Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιομηχανικά εργαλεία

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικά εργαλεία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MOH D.O.O

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η MOH DOO είναι ένα ευρωπαϊκό εργαστήριο μηχανικής επεξεργασίας ψηφιακού ελέγχου που εξειδικεύεται στα συστατικά και πρωτότυπα υψηλής ποιότητας για της βιομηχανίες αυτοκινήτου, γεωργίας και υδραυλικής. Επιπλέον, κατασκευάζουμε εξατομικευμένα μέρη για την βιομηχανία αεροναυπηγικής και άμυνας, φωτισμός αυτοκινήτων και την βιομηχανία μηχανοκίνητων. Η MOH DOO, προσφέρει υπηρεσίες διάτρησης CNC στα πιο σύγχρονα κέντρα μηχανικής επεξεργασίας, με 3 άξονες και 5 άξονες, υψηλής ακριβείας. 3-άξονες – μέχρι 800 x 2200 χιλ., 5-άξονες – μέχρι 920 χιλ. Μπορούμε να προσφέρουμε μια ολόκληρη γκάμα υλικών και φινιρισμάτων επιφάνειας. Εξειδικευόμαστε σε φύλλα χάλυβα, αλουμινένια δομικά μέρη και κιβώτια. Αναλαμβάνουμε τόρνευση CNC σε σύγχρονους κώνους με διπλή άτρακτο, μέχρι fi 350 και fi 82, με άξονα σε Y και ηλεκτρικά εργαλεία. Χάρη στις προηγμένες μας παραγωγικές τεχνολογίες και μια ατέλειωτη προμήθεια εργαλείων και πόρων, μπορούμε να προσφέρουμε με μεγάλο πλεονέκτημα στους πελάτες μας υπηρεσίες με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Υποστηρίζουμε κάθε έργο και κατασκευασμένο ανταλλακτικό. Χάρη στις γνώσεις μας ως εμπειρογνώμονας, προσφέρουμε αξιόπιστη και γρήγορη υποστήριξη. Βούληση μας είναι να είμαστε ο πρώτος σας αξιόπιστος εταίρος για όλες σας τις ανάγκες και απαιτήσεις μηχανικής επεξεργασίας ψηφιακού ελέγχου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. IBAG DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος IBAG είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές για ατράκτους κινητήρων υψηλής συχνότητας για τη χρήση σε εργαλειομηχανές, μηχανικούς τόρνους και λειαντικά μηχανήματα. Εκτός από τη διάθεση και το σέρβις προϊόντων IBAG και υπηρεσιών, η IBAG Deutschland έχει εξειδικευτεί στη σωστή χρήση της τεχνολογίας HSC. Στο δικό μας κέντρο τεχνολογίας και επίδειξης στη μονάδα Lindlar (DE) παρέχεται η δυνατότητα υλοποίησης, ανάλυσης και βελτιστοποίησης 1: 1 των απαιτήσεων των πελατών. Οι συνεργάτες σας καταρτίζονται και εκπαιδεύονται στο χειρισμό της τεχνολογίας HSC. Στη μονάδα Lindlar, η IBAG Deutschland παράγει σε μεγάλο βαθμό τα χρησιμοποιούμενα στις ατράκτους IBAG εξαρτήματα υψηλής ακρίβειας. Έτσι διασφαλίζεται η σταθερή ποιότητα από την αγορά του υλικού έως την τελική παραλαβή. Με την παραγωγή εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις μπορούμε να διαμορφώνουμε καλύτερα και πιο γρήγορα την κατάσταση παράδοσης και να καλύπτουμε τις επιθυμίες των πελατών.

 3. ZEMO VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το ελεγχόμενο βίδωμα είναι ο τομέας ειδίκευσης των ειδικών μας στη ροπή στρέψης, οι οποίοι διαθέτουν πολυετή πείρα. Εκτός από υψηλής ποιότητας συστήματα βιδώματος για τη βιομηχανική παραγωγή παρέχουμε επίσης αξιόπιστα εργαλεία πεπιεσμένου αέρα για εργασίες συντήρησης και επισκευής (κλάδος αυτοκινητοβιομηχανίας). Μπορούμε επίσης να παράγουμε μεμονωμένα ειδικά εργαλεία βάσει σχεδίων για ειδικές περιπτώσεις βιδώματος. Επιπλέον, σας προσφέρουμε επιτόπου εκπαίδευση στους χρήστες. Και τέλος, μπορούμε να συντηρήσουμε, να βαθμονομήσουμε και, αν χρειάζεται, να επισκευάσουμε τα εργαλεία σας ροπής στρέψης και πεπιεσμένου αέρα στο δικό μας ιδιόκτητο συνεργείο.

 4. POVELATO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία POVELATO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, λεπιδες κοπης, κυκλικες λεπιδες, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και λεπιδες για ψαλιδες. Έχει έδρα σε Spinea, Ιταλία.

 5. DC SWISS SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DC SWISS SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπείρωμα - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία σπειροτόμησης, Βιομηχανικά εργαλεία, σπειροτομοι, Εργαλεία σπειροτόμησης, και Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Rho, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NADLER HARTMETALLE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NADLER HARTMETALLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργαλεια απο σκληρο μεταλλο, σκληρα μεταλλα, και δακτυλιοι. Έχει έδρα σε Odelzhausen, Γερμανία.

