• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιομηχανικά εργαλεία

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικά εργαλεία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CYTEC ZYLINDERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η CYTEC Zylindertechnik GmbH είναι εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια ένα σταθερό μέγεθος ως κορυφαία στην αγορά επιχείρηση με ένα καινοτομικό φάσμα προϊόντων στη διεθνή αγορά κατασκευής μηχανημάτων. Τα εξαρτήματα κλειδώματος CYTEC χρησιμοποιούνται παγκοσμίως, μ. ά, στην κατασκευή εργαλείων και καλουπιών, στην αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και στην αεροπορική και διαστημική τεχνολογία. Η οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1984 ως εξειδικευμένη εταιρεία και κάτοχος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για κυλίνδρους ασφάλισης, έχει εξελιχθεί σε μια πολυεθνική επιχείρηση με ένα διεθνές δίκτυο μονάδων παραγωγής, πωλήσεων και σέρβις. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία και στην τεχνογνωσία που προκύπτει από αυτήν, η CYTEC συγκαταλέγεται με το μακροχρόνιο πελατολόγιό της μεταξύ των ισχυρότερων επιχειρήσεων του κλάδου. Η CYTEC παράγει εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, καθώς και προσανατολισμένα στο χρήστη σύνθετα συστήματα. Το πρότυπο Iso 9001 προβάλλεται στα πιστοποιητικά.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. WESO WERKZEUGBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Westermann24 έχει παράδοση άνω των 100 ετών. Ως κατασκευαστής και σχεδιαστής εργαλείων πτύχωσης θεωρούμε ότι είμαστε ο άμεσος συνεργάτης για την παραγωγή σας. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε: - εργαλεία πτύχωσης (ταινίες και κατάλογο) - ψαλιδομάχαιρα: Νέα παραγωγή και υπηρεσίες τροχίσματος. Άλλα προϊόντα για την παραγωγή σας: - ράβδοι οδηγοί: Νέα παραγωγή και μετεπεξεργασία - εξαρτήματα μηχανημάτων μήκους έως 5000 mm - πριονωτά μαχαίρια: Νέα παραγωγή και υπηρεσίες τροχίσματος - Υπηρεσίες τροχίσματος: πριονολάμες, φρέζες, περιστροφικά μαχαίρια, διαμήκη μαχαίρια. Επίσης παρέχουμε ευχαρίστως τις παρακάτω υπηρεσίες: - φρεζάρισμα CNC - λείανση CNC - κοπή συρμάτων - διάβρωση με εμβύθιση - σκλήρυνση λέιζερ - συγκόλληση λέιζερ κατά παραγγελία. Οι συνεργάτες μας θέτουν στη διάθεσή σας τα προσόντα και την προσωπική ενασχόληση προκειμένου να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας, επειδή στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται βέβαια εσείς, αγαπητέ πελάτη και η προστιθέμενη αξία που μπορούμε να σάς παρέχουμε.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. MOH D.O.O

  Σλοβενία

  Verified by Europages badge

  Η MOH DOO είναι ένα ευρωπαϊκό εργαστήριο μηχανικής επεξεργασίας ψηφιακού ελέγχου που εξειδικεύεται στα συστατικά και πρωτότυπα υψηλής ποιότητας για της βιομηχανίες αυτοκινήτου, γεωργίας και υδραυλικής. Επιπλέον, κατασκευάζουμε εξατομικευμένα μέρη για την βιομηχανία αεροναυπηγικής και άμυνας, φωτισμός αυτοκινήτων και την βιομηχανία μηχανοκίνητων. Η MOH DOO, προσφέρει υπηρεσίες διάτρησης CNC στα πιο σύγχρονα κέντρα μηχανικής επεξεργασίας, με 3 άξονες και 5 άξονες, υψηλής ακριβείας. 3-άξονες – μέχρι 800 x 2200 χιλ., 5-άξονες – μέχρι 920 χιλ. Μπορούμε να προσφέρουμε μια ολόκληρη γκάμα υλικών και φινιρισμάτων επιφάνειας. Εξειδικευόμαστε σε φύλλα χάλυβα, αλουμινένια δομικά μέρη και κιβώτια. Αναλαμβάνουμε τόρνευση CNC σε σύγχρονους κώνους με διπλή άτρακτο, μέχρι fi 350 και fi 82, με άξονα σε Y και ηλεκτρικά εργαλεία. Χάρη στις προηγμένες μας παραγωγικές τεχνολογίες και μια ατέλειωτη προμήθεια εργαλείων και πόρων, μπορούμε να προσφέρουμε με μεγάλο πλεονέκτημα στους πελάτες μας υπηρεσίες με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Υποστηρίζουμε κάθε έργο και κατασκευασμένο ανταλλακτικό. Χάρη στις γνώσεις μας ως εμπειρογνώμονας, προσφέρουμε αξιόπιστη και γρήγορη υποστήριξη. Βούληση μας είναι να είμαστε ο πρώτος σας αξιόπιστος εταίρος για όλες σας τις ανάγκες και απαιτήσεις μηχανικής επεξεργασίας ψηφιακού ελέγχου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. ZEMO VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Το ελεγχόμενο βίδωμα είναι ο τομέας ειδίκευσης των ειδικών μας στη ροπή στρέψης, οι οποίοι διαθέτουν πολυετή πείρα. Εκτός από υψηλής ποιότητας συστήματα βιδώματος για τη βιομηχανική παραγωγή παρέχουμε επίσης αξιόπιστα εργαλεία πεπιεσμένου αέρα για εργασίες συντήρησης και επισκευής (κλάδος αυτοκινητοβιομηχανίας). Μπορούμε επίσης να παράγουμε μεμονωμένα ειδικά εργαλεία βάσει σχεδίων για ειδικές περιπτώσεις βιδώματος. Επιπλέον, σας προσφέρουμε επιτόπου εκπαίδευση στους χρήστες. Και τέλος, μπορούμε να συντηρήσουμε, να βαθμονομήσουμε και, αν χρειάζεται, να επισκευάσουμε τα εργαλεία σας ροπής στρέψης και πεπιεσμένου αέρα στο δικό μας ιδιόκτητο συνεργείο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. POVELATO

