• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συσκευασίες για τρόφιμα

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες για τρόφιμα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAYA PLASTIK

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Maya Plastic, που ιδρύθηκε το 1998, είναι ένας παρασκευαστής πλαστικών συσκευασιών από την Τουρκία. Συνεχίζουμε να κατασκευάζουμε τα πλαστικά μας προϊόντα συσκευασίας υψηλής ποιότητας με τα τέσσερα μας μεγάλα εργοστάσια στην Κωνσταντινούπολη. Οι παραγωγικές μας εγκαταστάσεις διαθέτουν 16.000 τετραγωνικά μέτρα συνολική ικανότητα πλαστικής συσκευασίας. Maya Plastic, είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής στην Τουρκία τσαντών και ασφαλών φακέλων για ταχυμεταφορείς. Συνεχίζουμε τις εργασίες μας έρευνας και ανάπτυξης, καινοτομίας και νέων επενδύσεων. Προσφέρουμε λύσεις επικεντρωμένες στον πελάτη σε οργανισμούς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς όπως λιανική, υγιεινή, εμπορεύματα, ηλ. εμπόριο, υφάσματα, τρόφιμα και χημικά. Διαθέτουμε μεγάλο χαρτοφύλακα προϊόντων: •Poly mailers, •Τσάντες για κούριερ με ταινίες ασφαλείας και σειριακό αριθμό, • Ελασματοποιημένα προϊόντα, •Οικολογική συσκευασία, •Ενισχυμένη συσκευασία, • Τσάντες για τα ψώνια με χερούλια, • Συσκευασία τροφίμων όπως τσάντες για κοτόπουλο ή ψωμί, • Συσκευασία απορρυπαντικών, • Συσκευασία υγρομάντηλων, • Συσκευασίες για πάνες, • Συσκευασία απορρυπαντικών, • Ρολά συρρίκνωσης για βιομηχανικά προϊόντα και πολλά άλλα που θα βρείτε στον ιστότοπο σας! Σκοπός μας είναι να σεβαστούμε τον άνθρωπο και το περιβάλλον, με παραγωγή υψηλής ποιότητας, προηγμένη τεχνολογία, αποτελεσματικότητα, έγκαιρη παράδοση και βιωσιμότητα. Στόχος μας να προσφέρουμε 100% ικανοποίηση στον πελάτη υιοθετώντας μια ευέλικτη κατασκευαστική μέθοδο με τις δυναμικές μας οργανωτικές δομές.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. PLUS FILM PLASTIC PACKAGING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην PLUS FILM – τον κύριο συνεργάτη σας στον τομέα των καινοτομικών συσκευασιών τροφίμων από το 2020. Ως κορυφαίος κατασκευαστής που ειδικεύεται στη μεμβράνη πολυαιθυλενίου Stretch ακριβείας για τρόφιμα, είμαστε υπερήφανοι για τη δικής μας προηγμένη μέθοδο παραγωγής "Φυσητής μεμβράνης". Αυτή η τεχνική, που φημίζεται για την τελειότητά της, μάς παρέχει τη δυνατότητα να μετατρέπουμε χωρίς προβλήματα ημιτελή προϊόντα σε ανώτερης κατηγορίας τελικές λύσεις. Με διακεκριμένη βιομηχανική παρουσία στην Τουρκία και στην Ευρώπη μάς διακρίνει η σταθερή αφοσίωσή μας στην ασύγκριτη ποιότητα. Αυτή η αφοσίωση αντικατοπτρίζεται σαφώς στην ευδιάκριτη διαφορά κατά τη σύγκριση των προϊόντων μας. Εξερευνήστε τη γκάμα των προϊόντων μας: • Μεμβράνη πολυαιθυλενίου Stretch για τρόφιμα: Προσαρμοσμένα για τη συσκευασία τροφίμων, τις μεταφορές και την αποθήκευση, τα προϊόντα μας παράγονται με ακρίβεια ώστε να πληρούν τα ανώτατα πρότυπα. • Μεμβράνη Stretch για παλέτες: Προσαρμοσμένη για την ασφαλή μεταφορά, διασφαλίζει την ακεραιότητα των προϊόντων σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού. • Αλουμινόχαρτο και πάνελ αφρώδους υλικού: Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα με τα πολυχρηστικά μας προϊόντα που παράγονται όλα με την ίδια αφοσίωση στην αριστεία. Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήματα λάβετε υπόψη ότι στην PLUS FILM δεν είμαστε απλώς καινοτόμοι: είμαστε κατασκευαστές αφοσιωμένοι στην παράδοση αριστείας με τη διακεκριμένη μέθοδο παραγωγής μας της φυσητής μεμβράνης. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να γνωρίσετε τη διαφορά της PLUS FILM στον τομέα της παραγωγής μεμβράνης πολυαιθυλενίου Stretch για τρόφιμα και της καινοτομίας στη συσκευασία τροφίμων.

 3. BERGAMA PLASTIK

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Με πλούσια προϊστορία άνω των 50 ετών, η Bergama Plastik είναι κορυφαίος παραγωγός συσκευασιών στην Τουρκία. Με έδρα στο Bergama-Izmir της Τουρκίας, η εταιρεία μας έχει εδραιωθεί σταθερά ως κορυφαία στην αγορά επιχείρηση με παραγωγική ικανότητα 10.000 τόνων ανά έτος. Το εργοστάσιό μας περιλαμβάνει εντυπωσιακούς κλειστούς χώρους 9.000 m2 με τεράστιο ανοικτό χώρο 28.000 m2. Είναι αξιοσημείωτο ότι συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των λίγων επιλεγμένων εταιρειών στην Ευρώπη με δυνατότητα παραγωγής με έγχυση πλαστικού (PP/IML & PS), προϊόντων θερμοδιαμόρφωσης και προϊόντων εμφύσησης. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των εξής: Προϊόντα Crystal: Γωνίες Crystal, κύκλοι Crystal, δίσκοι Crystal και ειδικά προϊόντα. Προϊόντα συσκευασίας PP & IML: Γωνιακές και στρογγυλεμένες παραλλαγές PP & IML Προϊόντων μίας χρήσης: Γυαλικά, κολονάτα ποτήρια, σειρά μαχαιροπίρουνων, μπολ και πιάτα Δοχεία κατοικιδίων: γωνιακές και στρογγυλεμένες παραλλαγές Προϊόντα Separator & θερμοδιαμόρφωσης: γωνιακές και στρογγυλεμένες επιλογές Μπολ και φιάλες για μέλι Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την παροχή λειτουργικών, καινοτομικών και δημιουργικών λύσεων σε διάφορους κλάδους. Εξυπηρετώντας πελάτες σε τέσσερις ηπείρους και περισσότερες από 50 χώρες η Bergama Plastik έχει εξελιχθεί σε παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία στον τομέα των άκαμπτων συσκευασιών. Οι ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν ένα κέντρο Ε&Α και ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο καλουπιών που μας παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών άκαμπτων συσκευασιών στη δική μας επιχείρηση. Η παραγωγή μας πραγματοποιείται με πιστοποίηση ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS 18001. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 4. AKOMEX GROUP

