Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εξοπλισμός ξενοδοχείων- καφετέριες και εστιατόρια

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός ξενοδοχείων- καφετέριες και εστιατόρια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Το μηχάνημα κοπής σχέδιο S220/AF, κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου επεξεργασμένο με ανοδίωση, αποτελεί συνώνυμο γρήγορης συντήρησης και απόλυτης υγιεινής. Ο ρυθμιστής πάχους κοπής από 0 ως 15 χιλ. είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και επιτρέπει μια ακριβή ρύθμιση. Ο ακονιστής συναρμολογείται εύκολα, διευκολύνοντας έτσι την εργασία του χρήστη και εξασφαλίζοντας μια άψογη και αποτελεσματική μακροχρόνια κοπή του προϊόντος.

 2. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Eurotec Riga International βρίσκεται στη Lana, στην επαρχία Bolzano, στην οδό Bottai, 9/1. Η εταιρεία ασχολείται με την έρευνα και την προμήθεια καινοτόμων τεχνολογιών για επαγγελματική εστίαση για πάνω από σαράντα χρόνια. Σήμερα είναι ηγέτης στον τομέα αυτό και διανέμει φούρνους μικροκυμάτων, επαγωγικές εστίες και φούρνους πίτσας σε όλη την εθνική επικράτεια και στο εξωτερικό.

 3. PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 4. BETEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BETEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Dortmund, Γερμανία.

 5. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, και Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. RIEBER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RIEBER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

 2. ELEKTRO STRODTHOFF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ELEKTRO STRODTHOFF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Dresden, Γερμανία.

 3. A.Z HORECA EQUIPEMENTS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία A.Z HORECA EQUIPEMENTS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, εγκατάσταση επαγγελματικών κουζίνων, επισκευη ψυχομενων βιτρινων, και συντηρηση παγκων-ψυγειων. Έχει έδρα σε Lodelinsart (charleroi), Βέλγιο.

 4. BLECHKISTEN & MEE(H)R GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BLECHKISTEN & MEE(H)R GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εφαρμογές ρομπότ. Έχει έδρα σε Grömitz, Γερμανία.

 5. LEANKO MMCALL GREECE

  Ελλάδα

  Σχετικά με εμάς H Leanko είναι μια εταιρεία που ασχολείται με σύστηματα Ασύρματης Ειδοποίησης Σερβιτόρου (MMCall) είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος ειδοποίησης για παραγγελία, εξ αποστάσεως, με το πάτημα ενός κουμπιού, αφορούν επιχειρήσεις γενικού χαρακτήρα παροχής υπηρεσιών και εμπορίου γενικότερα. Διευκολύνει την επικοινωνία της επιχείρησης με το πελάτη της. Είναι εύκολο, απλό στη χρήση, μικρό και διακριτικό Η εταιρεία έκανε την είσοδο της στην αγορά απο το 2007, φέρνοντας πρώτη αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο ένα πρωτοποριακό ολοκληρωμένο σύστημα ασύρματης ειδοποίησης με την χρήση βομβητών για την διευκόλυνση της επικοινωνίας , σε χώρους μαζικής εστίασης (επικοινωνία μεταξύ προσωπικού με τους πελάτες αλλά και μεταξύ του προσωπικού), σε σκάφη αναψυχής, σε βιομηχανικούς χώρους, νοσοκομεία, supermarket, Casino, Spa Επί σειρά ετών η εταιρεία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πλήρη γκάμα των προϊόντων σε ενδιαφερόμενους πελάτες και μεταπωλητές στις μεγαλύτερες εκθέσης που περνούν μέρος στην Ελλάδα και αφορούν τον κλάδο μαζικής εστίασης αλλά και τουρισμού (HORECA, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ , PHILOXENIA, XENIA) Απόδειξη της επιτυχίας αυτού του πρωτοποριακού συστήματος είναι οι 200 και πλέων πελάτες που απολαμβάνουν τα οφέλη του συστήματος της LEANKO. Η εταιρεία απαρτίζεται από μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων έτοιμων να σας προτείνουν τις πιο έξυπνες και ολοκληρωμένες λύσεις , με απόλυτη συνέπεια σε after sales service, τεχνική κάλυψη και υποστήριξη που θα διευκολύνουν τη λειτουργία

