• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συσκευασίες για τρόφιμα

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες για τρόφιμα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. METPACK

  Τουρκία

  Verified by Europages badge

  Η Met Pack έχει έδρα στην Κωνσταντινούπολη και είναι ηγετική κατασκευαστική εταιρεία χαρτονιού PE στην Τουρκία από το 2016. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα ανώτατης ποιότητας χάρη στις σύγχρονες μας τεχνολογίες μας, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις και τις τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της χαρτοβιομηχανίας. Θέλουμε να αναπτύξουμε προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας. Παράγουμε αποστειρωμένο χαρτόνι τροφίμων σύμφωνα με διεθνή πρότυπα, που είναι κατάλληλα να έρθουν σε άμεση επαφή με τα τρόφιμα. Ολα τα προϊόντα μας, συμπ. τα κύπελλα μιας χρήσης από χαρτόνι, μπολ σούπας, κουτιά για νουντλ, δοχεία παγωτών, κουτιά για ποπκόρν, κ.λπ παράγονται με χαρτί επενδεδυμένο με πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας. Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και βάρη ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την πλήρως κατάλληλη επένδυση για τρόφιμα με το χαρτί. Στοχεύουμε να επενδύουμε συνεχώς σε παραγωγικές εγκαταστάσεις αιχμής προωθώντας ταυτόχρονα την παράδοση μας καινοτομίας και εξαιρετικής εξυπηρέτησης σε παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες μας. Αναζητούμε νέους εταίρους με στόχο να αναπτύξουμε τις δραστηριότητες μας σε όλο τον κόσμο. Επίσης, είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε πιστοποίηση κατά ISO 9001, ISO 2200. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. BESTA PACK LTD

  Κίνα

  Verified by Europages badge

  Η Besta Pack είναι το πρώτο ποιοτικό εργοστάσιο χαρτοσυσκευασίας στην Dongguan, στην Κίνα. Τα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνουν κουτί δώρου, κουτί σοκολάτας, καλλυντικών, κρασιού, ακανόνιστου σχήματος, σωληνοειδείς κουτιά, πτυσσόμενο κουτί, κιτ χαρτικών, πτυσσόμενο χαρτόνι, κυματοειδείς χαρτόνι, χαρτοσακούλες, κουτί από κυματοειδές χαρτόνι, ευέλικτο κουτί συσκευασίας, κιβώτια προθήκης δαπέδου, αυτοκόλλητα. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται για την συσκευασία δώρου, καλλυντικών, τροφίμων και ποτών, νομισμάτων και μεταλλίων, την συσκευασία, κρασιών και οινοπνευματωδών, ηλεκτρονικών ειδών. Το εργοστάσιο μας καλύπτει 13 200 τ.μ και απασχολεί 386 καταρτισμένους υπαλλήλους. Διαθέτουμε πλήρεις εγκαταστάσεις για την παραγωγή και δοκιμή προσφέροντας μια ετοιμοπαράδοτη υπηρεσία συσκευασίας, από τον σχεδιασμό της συσκευασίας, την δειγματοληψία, την κατασκευή και την δοκιμή ως την τελική παράδοση. Κατέχουμε πιστοποιήσεις κατά ISO 9001, ISO14001, GMI, BSCI και FSC. Είμαστε επίσης καταρτισμένο εργοστάσιο, ελεγμένο από τις Target, Home Depot και Disney. Αποτελούμε μια ομάδα από ενθουσιασμένους, παθιασμένους και καταρτισμένους ανθρώπους με διαφορετική εκπαίδευση, τεχνική κατάρτιση...