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Akomex ηγείται στην κατασκευή συσκευασιών από χαρτόνι στην Ευρώπη με πάνω από 50 χρόνια πείρας στην αγορά. Διαχειριζόμαστε τρία εργοστάσια (Akomex, DrukPak, PlanoPack) στην Πολωνία και στην Δανία και παράγουμε συσκευασίες από σκληρό χαρτόνι υψηλής ποιότητας, φυλλάδια, ετικέτες, δίσκοι, επικολλητά φύλλα και άλλα προϊόντα. Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για τομείς όπως η φαρμακευτική, τα τρόφιμα, την προσωπική υγιεινή, την ηλεκτρονική καθώς και την τεχνολογία ή οικιακές συσκευές. Επίσης, εκτελούμε ατομικά έργα που προσαρμόζονται αυστηρά στις ιδιαιτερότητες της αγοράς και του πελάτη. Τα σύγχρονα μηχανήματα προσφέρουν στους πελάτες μας πολλούς τρόπους φινιρίσματος των συσκευασιών όπως εκτύπωση εν θερμώ, ανάγλυφη εκτύπωση (ακόμα και σε Μπράιγ), επικόλληση, βερνίκωμα με λάδι, διασπορά και UV. Τα πάντα ώστε να ξεχωρίσει το προϊόν στο ράφι. Ο όμιλος Akomex εξειδικεύεται επίσης στις μεθόδους καταπολέμησης της παραποίησης σε σχέση με τις συσκευασίες, την μικρο-εκτύπωση, τα αντιδραστικά σε κέρμα μελάνια, χρωστικά και διπλής δράσης βερνίκια. Ο όμιλος Akomex Group διαθέτει επίσης πιστοποίηση κατά FSC, εξασφαλίζοντας πως οι πρώτες μας ύλες προέρχονται από νόμιμες πηγές. Ο όμιλος Akomex διαθέτει επίσης πιστοποιήσεις κατά IMS, Υλικά συσκευασίας BRCGS v 6, FSC®, EN ISO 9001, EN ISO 14001, EN ISO 15378. Επιπλέον, ο όμιλος Akomex έχει επιβραβευθεί με το χάλκινο μετάλλιο από την ηγετική εταιρεία EcoVadis. Εάν δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην υψηλή ποιότητα και στην ευέλικτη συνεργασία, επικοινωνήστε μαζί μας!

 5. BESTA PACK LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Besta Pack είναι το πρώτο ποιοτικό εργοστάσιο χαρτοσυσκευασίας στην Dongguan, στην Κίνα. Τα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνουν κουτί δώρου, κουτί σοκολάτας, καλλυντικών, κρασιού, ακανόνιστου σχήματος, σωληνοειδείς κουτιά, πτυσσόμενο κουτί, κιτ χαρτικών, πτυσσόμενο χαρτόνι, κυματοειδείς χαρτόνι, χαρτοσακούλες, κουτί από κυματοειδές χαρτόνι, ευέλικτο κουτί συσκευασίας, κιβώτια προθήκης δαπέδου, αυτοκόλλητα. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται για την συσκευασία δώρου, καλλυντικών, τροφίμων και ποτών, νομισμάτων και μεταλλίων, την συσκευασία, κρασιών και οινοπνευματωδών, ηλεκτρονικών ειδών. Το εργοστάσιο μας καλύπτει 13 200 τ.μ και απασχολεί 386 καταρτισμένους υπαλλήλους. Διαθέτουμε πλήρεις εγκαταστάσεις για την παραγωγή και δοκιμή προσφέροντας μια ετοιμοπαράδοτη υπηρεσία συσκευασίας, από τον σχεδιασμό της συσκευασίας, την δειγματοληψία, την κατασκευή και την δοκιμή ως την τελική παράδοση. Κατέχουμε πιστοποιήσεις κατά ISO 9001, ISO14001, GMI, BSCI και FSC. Είμαστε επίσης καταρτισμένο εργοστάσιο, ελεγμένο από τις Target, Home Depot και Disney. Αποτελούμε μια ομάδα από ενθουσιασμένους, παθιασμένους και καταρτισμένους ανθρώπους με διαφορετική εκπαίδευση, τεχνική κατάρτιση...

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KARE-PACK

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Kare Pack είναι μια Τούρκικη εταιρεία κατασκευής υλικών συσκευασίας, ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον. Κατασκευάζουμε χάρτινα μπολ υψηλής ποιότητας με χαρτί ανώτατης ποιότητας. Χάρη στα απαραίτητα μας υγειονομικά πιστοποιητικά, εκ των οποίων το BRC, τα δοχεία μας χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. Θα τα βρείτε συνημμένα. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε σας απαίτηση εκτύπωσης στα μπολ μας. Χάρη στα καπάκια μας που εφαρμόζουν τέλεια στο δοχείο, μπορείτε να ικανοποιήσετε τους τελικούς σας πελάτες. Προσφέρουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και προθεσμίες παράδοσης. Η βασική μας φιλοσοφία είναι να προσφέρουμε 100% ικανοποίηση στον πελάτη, για αυτόν τον λόγο, ως Kare Pack, ανανεωνόμαστε συνεχώς ακολουθώντας στενά την τεχνολογία ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα, πιο ανθεκτικά προϊόντα με μια ιδιαίτερη σημασία στον σχεδιασμό. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Σας αναμένουμε για μια επιτυχημένη επαγγελματική σχέση.