 1. ARTINOX SPA

  Ιταλία

  Artinox S.p.a. : παραγωγή και εμπορία ρυθμιζόμενων διατεταγμένων ραφιών από ανοξείδωτο χάλυβα, νεροχύτες και λεκάνες από ανοξείδωτο χάλυβα, πλακάκια από ανοξείδωτο χάλυβα. Εμπειρία, ικανότητα και επαγγελματισμός, αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά της Artinox. Η μεγάλη χωρητικότητά του για την καινοτομία και τη δημιουργικότητα σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό επιτρέπει στην εταιρεία να συνειδητοποιήσει και να ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του καθενός από τους εταίρους της, προσφέροντάς τους λύσεις προσαρμοσμένες κάθε φορά.

 2. INOXAIR

  Ελλάδα

  Η ΙΝΟΧAIR είναι μία σύγχρονη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μηχανημάτων εξαερισμού και ανοξείδωτων κατασκευών, που παράλληλα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα κλιματισμού, θέρμανσης και ενέργειας.Κύριος άξονας της εταιρείας είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, στο σχεδιασμό, τη μελέτη και τη κατασκευή κάθε επαγγελματικού χώρου με εξειδίκευση στο χώρο της μαζικής εστίασης.Έχοντας στελεχώσει προσωπικό με πολυετή εμπειρία στο τομέα της εστίασης προτείνουμε αλλά και εφαρμόζουμε λύσεις σε προβλήματα που παρουσιάζονται, από το σχεδιασμό μέχρι και την έναρξη της επιχείρησης. Λαμβάνοντας πάντα το προφίλ και τη ξεχωριστή προσωπικότητα του κάθε πελάτη βρίσκοντας τις πιο έξυπνες πρωτοποριακές κ καινοτόμες ιδέες σε κάθε χώρο, πάντα σε συνεργασία μαζί του.Μελετάμε σχεδιάζουμε & υλοποιούμε Εργαστήρια τροφίμων, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, ψητοπωλεία, καφέ μπαρ, ξενοδοχειακές μονάδες , βιομηχανίες και βιοτεχνίες τροφίμων, εργαστήρια παραγωγής.Όλα μας τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα 304 αντιμαγνητικό και έχουμε τη δυνατότητα παροχής ανοξείδωτων κατασκευών σε οποιαδήποτε διάσταση αλλά και προδιαγραφή ζητηθεί από τον εκάστοτε πελάτη. Στις απαιτήσεις του σύγχρονου καιρού η Inoxair μια εταιρεία στο κλάδο της κατασκευής και εμπορίας αεραγωγών - μηχανημάτων εξαερισμού αλλά και ανοξείδωτων κατασκευών πιστοποιημένη κατά ISO προμηθεύει τους επαγγελματίες εξοπλισμό σύμφωνα με τα διεθνή πιστοποιημένα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και περιβάλλοντος.

 1. ELIX PREMIUM WARE

  Νότια Κορέα

  Ο κατασκευαστής εμπορικής πορσελάνης Elix Premium Ware βρίσκεται στην Κορέα και ειδικεύεται στην κατασκευή σερβίτσιων υψηλής αντοχής, καθώς και σε κορεάτικα σερβίτσια, κορεάτικα επιτραπέζια σκεύη, σερβίτσια πορσελάνης, εμπορική πορσελάνη, σερβίτσιο σετ πορσελάνης, λευκό σετ σερβίτσιο. Η Elix Premium Ware κατασκευάζει και διανέμει υπέροχη πορσελάνη. Η εταιρεία δημιουργεί εμπορική πορσελάνη υψηλής γκάμας, που αποτελεί τη σύγχρονη ερμηνεία της παραδοσιακής Κορεάτικης κεραμικής και προσαρμοσμένη πορσελάνη.

