• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αλυσίδες

Αποτελέσματα για

Αλυσίδες

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. OPM BV - PRECISION MANUFACTURING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OPM BV - PRECISION MANUFACTURING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες ακριβείας από ανοξείδωτο χάλυβα, μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο, και Εκτέλεση εφοδιαστικής αλυσίδας (διαχείριση μεταφορών και αποθεμάτων). Έχει έδρα σε Bakel, Κάτω Χώρες.

  2. PRIME STOCK

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Prime Stock είναι ο κύριος σας εταίρος για επώνυμα αρώματα και καλλυντικά. Ως διεθνές χονδρέμπορος στο Ρότερνταμ, αγοράζουμε και πουλάμε αρώματα και καλλυντικά στις καλύτερες τιμές. Οι κεντρικές μας αξίες: • Εξειδικευμένες προσφορές επί παραγγελία • Προσωπική επαφή με τους πελάτες μας όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα • Αξιοπιστία και ευελιξία. Χάρη στο ευρύ μας δίκτυο, αγοράζουμε από τους προμηθευτές μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Συγκρίνουμε διάφορες εναλλακτικές και επιλέγουμε τις καλύτερες λύσεις για εσάς. Αναλαμβάνουμε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα και παραδίδουμε εκεί που θέλετε!

  3. MTB BV

    Κάτω Χώρες

    Η MTB Maastricht AG είναι ένας κοινωνικά δραστήριος οργανισμός που δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες ως κλασικός πάροχος εξωτερικών υπηρεσιών στους τομείς της βιομηχανίας, των αυτοκινήτων και της διοικητικής μέριμνας. Στο επίκεντρο της προσφοράς μας βρίσκεται η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών βιομηχανικής συναρμολόγησης και συσκευασίας. Έτσι έχουμε εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους εταίρους στον τομέα της αλυσίδας εφοδιασμού και της διοικητικής μέριμνας. Απευθυνόμαστε σε επιχειρήσεις σε ολόκληρη την ΕΕ: κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού, εισαγωγείς και εμπορικές επιχειρήσεις.

  4. RODACHEM BV

    Κάτω Χώρες

    RodaChem BV είναι μια διεθνής εταιρεία εμπορίου και διανομής που εξειδικεύεται στην προμήθεια μεταλλικών αλάτων και οξειδίων, με επίκεντρο τα προϊόντα λιθίου. Κύριος μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας την βέλτιστη υποστήριξη σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις (παγκοσμίως). Η RodaChem BV είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ISO 9001: 2015, έχει εφαρμόσει τις αρχές υπεύθυνης φροντίδας και τις σχετικές νομοθεσίες (ΕΕ) στις λειτουργικές της διαδικασίες.