 2. METPACK

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Met Pack έχει έδρα στην Κωνσταντινούπολη και είναι ηγετική κατασκευαστική εταιρεία χαρτονιού PE στην Τουρκία από το 2016. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα ανώτατης ποιότητας χάρη στις σύγχρονες μας τεχνολογίες μας, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις και τις τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της χαρτοβιομηχανίας. Θέλουμε να αναπτύξουμε προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας. Παράγουμε αποστειρωμένο χαρτόνι τροφίμων σύμφωνα με διεθνή πρότυπα, που είναι κατάλληλα να έρθουν σε άμεση επαφή με τα τρόφιμα. Ολα τα προϊόντα μας, συμπ. τα κύπελλα μιας χρήσης από χαρτόνι, μπολ σούπας, κουτιά για νουντλ, δοχεία παγωτών, κουτιά για ποπκόρν, κ.λπ παράγονται με χαρτί επενδεδυμένο με πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας. Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και βάρη ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την πλήρως κατάλληλη επένδυση για τρόφιμα με το χαρτί. Στοχεύουμε να επενδύουμε συνεχώς σε παραγωγικές εγκαταστάσεις αιχμής προωθώντας ταυτόχρονα την παράδοση μας καινοτομίας και εξαιρετικής εξυπηρέτησης σε παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες μας. Αναζητούμε νέους εταίρους με στόχο να αναπτύξουμε τις δραστηριότητες μας σε όλο τον κόσμο. Επίσης, είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε πιστοποίηση κατά ISO 9001, ISO 2200. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. SYNERLINK

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Synerlink, εταιρεία του αμερικάνικου ομίλου Barry-Wehmiller Packaging Systems, είναι ένας έμπειρος προμηθευτής λύσεων σε ότι αφορά την γραμμική πλήρωση και την άκαμπτη συσκευασία γαλακτοκομικών προϊόντων, ποτών και άλλων προϊόντων διατροφής. Ηγέτης στον σχεδιασμό και στην κατασκευή ολοκληρωμένων γραμμών συσκευασίας, παράγουμε, πάντα υπό την έννοια μέγιστης αποδοτικότητας, εξαιρετικά αγνά και ασηπτικά προϊόντα μακράς διάρκειας. Προσφέρουμε, με τα εμπορικά μας σήματα Arcil, Ermi, Dairy Pack, Dinieper και Aprium, μια μεγάλη γκάμα λύσεων: εξοπλισμός για διαμόρφωση γέμισμα και σφράγισμα (form-fill-seal- FFS) και γέμισμα- σφράγισμα (FS με προδιαμορφωμένα δοχεία και φιάλες) που συνοδεύεται ενδεχόμενες με αυτοματοποιημένες λύσεις τέλος γραμμής όπως τοποθέτηση σε χιτώνα, μεταφορά, ανασυσκευασία, παραλαβή, εγκιβωτισμό και παλετοποίηση.

 4. FLEROS KUNSTSTOFFE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως εξειδικευμένη επιχείρηση για πλαστικές συσκευασίες κάθε είδους έχουμε ειδικευτεί στην παραγωγή στρογγυλών και ορθογώνιων πλαστικών δίσκων, κουτιών, κάδων συσκευασίας, καθώς και σφραγιζόμενων δοχείων και ορθογώνιων κάδων. Διαθέτουμε λύσεις για τους παρακάτω τομείς και κλάδους της βιομηχανίας: καπνός, τρόφιμα/Food, ντελικατέσεν, επεξεργασία φρούτων, επεξεργασία λαχανικών, φρέσκο τυρί, χημεία, βερνίκια & χρώματα. Παράγουμε πλαστικές συσκευασίες υπό μορφή συσκευασιών λαχανικών, ξηρών καρπών και φρούτων. Είτε χρειάζεστε πλαστικούς δίσκους, στρογγυλά κουτιά από πλαστικό, ορθογώνιους δίσκους ή και καπάκια, είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε σχεδόν κάθε σχήμα και μέγεθος. Οι κάδοι συσκευασίας ή οι πλαστικοί κάδοι παραγωγής μας, καθώς και οι πλαστικοί δίσκοι και όλα τα άλλα προϊόντα παράγονται από υψηλής ποιότητας, κατάλληλα για χρήση με τρόφιμα πλαστικά. Εκτός από τα διάφορα πλαστικά κουτιά και τους κάδους συσκευασίας, βασικό στοιχείο της παραγωγής μας αποτελούν επίσης κιβώτια και παλέτες από πλαστικό.

 5. NEOFOL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η NEOFOL GmbH είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ευρώπη και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συσκευασιών υψηλής ποιότητας για πολυάριθμους σκοπούς χρήσης. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της αποθήκης μας περιλαμβάνει διάφορες προκατασκευασμένες σειρές προϊόντων με ποικιλία μεγεθών, υλικών και χρωμάτων. Από μεγάλες έως πολύ μικρές συσκευασίες διαθέτουμε ευέλικτες & στιβαρές λύσεις συσκευασίας υψηλού φραγμού, οι οποίες διατηρούν τη φρεσκάδα των προϊόντων ακόμη και κατά την αποθήκευση μακράς διάρκειας. Εκτός από τη διάθεση των τυποποιημένων σακουλών μας, πλεονέκτημά μας αποτελεί επίσης η ανάπτυξη και η εκτύπωση εξατομικευμένων ειδικών λύσεων με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Κατά την παραγωγή των σακουλών μας δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, στην επίγνωση της ποιότητας και στη μοναδικότητα. Αξιοποιήστε κι εσείς τη μακρόχρονη εμπειρία μας ως προμηθευτής λύσεων συσκευασίας υψηλής ποιότητας και εμπνευστείτε από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων και των δυνατοτήτων μας.

 1. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η δυναμικότητα, η εμπειρία και η υψηλή εξειδίκευση μάς χαρακτηρίζουν στις κύριες αγορές που δραστηριοποιούμαστε, όπως το παγωτό, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα εκλεκτά τρόφιμα (delicatessen), τα ζαχαρώδη προϊόντα και οι ζωοτροφές. Ως ειδικοί στον κλάδο παρέχουμε επί πολλά έτη υποδειγματικές υπηρεσίες, δημιουργικότητα και ευελιξία με αποτέλεσμα να έχουμε δημιουργήσει καλό όνομα στους πελάτες και τους συνεργάτες μας διεθνώς. Η INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH είναι ο συνεργάτης σας όσον αφορά το σχεδιασμό και την κατασκευή συσκευασιών τροφίμων είτε από εξωθημένο ή θερμοδιαμορφωμένο πλαστικό ή λαμιναρισμένο χαρτί. Σε όλη τη διαδικασία από τη σύλληψη της ιδέας, το σχεδιασμό και την παραγωγή μέχρι και το τελικό προϊόν επικοινωνείτε με το δικό σας αποκλειστικό συνεργάτη. Το πλαίσιο του ενιαίου σημείου εξυπηρέτησης (One-Stop-Shop) μειώνει τις δαπάνες και σας προσφέρει υψηλό αίσθημα ασφάλειας.