 2. CEYLAN GMBH DÖNER KEBAB EQUIPMENT

  Γερμανία

  Η Ceylan είναι κατασκευαστής συσκευών κοπής γύρου υψηλής ποιότητας και έχει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του εξοπλισμού συσκευών παρασκευής γύρου, μαχαιριών γύρου, συσκευών γκριλ, μαχαιριών κεμπάπ. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει την παραγωγή υψηλής ποιότητας συσκευών κοπής γύρου και συσκευών γκριλ, καθώς και την παγκόσμια εμπορία συσκευών γαστρονομίας σε περισσότερες από 80 χώρες. Τα εμπορικά μας σήματα είναι CEYLAN®, Devran®, Heran® και Seymen® και χαρακτηρίζονται από την κεντρική ιδέα της ποιότητας, της οικονομικής αποδοτικότητας και του σέρβις

 3. DE KOBRA

  Βέλγιο

  Η De Kobra έιναι το κατάστημα όλα σε ένα για την αγορά συστημάτων και υπηρεσιών εξαέρωσης κουζινών.Χάρη στην πείρα μισού αιώνα, η De Kobra διαθέτει μια προσφορά κατάλληλη για όλους τους επαγγελματίες του τομέα HoReCa και των κουζινών για κοινότητες : άνεση χωρίς συμβιβασμούς, εξοικονόμηση ενέργειας, σεβασμός του περιβάλλοντος, ασφάλεια τροφίμων και αξιόπιτστη εξυπηρέτηση. Η De Kobra αναζητά συνέχεια νέες τεχνικές για τον εξαερισμό της κουζίνας.Αποτέλεσμα : καλύτερες παροχές, λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, μεγαλύτερη άνεση, περισσότερη ασφάλεια.

 4. STOCK INOX

  Ελλάδα

  Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε τον ανοξείδωτο εξοπλισμό στις συγκεκριμένες διαστάσεις και προδιαγραφές που χρειάζεται ο κάθε μας πελάτης. Παράλληλα, εισάγουμε συσκευές που συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία από επιλεγμένους προμηθευτές, ενώ διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα μεταχειρισμένου εξοπλισμού εστίασης και μάρκετ. Η επιχείρησή μας εξοπλίζει καταστήματα μαζικής εστίασης και μάρκετ με ποιοτικές ανοξείδωτες κατασκευές σε κόστος λογικό και προσιτό. Διαθέτει εργαστήριο παραγωγής επίπλων για την επαγγελματική κουζίνα και το κατάστημα πώλησης τροφίμων. Επίσης εμπορεύεται όλες τις συσκευές αποθήκευσης, επεξεργασίας και προβολής τροφίμων. Η αποστολή μας είναι να ακούσουμε την ανάγκη του επαγγελματία, να την κατανοήσουμε, και να μπορέσουμε να του προσφέρουμε τον εξοπλισμό που τον καλύπτει ακριβώς και τον απαλλάσσει από περιττά έξοδα και δαπάνες. Ιδιαίτερα για την επιχείρηση που ξεκινάει σήμερα με συγκεκριμένο προϋπολογισμό, ή αυτήν που αποφασίζει να επεκταθεί με λογικό κόστος, η εταιρεία μας αποτελεί μια από τις ασφαλέστερες και πλέον ιδανικές επιλογές καθώς τα προϊόντα της αποτελούν οικονομικές και αξιόπιστες επιλογές.

 5. STAMOULIS EPIPLO

  Ελλάδα

  Η Εταιρεία Σταμούλης Έπιπλο ιδρύθηκε στη Ζίτσα Ιωαννίνων τη δεκαετία του 50, από τον Σωτήριο Σταμούλη , όπου έχοντας πάθος με το ξύλο και τους τρόπους κατεργασίας και διαμόρφωσής του, ανοίγει το 1981 την πρώτη έκθεση επίπλων μαζί με το μεγάλο γιο της οικογένειας Αναστάσιο. Καθώς ο όγκος εργασιών συνεχώς αυξάνεται και έχοντας το όραμα για τη δημιουργία μιας ισχυρής εταιρείας οι εγκαταστάσεις μεταφέρονται σε ιδιόκτητο κτίριο στη ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων το 1989. Η επόμενη έκθεση ανοίγει το 1999 στο Μώλο, στο κέντρο της πόλης. Η τρίτη γενιά Μαρίνα, Σωτήριος, Γεώργιος μπαίνει δυναμικά στο χώρο και η δράση της εταιρείας επεκτείνεται πλέον πανελλαδικά. Συμμετοχές σε εκθέσεις επίπλου, Αθήνα 2009 , Θεσ/νίκη 2010 & 2011 (Επαγγελματική Διεθνής Έκθεση Επίπλου ). Η ανάγκη για επέκταση οδηγεί στη δημιουργία νέας τριώροφης έκθεσης 1000 τετραγωνικών μέτρων στο αεροδρόμιο το 2011. Σήμερα η εταιρεία Σταμούλης Έπιπλο είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας των προϊόντων, των προσιτών τιμών, της συνέπειας, της άμεσης εξυπηρέτησης και της υπευθυνότητας όπου ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας και αφήστε μας να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά σας.

