• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αλλαντικά και παστά κρέατα

Αποτελέσματα για

Αλλαντικά και παστά κρέατα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. INTERPORC

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INTERPORC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χοίροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Αλλαντικά και παστά κρέατα, και χοιρινο κρεας. Έχει έδρα σε Haghorst, Κάτω Χώρες.

  2. SLAGERIJ KEULEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SLAGERIJ KEULEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Hulsberg, Κάτω Χώρες.

  3. VAN POORTVLIET GELEEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN POORTVLIET GELEEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Geleen, Κάτω Χώρες.

  4. VLEESWARENFABRIEK HAPERT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VLEESWARENFABRIEK HAPERT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Hapert, Κάτω Χώρες.

  5. VAN OERS SNACKS B.V.

    Κάτω Χώρες

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VAN ROOI MEAT PRODUCTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN ROOI MEAT PRODUCTS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Someren, Κάτω Χώρες.

  2. HENNINGSEN NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HENNINGSEN NEDERLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα αποξηραμένα, και Κρέατα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  3. VELDT'S PANNEKOEKEN B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. RIK HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. VAN DE VEN VLEESWAREN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DE VEN VLEESWAREN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Echt, Κάτω Χώρες.

  1. MEAT FRIENDS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEAT FRIENDS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

  2. WIM PESSERS VLEESGROOTVERBRUIK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WIM PESSERS VLEESGROOTVERBRUIK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  1. WILMS VLEES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WILMS VLEES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  2. BREDASE HORECA VLEESCENTRALE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BREDASE HORECA VLEESCENTRALE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.