• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα

Αποτελέσματα για

Φρούτα

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. BERG TRADING COMPANY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Berg Trading Co. είναι μια δυναμική και καινότομη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων εμπορικών λύσεων στην παγκόσμια αγορά. Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα, στην αξιοπιστία και στην ικανοποίηση του πελάτη, και καθιερώθηκε ως έμπιστος εταίρος επιχειρήσεων για την εύκολη πλοήγηση στην σύνθετη διεθνή αγορά. Η Berg Trading Co., εξειδικεύεται στην διευκόλυνση της ανταλλαγής διαφόρων εμπορευμάτων, όπως γεωργικά προϊόντα, πηγές ενέργειας, μέταλλα και άλλες πρώτες ύλες. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων καλύπτει μια ευρεία επιλογή φρούτων, λαχανικών, δημητριακών, σπόρων, κατεψυγμένων/ ζωντανών/ φρέσκων θαλασσινών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια εκτενής ποικιλία φρέσκων προϊόντων ανώτατης ποιότητας όπως μήλα, μπανάνες, πορτοκάλια, φρέσκους καρπούς, τομάτες, αγγούρια, σαλάτες, καρότα, πατάτες, κρεμμύδια και πολλά άλλα. Ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, υιοθετούμε αυστηρά βιώσιμες πρακτικές και λειτουργούμε με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Αναζητούμε προμηθευτές που τηρούν αυστηρά περιβαλλοντολογικά πρότυπα, προωθώντας τον βιώσιμο πορισμό και τις υπεύθυνες παραγωγικές μεθόδους. Είτε είστε παραγωγός, προμηθευτής ή αγοραστής, η Berg Trading Co. προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για να ικανοποιήσει τις μοναδικές σας ανάγκες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες παρέχοντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, γρήγορη εκτέλεση και ανώτερη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εμπορικής διαδικασίας. Μαζί μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε στην σύνθετη διεθνή αγορά και να επιτύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη.

  2. REESINK HORSES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REESINK HORSES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Βοοειδή, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Βοοειδή, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Eibergen, Κάτω Χώρες.

  3. LOONBEDRIJF EIJSINK-ANKERSMID B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LOONBEDRIJF EIJSINK-ANKERSMID B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Βοοειδή, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Βοοειδή, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Bentelo, Κάτω Χώρες.

  4. KOOS PRINS GROENTEN EN FRUIT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOOS PRINS GROENTEN EN FRUIT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Winterswijk, Κάτω Χώρες.

  5. DE GROOT INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE GROOT INTERNATIONAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, Λαχανικά φρέσκα, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Hedel, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CÊLAVÍTA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CÊLAVÍTA B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Wezep, Κάτω Χώρες.

  2. GREEN ORGANICS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GREEN ORGANICS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Dronten, Κάτω Χώρες.

  3. FRUITMASTERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FRUITMASTERS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Geldermalsen, Κάτω Χώρες.

  4. B.V. OTTEN AGF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. OTTEN AGF, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  5. ORGANIC TRADE COMPANY HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ORGANIC TRADE COMPANY HOLLAND B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Lelystad, Κάτω Χώρες.

  1. LOONBEDRIJF DE WAARD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LOONBEDRIJF DE WAARD B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Biddinghuizen, Κάτω Χώρες.

  2. FRUITKWEKERIJ VERMEULEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FRUITKWEKERIJ VERMEULEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει έδρα σε Biddinghuizen, Κάτω Χώρες.

  1. GEBRS. VAN BLIJDERVEEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBRS. VAN BLIJDERVEEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει έδρα σε Ingen, Κάτω Χώρες.

  2. HEIN VAN HEMERT B.V.

    Κάτω Χώρες

  3. FIRMA POSTUMA-KAMPEN

    Κάτω Χώρες

  4. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

  5. DECO GREENS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DECO GREENS BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνητά άνθη, φυτά και φρούτα. Έχει έδρα σε Spankeren, Κάτω Χώρες.

  6. WECKONLINE INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WECKONLINE INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα φρούτα. Έχει έδρα σε Daarlerveen, Κάτω Χώρες.

  7. AK TRADE NETWORK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AK TRADE NETWORK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξωτικα φρουτα, και διεθνεις μεταφορες. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

  8. DO-IT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DO-IT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικες ντοματες, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, βιολογικες αλοιφες, και βιολογικό κακάο σε σκόνη. Έχει έδρα σε Barneveld, Κάτω Χώρες.

  1. VICTORIA MONDIAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VICTORIA MONDIAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, πατατες, καροτα, και κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

  2. DOCE VIDA EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DOCE VIDA EUROPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανή παραγωγής πάγου, συμπυκνωμενοι χυμοι φρουτων, και Ψύξη. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  3. PLAZA FOOD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PLAZA FOOD B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα φρούτα, και Κονσερβοποιημένα φρούτα. Έχει έδρα σε Wijchen, Κάτω Χώρες.

  4. B.V. GROENTESNIJBEDRIJF HDV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. GROENTESNIJBEDRIJF HDV, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα φρούτα, και Κονσερβοποιημένα φρούτα. Έχει έδρα σε Losser, Κάτω Χώρες.

  5. V.O.F. SMIT SWIFTERBANT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία V.O.F. SMIT SWIFTERBANT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά, και Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Swifterbant, Κάτω Χώρες.

  6. MADAM GREEN HOLLAND LTD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MADAM GREEN HOLLAND LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Beemte Broekland, Κάτω Χώρες.

  7. DELINUTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DELINUTS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Ede Gld, Κάτω Χώρες.

  8. GEURTS CONSERVENFABRIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEURTS CONSERVENFABRIEK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Dodewaard, Κάτω Χώρες.

  9. ORANKA VRUCHTENSAPPEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ORANKA VRUCHTENSAPPEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Borne, Κάτω Χώρες.

  10. VAN GELDER FRUIT VOF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN GELDER FRUIT VOF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Beneden-Leeuwen, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρούτα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33 Επιχειρήσεις