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. SYNERLINK

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η Synerlink, εταιρεία του αμερικάνικου ομίλου Barry-Wehmiller Packaging Systems, είναι ένας έμπειρος προμηθευτής λύσεων σε ότι αφορά την γραμμική πλήρωση και την άκαμπτη συσκευασία γαλακτοκομικών προϊόντων, ποτών και άλλων προϊόντων διατροφής. Ηγέτης στον σχεδιασμό και στην κατασκευή ολοκληρωμένων γραμμών συσκευασίας, παράγουμε, πάντα υπό την έννοια μέγιστης αποδοτικότητας, εξαιρετικά αγνά και ασηπτικά προϊόντα μακράς διάρκειας. Προσφέρουμε, με τα εμπορικά μας σήματα Arcil, Ermi, Dairy Pack, Dinieper και Aprium, μια μεγάλη γκάμα λύσεων: εξοπλισμός για διαμόρφωση γέμισμα και σφράγισμα (form-fill-seal- FFS) και γέμισμα- σφράγισμα (FS με προδιαμορφωμένα δοχεία και φιάλες) που συνοδεύεται ενδεχόμενες με αυτοματοποιημένες λύσεις τέλος γραμμής όπως τοποθέτηση σε χιτώνα, μεταφορά, ανασυσκευασία, παραλαβή, εγκιβωτισμό και παλετοποίηση.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. DAKLAPACK DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η DaklaPack αναπτύσσει καινοτομικές λύσεις συσκευασίες για όλους τους κλάδους. Εξωθούμε, εκτυπώνουμε και στρωματοποιούμε πλαστικές μεμβράνες διαμορφώνοντάς τις σε επιμέρους συσκευασίες. Επεξεργαζόμαστε διαρκώς καινοτομικές λύσεις συσκευασίας για τρόφιμα, χημικά προϊόντα, αυτόματους τροφοδότες, ιατρικές συσκευές, ακόμη και ιατρικά αναλώσιμα. Παράγουμε σακούλες με άκαμπτο πάτο, σακούλες με άκαμπτο πάτο και στόμιο εκκένωσης, σακούλες με πτυσσόμενες πλευρές, σακούλες κουτιών, σακούλες καφέ, σακούλες κρασιού με κουτί, ιατρικές λύσεις μεταφοράς, κουτιά/συσκευασίες μεταφοράς και φακέλους, καθώς και πολλά άλλα. Δημιουργούμε δοκιμαστικά σετ και παρέχουμε τις ανάλογες υπηρεσίες διεκπεραίωσης – από εθνικές μεθόδους δοκιμής έως το ιδιωτικό τεστ υγείας – και μάλιστα με προσαρμοσμένο λογισμικό με διεπαφές προγράμματος και ασφαλή μετάδοση δεδομένων απόλυτα προσαρμοσμένες στις επιθυμίες του πελάτη. Διαθέτουμε υπηρεσίες πλήρωσης κατά παραγγελία – πληρώνουμε λεπτόκοκκα υλικά και ξηρά προϊόντα, ακόμη και οινοπνευματώδη ποτά σε συσκευασίες Stick Pack στους δικούς μας χώρους πλήρωσης HACCP.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η δυναμικότητα, η εμπειρία και η υψηλή εξειδίκευση μάς χαρακτηρίζουν στις κύριες αγορές που δραστηριοποιούμαστε, όπως το παγωτό, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα εκλεκτά τρόφιμα (delicatessen), τα ζαχαρώδη προϊόντα και οι ζωοτροφές. Ως ειδικοί στον κλάδο παρέχουμε επί πολλά έτη υποδειγματικές υπηρεσίες, δημιουργικότητα και ευελιξία με αποτέλεσμα να έχουμε δημιουργήσει καλό όνομα στους πελάτες και τους συνεργάτες μας διεθνώς. Η INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH είναι ο συνεργάτης σας όσον αφορά το σχεδιασμό και την κατασκευή συσκευασιών τροφίμων είτε από εξωθημένο ή θερμοδιαμορφωμένο πλαστικό ή λαμιναρισμένο χαρτί. Σε όλη τη διαδικασία από τη σύλληψη της ιδέας, το σχεδιασμό και την παραγωγή μέχρι και το τελικό προϊόν επικοινωνείτε με το δικό σας αποκλειστικό συνεργάτη. Το πλαίσιο του ενιαίου σημείου εξυπηρέτησης (One-Stop-Shop) μειώνει τις δαπάνες και σας προσφέρει υψηλό αίσθημα ασφάλειας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. NEOFOL GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η NEOFOL GmbH είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ευρώπη και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συσκευασιών υψηλής ποιότητας για πολυάριθμους σκοπούς χρήσης. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της αποθήκης μας περιλαμβάνει διάφορες προκατασκευασμένες σειρές προϊόντων με ποικιλία μεγεθών, υλικών και χρωμάτων. Από μεγάλες έως πολύ μικρές συσκευασίες διαθέτουμε ευέλικτες & στιβαρές λύσεις συσκευασίας υψηλού φραγμού, οι οποίες διατηρούν τη φρεσκάδα των προϊόντων ακόμη και κατά την αποθήκευση μακράς διάρκειας. Εκτός από τη διάθεση των τυποποιημένων σακουλών μας, πλεονέκτημά μας αποτελεί επίσης η ανάπτυξη και η εκτύπωση εξατομικευμένων ειδικών λύσεων με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Κατά την παραγωγή των σακουλών μας δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, στην επίγνωση της ποιότητας και στη μοναδικότητα. Αξιοποιήστε κι εσείς τη μακρόχρονη εμπειρία μας ως προμηθευτής λύσεων συσκευασίας υψηλής ποιότητας και εμπνευστείτε από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων και των δυνατοτήτων μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. FLEROS KUNSTSTOFFE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Ως εξειδικευμένη επιχείρηση για πλαστικές συσκευασίες κάθε είδους έχουμε ειδικευτεί στην παραγωγή στρογγυλών και ορθογώνιων πλαστικών δίσκων, κουτιών, κάδων συσκευασίας, καθώς και σφραγιζόμενων δοχείων και ορθογώνιων κάδων. Διαθέτουμε λύσεις για τους παρακάτω τομείς και κλάδους της βιομηχανίας: καπνός, τρόφιμα/Food, ντελικατέσεν, επεξεργασία φρούτων, επεξεργασία λαχανικών, φρέσκο τυρί, χημεία, βερνίκια & χρώματα. Παράγουμε πλαστικές συσκευασίες υπό μορφή συσκευασιών λαχανικών, ξηρών καρπών και φρούτων. Είτε χρειάζεστε πλαστικούς δίσκους, στρογγυλά κουτιά από πλαστικό, ορθογώνιους δίσκους ή και καπάκια, είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε σχεδόν κάθε σχήμα και μέγεθος. Οι κάδοι συσκευασίας ή οι πλαστικοί κάδοι παραγωγής μας, καθώς και οι πλαστικοί δίσκοι και όλα τα άλλα προϊόντα παράγονται από υψηλής ποιότητας, κατάλληλα για χρήση με τρόφιμα πλαστικά. Εκτός από τα διάφορα πλαστικά κουτιά και τους κάδους συσκευασίας, βασικό στοιχείο της παραγωγής μας αποτελούν επίσης κιβώτια και παλέτες από πλαστικό.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. PROTEK GROUP