 2. DAKLAPACK DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η DaklaPack αναπτύσσει καινοτομικές λύσεις συσκευασίες για όλους τους κλάδους. Εξωθούμε, εκτυπώνουμε και στρωματοποιούμε πλαστικές μεμβράνες διαμορφώνοντάς τις σε επιμέρους συσκευασίες. Επεξεργαζόμαστε διαρκώς καινοτομικές λύσεις συσκευασίας για τρόφιμα, χημικά προϊόντα, αυτόματους τροφοδότες, ιατρικές συσκευές, ακόμη και ιατρικά αναλώσιμα. Παράγουμε σακούλες με άκαμπτο πάτο, σακούλες με άκαμπτο πάτο και στόμιο εκκένωσης, σακούλες με πτυσσόμενες πλευρές, σακούλες κουτιών, σακούλες καφέ, σακούλες κρασιού με κουτί, ιατρικές λύσεις μεταφοράς, κουτιά/συσκευασίες μεταφοράς και φακέλους, καθώς και πολλά άλλα. Δημιουργούμε δοκιμαστικά σετ και παρέχουμε τις ανάλογες υπηρεσίες διεκπεραίωσης – από εθνικές μεθόδους δοκιμής έως το ιδιωτικό τεστ υγείας – και μάλιστα με προσαρμοσμένο λογισμικό με διεπαφές προγράμματος και ασφαλή μετάδοση δεδομένων απόλυτα προσαρμοσμένες στις επιθυμίες του πελάτη. Διαθέτουμε υπηρεσίες πλήρωσης κατά παραγγελία – πληρώνουμε λεπτόκοκκα υλικά και ξηρά προϊόντα, ακόμη και οινοπνευματώδη ποτά σε συσκευασίες Stick Pack στους δικούς μας χώρους πλήρωσης HACCP.

 1. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η LoeschPack είναι ο ειδικός στα μηχανήματα και τις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις συσκευασίας σοκολάτας, τσιχλών, γλυκισμάτων, αρτοσκευασμάτων μεγάλης διάρκειας, τροφίμων και μη τροφίμων. Αναπτύσσουμε καινοτόμες μεθόδους συσκευασίας και κατασκευάζουμε λύσεις συστημάτων και υπηρεσιών με τον μέγιστο επαγγελματισμό και τη μέγιστη ευελιξία.Η παροχή προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας είναι υποχρέωσή μας ως στρατηγικά σημαντικοί συνεργάτες και ηγέτες στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

 2. YELE OFSET PRINTING AND PACKAGING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Με έδρα στην Κωνσταντινούπολη από το 2013, η Yele Ofset Printing είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες ανώτατης ποιότητας στην βιομηχανία της συσκευασίας και της εκτύπωσης. Εξυπηρετούμε σε έναν κλειστό χώρο 1500 τ.μ. Χάρη στα μηχανήματα αιχμής, εξειδικευμένο προσωπικό, καινότομα σχέδια και ποιότητα, έχουμε γίνει μια από τις ηγετικές εταιρείες στον τομέα μέσα σε σύντομο διάστημα. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: Εκτύπωση επιστολόχαρτου με επικεφαλίδα, κουτιά συσκευασίας, φυλλαδίου, χαρτοσακούλες, κουτιά δώρου με ειδικό σχεδιασμό, κουτιά υποδημάτων, συσκευασίες τροφίμων, περιοδικά, Κάρτες πελατών, φάκελοι, τσάντες από χαρτόνι και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στον ιστότοπο μας! Η εταιρεία μας υποστηρίζει τους πελάτες μας σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας προϊόντα τα οποία χρειάζονται. Προσφέρουμε όλων των ειδών χειροτεχνήματα σε χαρτοκούτες, εν κενό και κατασκευή καλουπιών και μπορούμε να προσφέρουμε όλα τα στάδια της αλυσίδας που ολοκληρώνει τις υπηρεσίες της, όπως την προμήθεια αυτοκόλλητων, ραβδοκώδικων και δεμάτων. Στην Yele Ofset Printing, δίνουμε μεγάλη σημασία στις μελέτες έρευνας και ανάπτυξης και εργαζόμαστε με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον. Συνεπώς, τηρούμε τα πρότυπα κατά TSE και ISO9001, TS ISO / IEC 27001. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η ATS-Tanner Banding Systems AG είναι προμηθευτής υψηλής ποιότητας λύσεων σωληνοειδούς συσκευασίας για συσκευασίες πώλησης και διοικητικής μέριμνας. Ο προμηθευτής συστημάτων έχει ειδικευτεί στη συσκευασία προϊόντων κάθε είδους με εξοικονόμηση υλικού για τη διοικητική μέριμνα, καθώς και την οικολογική, διαφημιστική και φιλική προς τον πελάτη συσκευασία πώλησης. Τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή: Μηχανήματα σωληνοειδούς συσκευασίας από το ημιαυτόματο αυτόνομο μοντέλο έως την πλήρως αυτόματη, ενσωματωμένη στη γραμμή παραγωγής εγκατάσταση, οικολογικό υλικό σωληνοειδούς συσκευασίας από χαρτί και μεμβράνη, παγκόσμιο δίκτυο σέρβις και συντήρησης, εξειδικευμένη υποστήριξη. Τα δικά μας τμήματα ανάπτυξης και παραγωγής διασφαλίζουν τις συνεχείς βελτιώσεις, νέες γραμμές προϊόντων και λύσεις για εξατομικευμένες και σύνθετες απαιτήσεις. Τα μηχανήματα και το υλικό σωληνοειδούς συσκευασίας της ATS χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανάλογα μεγάλες είναι η εμπειρία και οι συστάσεις σε όλους τους πιθανούς τομείς και τα πεδία εφαρμογής.

