόχρονα αποδοτική ως προς το κόστος διάθεση ή ανακύκλωση για τους πελάτες μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LESSINE

  Βέλγιο

  Η Lessine Tailored Bulk Technology είναι δραστήρια στη βιομηχανία χύδην και τα προϊόντα σκόνης για 125 χρόνια, η Lessine είναι προμηθευτής και μια τεχνική επιχείρηση που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη, κατασκευή και εγκατάσταση μηχανημάτων και βιομηχανικών λύσεων. Η Lessine έχει εμπειρία σε πέντε βασικές τεχνολογίες. θραύση, μίξη, ξήρανση, διαχωρισμός και χειρισμός. Ο εξοπλισμός ανταποκρίνεται στις ανάγκες πολλών τομέων δραστηριότητας.

 2. ZENO-ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU NORKEN GMBH

  Γερμανία

 3. NCA FRANCE

  Γαλλία

 4. CEMEPRE

  Βέλγιο

 5. UVR-FIA GMBH

  Γερμανία

 1. GRUMBACH UND PETERMANN GMBH

  Γερμανία

 2. GROUPE GARONNE

  Γαλλία

 1. NIELSEN-ARAMIS GROUP

  Τυνησία

  Ο κατασκευαστής εξοπλισμών NIELSEN ανήκει στον όμιλο Aramis και δραστηριοποιείται στον τομέα του περιβάλλοντος, της συλλογής, της διαλογής και της ανακύκλωσης απορριμμάτων και υλικών από το 1988. Το 2004, αποφασίστηκε η δημιουργία μιας νέας σειράς πρεσών: κάθετες πρέσες δεματίων. Στόχος ήταν η απόκτηση μιας από τις χαμηλότερες τιμές επί συμπιεσμένου κιλού και η μείωση, ως και 90%, των όγκων των απορριμάτων σε χύμα μορφή. Από τότε, δημιουργήθηκαν και άλλα προϊόντα, όπως κάδοι, θραυστήρες, και συμπιεστές.

 2. SUTCO RECYCLING TECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Με περισσότερες από 480 εγκαταστάσεις αναφοράς παγκοσμίως, η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί με επιτυχία στα 30 χρόνια της ύπαρξής της στη βιομηχανία διαχείρισης απορριμμάτων. ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η Sutco ιδρύεται το 1985 ως Sutco Maschinenbau GmbH και επεκτείνεται στην Πολωνία το 1991 με την Sutco Polska και το 1993 με την Sutco Inzynierskie. Το 2003 μετονομάζεται σε Sutco RecyclingTechnik GmbH & Co. KG ως μέλος του ομίλου LM-GROUP. Στη συνέχεια ξεκινάει η ταχεία της ανάπτυξη. Η Sutco Polska μεταφέρεται στο Kattowitz και το 2006 ιδρύεται η Sutco Iberica στη Βαρκελώνη. Το 2011 η Sutco εξαγοράζει τις υπόλοιπες μετοχές της κοινοπραξίας OKLM και ιδρύει τη Sutco UK στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με αντιπροσωπεία στη Σιγκαπούρη και από το 2014 με μια δική της εταιρεία στη Βραζιλία, τη Sutco Brasil, η Sutco RecyclingTechnik GmbH έχει εξασφαλίσει τη θέση της στη διεθνή αγορά.

 3. EGGERSMANN GMBH

  Γερμανία

  Η Eggersmann GmbH διαθέτει ως πρώτη και μοναδική επιχείρηση στον κλάδο της ανακύκλωσης ένα ολοκληρωμένο φάσμα κινητών και σταθερών μηχανημάτων. Ως η πρώτη ολοκληρωμένη επιχείρηση διαλογής, η Eggersmann GmbH διαθέτει προϊόντα γνωστών εταιρειών, όπως BACKHUS, BRT HARTNER, Eggersmann, FORUS και Terra Select και παρέχει έτσι λύσεις για εντελώς διαφορετικούς τομείς επεξεργασίας, όπως, π.χ., λιπασματοποίηση, δοσιμέτρηση, αποθήκευση, άνοιγμα, τεμαχισμός, κοσκίνισμα ή στρωματοποίηση από τον ίδιο προμηθευτή. Η επιχείρηση εξατομικευμένες, ειδικά προσαρμοσμένες στον πελάτη και τεχνικές λύσεις με ολοκληρωμένη υποστήριξη – από την ιδέα έως τη λειτουργία. Η εμπειρία δεκαετιών και η τεχνογνωσία των επιμέρους εταιρειών αξιοποιούνται στο πλαίσιο αυτό ιδανικά από την παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη Eggersmann GmbH διασφαλίζοντας έτσι το ιδανικό τελικό αποτέλεσμα. Στόχος είναι η μακροπρόθεσμη, εποικοδομητική συνεργασία με τον πελάτη.

 4. FHF ANLAGENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Τα συστήματα μεταφοράς και ανακύκλωσης της FHF (πρώην HORSTMANN) θέτουν πρότυπα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η τεχνολογική εμπειρία άνω των 50 ετών μιλά από μόνη της. Τα προϊόντα μας: χαλύβδινες κατασκευές, συστήματα διάθεσης απορριμμάτων, συστήματα ανακύκλωσης, συστήματα μεταφοράς, ταινιομεταφορείς, συστήματα μεταφοράς παλετών, συστήματα μεταφοράς για τη βιομηχανία ξυλείας, συστήματα μεταφοράς χύδην υλικών

 5. NEILOS L.T.D.

  Ελλάδα

  Ανακυκλωση

 6. EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Τουρκία

 7. ANIS TREND D.O.O.

  Σλοβενία

 8. FIMAK PLASTIK MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI.

  Τουρκία

 1. TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS

  Τουρκία

 2. DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY

  Ισπανία

 3. AMANDUS KAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

 4. ECOSYSTEMES

  Βέλγιο

 5. INERTA UMWELTTECHNIK AG

  Ελβετία

 6. ZEMMLER SIEBANLAGEN GMBH

  Γερμανία

 7. VENETO SCHWENTER INDUSTRIESERVICE

  Γερμανία

 8. PINI SRL

  Ιταλία

 9. HERCOT CONTAINERS

  Βέλγιο

 10. BMB BUNTMETALLEBRAUN

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.753 επιχειρήσεις

Kατηγορια