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Ο όμιλος Protek είναι το μεγαλύτερο ρωσικό, ομοσπονδιακό εμπορικό και παραγωγικό δίκτυο συσκευασμένων τροφίμων. Έχουμε κατασκευάσει υλικά συσκευασίας, πλαστική συσκευασία για την βιομηχανία τροφίμων καθώς και επιτραπέζια σκεύη, μαχαιροπίρουνα, διακοσμητικά υλικά και συσκευασίες μιας χρήσης για τον τομέα της γεωργίας από το 1996. Βελτιώνουμε συνεχώς: παράγουμε δοχεία για τρόφιμα από οικολογικές πρώτες ύλες, PET και PP, κατάλληλες για ανακύκλωση. Αναπτυσσόμαστε και εξελισσόμαστε συνεχώς και με δυναμικό τρόπο. Ως σήμερα, ο όμιλος Protek συμπεριλαμβάνει πάνω από 80 εμπόρους στην Ρωσία, στις χώρες ΚΑΚ και στην Ευρώπη. Ο όμιλος Protek διαθέτει 15 βιομηχανικούς χώρους με συνολική παραγωγική έκταση 40 000 τ.μ. που επεξεργάζεται πάνω από 5800 τόνους διαφόρων πρώτων υλών, μηνιαίως. Ο κύριος στόλος του εξοπλισμού αποτελείται από 25 μηχανήματα εξώθησης, 77 μηχανήματα μορφοποίησης και 12 μηχανήματα έγχυσης. Οι πιστοποιημένες μας τεχνολογίες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μας δίνει την δυνατότητα να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. KARE-PACK

  Τουρκία

  Verified by Europages badge

  Η Kare Pack είναι μια Τούρκικη εταιρεία κατασκευής υλικών συσκευασίας, ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον. Κατασκευάζουμε χάρτινα μπολ υψηλής ποιότητας με χαρτί ανώτατης ποιότητας. Χάρη στα απαραίτητα μας υγειονομικά πιστοποιητικά, εκ των οποίων το BRC, τα δοχεία μας χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. Θα τα βρείτε συνημμένα. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε σας απαίτηση εκτύπωσης στα μπολ μας. Χάρη στα καπάκια μας που εφαρμόζουν τέλεια στο δοχείο, μπορείτε να ικανοποιήσετε τους τελικούς σας πελάτες. Προσφέρουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και προθεσμίες παράδοσης. Η βασική μας φιλοσοφία είναι να προσφέρουμε 100% ικανοποίηση στον πελάτη, για αυτόν τον λόγο, ως Kare Pack, ανανεωνόμαστε συνεχώς ακολουθώντας στενά την τεχνολογία ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα, πιο ανθεκτικά προϊόντα με μια ιδιαίτερη σημασία στον σχεδιασμό. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Σας αναμένουμε για μια επιτυχημένη επαγγελματική σχέση.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. MONOMERO INDÚSTRIA DE PLÁSTICOS LDA

