• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλυσίδες

Αποτελέσματα για

Αλυσίδες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Schäfer + Peters είναι ο συνεργάτης σας για ανθεκτικά στη σκουριά και στα οξέα συνδετικά στοιχεία, τυποποιημένα εξαρτήματα DIN, όπως, π. χ., ξυλόβιδες, μετρικές βίδες, λαμαρινόβιδες, ροδέλες, παξιμάδια, αλλά και προϊόντα, όπως στερεώσεις βαριών φορτίων, ασφαλιστικές βίδες και στερεώσεις ηλιακών συστημάτων, καθώς και ειδικά εξαρτήματα & και εξαρτήματα βάσει σχεδίου – τα πάντα σε διάφορες εκδόσεις. Καλλιεργούμε μια άψογη σχέση με τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε περισσότερα από 32.000 διάφορα προϊόντα αποθήκης, περισσότερους από 200 δραστήριους και εκπαιδευμένους συνεργάτες και σύγχρονη διαχείριση ποιότητας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα τα προϊόντα αποθήκης, όπως διάφορες βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, μπουλόνια, συρματόσχοινα, αλυσίδες, πείρους, καθώς και πολλά άλλα συνδετικά στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα S+P απευθυνθείτε στη δική μας ομάδα πωλήσεων.

 2. KETTENTECHNIK ROEDER GMBH

  Γερμανία

  Το όνομα της οικογένειας Roeder συνδέεται εδώ και πολλά χρόνια με την κυλινδράλυσο. Σήμερα, η επωνυμία Kettentechnik Roeder χαρακτηρίζει προϊόντα που μετατρέπουν την ιδέα σε πραγματικότητα. Αυτό είναι δυνατό μόνο με σύγχρονα συστήματα παραγωγής. Αυτό όμως δεν αρκεί για την πιστοποίηση της ποιότητας και της εμπρόθεσμης παράδοσης. Για το σκοπό αυτό χρειάζονται εμπειρία, ικανότητα, συναίσθηση ευθύνης και τα κίνητρα των συνεργατών. Οι προμηθευτές μας, στους οποίους συγκαταλέγονται επώνυμοι κατασκευαστές από τη Γερμανία και διεθνείς κατασκευαστές, αποτελούν τη βάση της ποιότητάς μας. Η επιχείρησή μας διακρίνεται επίσης για την ανοικτή επικοινωνία με τους πελάτες και τους προμηθευτές. Σε αυτήν την ιστοσελίδα θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για την επιχείρησή μας, αλλά μπορείτε επίσης να μας επισκεφτείτε. Είτε εικονικά στην ιστοσελίδα είτε με φυσική παρουσία. Είστε πάντοτε καλοδεχούμενοι.

 3. HEINZE & STRENG GMBH

  Γερμανία

  H Heinze & Streng που ιδρύθηκε το είναι μια διεθνώς δραστηριοποιούμενη και καινοτομική εμπορική επιχείρηση που διακρίνεται για τη μακρόχρονη εμπειρία και τη διατομεακή εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της βιομηχανίας συρμάτων και καλωδίων. Έτσι είμαστε σε θέση να προσαρμοζόμαστε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των αγορών και ιδίως των πελατών. Παρέχουμε παγκόσμιες υπηρεσίες, ευέλικτες, προσανατολισμένες στον πελάτη και αποδοτικές λύσεις. Και η περιβαλλοντική συνείδηση αποτελεί θέμα για την Heinze & Streng. Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας προσπαθούμε με τη μετεξέλιξη των προϊόντων μας με επικέντρωση στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην ενοποίηση των παραγγελιών και το ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος. Σε κεντρική θέση μεταξύ Φρανκφούρτης και Κολωνίας, η έδρα μας στο Mengerskirchen-Waldernbach διαθέτει περίπου χώρους 800 m² για γραφεία και αποθήκες.