 4. MONOMERO INDÚSTRIA DE PLÁSTICOS LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  H Monómero ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2001 μετατροπής πλαστικού ακατέργαστου υλικού σε προϊόντα συσκευασίας πάσης φύσης. Κατέχουμε το πιο προηγμένο εξοπλισμό ώστε να δημιουργήσουμε το βέλτιστο δυνατόν προϊόν για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών μας. Από τεχνική άποψη, διαθέτουμε εξοπλισμό συνεξώθησης, εκτυπωτική πρέσα υψηλής ποιότητας 8 χρωμάτων, μηχάνημα εξέλασης χωρίς διαλυτικό και τις πιο προηγμένες μηχανές δημιουργίας τσαντών για την παραγωγή ΒΙΟ Διασπώμενων ΤΣΑΝΤΩΝ σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (MAP), και πολλά άλλα. Στοχεύουμε επίσης να παράγουμε θερμοπλαστικά εύκαμπτα φιλμ και συσκευασίες, ειδικά για βασικές χρήσεις, ειδικότερα στον τομέα των τροφίμων. Επιπλέον, απασχολούμε τους πιο καταρτισμένους ανθρώπους που μπορεί κανείς να βρει. Κύριος μας στόχος είναι να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας, να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες τους σε ότι αφορά την συσκευασία και να βρούμε και να αναπτύσσουμε νέα προϊόντα. Η εταιρεία μας προωθεί την προστασία του περιβάλλοντος και εργάζεται για αυτόν τον σκοπό. Παραδείγματος χάρη, διεξάγουμε οι ίδιοι την ανακύκλωση μας για να εξασφαλίσουμε μια δεύτερη ζωή σε όλα τα πλαστικά απορρίματα που προέρχονται από την παραγωγή μας στην παραγωγική μας διαδικασία. Επίσης, αναζητάμε καινοτομία, Είμαστε πάντοτε ανοικτοί σε νέες προκλήσεις. Μας απασχολούν επίσης τα κοινωνικά θέματα. Γι αυτό και υποστηρίζουμε την τοπική κοινότητα για θέματα όπως τοπικές γιορτές ή την παιδική άθληση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. GORDOPACK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Gordopack GmbH είναι από το 1972 μια μικρομεσαία επιχείρηση στον τομέα της παραγωγής, της επεξεργασίας και της διάθεσης μεμβρανών PE με έδρα το Lindlar στον περιφέρεια Oberberg. Χρησιμοποιούμε καινοτομικές τεχνολογίες για τα προϊόντα, την παραγωγή και τον οργανισμό μας. Ως επιχείριση με πιστοποίηση BRC παράγουμε μεμβράνες για τρόφιμα και φάρμακα με βάση το πρότυπο GMP, καθώς και άλλα προϊόντα και εμπορεύματα. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα „Βιωσιμότητα“. Για το λόγο αυτό έχουμε θέσει ως στόχο να παράγουμε έως το 2025 τουλάχιστον το 30% της παραγόμενης ποσότητάς μας από ανακυκλώσιμα πλαστικά. Όλα τα προϊόντα μας είναι ανακυκλώσιμα σε ποσοστό 100%. Η σειρά προϊόντων μας GP-Sustain παρέχει υγιεινή προστασία για τη χρήση στον τομέα της γεωργίας, των τροφίμων, της φαρμακευτικής βιομηχανίας και των υπηρεσιών, όπως π.χ. σε γκισέ αυτοεξυπηρέτησης. Η σειρά προϊόντων μας GP-Loop αποτελείται, ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη, από ανακυκλώσιμα πλαστικά σε ποσοστό 30%, 50% ή 70% και χρησιμοποιείται για συσκευασίες προϊόντων, στις μεταφορές, στη βιομηχανία & στη λιανική πώληση, καθώς και για την προστασία εμπορευμάτων κάθε είδους. Με τις δικές μας λύσεις συσκευασίας θέλουμε να προστατέψουμε το περιβάλλον και να δείξουμε ότι οι συσκευασίες μεμβράνης με τη σωστή πρώτη ύλη και σχεδίαση μπορούν να συμβάλλουν για την επίτευξη αυτού του στόχου. Παράγουμε: επίπεδη μεμβράνη, μεμβράνη Coex, σωληνωτή μεμβράνη, σωληνωτή μεμβράνη με πλευρικές πτυχώσεις, συρρικνούμενη μεμβράνη, ημισωληνωτή μεμβράνη, μεμβράνη αυτόματων μηχανημάτων, μεμβράνη ανακύκλωσης, φύλλα κάλυψης, κομμένα σε συγκεκριμένο μήκος τεμάχια, καλύμματα παλετών, σακούλες, επίπεδους σάκους, σακούλες με ραφή πυθμένα, σακούλες με πλευρικές πτυχώσεις, καλύμματα, συρρικνούμενα καλύμματα.

 6. TYMOS GROUP

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Πολωνική εταιρεία που ξεκίνησε με χαρτί κρεπ και χαρτομάντηλα το 2003 και συνεχίζει την παραγωγή τους επί 18 χρόνια και μέχρι σήμερα. Ως ιδιοκτήτες ξέρουμε πως είμαστε πλέον άριστοι σε αυτόν τον τομέα. Τα προϊόντα μας κυκλοφορούν σήμερα σε 17 Ευρωπαϊκές χώρες. Έχουμε πετύχει διότι το εμπορικό σήμα TYMOS έχει πάντα ξεχωρίσει χάρη στην ποιότητα του και στην προσοχή στην ασφάλεια του χρήση, επιβεβαιωμένα από τα ευρωπαϊκά μας πιστοποιητικά κατά ISO 9001 και ISO 22000. ΟΙ πελάτες μας αποτελούν τεκμήριο για την προσοχή που δίνουμε στον καταναλωτή, τον σεβασμό μας απέναντι στους διανομείς των προϊόντων μας, στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και στις συνεχείς τεχνολογικές διαδικασίες που βελτιώνονται. Η λειτουργία του ιδιόκτητου μας εργοστασίου σημαίνει πως ελέγχουμε καλύτερα το προϊόν που προσφέρουμε και η ποιότητα αποτελεί το βασικό συστατικό όλων των προϊόντων μας. Αυτό σημαίνει επίσης πως μπορούμε να ικανοποιήσουμε έναν ευρύτερο όγκο παραγγελιών και τις προσδοκίες των πελατών μας με γρήγορη ανταπόκριση, τηρώντας το επίπεδο εξυπηρέτησης, με διεθνής κάλυψη ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Εξυπηρετούμε πελάτες χονδρικής και βιομηχανίες. Μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας ώστε να είμαστε ειδικοί και αφού φτάσαμε σε αυτό το σημείο για την παραγωγή κρεπ χαρτί και χαρτομάντηλο, μετατρέψαμε την εταιρεία μας σε έναν όμιλο εμπορικών σημάτων, προσθέτοντας και άλλα επαγγέλματα στον χαρτοφύλακα μας. Σήμερα η εταιρεία μας αποτελείται από 4 παραρτήματα: ΧΑΡΤΙ ΚΡΕΠ, ΧΑΡΤΙ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ, ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΕΣ, ΧΑΡΤΙΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛ Επικοινωνήστε μαζί μας!

 7. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Με πάνω από 12 χρόνια πείρας, συνοδεύουμε την ανάπτυξη των επιχειρήσεων προσφέροντας μεταλλικές συσκευασίες ποιότητας. Η έδρα μας βρίσκεται κοντά την Λυών στην Γαλλία. Εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και στην συσκευασία εξατομικευμένων διακοσμητικών συσκευασιών από λευκοσίδηρο. Αναπτύσσουμε νέα έργα συσκευασίας για Γάλλους παρασκευαστές μπισκότων, σοκολάτας, καφέ και είδη δώρου.Η εμπειρογνωμοσύνη μας μας επιτρέπει να σας συνοδεύσουμε σε όλα τα έργα σας, από τα πιο απλά ως τα πιο σύνθετα. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας.