  Πορτογαλία

  Verified by Europages badge

  H Monómero ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2001 μετατροπής πλαστικού ακατέργαστου υλικού σε προϊόντα συσκευασίας πάσης φύσης. Κατέχουμε το πιο προηγμένο εξοπλισμό ώστε να δημιουργήσουμε το βέλτιστο δυνατόν προϊόν για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών μας. Από τεχνική άποψη, διαθέτουμε εξοπλισμό συνεξώθησης, εκτυπωτική πρέσα υψηλής ποιότητας 8 χρωμάτων, μηχάνημα εξέλασης χωρίς διαλυτικό και τις πιο προηγμένες μηχανές δημιουργίας τσαντών για την παραγωγή ΒΙΟ Διασπώμενων ΤΣΑΝΤΩΝ σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (MAP), και πολλά άλλα. Στοχεύουμε επίσης να παράγουμε θερμοπλαστικά εύκαμπτα φιλμ και συσκευασίες, ειδικά για βασικές χρήσεις, ειδικότερα στον τομέα των τροφίμων. Επιπλέον, απασχολούμε τους πιο καταρτισμένους ανθρώπους που μπορεί κανείς να βρει. Κύριος μας στόχος είναι να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας, να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες τους σε ότι αφορά την συσκευασία και να βρούμε και να αναπτύσσουμε νέα προϊόντα. Η εταιρεία μας προωθεί την προστασία του περιβάλλοντος και εργάζεται για αυτόν τον σκοπό. Παραδείγματος χάρη, διεξάγουμε οι ίδιοι την ανακύκλωση μας για να εξασφαλίσουμε μια δεύτερη ζωή σε όλα τα πλαστικά απορρίματα που προέρχονται από την παραγωγή μας στην παραγωγική μας διαδικασία. Επίσης, αναζητάμε καινοτομία, Είμαστε πάντοτε ανοικτοί σε νέες προκλήσεις. Μας απασχολούν επίσης τα κοινωνικά θέματα. Γι αυτό και υποστηρίζουμε την τοπική κοινότητα για θέματα όπως τοπικές γιορτές ή την παιδική άθληση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Ελβετία

  Verified by Europages badge

  Η ATS-Tanner Banding Systems AG είναι προμηθευτής υψηλής ποιότητας λύσεων σωληνοειδούς συσκευασίας για συσκευασίες πώλησης και διοικητικής μέριμνας. Ο προμηθευτής συστημάτων έχει ειδικευτεί στη συσκευασία προϊόντων κάθε είδους με εξοικονόμηση υλικού για τη διοικητική μέριμνα, καθώς και την οικολογική, διαφημιστική και φιλική προς τον πελάτη συσκευασία πώλησης. Τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή: Μηχανήματα σωληνοειδούς συσκευασίας από το ημιαυτόματο αυτόνομο μοντέλο έως την πλήρως αυτόματη, ενσωματωμένη στη γραμμή παραγωγής εγκατάσταση, οικολογικό υλικό σωληνοειδούς συσκευασίας από χαρτί και μεμβράνη, παγκόσμιο δίκτυο σέρβις και συντήρησης, εξειδικευμένη υποστήριξη. Τα δικά μας τμήματα ανάπτυξης και παραγωγής διασφαλίζουν τις συνεχείς βελτιώσεις, νέες γραμμές προϊόντων και λύσεις για εξατομικευμένες και σύνθετες απαιτήσεις. Τα μηχανήματα και το υλικό σωληνοειδούς συσκευασίας της ATS χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανάλογα μεγάλες είναι η εμπειρία και οι συστάσεις σε όλους τους πιθανούς τομείς και τα πεδία εφαρμογής.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. UZUNLAR MATBAA AMBALAJ TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε ως οικογενειακή επιχείρηση στην Cağaloğlu το 1973. Το 1995, συνεχίσαμε τις δραστηριότητες μας στον ιδιόκτητο μας χώρο 1000 τ.μ στην Matbaacılar Sitesi. Από το 2014, λειτουργούμε υπό την ονομασία Uzunlar Printing, Packaging, και Promotion company χάρη στα 47 έτη μας εμπειρίας, γνώσης, ποιότητας και προσέγγιση επικεντρωμένη στον πελάτη τηρώντας παράλληλα τους κανόνες ηθικής. Από το 2021, με την μεταφορά μας στον νέο μας χώρο 3000 τ, μ στην İkitelli OSB Ipkas Sanayi Sitesi, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε διάφορες χώρες με μια ομάδα 50 έμπειρων υπαλλήλων. Οι τομείς των υπηρεσιών μας συμπεριλαμβάνουν την παραγωγή χαρτοσακουλών πρώτης ποιότητας, χαρτοσακούλες τύπου Bristol, κουτιά τροφίμων, κουτιά προϊόντων, χαρτοκιβώτια και προϊόντα που απαιτούνται από πολλές και διάφορες βιομηχανίες. Στόχος μας να δημιουργήσουμε βιώσιμες εναλλακτικές με βάση τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας και να αναπτύξουμε στρατηγικές μάρκετινγκ ανάλογα με την ζήτηση. Δεν περιοριζόμαστε σε οποιοδήποτε μοναδικό μέσο στα πλαίσια της εργασίας μας και υποδεχόμαστε την ένταξη διαφόρων μέσων δημιουργώντας νέες ιδέες. Ως υπεύθυνη επιχείρηση, ανοικτή στις καινοτομίες και στις αλλαγές, στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών σύμφωνα με την υποσχόμενη ποιότητα και στην προσυμφωνημένη προθεσμία με οπτικές μας λύσεις και να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη με εναλλακτικές προτάσεις. Το όραμα μας είναι να γίνουμε μια εταιρεία αιχμής, προσφέροντας όλες τις οπτικές λύσεις μαζί με εναλλακτικές που χρειάζονται οι ιδιώτες και οι εταιρείες στους επαγγελματικούς τους τομείς. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. SESA PACKAGING AND PLASTICS IND. CO.