 4. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Γερμανία

  Η Fördertechnik Kentzler GmbH είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για αλυσίδες μετάδοσης κίνησης, μεταφοράς και φορτίου, καθώς και γραναζιών και ειδικών κατασκευών. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι η βάση για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Αξιοποιήστε από την αρχή τις υπηρεσίες μας: από την παροχή συμβουλών και την επιλογή των προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας στοιχείων έως την ολοκλήρωση του προϊόντος. Από ειδικές αλυσίδες έως οδοντοτροχούς και ειδικές κατασκευές αλυσίδων κάθε είδους, σάς παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα τυποποιημένων προϊόντων, καθώς και εξατομικευμένες ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Με τη μακρόχρονη εμπειρία και την τήρηση των τρεχόντων προτύπων DIN εγγυόμαστε την ανάπτυξη προϊόντων πρώτης τάξεως από την εταιρεία μας. Ανεξάρτητα από το βαθμό ικανοποίησης των πελατών μας για τα προϊόντα μας, αυξάνουμε σταθερά την υψηλή αξία, την αποδοτικότητα και την ποιότητα των προϊόντων μας.

 5. COMEX SRL

  Ιταλία

  Η Comex SRL δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά από το 1980 και έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια χάρη στην κατασκευή και της διανομή εναλλάξιμων ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας για θεριζοαλωνιστικές μηχανές Laverda, Fiat Agri. Με την πάροδο του χρόνου, η δομή μας εξελίχθηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Σήμερα, η επιχείρηση αποτελείται από τρία κτίρια που φιλοξενούν τις δραστηριότητες σχεδιασμού, παραγωγής, εμπορικής διοικητικής διαχείρισης διακίνησης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  Κίνα

  Η XingTai Trade (H. K.) CO., LTD βρίσκεται στο NingBo, όπου η οικονομία ανθεί και η τοποθεσία είναι πρακτική. Ιδρύθηκε το 2006 και ειδικεύεται στις συγκολλημένες αλυσίδες με κρίκους, αλυσίδες με κόμπους, με σφαιρίδια, πλαστικές αλυσίδες, διακοσμητικές αλυσίδες, αλυσίδες για σκύλους, αλυσίδες αναβατήρα, αλυσίδες μεταφοράς και εξαρτήματα αλυσίδων, εξαρτύσεις, συρματόσχοινα , λουκέτα, προϊόντα από υαλόνημα και τη σειρά ενδυμάτων και άλλου υλικού εξοπλισμού, καθώς και στα πλαστικά προϊόντα. Αρχή μας: «Ισότητα και αμοιβαίο όφελος, εντιμότητα και δόξα, αποδοτικότητα και πρακτική, καινοτομία».

 2. JANEIRO BAIAO C.A.O. LDA

  Πορτογαλία

  Η Janeiro Baião είναι μια πορτογαλική φίρμα κοσμημάτων. Μοντέρνα, σποραδικά με παραδοσιακά χαρακτηριστικά, κομψά και σύνθετα, προσφέρει έντονο αλλά και ταυτόχρονα χαρισματικό πνεύμα. Διαθέτουμε μια εκτενής γκάμα προϊόντων με περιλαίμια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, αλυσίδες και πολλά άλλα να ανακαλύψετε ! Εργαζόμαστε το κάθε σχέδιο χωριστά και έχουμε την ευχέρεια να παρακολουθήσουμε στενά την δημιουργία της μήτρας, σχεδιασμένη χειρωνακτικά, με παραδοσιακές πορτογαλικές τεχνικές χρυσοχοΐας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 3. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Αυστρία

 4. J. D. THEILE GMBH & CO KG

  Γερμανία

 5. ORTLINGHAUS AG

  Ελβετία

 1. KETTEN FUCHS GMBH

  Γερμανία

 2. F.K.S. FÖRDERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 1. URNY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. CHALLENGE-FEICKERT EUROPE GMBH

  Γερμανία

 3. LORTEL

  Λουξεμβούργο

 4. FRANCIA CATENE

  Ιταλία

 5. FORCE KETTEN GERMANY GMBH

  Γερμανία

 6. KTS KETTENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 7. ANTRIEBSTECHNIK OBERMÜLLER

  Γερμανία

 8. LÜDEKE SEIL- UND HEBETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 1. MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Γερμανία

