• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικά εργαλεία

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικά εργαλεία

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. INTERLINEX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Interlinex, μια κορυφαία δύναμη στο περιβαλλοντικό κίνημα, εξετάζει την επείγουσα ανάγκη για την αλλαγή στο πλαίσιο της κλιμακούμενης ρύπανσης και των αυξανόμενων εκπομπών αερίων θερμοκηπίου. Από την προ-βιομηχανική εποχή, η Γη γνωρίζει σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας άνω του 1°C, γεγονός που καθιστά κρίσιμης σημασίας την καλλιέργεια ενός ασφαλέστερου και πιο υγιεινού πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές. Ειδικευόμενη σε ηλεκτρικά οχήματα (EV), η Interlinex είναι αφοσιωμένη στη διαμόρφωση του μέλλοντος των μεταφορών στην Ολλανδία και στην Ευρώπη. Εισάγουμε και διαθέτουμε ένα ποικίλου φάσμα ηλεκτρικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων μοτοσικλετών, σκούτερ, μοτοσικλετών quad και αυτοκινήτων, με συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα. Η αποθήκη μας 6, 200 τ.μ. με απόθεμα προϊόντων φημισμένων εταιρειών, διασφαλίζει τη γρήγορη παράδοση με διάφορες μεθόδους αποστολής. Ως αντιπρόσωπος B2B παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς απαίτηση ελάχιστης παραγγελίας, γεγονός που μάς καθιστά τον ιδανικό μακροπρόθεσμο συνεργάτη επιχειρήσεων κάθε μεγέθους. Στον γρήγορα εξελισσόμενο χώρο της ηλεκτροκίνησης, η Interlinex παραμένει προβλεπτική και ενημερώνεται με την ενεργή συμμετοχή σε συνέδρια, εκθέσεις και εκθεσιακούς χώρους. Συνεργαζόμαστε με πελάτες, υλοποιώντας ιδέες μέσω αποκλειστικών συμβάσεων εισαγωγών. Διατηρώντας τις βασικές αξίες της ευθύνης και της ειλικρίνειας, θέτουμε ως προτεραιότητα την ικανοποίηση του πελάτη με αφοσίωση στη συνεχή βελτίωση. Η Interlinex φιλοδοξεί να είναι ο κύριος εισαγωγέας προϊόντων ηλεκτροκίνησης υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη, αναγνωρίζοντας τις αμοιβαία επωφελείς δυνατότητες ανάπτυξης στον κλάδο.

  2. KMWE TOOLMANAGERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KMWE TOOLMANAGERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργαλεια κατεργασιας αλουμινιου, μηχανικη κατεργασια μη σιδηρουχων μεταλλων και κραματων, προμηθειες για εργαλειομηχανες κοπης μεταλλων, και προστατευτικοι θαλαμοι για εργαλειομηχανες. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  3. COPIER MACHINERY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Copier Machinery ιδρύθηκε το 1997 και έχει διασχίσει μια μεγάλη πορεία από το ξεκίνημα της στην πόλη Giessen, στην Ολλανδία. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην παροχή μηχανημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων για την κατασκευή μεταλλικών αγωγών, μαζί με μια γρήγορη εξυπηρέτηση και παγκόσμια υποστήριξη. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα με χαρτοφύλακα μηχανημάτων προετοιμασίας αγωγών για την κοπή, λοξοτομή, επεξεργασία άκρων, συγκόλληση, και χάραξη κυλίνδρων με έμφαση στην καινοτομία, σταθερότητα, αξιοπιστία και ανώτερη ποιότητα. Η εξειδίκευση μας βασίζεται σε μηχανήματα για την προετοιμασία βιομηχανικών αγωγών. Εξειδικευόμαστε στα περιστροφικά εργαλεία τόρνου (RTL). Στόχος μας να διαπιστώσουμε τα προβλήματα των πελατών μας ώστε να προσφέρουμε μια λύση και αποτελεί το κύριο κλειδί προς την επιτυχία. Για να τα καταφέρουμε, τα τυποποιημένα μας μηχανήματα μετατρέπονται σύμφωνα με τις σύνθετες απαιτήσεις για την προετοιμασία των αγωγών του πελάτη. Χάρη στην γνώση που διαθέτουμε για την αγορά, την εμπειρία μας, την προσέγγιση μας με κέντρο τον πελάτη και τις πόρους μας έχουμε κατασκευάσει με επιτυχία πάνω από 400 μηχανήματα προετοιμασίας αγωγών σε πάνω από 40 χώρες.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικά εργαλεία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις