• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φρούτα

Αποτελέσματα για

Φρούτα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FORATIA EUROPE OU

  Φινλανδία

  Verified by Europages badge

  Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. BAIROUK FRUITS

  Μαρόκο

  Verified by Europages badge

  Η BAIROUK FRUITS είναι μια επιχείρηση με έδρα στο Μαρόκο που εξειδικεύεται στην εξαγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών σε όλο τον κόσμο. Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη από πεπόνια, καρπούζια, λεμόνια αλλά και ντομάτες, κολοκύθια, μελιτζάνες καθώς και χόρτα όπως κορίανδρο, δενδρολίβανο ή βασιλικό. Αποστολή μας να προσφέρουμε φρέσκα και εποχιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Δεσμευόμαστε κάθε μέρα ώστε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια και την υγιεινή των προϊόντων μας στους διανομείς και στους καταναλωτές τηρώντας τα τωρινά πρότυπα εν ισχύ. Δίδουμε μέγιστη έμφαση στην ικανοποίηση των πελατών μας. Οι συνεργάτες μας προσφέρουν έτσι την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους ώστε να ικανοποιήσουν βέλτιστα τους πελάτες μας και να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη τους. Επίσης, εξασφαλίζουμε την μεταφορά των προϊόντων στο σημείο προορισμού σύμφωνα με τις συμφωνημένες προθεσμίες χρησιμοποιώντας την κατάλληλη συσκευασία με μια ηθική και υπεύθυνη προσέγγιση. Συνεχίζουμε να προωθούμε φρέσκα και εποχιακά φρούτα και λαχανικά προς εξαγωγή στις διεθνείς αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. JRK COMMODITIES

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η JRK commodities είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στην εισαγωγή μπαχαρικών από την Μαδαγασκάρη εδώ και τρεις γενιές. Σήμερα, δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εξαγωγή και διανομή βανίλιας με πιστοποίηση ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ και από δίκαιο εμπόριο. Οι ενέργειες της κινούνται με στόχο να διευκολύνει την διανομή των εποχιακών της μπαχαρικών όλο το χρόνο προκειμένου να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών της. Η JRK commodities φροντίζει πάντα να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις καλύτερες τιμές. Η ικανοποίηση σας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και για αυτόν τον λόγο η εταιρεία δεσμεύεται να αντικαταστήσει την παραγγελία σας μέχρι την πλήρης σας ικανοποίηση. Μεταξύ των προϊόντων μας, διαθέτουμε: -Μαύρη βανίλια / 15 ως 20 εκατ., -Κόκκινη βανίλια/ 13 ως 18 εκατ., - Κόκκοι χύμα, -Βανίλια σε σκόνη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η RNC BUSINESS INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2020 και η έδρα της βρίσκεται στην Γαλλία, στην Asnières Sur Seine. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές τροφίμων κυρίως σκόρδο, ρέβες, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, κρασιά, κ.λπ. Η βιομηχανία τροφίμων παράγει καταναλωτικά αγαθά από προϊόντα που προέρχονται από την γεωργία και την κτηνοτροφία.Τα προϊόντα όπως γιαούρτια, τυριά, κατεψυγμένα πιάτα, αλοιφές (πατέ), σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη προέρχονται από αυτές τις επιχειρήσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 5. AS VI LEVERER