 2. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία 3D MACCHINE INDUSTRIALI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά μηχανήματα, Υδραυλικές πρέσσες, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Πριονιστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, μηχανηματα για τον αγροδιατροφικο τομεα, λαμες, Γεωργικά μηχανήματα, μοτοκαλλιεργητες, και Υδραυλικές πρέσσες. Έχει έδρα σε Ariccia, Ιταλία.

 3. PHI TECHNIK FÜR FENSTER UND TÜREN GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 25 έτη, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και τεχνικές μονάδες για τα στοιχεία σας από πλαστικό και αλουμίνιο. Κατασκευάζετε πόρτες εισόδου για παράθυρα, προσόψεις ή ειδικές λύσεις – αναλαμβάνουμε το έργο σας με δεξιοτεχνία, από το πρώτο προσχέδιο έως τη διάθεση του προϊόντος σας. Τα πλεονεκτήματα για εσάς; Εξατομικευμένη παρακολούθηση, επαγγελματικές συμβουλές από ειδικούς και περισσότερα από 750 προϊόντα, τα οποία προσφέρουν επιπλέον: • αυξημένη αποτελεσματικότητα χάρη στη σταθερή τεχνική ανάπτυξη • βελτιωμένη ποιότητα, καλύτερη οπτική και λαβή για τα παράθυρα και τις πόρτες σας • επιπλέον, ανταλλαγή γνώσεων ανάμεσα σε εσάς και την καλύτερη υπηρεσία στην αγορά. Πώς ανταποκρινόμαστε στην πράξη στις απαιτήσεις σας; Μιλώντας απευθείας μαζί σας.

 4. WESO WERKZEUGBAU GMBH

  Γερμανία

  Η Westermann24 έχει παράδοση άνω των 100 ετών. Ως κατασκευαστής και σχεδιαστής εργαλείων πτύχωσης θεωρούμε ότι είμαστε ο άμεσος συνεργάτης για την παραγωγή σας. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε: - εργαλεία πτύχωσης (ταινίες και κατάλογο) - ψαλιδομάχαιρα: Νέα παραγωγή και υπηρεσίες τροχίσματος. Άλλα προϊόντα για την παραγωγή σας: - ράβδοι οδηγοί: Νέα παραγωγή και μετεπεξεργασία - εξαρτήματα μηχανημάτων μήκους έως 5000 mm - πριονωτά μαχαίρια: Νέα παραγωγή και υπηρεσίες τροχίσματος - Υπηρεσίες τροχίσματος: πριονολάμες, φρέζες, περιστροφικά μαχαίρια, διαμήκη μαχαίρια. Επίσης παρέχουμε ευχαρίστως τις παρακάτω υπηρεσίες: - φρεζάρισμα CNC - λείανση CNC - κοπή συρμάτων - διάβρωση με εμβύθιση - σκλήρυνση λέιζερ - συγκόλληση λέιζερ κατά παραγγελία. Οι συνεργάτες μας θέτουν στη διάθεσή σας τα προσόντα και την προσωπική ενασχόληση προκειμένου να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας, επειδή στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται βέβαια εσείς, αγαπητέ πελάτη και η προστιθέμενη αξία που μπορούμε να σάς παρέχουμε.

 5. KO-KEN EUROPE

  Λουξεμβούργο

  Επιλέξτε ισχυρά εργαλεία για ποιοτική εργασία! Η Ko-ken Europe SA, που ιδρύθηκε το 1975, αποτελεί το κέντρο διανομής για την Ευρώπη των ιαπωνικών εργαλείων Ko-ken Tool Co, Ε.Π.Ε. Η εταιρεία Ko-Ken Tool κατασκευάζει για τέσσερις γενιές δακτυλίους και καρυδάκια, με στόχο να δώσει την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες της. Οι εργοστασιακές εγγυήσεις ποιότητας Ko-ken Tool Co, Ε.Π.Ε. Σιζουόκα, Ιαπωνία, εγγυώνται ανώτερη ποιότητα και επεξεργασία εργαλείων Ko-ken. Κάθε εργαλείο Ko-ken αφήνοντας το εργοστάσιο υπόκειται σε αυστηρό έλεγχο. Η Ko-ken θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει δωρεάν οποιεσδήποτε ατέλειες στην εργασία ή τα υλικά μέσω διανομέων, με εξαίρεση περαιτέρω ευθύνης. Η διαδικασία κατασκευής του εργοστασίου Ko-ken Tool Co., Ltd. είναι πιστοποιημένη ISO 9001 από το 1995.

