• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξοπλισμός ξενοδοχείων- καφετέριες και εστιατόρια

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός ξενοδοχείων- καφετέριες και εστιατόρια

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. ACHTERHOEK CATERING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ACHTERHOEK CATERING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Gaanderen, Κάτω Χώρες.

  2. MEDTRADING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEDTRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Gameren, Κάτω Χώρες.

  3. AALDERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AALDERS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε De Heurne, Κάτω Χώρες.

  4. HARRY DE VRIES KEUKENS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HARRY DE VRIES KEUKENS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις κουζίνας, και Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Lelystad, Κάτω Χώρες.

  5. OLBRO ROESTVRIJSTAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OLBRO ROESTVRIJSTAAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Biddinghuizen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WOONDROME WIJCHEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WOONDROME WIJCHEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, και Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες. Έχει έδρα σε Wijchen, Κάτω Χώρες.