  Νορβηγία

  Verified by Europages badge

  H As Vi Leverer είναι μια εταιρεία κατασκευής και εμπορίου υψηλής τεχνολογίας. Κατά την τελευταία 20ετία, έχουμε παράγει εξοπλισμό για οργανικά και ανόργανα λιπάσματα. Ο εξοπλισμός μας πωλείται σε 75 χώρες, αποτελώντας τις κύριες πωλήσεις εξοπλισμού στην παγκόσμια βιομηχανία γεωργικών λιπασμάτων. Με την ανάπτυξη του EMCC μας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να λάβετε ολοκληρωμένη λύση με συμβουλή, σχεδιασμό, εξοπλισμό, εγκατάσταση, κατάρτιση, έκτακτη υποστήριξη, στο πεδίο, ανταλλακτικά και τακτική συντήρηση. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως ποτά (ανθρακούχα ποτά, ενεργειακά ποτά, μπύρες κ.λπ), ξηροί καρποί και μπαχαρικά, έλαια (ηλιέλαιο, αραχιδέλαιο, κ.λπ.), εξοπλισμός υγείας και ιατρικής χρήσης (μάσκες, γάντια, κ.λπ.), γαλακτοκομικά προϊόντα, ξύλινα πέλετ και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψτε στον ιστότοπο μας! Η εταιρεία μας όχι μόνο βασίζεται στην εγχώρια αγορά αλλά παρακολουθεί επίσης τις διεθνείς αγορές. Η εταιρεία μας διαθέτει βελτιωμένη τεχνολογία, διαχείριση και άλλες όψεις με βάση την συνεργασία με τη Σουηδική Las Daktronics. Στρέφοντας την γενική σκέψη και στρατηγική σε υψηλό επίπεδο και αναλαμβάνοντας την διαχείριση του προϊόντος, συμπεριλαμβάνοντας την ποιότητα διαχείρισης, τεχνολογία, δοκιμή και παραγωγή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, δημιουργούμε μια τεχνολογία και υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου που απαιτούν αυστηρή τήρηση προκειμένου να ικανοποιηθεί ο πελάτης. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στο Καζακστάν, στην Ινδία, στην Ινδονησία, στην Τουρκία, στον Καναδά, στην Αφρική και σε άλλες χώρες και περιοχές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. SAB TRANSPORTE GMBH

  Ελβετία

  Verified by Europages badge

  Η εισαγωγή και η εξαγωγή βιολογικών μούρων, καθώς και μη βιολογικών μούρων και φρουτοχυμών αποτελεί μεγάλο μέρος της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Η προώθηση βιολογικών προϊόντων είναι σημαντική για εμάς, επειδή βελτιώνουν το περιβάλλον και την υγεία. Τα προϊόντα που διαθέτουμε καλλιεργούνται όλα με οικολογικό τρόπο στη φύση. Η φρεσκάδα και οι ποιότητα των προϊόντων μας είναι εξαιρετικά σημαντικές.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. FRUIT EXIM LLC

  Ουζμπεκιστάν

  Verified by Europages badge

  Η Fruit Exim είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία εξαγωγών στο Ουζμπεκιστάν. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα B2B με στόχο την προμήθεια φυσικών και υψηλής ποιότητας, νωπών, αποξηραμένων και επεξεργασμένων προϊόντων φρούτων και λαχανικών από το Ουζμπεκιστάν σε άλλες χώρες. Η εταιρεία μας που καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα εργασιών – από τον αγρό έως την αποθήκη του πελάτη, λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των Ουζμπέκων γεωργών και εισαγωγέων από ολόκληρο τον κόσμο για τη διάθεση ενός ευρέος φάσματος προϊόντων, των απαιτούμενων ποσοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σταθερότητας και των καλύτερων δυνατών όρων για τους εισαγωγείς. Παράγουμε και διαθέτουμε προϊόντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, τηρώντας αυστηρά την ασφάλεια προϊόντων. Επιπλέον, για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων των πελατών μας, αφοσιωνόμαστε στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας και συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην τεχνολογική καινοτομία. Σήμερα μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και τροφοδοτεί ενεργά τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο με προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. AFRICAN FOOD ETHICS COMPANY FRANCE SENEGAL

  Σενεγάλ

  Verified by Europages badge

  Η AFE COMPANY είναι μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στην εξαγωγή εξωτικών φρούτων, εσπεριδοειδών και λαχανικών από την Αφρική.Στόχος μας είναι να προωθήσουμε τα φρούτα και λαχανικά αφρικάνικης προέλευσης και έτσι να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης των Αφρικανών παραγωγών. Εργαζόμαστε αποκλειστικά με πιστοποιημένους παραγωγούς, και έτσι μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με άριστη ιχνηλασιμότητα των τροφίμων. Η προτεραιότητα μας είναι η ιχνηλάτηση των τροφίμων. Στην καρδιά της AFE COMPANY, ακολουθούμε τα προϊόντα από τους προμηθευτές ως τους καταναλωτές συλλέγοντας τα έγγραφα πιστοποίησης, τις μικροβιολογικές αναλύσεις...ώστε να μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους πελάτες μας για την παροχή υγιεινών, νόμιμων και πιστών προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ηλ. μήνυμα ή μέσω τηλεφώνου, θα χαρούμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. FAYA SERVICES