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. DC SWISS SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 2. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 3. METALUTENSILI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. I.M.T. DI BALLONI LAURA & C. S.A.S.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 5. CERESOLI SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 1. TO.MEC. S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 2. PHI TECHNIK FÜR FENSTER UND TÜREN GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 25 έτη, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και τεχνικές μονάδες για τα στοιχεία σας από πλαστικό και αλουμίνιο. Κατασκευάζετε πόρτες εισόδου για παράθυρα, προσόψεις ή ειδικές λύσεις – αναλαμβάνουμε το έργο σας με δεξιοτεχνία, από το πρώτο προσχέδιο έως τη διάθεση του προϊόντος σας. Τα πλεονεκτήματα για εσάς; Εξατομικευμένη παρακολούθηση, επαγγελματικές συμβουλές από ειδικούς και περισσότερα από 750 προϊόντα, τα οποία προσφέρουν επιπλέον: • αυξημένη αποτελεσματικότητα χάρη στη σταθερή τεχνική ανάπτυξη • βελτιωμένη ποιότητα, καλύτερη οπτική και λαβή για τα παράθυρα και τις πόρτες σας • επιπλέον, ανταλλαγή γνώσεων ανάμεσα σε εσάς και την καλύτερη υπηρεσία στην αγορά. Πώς ανταποκρινόμαστε στην πράξη στις απαιτήσεις σας; Μιλώντας απευθείας μαζί σας.

 3. KO-KEN EUROPE

  Λουξεμβούργο

  Επιλέξτε ισχυρά εργαλεία για ποιοτική εργασία! Η Ko-ken Europe SA, που ιδρύθηκε το 1975, αποτελεί το κέντρο διανομής για την Ευρώπη των ιαπωνικών εργαλείων Ko-ken Tool Co, Ε.Π.Ε. Η εταιρεία Ko-Ken Tool κατασκευάζει για τέσσερις γενιές δακτυλίους και καρυδάκια, με στόχο να δώσει την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες της. Οι εργοστασιακές εγγυήσεις ποιότητας Ko-ken Tool Co, Ε.Π.Ε. Σιζουόκα, Ιαπωνία, εγγυώνται ανώτερη ποιότητα και επεξεργασία εργαλείων Ko-ken. Κάθε εργαλείο Ko-ken αφήνοντας το εργοστάσιο υπόκειται σε αυστηρό έλεγχο. Η Ko-ken θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει δωρεάν οποιεσδήποτε ατέλειες στην εργασία ή τα υλικά μέσω διανομέων, με εξαίρεση περαιτέρω ευθύνης. Η διαδικασία κατασκευής του εργοστασίου Ko-ken Tool Co., Ltd. είναι πιστοποιημένη ISO 9001 από το 1995.

 4. KARATZAS EMMANOUIL

  Ελλάδα

  Εισαγωγές βιομηχανικών εργαλείων και βιδών.

 5. RAPTOPTOOLS.GR

  Ελλάδα

  Ραπτοπουλος νικολαος εμποριο βιομηχανικων εργαλειων οργανα μετρησης μηχανουργεικα εργαλεια ειδη συγκολλησης ειδη προστασιας προσωπικου ειδη συνεργειου και φανοποιιας

 6. SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA

  Ισπανία

 7. HTG MAKINE

  Τουρκία

 8. ING. PH. J. DAUM GMBH & CO. KG EMAREI SAFETY TOOLS

  Γερμανία

 9. EICHINGER & STELZL GMBH

  Γερμανία

 10. EUROSTAMP SRL

  Ιταλία

 1. EUROTOOLS, S.R.O.

  Σλοβακία

 2. SEFI

  Γαλλία

 3. MASKOT MUTFAK ESYALARI SAN VE TIC LTD STI

  Τουρκία

 4. ATESINA

  Ιταλία

 5. HENNINGER GMBH U. CO. KG

  Γερμανία

 6. BLACKIRON

  Ιταλία

 7. DE NADAI

  Γαλλία

 8. KRINO SPA

  Ιταλία

 9. ETK PROGRESS

  Ρωσία

 10. OUTILTEC EURL

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικά εργαλεία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

312 επιχειρήσεις