  Τουρκία

  Verified by Europages badge

  Ως ηγετική εταιρεία στην παραγωγή αξιόπιστων υλικών συσκευασία υψηλής ποιότητας στην Τουρκία, ξεκινήσαμε την παραγωγή σε εργοστάσιο 50 τ.μ το 1989. Σήμερα, η SESA λειτουργεί σε μια εγκατάσταση εξαιρετικής υγιεινής 20 000 τ.μ με 385 εξειδικευμένους υπαλλήλους και συνεχίζουμε την αυξητική μας πορεία με βιώσιμη ανάπτυξη. Τα καταφέραμε χάρη σε μια ορθολογική διαχείριση, μια επιμελής ομάδα και σκληρή εργασία, αυξήσαμε στρατηγικά την γκάμα των προϊόντων μας βελτιώνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα και την ποιότητα με μια μόνιμη επένδυση στις νέες τεχνολογίες. Με εξειδικευμένο προσωπικό ειδικευμένο στην εύκαμπτη συσκευασία και μεμβράνες προστασίας, προσφέρουμε λύσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας, με δυνατότητα εύκαμπτης συσκευασίας πολλαπλών στρώσεων, σε ηγετικές εταιρείες παγκοσμίως. Δεν κάνουμε συμβιβασμούς όσον αφορά την ποιότητα της παραγωγής μας και είμαστε ο εταίρος επίλυσης που αναπτύσσει οικολογικές και βιώσιμες λύσεις. Είμαστε περήφανοι που είμαστε η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που αναπτύσσει συσκευασίες με δυνατότητα επαναφοράς, κατάλληλες για ανακυκλώσιμη αποστείρωση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. TYMOS GROUP

  Πολωνία

  Verified by Europages badge
 5. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Με πάνω από 12 χρόνια πείρας, συνοδεύουμε την ανάπτυξη των επιχειρήσεων προσφέροντας μεταλλικές συσκευασίες ποιότητας. Η έδρα μας βρίσκεται κοντά την Λυών στην Γαλλία. Εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και στην συσκευασία εξατομικευμένων διακοσμητικών συσκευασιών από λευκοσίδηρο. Αναπτύσσουμε νέα έργα συσκευασίας για Γάλλους παρασκευαστές μπισκότων, σοκολάτας, καφέ και είδη δώρου.Η εμπειρογνωμοσύνη μας μας επιτρέπει να σας συνοδεύσουμε σε όλα τα έργα σας, από τα πιο απλά ως τα πιο σύνθετα. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. OSQ GROUP

  Λιθουανία

  Verified by Europages badge

  Ο όμιλος OSQ είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οικολογικών βιοδιασπώμενων συσκευασιών τροφίμων και συσκευασιών μιας χρήσης για την τροφοδοσία για τις Ρωσικές επιχειρήσεις. Ο χαρτοφύλακας των προϊόντων της OSQ συμπεριλαμβάνει: - χαρτονένια κουτιά για σαλάτες και νουντλς, - κουτιά μιας χρήσης έτοιμων πιάτων, - συσκευασία για σάντουιτς, λουκανικόπιτες, σούσι και πίτες, - χάρτινες κούπες και βάσεις, συσκευασία για γλυκά και είδη ζαχαροπλαστικής - συσκευασία για πίτσα, πίτες και ciabatta, - χαρτοσακούλες με λαβή και χωρίς λαβή- συσκευασία τροφίμων. Τα χάρτινα και χαρτονένια κουτιά και θήκες της OSQ συγκρατούν τα υγρά και λίπη, είναι κατάλληλα για χρήση με φούρνο μικροκυμάτων, είναι όμορφα στην όψη και προσφέρονται σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών. Η συσκευασία της OSQ κατασκευάζεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και διαθέτει πιστοποίηση κατά ISO και HACCP.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. PROCESS COLOR

