• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αλλαντικά και παστά κρέατα

Αποτελέσματα για

Αλλαντικά και παστά κρέατα

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. HOGESLAG-OLST B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOGESLAG-OLST B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Olst, Κάτω Χώρες.

  2. VLEESWAREN- EN SALADEFABRIEKEN OFFERMAN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VLEESWAREN- EN SALADEFABRIEKEN OFFERMAN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

  3. COMEAT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COMEAT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Rijssen, Κάτω Χώρες.

  4. PLUIM & DE HAAS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PLUIM & DE HAAS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Velp Gld, Κάτω Χώρες.

  5. CARGILL INTEGRA HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WELLBEEF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WELLBEEF, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικό βοδινό, και κατεψυγμενο βοδινο κρεας. Έχει έδρα σε Ugchelen, Κάτω Χώρες.

  2. POELIERSBEDRIJF G. VAN NIEUWENHUIZEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία POELIERSBEDRIJF G. VAN NIEUWENHUIZEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Nijkerkerveen, Κάτω Χώρες.

  3. PERIER'S VLEESBEDRIJF B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PERIER'S VLEESBEDRIJF B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  4. KIEZEBRINK PUTTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KIEZEBRINK PUTTEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Putten, Κάτω Χώρες.

  5. DIEPVRIES HOME SERVICE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DIEPVRIES HOME SERVICE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Varsseveld, Κάτω Χώρες.

  1. VERSCENTRUM TER BRUGGE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERSCENTRUM TER BRUGGE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Borne, Κάτω Χώρες.

  2. SIROEN VLEES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SIROEN VLEES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Elst Gld, Κάτω Χώρες.

  1. J. GOSSCHALK & ZOON B.V.

    Κάτω Χώρες

  2. ELITE SALADES EN SNACKS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ELITE SALADES EN SNACKS B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Neede, Κάτω Χώρες.

  3. VLEESWARENFABRIEK MAASLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VLEESWARENFABRIEK MAASLAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  4. DE GROENE WEG B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. PLUIMVEEVERWERKENDE-INDUSTRIE DE VRIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PLUIMVEEVERWERKENDE-INDUSTRIE DE VRIES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Nijkerk Gld, Κάτω Χώρες.