 8. RADZIOWI SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RADZIOWI SP. Z O.O. είναι κατασκευαστής/προμηθευτής που ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στη βιομηχανία βιολογικών τροφίμων. Επίσης δραστηριοποιείται στους κλάδου των αραχνιδών, των χουρμάδων, του άλευρου κοκοφοίνικα, των καρυδιών Βραζιλίας, των αμυγδάλων, των αποξηραμένων βερίκοκων, των συσκευασμένων αμυγδάλων, των συσκευασμένων ανακάρδιων και των υγιεινών και φυσικών τροφίμων. Εδρεύει στο Brzozów της Πολωνίας.

 1. PIA BOX

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Piabox, έναν κορυφαίο κατασκευαστή χαρτοκιβωτίων και προσαρμοσμένων συσκευασιών με έδρα την Τουρκία με άνω των 12 ετών μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της εκτύπωσης. Η αφοσίωσή μας στην αριστεία διαφαίνεται στα πρωτότυπα σχέδιά μας, την κορυφαίας ποιότητας κατασκευή και τη γρήγορη εξυπηρέτηση. Στην Piabox είμαστε υπερήφανοι για την προσανατολισμένη στις λύσεις ομαδική εργασία αξιοποιώντας ένα πειθαρχημένο σύστημα για τη διασφάλιση της ικανοποίησης του πελάτη. Η αφοσίωσή μας στην αξιοποίηση της τεχνολογίας μάς παρέχει τη δυνατότητα να βελτιστοποιούμε τις διαδικασίες μας και να παρέχουμε ασυναγώνιστες υπηρεσίες. Εξερευνήστε την ποικίλη γκάμα λύσεων συσκευασίας της εταιρείας μας στην ιστοσελίδα μας που περιλαμβάνουν κουτιά προϊόντων, άκαμπτα χαρτοκιβώτια, μαγνητικά κουτιά, κουτιά σχεδίων, κουτιά από χαρτόνι γκοφρέ, κουτιά προώθησης, μοντέλα κουτιών δώρων, κουτιά παρουσίασης, κουτιά με εσωτερικό σφουγγάρι, κουτιά για αρώματα, κουτιά με παράθυρο, κουτιά σοκολάτας, κουτιά τύπου τσάντας, τσάντες από χαρτόνι, κυλινδρικά κουτιά κλπ. Το ταξίδι της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησής μας ξεκινά στο στάδιο της σχεδίασης και περιλαμβάνει την εκτύπωση, την παραγωγή και το σχολαστικό έλεγχο ποιότητας. Με εστίαση στην παραγωγή με βάση τη ζήτηση λαμβάνουμε υπόψη τις ευαισθησίες των πελατών χωρίς συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα. Η Piabox εγγυάται ότι τα προϊόντα συσκευάζονται άψογα και παραδίδονται εμπρόθεσμα στους πελάτες. Στην Piabox δεν παράγουμε απλώς κουτιά, δημιουργούμε εμπειρίες. Συνεργαστείτε μαζί μας για να ανακαλύψετε καινοτομικές λύσεις που επαναπροσδιορίζουν τα πρότυπα συσκευασίας συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα, την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία σε κάθε κουτί που δημιουργούμε.

 2. SNI PACKAGING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η SNI Pack ιδρύθηκε το 2004, και είναι κορυφαίος κατασκευαστής χάρτινων και από χαρτόνι προϊόντων συσκευασίας με έδρα στην Τουρκία. Με πάνω από 20 χρόνια πείρας στον τομέα της συσκευασίας, πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση του πελάτη κατά 100% συμβάλλοντας θετικά στην βιομηχανία.Ο ποικιλόμορφος μας χαρτοφύλακας προϊόντων περιέχει χάρτινες τσάντες, όπως τσάντες με στριφτό χερούλι, με επίπεδο χερούλι και τσάντες SOS. Προσφέρουμε επίσης κουτιά τροφίμων από κυματοειδές χαρτόνι, εκ των οποίων κουτιά πίτσας και σάντουιτς, κουτιά με εκτύπωση όφσετ, μπολ σούπας, χάρτινα κύπελλα και πολλά άλλα. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή μας τοποθεσία για να ανακαλύψετε την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας.Ως εταιρεία στραμμένη προς το εμπόριο, έχουμε εντάξει στον τομέα καινότομα σχέδια συσκευασίας εντάσσοντας την παραγωγή ημιτελικών προϊόντων στην κατασκευαστική μας διαδικασία. Το έμπειρο μας προσωπικό, εξειδικευμένο σε χαρτί και χαρτόνι, εξασφαλίζει την παραγωγή ανώτατης ποιότητας σε συνεργασία με προμηθευτές με εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας. Προβλέπουμε την αυξανόμενη ζήτηση προϊόντων συσκευασίας με εξατομικευμένα σχέδια και στοχεύουμε να καλύψουμε την ζήτηση μικρών ποσοτήτων ικανοποιώντας επίσης της ειδικές ανάγκες των πελατών μας. Επίσης, στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε νέες υπηρεσίες που θα ενισχύουν την ικανοποίηση του πελάτη και θα παρέχουν εξατομικευμένες λύσεις. Στην SNI Pack, μένουμε στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της συσκευασίας, εξασφαλίζοντας την παροχή των πιο κατάλληλων λύσεων συσκευασίας ανώτατης ποιότητας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. NX PRINT & PACKAGING

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια εταιρεία εκτύπωσης στη βορειοανατολική Ρουμανία, στο Ιάσιο και ειδικευόμαστε στην εκτύπωση offset που περιλαμβάνει υλικά προώθησης, ετικέτες και την παραγωγή μιας μεγάλης γκάμας κουτιών (για τη φαρμακευτική βιομηχανία, τη βιομηχανία τροφίμων, τη βιομηχανία ποτών). Κατά τα τελευταία 30 χρόνια, η εταιρεία μας κατόρθωσε να παραδώσει κάθε είδους προϊόντα υψηλής ποιότητας για πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Ρουμανία, γεγονός που πιστοποιείται από τα πιστοποιητικά υπηρεσιών διαχείρισης TUV της εταιρείας μας. Παράγουμε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις φινιρίσματα πολυτελείας, όπως σταμπάρισμα μεμβρανών εν θερμώ, επιλεκτικό βερνίκωμα με υπεριώδη ακτινοβολία, ανάγλυφη αποτύπωση, βαθυτυπία και γραφή Braille. Παρέχουμε επίσης μικρές προθεσμίες παράδοσης σε όλους τους πελάτες μας.