 1. CYTEC ZYLINDERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η CYTEC Zylindertechnik GmbH είναι εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια ένα σταθερό μέγεθος ως κορυφαία στην αγορά επιχείρηση με ένα καινοτομικό φάσμα προϊόντων στη διεθνή αγορά κατασκευής μηχανημάτων. Τα εξαρτήματα κλειδώματος CYTEC χρησιμοποιούνται παγκοσμίως, μ. ά, στην κατασκευή εργαλείων και καλουπιών, στην αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και στην αεροπορική και διαστημική τεχνολογία. Η οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1984 ως εξειδικευμένη εταιρεία και κάτοχος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για κυλίνδρους ασφάλισης, έχει εξελιχθεί σε μια πολυεθνική επιχείρηση με ένα διεθνές δίκτυο μονάδων παραγωγής, πωλήσεων και σέρβις. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία και στην τεχνογνωσία που προκύπτει από αυτήν, η CYTEC συγκαταλέγεται με το μακροχρόνιο πελατολόγιό της μεταξύ των ισχυρότερων επιχειρήσεων του κλάδου. Η CYTEC παράγει εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, καθώς και προσανατολισμένα στο χρήστη σύνθετα συστήματα. Το πρότυπο Iso 9001 προβάλλεται στα πιστοποιητικά.

 2. KARATZAS EMMANOUIL

  Ελλάδα

  Εισαγωγές βιομηχανικών εργαλείων και βιδών.

 1. RAPTOPTOOLS.GR

  Ελλάδα

  Ραπτοπουλος νικολαος εμποριο βιομηχανικων εργαλειων οργανα μετρησης μηχανουργεικα εργαλεια ειδη συγκολλησης ειδη προστασιας προσωπικου ειδη συνεργειου και φανοποιιας

 2. CZULKOWSKI RENTAL

  Γερμανία

  Η εταιρεία CZULKOWSKI RENTAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα βιομηχανικής χρήσης, ενοικιαζονται αμαξιδια, ενοικίαση τροχοφόρων γερανών, και Οχήματα βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Dommershausen, Γερμανία.

 3. SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA

  Ισπανία

  Η εταιρεία SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία βιομηχανίας και οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά εργαλεία, βιομηχανικες προμηθειες, ειδη κιγκαλεριας χονδρικης, εργαλειομηχανες, και Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Miranda De Ebro, Ισπανία.

 4. HTG MAKINE

  Τουρκία

  Η εταιρεία HTG MAKINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 5. SAYTEK GROUP MEKANIK INŞAAT IÇ VE DIŞ TICAET A.Ş.

  Τουρκία

  Η εταιρεία SAYTEK GROUP MEKANIK INŞAAT IÇ VE DIŞ TICAET A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικό φιλτράρισμα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 6. ING. PH. J. DAUM GMBH & CO. KG EMAREI SAFETY TOOLS

  Γερμανία

  Η εταιρεία ING. PH. J. DAUM GMBH & CO. KG EMAREI SAFETY TOOLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα για μεταλλικους σκελετους. Έχει έδρα σε Sassenberg, Γερμανία.

 7. METALUTENSILI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία METALUTENSILI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εργαλεία, Αδαμαντοφόρα εργαλεία, εξαρτηματα συγκολλησης, Ηλεκτρικά εργαλεία, και Αδαμαντοφόρα εργαλεία. Έχει έδρα σε Ferrara, Ιταλία.

 8. EICHINGER & STELZL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EICHINGER & STELZL GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Barbing, Γερμανία.

 1. ROBOTTURN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ROBOTTURN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Wevelgem, Βέλγιο.

 2. EFER ENDOSCOPY

  Γαλλία

  Η εταιρεία EFER ENDOSCOPY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοκιμές μη καταστρεπτικές, ενδοσκοπηση, Δοκιμές μη καταστρεπτικές, βρογχοσκοπια, και Μη καταστρεπτικός έλεγχος. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

 3. EUROSTAMP SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία EUROSTAMP SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζουμπαδες, και Μήτρες και καλούπια. Έχει έδρα σε Piacenza, Ιταλία.

 4. HENNINGER GMBH U. CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία HENNINGER GMBH U. CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

 5. KRINO SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία KRINO SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέζες και τρυπάνια, εργαλεια κοπης, βιομηχανικα εργαλεια, και Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Monticello Brianza, Ιταλία.

 6. SOLUCAD

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOLUCAD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανολογικη τεχνολογια, βιομηχανικα εργαλεια, τρισδιαστατη προτυποποιηση, και Ειδικές εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Fourques Sur Garonne, Γαλλία.

 7. INGCO

  Ρουμανία

  Η εταιρεία INGCO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτροκίνητα εργαλεία για οικοδομές, Βιομηχανικά εργαλεία, Ηλεκτρικά εργαλεία, Ηλεκτροκίνητα εργαλεία για οικοδομές, Βιομηχανικά εργαλεία, και Ηλεκτρικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Sarasau, Ρουμανία.

 8. GRAVIER PRODUCTION

  Γαλλία

  Η εταιρεία GRAVIER PRODUCTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Le Tholy, Γαλλία.

 9. TURCAR HASSAS KESICI TAKIM SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία TURCAR HASSAS KESICI TAKIM SAN. TIC. LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροχισμα οργανων και εργαλειων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 10. CAT TRADING SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία CAT TRADING SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, Βιομηχανικά εργαλεία, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, και Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Ramnicu Valcea, Ρουμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικά εργαλεία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

306 Επιχειρήσεις