  Ρουμανία

  Verified by Europages badge

  Η Process Color ιδρύθηκε το 1993, και κατασκευάζει συσκευασίες από πλαστικό και χαρτόνι. Στην Process Color, παράγουμε στο εργαστήριο μας πλαστικά και χαρτόνια για καλούπια, κιβώτια, άκαμπτα κουτιά, μπλίστερ, κουτιά δώρου, αυγοθήκες, πλαστικά καπάκια και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στον ιστότοπο μας! Παράγουμε επίσης ή εξατομικεύουμε διάφορα διαφημιστικά υλικά μέσα από επεξεργασίες με μεταξοτυπία, σφραγιδοποίηση, δημιουργία δίφυλλου, ανάγλυφη σφραγίδα, ανάγλυφο σχέδιο, χάραξη, διάτρηση, και θερμοδιαμόρφωση. Κατασκευάζουμε πλαστική συσκευασία και χαρτοκιβώτια σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις ανάλογα με τα ειδικά σχέδια και απαιτήσεις του πελάτη. Το περιβάλλον αποτελεί μια από τις πρωταρχικές μας υποχρεώσεις, για αυτό και όλα μας τα προϊόντα είναι 100% ανακυκλώσιμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. BARRIER VACUUM BAGS

  Ρουμανία

  Verified by Europages badge

  H BARRIER VACUUM BAGS κατασκευάζει και διανέμει τσάντες υπό κενό με προστατευτικά για συσκευές κενού με εσωτερικό θάλαμο ή εξωτερική αναρρόφηση. Εργάζεστε στον τομέα λιανικής ή εστίασης (HORECA); Η εταιρεία μας αναπτύσσει εξατομικευμένες λύσεις για διάφορα είδη τροφίμων παράγοντας σακούλες εν κενό όλων των ειδών: ανάγλυφες και λείες σακούλες εν κενό, σακούλες κενού, αντιστατικές σακούλες ESD, θερμοσυρρικνούμενες σακούλες πολλαπλών στρώσεων κ.λπ. Η BARRIER VACUUM BAGS παρέχει επίσης συσκευασίες για προϊόντα μη διατροφής: Συσκευασία ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων, τεχνικών προϊόντων, προϊόντων σε χύμα μορφή, χημικών προϊόντων, ανταλλακτικών αυτοκινήτου, συσκευασία προϊόντων κλωστοϋφαντουργίας... ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ μέσα από ολοκληρωμένες εταιρικές σχέσεις. Το δίκτυο που αναπτύξαμε διευκολύνει γρήγορα όλα τα στάδια της διαδικασίας δημιουργίας και εκτέλεσης, από την ανάπτυξη της έννοιας που παρέχουν οι ειδικοί έως την παράδοση του τελικού προϊόντος. Η BARRIER VACUUM BAGS αναζητά σήμερα νέους εταίρους στην Ευρώπη για την εξώθηση προστατευτικών μεμβρανών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. STUDIOPACK

  Ουκρανία

  Verified by Europages badge

  Ο όμιλος εταιρειών StudioPack είναι μια Ουκρανική εταιρεία κατασκευής οικολογικών ειδών ψησίματος και συσκευασιών με φύλλο αλουμινίου. Ο όμιλος εταιρειών StudioPack ιδρύθηκε το 2006, διαθέτει ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με σύγχρονο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ικανοποιεί παραγωγικά πρότυπα όσον αφορά τα είδη μαγειρικής και συσκευασίας που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα. 'Όλα τα κατασκευασμένα προϊόντα ικανοποιούν διεθνή ποιοτικά πρότυπα και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα Ουκρανικά και Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά (ISO). Η εταιρεία εξειδικεύεται στην παραγωγή συσκευασιών αλουμινίου για προϊόντα διατροφής. Πέρα από τις φόρμες αλουμινίου μιας χρήσης, η γκάμα προϊόντων του κατασκευαστή συμπεριλαμβάνει συσκευασία από αλουμίνιο, μεμβράνη και χαρτόνι. Η StudioPack εξάγει την παραγωγή της στις περισσότερες χώρες της ΕΕ, διαθέτουμε εταίρους στην Αυστρία, στο Βέλγιο και στην Πολωνία. Σήμερα, τα δοχεία αλουμινίου για τα τρόφιμα είναι η πιο δημοφιλής και κατάλληλη συσκευασία στην Ευρώπη. Η παραγωγή της στην Ουκρανία είναι αποδοτική χάρη στο χαμηλό κόστος των τελικών προϊόντων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  Κίνα