 6. STRAGANIOTI AFOI - SP MENU

  Ελλάδα

  Η Sp Μenu ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό τον σχεδιασμό και την κατασκευή προΪόντων για τους κλάδους των ξενοδοχείων και της εστίασης Στις εγκαταστάσεις μας σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προϊόντα όπως καταλόγους μενού και room directories σε διάφορα σχέδια και χρώματα, θήκες για λογαριασμούς, μαχαιροπίρουνα, σουπλά, σουβέρ, αρίθμηση τραπεζιού, καλάθια ψωμιού, δακτυλίδια πετσέτας, θήκες μπλοκ, σημειωματάρια, θήκες καρτών όλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Με σύγχρονό εξοπλισμό και τεχνογνωσία εφαρμόζουμε τεχνικές όπως laser cutting, engraving, έγχρωμη εκτύπωση πάνω σε ξύλο, μέταλλο ή δερματίνη. Το ατελιέ μας με εξιδεικευμένο και έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει την υλοποίηση κάθε ιδέας σας. Εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα των υλικών μας και χρησιμοποιούμε πρώτοι τις νέες σειρές του οίκου Synt3 Italy Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την ιδανική εικόνα που θα αυξήσει τα έσοδα, θα εδραιώσει την εμπιστοσύνη των πελατών σας και θα καθιερώσει την θέση σας στην αγορά

 7. CASH SYSTEMES INDUSTRIE

  Γαλλία

  Γάλλος κατασκευαστής σχεδιαστής μιας ολοκληρωμένης σειράς τερματικών για σημεία πώλησης για νοσοκομειακά εστιατόρια, εμπορική τροφοδοσία, συλλογική εστίαση, ξενοδοχεία, εμπόριο λιανικής. Τα σήματα Star Touch, French Touch, Esterel Advance. λογισμικό για τη διαχείριση και την είσπραξη των γειτονικών εμπορικών καταστημάτων. Νέες υπηρεσίες : Μετατρέψτε τις βιτρίνες σας σε αλληλεπιδραστική οθόνη. Βιντεοπαρακολούθηση σημείων πώλησης, καταστημάτων και ταμειακών μηχανών CSI. Διεθνής παρουσία από το 1992

 8. ADVGRAPHICS

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο, παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού, εκτύπωσης και κατασκευής καταλόγων για εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία και κάθε είδους καταστήματος εστίασης. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, δείτε δείγματα της δουλειάς μας και ζητήστε προσφορά για τους καταλόγους που σας ενδιαφέρουν συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα επικοινωνίας. Κατάλογοι εστιατορίων, με σκληρό εξώφυλλο, με μεταλλικές βίδες, πολυσέλιδα, με πλαστικοποίηση, τρίπτυχα, επαγγελματικές κάρτες, αφίσες κ.α.