  Σενεγάλ

  Verified by Europages badge
 5. BUTTIENS FRUITS

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  Η Buttiens Fruits είναι μια βελγική εταιρεία που ειδικεύεται στο εμπόριο μήλων και αχλαδιών στην ευρωπαϊκή αγορά. Η εμπειρία μάς επιτρέπει να κυριαρχήσουμε πλήρως στα σημαντικά στάδια της παραγωγής και της εμπορευματοποίησης των καρπών, από το δέντρο στους καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένης της διαλογής, αποθήκευσης, συσκευασίας και μεταφοράς. Η ειδικότητά μας σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού μάς επιτρέπει να χειριστούμε τις απαιτήσεις του πελάτη πολύ γρήγορα. Σεβόμαστε επίσης τις σύγχρονες μεθόδους ολοκληρωμένης καλλιέργειας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. FDB GREEN

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 2. MERAVIGLIOSA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 3. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by Europages badge
 4. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 5. VERGERS TISSOT

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 6. VÉGÉPACK

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 7. DELLA BONA SORAVIA GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 8. THADER CIEZA

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 9. FO.MA OLIVE BELLA DI CERIGNOLA-SOCIETA' COOPERATIVA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 10. AGENCE GADAN HEUGAS

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 1. BEFER FRUIT SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 2. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 3. EQUATEUR FRUITS

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 4. FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 5. ROY SCHULZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 6. FH WOŹNIAK WOJCIECH

  Πολωνία

  Verified by Europages badge
 7. OP LAND

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 8. CORNUS.GR

  Ελλάδα

  Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τυποποίηση Βιολογικών προϊόντων τα οποία είναι τα ακόλουθα: - Μέλι Βελανιδιάς - Κράνα - Δαμάσκηνα - Αμύγδαλα - Τσάι του βουνού sideritis scardica - Ρίγανη Ελληνική - Άγριο Θυμάρι Ανθός - Φασκόμηλο

 9. BEL'EXPORT

  Βέλγιο

  Η Bel'export είναι μια πολυλειτουργική εταιρεία φρούτων και λαχανικών. Η Bel'export εφοδιάζει τις αγορές με περίπου 80 000 τόνους φρούτων και λαχανικών ετησίως. Η ευελιξία της εταιρείας της επιτρέπει να ελέγξει πλήρως την παραγωγή και το εμπόριο των προϊόντων σε όλα τα βασικά της στάδια : από την καλλιέργεια ως την συγκομιδή, συμπεριλαμβανομένου τη διαλογή, την αποθήκευση, την συσκευασία και τη μεταφορά. Εφαρμόζονται αυστηρά οι πιο πρόσφατες μεθόδους καλλιέργειας οι οποίες επιβεβαιώνονται από τα διεθνή πιστοποιητικά : BRC, IFS, FAVV

 10. PELLAGIC FOOD INGREDIENTS PRIVATE LIMITED

  Ινδία

  Πληροφορίες για εμάς - Προμηθευτής κατεψυγμένου καλαμποκιού, κατεψυγμένου αρακά, κατεψυγμένου μείγματος λαχανικών, κατεψυγμένων φρούτων σε κύβους, άσηπτου πολτού και συμπυκνωμάτων, γεμίσεις φρούτων. Εταιρικό προφίλ - Τύπος επιχείρησης: Εξαγωγέας / Παρασκευαστής / Προμηθευτής - Παρασκευαστής προϊόντων: Συστατικά τροφίμων όπως κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά, άσηπτος πολτός και συμπυκνώματα, συστατικά αρτοποιίας όπως γεμίσεις φρούτων, συστατικά ζαχαρωδών ειδών κ.ά. Εξαγωγέας προϊόντων: Συστατικά τροφίμων όπως κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά, άσηπτος πολτός και συμπυκνώματα. Έμπορος προϊόντων: Συστατικά τροφίμων - Προμηθευτής προϊόντων: κατεψυγμένο καλαμπόκι, κατεψυγμένος αρακάς, κατεψυγμένο μείγμα λαχανικών, κατεψυγμένα φρούτα σε κύβους, άσηπτος πολτός και συμπυκνώματα, γεμίσεις φρούτων, ορός γάλακτος σε σκόνη.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρούτα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

29.237 επιχειρήσεις

Χ'ωρες