  Verified by Europages badge

  Η Homkey Packaging Co. Ltd. ιδρύθηκε το 1997. Είναι μια από τις ηγετικές κατασκευαστικές εταιρείες της Νότιας Κίνας στην κατηγορία της εκτύπωσης συσκευασιών. Τα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη γραμμή άκαμπτων κουτιών από χαρτόνι, χάρτινες τσάντες, κουτιά δώρου, κουτιά από κυματοειδές χαρτόνι, πτυσσόμενες κούτες, μορφοποιημένη συσκευασία από ίνες, καθώς και χαρτομάντηλα και εξατομικευμένα προϊόντα από μικροϊνες. Τα εργοστάσια μας έχουν πιστοποίηση κατά ISO, FSC, Sedex. Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες συσκευασίας μιας στάσης από τον σχεδιασμό, την δημιουργία πρωτοτύπου, την μαζική παραγωγή, τον ποιοτικό έλεγχο ως την αποστολή. Αφού αποκτήσουμε το τελικό προϊόν και τις απαιτήσεις μάρκετινγκ: 1.Δημιουργούμε το πακέτο από τον σχεδιασμό ως την παραγωγή. Αναπτύσσοντας ένα έργο εξ' αρχής, μπορούμε να μειώσουμε τους μεταβλητές και να περιορίσουμε οποιαδήποτε ελλειπή πληροφορία ώστε να ξεκινήσουμε την παραγωγική διαδικασία του έργου.2.Υιοθετούμε ένα σχέδιο που υπάρχει ήδη ή που έχει εγκριθεί για την παραγωγή. Αξιολογούμε και συμπληρώνουμε οποιαδήποτε πληροφορία λείπει από το πακέτο σχεδιασμού.Κοστολογούμε, επιβεβαιώνουμε την εκτύπωση και εκτελούμε την παραγωγή.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. ROTOFIL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Rotofil δραστηριοποιείται στον τομέα της κοπής πλαστικών μεμβρανών από το 1980. Η επιχείρηση έχει την έδρα της στις επαρχίες της Κρεμόνα, Μάντοβα, Reggio Emilia και Πάρμα. Η δραστηριότητά της συνίσταται στην μετατροπή πλαστικών μεμβρανών για τρόφιμα και όχι μόνο. Πράγματι, το φάσμα των μεταποιημένων ταινιών περιλαμβάνει επίσης ειδικά προϊόντα για τη συσκευασία ποικιλίας προϊόντων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. JORDILIS II PACKAGING SOLUTIONS

  Πορτογαλία

  Verified by Europages badge

  Η Jordilis είναι μια βιομηχανία μεταποίησης που ειδικεύεται στην κατασκευή προστατευτικών απόσβεσης κρουσμάτων και καλύμματα από δι-κυματοειδές χαρτί, διαθέσιμο σε διάφορο βάρος, πάχος, χρώματα και χαρακτηριστικά. Με έδρα στην Vila Nova de Gaia, αναπτύσσουμε οικολογικές λύσεις για συσκευασίες με προστασία απόσβεσης. Στόχος της Jordilis είναι να προστατεύσει τα προϊόντα σας και να τους δώσει την δυνατότητα προσαρμογής ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών. Με 30 χρόνια πείρας στην βιομηχανία της συσκευασίας, αναπτύξαμε ένα νέο εμπορικό σήμα: SLIVV®.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. 4S PACK

  Τουρκία

  Verified by Europages badge

  Είμαστε παραγωγός χάρτινων ποτηριών με έδρα την Κωνσταντινούπολη/Τουρκία. Με εμπειρία άνω των 40 ετών στην αγορά πλαστικών & συσκευασίας, η 4S Pack ιδρύθηκε από την Fetih Plastik. Με την επωνυμία 4S Pack, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε πρωτότυπα, παράγουμε καλούπια με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες τεχνολογίες, φλεξογραφία, βαφή παλαίωσης, με όλα τα στάδια στις εγκαταστάσεις μας και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως: Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε ποτήρια από χαρτόνι, καπάκια ποτηριών, ποτηροθήκες και πολλά άλλα προϊόντα! Ως κορυφαία στον τομέα εταιρεία, αποστολή μας είναι να διατηρούμε την επίγνωση και την αξιοπιστία για τη διατήρηση των δικών μας καινοτομικών δραστηριοτήτων και τεχνολογικών επενδύσεων. Διαθέτουμε μια εξαιρετικά δυναμική ομάδα που στοχεύει την ευρωπαϊκή αγορά με την από κάθε άποψη άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, διευθυνόμενη από ένα πεπειραμένο διοικητικό συμβούλιο με όραμα. Η 4S Pack διασφαλίζει την χωρίς κανένα περιορισμό ικανοποίησης του πελάτη και τη διεθνή ποιότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η LoeschPack είναι ο ειδικός στα μηχανήματα και τις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις συσκευασίας σοκολάτας, τσιχλών, γλυκισμάτων, αρτοσκευασμάτων μεγάλης διάρκειας, τροφίμων και μη τροφίμων. Αναπτύσσουμε καινοτόμες μεθόδους συσκευασίας και κατασκευάζουμε λύσεις συστημάτων και υπηρεσιών με τον μέγιστο επαγγελματισμό και τη μέγιστη ευελιξία.Η παροχή προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας είναι υποχρέωσή μας ως στρατηγικά σημαντικοί συνεργάτες και ηγέτες στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. KURARAY (EVAL EUROPE N.V.)