 1. ECOSHADOW - I.KARAMITSOPOULOU & CO.

  Ελλάδα

  Κατασκευές - Εισαγωγές - Εξαγωγές σε είδη διαμόρφωσης και διακόσμησης εξωτερικών χώρων. Ειδικότερα, καλαμωτές για σκίαση και περίφραση, τροπικά υλικά για κιόσκια και ομπρέλες, φυλλωσιές, πανιά πολυαιθυλενίου για περιφράξεις, σκιάσεις, χώρους στάθμευσης και γήπεδα, χλοοτάπητες συνθετικούς για κήπους, ξενοδοχεία, ταρατσόκηπους και κάθε άλλη εφαρμογή, εξοπλισμό παραλίας και κάμπινγκ, ψάθινα είδη όπως καλάθια κάβας, καλάθια απλύτων, συρταριέρες, στόρια, κουρτίνες, χειροποίητα φωτιστικά δαπέδου και οροφής, οικολογικά τζάκια βιοαιθανόλης, έπιπλα κήπου, βεράντας και ξενοδοχείων μπαμπού, ξύλινα και σιδερένια και έπιπλα κρεβατοκάμαρας χειροποίητα ημιμασίφ, ολοκληρωμένα σετ για ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία. Διαθέτουμε έμπειρο συνεργείο για κατασκευές και τοποθετήσεις και αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευή εξωτερικών χώρων με συνέπεια και ταχύτητα. Μπορείτε να βρείτε δείγματα εργασιών μας στη σελίδα μας στο διαδίκτυο, με έργα κάθε είδους και κάθε προϋπολογισμού.

 2. DIAMOND EUROPE

  Βέλγιο

  Από το 1985, η Diamond® συμβάλλει στην εξέλιξη του τομέα των εξοπλισμών για επαγγελματικές κουζίνες και ψύξης, η φήμη και η επιτυχία της μάρκας, υποστηριζόμενες από μια οργάνωση αιχμής, θέτει την εταιρεία Diamond® Europe στο TOP 5 της ευρωπαϊκής διανομής, με έναν τζίρο που ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Μέσα σε λίγα χρόνια, η διανομή των προϊόντων Diamond® επεκτάθηκε πέρα από τα ευρωπαϊκά σύνορα, σε διεθνές επίπεδο. Παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, με πυκνό δίκτυο 1.200 μεταπωλητών - εγκαταστατών που συνδυάζουν επαγγελματισμό, πείρα και ικανότητες κατά τέτοιον τρόπο ώστε να μπορούν να προτείνουν λύσεις κατά παραγγελία. Η φιλοσοφία της Diamond®: διευκόλυνση της εργασίας σας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα με ελάχιστο κόστος. Οι αξίες μας: σεβασμός προς τον πελάτη, σεβασμός προς τους συνεργάτες, σεβασμός προς το περιβάλλον.

 3. ANASTASIADIS

  Ελλάδα

  Επαγγελματικά ψυγεία, ψυγεία, Εξοπλισμοί καταστημάτων, Εξοπλισμοί καταστημάτων Μαζικής Εστίασης, Ζαχαροπλαστεία, , εξοπλισμοί ζαχαροπλαστείων, Αρτοποιεία, εξοπλισμοί αρτοποιείων, , εξοπλισμός Κρεοπωλείων, Κρεοπωλεία, Ψυγεία Ζαχαροπλαστείου, Ψυγεία Αρτοποιείου, Ψυγεία Κρεοπωλείου, Εξοπλισμός Ιχθυοπωλείων, Εξοπλισμός Ανθοπωλείων, Ψυγεία Ανθοπωλείου, Εξοπλισμός Μπουγάτσας, εξοπλισμός Ξενοδοχείων, εξοπλισμός Fast-food, εξοπλισμός Μίνι-Μάρκετ, Ταβέρνες, εξοπλισμός Καφέ Σνακ, INOX κατασκευές, Ανοξείδωτα ψυγεία , Αρτοθήκες, Παραδωτήρια, Θερμοθάλαμοι, Βιτρίνες Ουδέτερες, Ψυγεία τοίχου, Βιτρίνες τοίχου, Εκθετήρια, Βιτρίνες αλλαντικών-κρεοπωλείου, Βιτρίνες Ζαχαροπλαστείου, Θάλαμοι ψυχόμενοι, Ψυγεία σαλατών, Ψυγεία κρύων σάντουϊτς, Μπαρ, Βιτρίνες ανθοπωλείου, Όρθιες βιτρίνες, Θάλαμοι, Self service , Βιτρίνες ξηρών καρπών, Μπουγατσιέρες Εκθετήρια μέσης, σιροπιαστιέρες, Ανοξείδωτες Ραφιέρες, Ψυγεία πάγκοι, τυριέρες, Ανοξείδωτα Ερμάρια, Πάνελ , Εργαστήρια, Ποτηριέρες, Χοάνες, Λάντζες, Ανοξείδωτες κα

 4. TUTTOGHIACCIO

  Ιταλία

  Στην Tuttoghiaccio produzione e vendita ασχολούμαστε με την παραγωγή βρώσιμου πάγου σε κύβους που προορίζονται για τα καταστήματα και για ιδιώτες. Όλος ο πάγος είναι εγγυημένος από αυστηρούς ελέγχους και πιστοποιήσεις. Χάρη στην εμπειρία μας, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε νέες τεχνολογίες για να προσφέρουμε πάντα την αριστεία.