 2. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Λιθουανία

  Η Nosted mechanika, UAB είναι μια επιχείρηση με εκτενή εμπειρία στην παραγωγή TRYGG αντιολισθητικών αλυσίδων για τροχούς και αποχιονισμού και ελαφριού εξοπλισμού δασοκομίας της IGLAND. Οι αλυσίδες TRYGG είναι γνωστές από το 1939 και αποτελούν συνώνυμο της αξιοπιστίας και της ποιότητας. Παράγουμε αλυσίδες TRYGG διαφόρων τύπων, μεγεθών, πάχους και βάρους για αυτοκίνητα, ATVs, φορτηγά και λεωφορεία, βαρέα οχήματα αποχιονισμού, δασοκομία, γεωργία, αλιεία βιομηχανίας και οχήματα κατασκευής. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα IGLAND είναι: βίντσια για ανάσυρσης κούτσουρων, διαχωριστές ξύλου και επεξεργαστές, φυσητήρες χιονιού, διασκορπιστές άμμου, οπίσθια πτερύγια, εκχιονιστικά μηχανήματα, πιρούνια παλέτας, πολλαπλές λαβές, δαγκάνες και λεπίδες μπουλντόζας. Τα νεότερα είδη μας είναι: δαγκάνες για δέματα, πέτρινοι κουβάδες, ανυψωτικά για σακούλες λιπασμάτων και κουβάδες για την έκχυση υλικών. Η Nosted mechanika επίσης προσφέρει υπηρεσίες όπως: κοπή με λέιζερ φύλλου χάλυβα, κοπή ψηφιακού ελέγχου, τόρνευση, με φρέζα, κύρτωση, προετοιμασία της μεταλλικής επιφάνειας με αμμοβολή πριν τη βαφή, και βαφή.

 3. Z.M.C. ITALIA

  Ιταλία

  Η ZMC ITALIA ιδρύθηκε το 1954, είναι κύριος κατασκευαστής μεταφορικών ιμάντων με αλυσίδες βιομηχανικής χρήσης. Η επιχείριση κατασκευάζει, βάσει σχεδίου του πελάτη, αλυσίδες προσαρμοσμένες στην οποιαδήποτε εφαρμογή, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO-DIN-BRITISH STANDARD-ANSI, που δεν βασίζονται στο μετρικό σύστημα. Βήμα αλυσίδας από 25 ως 600 χιλ. και πάνω. Φορτίο διάτμησης έως 1.200.000 N. Πάχος πλακών από 2 έως 60 χιλ. Υλικά κατασκευής από σίδηρο έως κράματα νικελίου. Όλες οι κύριες χημικές, θερμοχημικές επεξεργασίες καθώς και γαλβανικές και χημικές επενδύσεις.

 4. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Παραγωγή στρογγυλών χαλύβδινων αλυσίδων και προϊόντων σιδήρου: αλυσίδες λιπασματοδιανομέα, αλυσίδες φορτωτή, αλυσίδες μεταφοράς (αλυσίδα σφαγείου, σε μήκος 50 m. Εκδόσεις: γαλβανιζέ ή ανοξείδωτος χάλυβας (1.4571), αλυσίδες υψηλής ποιότητας (στρογγυλές χαλύβδινες αλυσίδες DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895) , αλυσίδες ανυψωτικών μέσων (DIN 5684-5, EN 818-7), αλυσίδες για τη γεωργία, αλυσίδες ανύψωσης φορτίων (αλυσίδες στερέωσης κατά DIN 695 και EN 818-2), ανοξείδωτες αλυσίδες, αλυσίδες με κόμβους, πλαστικές αλυσίδες, συγκολλητές στρογγυλές χαλύβδινες αλυσίδες.

 5. FÖRDERTEC GMBH

  Γερμανία

  Η FörderTec GmbH ασχολείται με το ευρύ φάσμα των συστημάτων εγκαταστάσεων μεταφοράς για τους τομείς της λυματολάσπης, της ξυλείας (ροκανίδια, μεταχειρισμένη ξυλεία, πριονίδι), της τέφρας και της σκωρίας.

 6. KR-INDUSTRIEBEDARF RUHRBERG & DEDIC GMBH

  Αυστρία

  Το πρότυπο της εταιρείας μας, οι αξίες μας! Θεωρούμε τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές μας ως συνεργάτες. Η συνεργασία είναι για εμάς προσωπική υπόσχεση και ειλικρινής εντολή κατά την έννοια της από κοινού επιτυχημένης συνεργασίας. Αυτή είναι η προοπτική του καθημερινού έργου μας.

 7. EUROCHAPADO LOPNIC S.L.

  Ισπανία

  Κατασκευαστές φο μπιζού από το 1958, εκλεπτυσμένα από ασήμι και ορείχαλκο, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια κ.λπ.

 8. IHLEFELD GMBH

  Γερμανία

 9. INTER INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

 10. ZIMAS ZINCIR VE MAKINA SAN. TIC. A.S

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλυσίδες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.935 επιχειρήσεις