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  Η EVAL™ EVOH χρησιμοποιείται ως λειτουργικό στρώμα φραγμού για τη βελτιστοποίηση συσκευασιών τροφίμων, καλλυντικών, ιατρικών, γεωργικών & βιομηχανικών. Βοηθά επίσης την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας σε πλαστικά συστήματα καυσίμων, μόνωση και υλικά κατασκευής. Η EVAL™ βοηθά να παρατείνει τη διάρκεια ζωής και να αποφύγει τη σπατάλη, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αναστέλλει τη μετανάστευση των MOSH MOAH, VOCs, ατμών καυσίμων και άλλων μολύνσεων. Οι ρητίνες EVAL™ είναι ανακυκλώσιμες και ανακτήσιμες, και επιτρέπουν τον καινοτόμο σχεδιασμό συσκευασιών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. INIPRESS SPA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Inipress ήταν η πρώτη επιχείρηση στη βιομηχανία των πλαστικών στη Motta di Livenza (περιοχή Τρεβίζο). Το όνομά της είναι συνυφασμένο με τις "πρέσες έγχυσης", την κύρια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη χύτευση υλικών. Δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να χρησιμοποιούν τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες της αγοράς και αυτόματες γραμμές παραγωγής από την άφιξη των υλικών, ως την πρόσληψη του τεμαχίου, με ενδιάμεσους σταθμούς τον ποιοτικό έλεγχο, την συναρμολόγηση και την παλετοποίηση.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. PROEX PACK SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by Europages badge

  Ηγέτης κατασκευαστής σε συσκευασίες με μονωτικό φύλλο πολλαπλών στρώσεων (συσκευασία μεμβράνης) για διάφορες βιομηχανίες, για την συσκευασία κρεάτων, ψαριών, ξεφλουδισμένων λαχανικών και φρούτων. Η προσφορά συμπεριλαμβάνει : άνω και κάτω θερμοδιαμορφωμένο φύλλο, σακούλες εν κενώ PA / PE, Μεμβράνη LDPE, σακούλες LDPE, Συρρικνούμενες σακούλες. Η εταιρεία κατέχει σύγχρονο στόλο μηχανημάτων για την εκτέλεση των εργασιών όπως: παραγωγή φύλλου (παραγωγή μεμβράνης), εκτύπωση σε φύλλο (εκτύπωση μεμβράνης), παραγωγή σακούλων εν κενώ και παραγωγή συσκευασίας DOYPACK.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  Κίνα

  Verified by Europages badge

  Η Guangzhou Worlde Packaging Machinery Co., Ltd ιδρύθηκε το 2003. Τμήματα ενσωματωμένης έρευνας και ανάπτυξης, παραγωγής, πωλήσεων και εξυπηρέτησης, η World προσφέρει μηχανήματα συσκευασίας, πλήρωσης, σφράγισης, περιέλιξης, συσκευασίας εν κενώ, ζύγισης για καφέ, ζάχαρη, τσάι, σκόνη, σάλτσα κέτσαπ, σνακς, πατατάκια, βίδες, εξοπλισμός, πριτσίνια, συσκευασία με θήκη, σακουλάκι, αυτοκόλλητη συσκευασία, κουτί από χαρτόνι, φιάλη, δοχείο, κονσέρβα, που χρησιμοποιούνται ευρύτερα στη βιομηχανία των τροφίμων, των φαρμάκων, εξοπλισμού, επίπλων, παιχνιδιών και ιατρική.

 9. MELNIR LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η Melnir προσφέρει ετοιμοπαράδοτες λύσεις συσκευασίας τροφίμων από το 2011 και παράγει πλαστικές και γυάλινες λειτουργικές συσκευασίες υψηλής ποιότητας για μπαχαρικά και καρυκεύματα. Οι μύλοι μας είναι κατάλληλοι για την άλεση της πλειονότητας των μπαχαρικών και καρυκευμάτων, εκ των οποίων το αλάτι, και είναι ανακυκλώσιμοι. Τα μπαχαρικά και τα καρυκεύματα τροφοδοτούνται ανεξάρτητα από το μέγεθος του κόκκου και ο σχεδιασμός εξασφαλίζει την λήψη μορίων έως 7 χιλ. χωρίς να προκαλείται απόφραξη του μηχανισμού του μύλου.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. YÖM VAKUM AMBALAJ

  Τουρκία

  Verified by Europages badge

  Η YÖM VAKUM εξειδικεύεται στην κατασκευή συσκευασιών από το 1977. Η μεγάλη μας γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνει δοχεία τροφίμων καθώς και διαχωριστές για σοκολάτες και μπισκότα. Στόχος μας να παρέχουμε προϊόντα ανώτατης ποιότητας. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε την ποιότητα με εργασίες υποδομής έρευνας και ανάπτυξης και τεχνολογίας. Σας υποστηρίζουμε ώστε να βρείτε την πιο κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες πρώτης κατηγορίας εκ των οποίων, PET, PS και PVC, και αποκτήσαμε χάρη σε αυτό την πιστοποίηση BRC.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες για τρόφιμα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.822 επιχειρήσεις