 5. SEKER STEAM BOILLERS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία “SEKER” απο το 1976 έως σήμερα συνεχιζει αδιάλειπτα τη πορεία της φέροντας ως αδιαπραγμάτευτη ΑΡΧΗ της, τη παράδοση στους πελάτες της αρίστης ποιότητας κατασκευής πιστοποιημενων με CE ατμολεβήτων , συνοδευόμενα αυτά πάντα από : Μέγιστη αξιοπιστία Ασφάλεια Διάρκεια ζωής Η κατασκευή γίνεται σύφνωνα με τ'αναγνωρισμένα διεθνή πρότυπα, τα οποία καλύπτουν τις απαιτήσεις της οδηγίας 97/23/CE περι εξοπλισμού υπό πίεση.'

 6. HORECASHOP - JACOBY

  Βέλγιο

  Η HORECASHOP.net είναι ένα ηλεκτρονικό γαστρονομικό κατάστημα όπου θα βρείτε όλα τα εργαλεία και τους εξοπλισμούς για τους επαγγελματίες στον τομέα της εστίασης και των τροφίμων και για ιδιώτες γαστρονόμους, από τα είδη εστιατορικής τέχνης ως τον πλήρη εξοπλισμό της κουζίνας σας. Η Εταιρεία μας ειδικεύεται στην προμήθεια εξοπλισμού για ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέτερινγκ, κρεοπώλες, αλλαντοπώλες κ.λπ. Ανακαλύψτε και πλοηγηθείτε στον ιστότοπο μας !

 7. HOT AND COLD EQUIPMENT LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η Hot & Cold Equipment Ltd κατέχει πάνω από 32 χρόνια πείρας στο εμπόριο εξοπλισμού για την τροφοδοσία. Εφοδιάζουμε μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου : ψυγεία-Καταψύκτες, φούρνοι και απορροφητήρες, ράφια, κιτ προετ., σερβίτσια και πολλά άλλα προϊόντα και εξοπλισμοί για την επαγγελματική τροφοδοσία στο Ην. Βασίλειο και στην Ευρώπη. Παρέχουμε επίσης ψυκτικούς θαλάμους στα μέτρα σας, ως ψυγεία ή καταψύκτες.

 8. KMSTOREDESIGN

  Ελλάδα

  ραφια καταστηματων σταντ ρουχων εκθετηρια προιοντων επιπλα βιτρινας παγκοι καταστηματων επιπλα ταμειων καταστηματων γυαλινες βιτρινες slat πανελ επιτοιχια επιπλα επιπλα ξενοδοχειου επιπλα βιβλιοπωλειου εξοπλισμος καταστηματων εξοπλισμος φαρμακειων εξοπλισμος οπτικων καταστηματων εξοπλισμος καταστηματων ηλεκτρονικων ειδων εξοπλισμος καταστηματων ενδυματων εταιρικα σταντ

 9. KOUGIOUMTZIAN NIKOLAOS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία SERKO ARARAT ειδικεύεται στην μελέτη, σχεδιασμό, οργάνωση και την κατασκευή όλων των επαγγελματικών χώρων και όπως: Αρτοποιείων, Ζαχαροπλαστείων, Αναψυκτηρίων / Snack / Κρεπερί, Καφετεριών / Ξενοδοχείων, Εστιατορίων, Πιτσαριών, Ψητοπωλείων, Super Market, Catering, Κρεοπωλείων, Κατεψυγμένων προϊόντων & Ψαράδικων.

 10. EXOPLISOU.GR

  Ελλάδα

  Επαγγελματικος εξοπλισμος εστιασης

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός ξενοδοχείων- καφετέριες και εστιατόρια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.447 Επιχειρήσεις