 4. SPIES PACKAGING / SPIES KUNSTSTOFFE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια, η παραγωγή πλαστικών συσκευασιών αποτελεί το πάθος μας. Ο κορυφαίος κατασκευαστής χυτευμένων υπό πίεση πλαστικών συσκευασιών παρέχουμε πολυάριθμες δυνατότητες σωστής συσκευασίας τροφίμων, αλλά και προϊόντων εκτός των τροφίμων και της διάθεσής τους με επιτυχία. Οι πελάτες μας μάς εκτιμούν ως καινοτομικό συνεργάτη ανάπτυξης και συστημάτων. Εφευρίσκουμε νέα προϊόντα, κατασκευάζουμε και παράγουμε εργαλεία χύτευσης υπό πίεση και παράγουμε μαζικά: τα πάντα από την ίδια εταιρεία με έδρα τη Γερμανία. Κατέχουμε σε υψηλό επίπεδο την „τέχνη της συσκευασίας“, με κάθε λεπτομέρεια, με μεγάλο πάθος και έντονη προσωπικότητα. Παράγουμε μαζικά με αξιόπιστο τρόπο και εξειδικευόμαστε στις εξατομικευμένες απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών. Χάρη στην καινοτομική μέθοδο IML (In-Mould-Labeling) διαμορφώνουμε και διακοσμούμε με βάση τις εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών. Με πλήρως αυτόματα μηχανήματα και εγκαταστάσεις ακριβείας και τακτικές επενδύσεις στη συλλογή τεχνολογίας της εταιρείας μας και με τη δική μας κατασκευή εργαλείων διασφαλίζουμε τις βέλτιστες συνθήκες και τις προσανατολισμένες στο μέλλον διαδικασίες. Ως οικογενειακή επιχείρηση με τοπικές ρίζες εκτιμούμε την παράδοση και βιώνουμε τον προσανατολισμό στο μέλλον. Είμαστε αξιόπιστος και καινοτομικός συνεργάτης για τους πελάτες και την ομάδα μας. Δίδουμε έμφαση σε ζητήματα, όπως η ψηφιοποίηση, η αειφορία και το πρότυπο Industrie 4.0.

 5. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Ως Temas Group Export Partners ειδικευόμαστε στην προώθηση της ανάπτυξης επιχειρήσεων στην παγκόσμια αγορά βρίσκοντας νέους πελάτες εξαγωγών, δημιουργώντας σχέσεις και αναπτύσσοντας τις εξαγωγές τους. Η ενδελεχώς σχεδιασμένη γκάμα των υπηρεσιών μας διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας θα βιώσουν μια πραγματικά μοναδική και εντυπωσιακή εμπειρία. Με τη δημιουργία πρωτότυπου και εντυπωσιακού ακουστικού περιεχομένου, τις αποτελεσματικές υπηρεσίες SEO και τη διορατική παροχή συμβουλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναδεικνύουμε και ενισχύουμε την προβολή εμπορικού σήματος εκτοξεύοντας την επιχείρησή σας προς την επιτυχία. Η εκτενής γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες ανάγκες παρέχοντας κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ιατρικό εξοπλισμό και κάθε είδους μηχανήματα, μηχανολογικό & βιομηχανικό εξοπλισμό, γεωργικά προϊόντα, χημικά, πλαστικά προϊόντα, επιτραπέζια σκεύη μίας χρήσης, λύσεις συσκευασίας, φρούτα και λαχανικά, γεωργικά προϊόντα και μηχανική επεξεργασία λέιζερ μεταξύ άλλων εξαιρετικών προσφορών. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε όλο το φάσμα των διαθέσιμων δυνατοτήτων. Η ικανοποίηση του πελάτη βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας στην Temas Group Export Partners. Η πεπειραμένη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις εξειδικευμένες ανάγκες σας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στην εύρεση νέων πελατών, στη δημιουργία σχέσεων και στην καλλιέργεια την ανάπτυξης των εξαγωγών, παρέχουμε πολύτιμη υποστήριξη για τη βελτίωση και την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων, διασφαλίζοντας την επίτευξη των στόχων σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 6. DISPO PLASTIK LTD

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Dispo Plastik είναι ένας από του κορυφαίους κατασκευαστές μιας μεγάλης γκάμας πλαστικών προϊόντων συσκευασίας στην Κωνσταντινούπολη. Με περισσότερους από 1000 τόνους μηνιαίας παραγωγής, η Dispo Plastik είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλαστικών προϊόντων συσκευασίας της Κωνσταντινούπολης. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται στους τομείς των τροφίμων, της γεωργίας και της βιομηχανίας. Είμαστε υπερήφανοι για την παραγωγή οικολογικών, ανακυκλώσιμων πλαστικών συσκευασιών τροφίμων που συμβάλλουν στην προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος. Η εκτενής σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει: •δοχεία τροφίμων IML, •δοχεία παγωτού IML, •δοχεία κρέμας τυριού IML, •δοχεία χούμους IML, •δοχεία IML, •συσκευασίες IML, •πιάτα και δοχεία τροφίμων μίας χρήσης, •κούπες μίας χρήσης, •διαχωριστικά συσκευασιών, •πλαστικά μαχαιροπίρουνα, •οβάλ και τετράγωνες συσκευασίες τροφίμων, •δίσκους νηπιαγωγείου, •πλαστικό φύλλο PP/PS/ABS και πολλά άλλα προϊόντα που μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Στην Dispo Plastik δεσμευόμαστε για την παράδοση προϊόντων πλαστικής συσκευασίας άριστης ποιότητας στην πλέον προσιτή τιμή. Επιπλέον επιδιώκουμε να δημιουργούμε θέσεις απασχόλησης και προστιθέμενη αξία με τα προϊόντα μας ενώ διατηρούμε τη δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος. Είμαστε πάντοτε έτοιμοι να σας υποστηρίξουμε με έργα και προμήθειες πλαστικών συσκευασιών. Είτε χρειάζεστε τυποποιημένα προϊόντα, προσαρμοσμένη σχεδίαση ή καλούπια για νέα προϊόντα, είμαστε εδώ για να σάς βοηθήσουμε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 7. CSJ EMBALLAGES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Καλωσήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της CSJ Emballages ! Εξειδικευόμαστε στην χονδρική πώληση συσκευασιών για τρόφιμα καθώς και σε απορρυπαντικά που προορίζονται κυρίως στους επαγγελματίες του χώρου. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων σε ελκυστικές τιμές, όπως κουτιά ζαχαροπλαστικής, κουτιά για πίτσες, καφάσια τροφίμων για πώληση σε πακέτο καθώς και μεμβράνες τροφίμων όπως αλουμινόχαρτο και εκτατές μεμβράνες. Διαθέτουμε επίσης προϊόντα περιποίησης και υλικά συντήρησης του χώρου σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, η ομάδα μας θα χαρεί να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις.

