• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευασίες για τρόφιμα

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες για τρόφιμα

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και Φλέβολαντ
  1. INTROPACK MACHINERY HOLLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INTROPACK MACHINERY HOLLAND, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, μηχανες συσκευασιας, και καθετες συσκευες συσκευασιας. Έχει έδρα σε Wormer, Κάτω Χώρες.

  2. NORDEX FLEXIBLES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NORDEX FLEXIBLES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεμβράνες πλαστικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σακουλες και μεμβρανες για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, και Μεμβράνες συσκευασίας για τη βιομηχανία τροφίμων. Έχει έδρα σε Heemstede, Κάτω Χώρες.

  3. COOLED SOLUTIONS

    Κάτω Χώρες

    Η COOLED SOLUTIONS είναι μια από τις ηγετικές ευρωπαϊκές επιχείρησης κατασκευής θερμικών καλυμμάτων και μονωτικών φύλλων. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1972, η Cooled Solutions έχει προσφέρει λύσεις συσκευασίας σε πελάτες εντός και εκτός Ευρώπης που δραστηριοποιούνται στις βιομηχανίες τροφίμων, ιατρικής, αλιείας και ανθοκομικής. Αναζητάτε μια λύση συσκευασίας προϊόντος; Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.