 8. LABEL ETIKET GROUP

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Label Group που ιδρύθηκε το 2000, είναι μια διακεκριμένη εταιρεία στους τομείς της σχεδίασης, των ετικετών, της εκτύπωσης και της βιομηχανίας συσκευασιών, εξυπηρετώντας διάφορους πελάτες παγκοσμίως για περισσότερα από 24 χρόνια. Αφοσιωμένη στην παροχή αποδοτικών λύσεων μάς διακρίνει η πρωτοπόρος προσέγγισή μας. Ειδικευόμαστε στην εξατομικευμένη και εταιρική σχεδίαση, παρέχοντας υπερσύγχρονες υπηρεσίες, όπως εκτύπωση, φωτογραφία, παραγωγή βίντεο κλπ. Η αφοσίωσή μας στην αριστεία αντανακλάται στον ολοκληρωμένο συνδυασμό προσιτών τιμών και άριστης ποιότητας, καλύπτοντας τις ανάγκες εκτύπωσης των αξιότιμων πελατών μας. Με τη δική μας διαδικασία παραγωγής δια σφαλίζουμε μια οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση. Δείτε την εκτενή γκάμα των προϊόντων μας που περιλαμβάνει: •Σχεδίαση καταλόγων •Κουτιά από χαρτόνι •Τσάντες από χαρτόνι •Ετικέτες από χαρτόνι •Υφαντές ετικέτες •Αυτοκόλλητες ετικέτες •Ετικέτες φροντίδας •Υφασμάτινες συσκευασίες •Συσκευασίες καλλυντικών •Συσκευασίες τροφίμων •Κάρτες χαιρετισμού •Ετικέτες και πολλά άλλα στην ιστοσελίδα μας! Σάς παρουσιάζουμε το διακεκριμένο εμπορικό μας σήμα, "ICS Packaging, " μια πρωτοπορία στους τομείς των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, των καλλυντικών, των τροφίμων και τα φαρμακευτικών προϊόντων. Φημισμένη σε παγκόσμιο επίπεδο, τα προϊόντα ICS Packaging είναι συνώνυμα με τις εμπρόθεσμες και αποτελεσματικές ως προς το κόστος λύσεις εκτύπωσης και συσκευασίες. Στην Label Group θέτουμε ως προτεραιότητες την ποιότητα και την εμπιστοσύνη, αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία και γνώση με υπερσύγχρονα μηχανήματα εκτύπωσης σε εγκαταστάσεις που τηρούν διεθνή πρότυπα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 9. YMCUP

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η YMCUP ιδρύθηκε το 2016, είναι κατασκευαστής μηχανημάτων κοπής και εκτύπωσης χάρτινων κυπέλλων με έδρα την Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία. Από την αρχή του ταξιδιού, επικεντρωθήκαμε στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών βέλτιστης ποιότητας στους πελάτες μας με αποτελεσματική και γρήγορη παράδοση. H εταιρεία μας θεωρεί την καινοτομία ως κλειδί μιας βιώσιμης επιτυχίας, αντιμετωπίζει κάθε ημέρα με νέα προοπτική και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητες καινοτομίας με την ευαισθητοποίηση της. Σκοπεύουμε να επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων μας ακολουθώντας πιστά τις τεχνολογικές εξελίξεις. Συνεχίζουμε τις γρήγορες μας επενδύσεις και παράγουμε προϊόντα με σεβασμό στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων, • Μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων διπλού τοιχώματος, • Μηχανήματα χάρτινων μπολ, • Μηχανήματα χάρτινων σαλατιέρων, • Μηχανήματα συσκευασίας, • Μηχανήματα εκτύπωσης & κοίλανσης, • Πρέσες, • Εξαρτήματα μηχανών και ανταλλακτικά. Τα μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων μπορούν να παράγουν κύπελλα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη όπως 12 oz, 8 oz, 9 oz και πολλά άλλα! Συμβουλευτείτε τον ιστότοπό μας για να ανακαλύψετε τη σειρά προϊόντων μας. Σκοπός μας να τηρούμε τα πρότυπα ποιότητας με την επιλογή πρώτων υλών και να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες από την παραγωγή ως την παράδοση στους πελάτες μας. Στην YMCUP, η παραγωγή μας τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας όπως τα ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – Πιστοποιήσεις συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά OHSAS 18001-2007. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 10. FURKAN OFSET CO LTD

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Από το 1986, η Furkan Offset, ένας κορυφαίος κατασκευαστής της Τουρκίας, αριστεύει στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης και της εκτύπωσης offset, της συσκευασίας, της διαφήμισης και της γραφιστικής. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν παραγωγή κουτιών, καταλόγων, ετικετών, εκτύπωση βιβλίων, προώθηση και παραγωγή χαρτοσακούλας με πιστοποιήσεις που περιλαμβάνουν FOGRA, VDM, ISO 9001 και 12647. Η Furkan Offset χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής και κορυφαία υλικά για την παροχή προσαρμοσμένων λύσεων εκτύπωσης offset, ειδικευόμενη σε διάφορους κλάδους όπως εκείνους των τροφίμων, της υγείας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της εκπαίδευσης και των καλλυντικών. Λύσεις συσκευασίας για διάφορους κλάδους: •Κουτιά συσκευασίας καλλυντικών •Κουτιά συσκευασίας συμπληρωμάτων διατροφής •Άκαμπτα κουτιά και κουτιά δώρων •Εκπαιδευτικά βιβλία και διηγήματα •Ετικέτες και κατάλογοι •Σακούλες από χαρτόνι Τύποι παραγωγής κουτιών: •Κουτί από χαρτόνι •Μικροσκοπικό κουτί (γκοφρέ/γκοφρέ) •Άκαμπτο κουτί (προσχέδιο) •Κυλινδρικό κουτί •Κουτί πακέτου Οι πολυδιάστατη τύποι παραγωγής κουτιών της εταιρείας μας καλύπτουν διάφορους κλάδους, γεγονός που τους καθιστά κατάλληλους για όλους τους τομείς. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας: •Εκτύπωση ειδών προώθησης •Εκτύπωση ετικετών •Εκτύπωση καταλόγων •Διάφορες χαρτοσακούλες Ανακαλύψτε ολόκληρη τη γκάμα των δικών μας λύσεων συσκευασία συμπεριλαμβανομένων διαφόρων τύπων παραγωγής κουτιών στην ιστοσελίδα μας! Εξάγοντας με υπερηφάνεια σε ολόκληρο τον κόσμο, η Furkan Offset εξυπηρετεί πελάτες σε χώρες όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, το Ιράκ, η Λιβύη και εξάγει σε περισσότερες από 45 χώρες σε 5 ηπείρους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες για τρόφιμα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.866 Επιχειρήσεις