• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συσκευασίες για τρόφιμα

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες για τρόφιμα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAYA PLASTIK

  Τουρκία

  Η Maya Plastic, που ιδρύθηκε το 1998, είναι ένας παρασκευαστής πλαστικών συσκευασιών από την Τουρκία. Συνεχίζουμε να κατασκευάζουμε τα πλαστικά μας προϊόντα συσκευασίας υψηλής ποιότητας με τα τέσσερα μας μεγάλα εργοστάσια στην Κωνσταντινούπολη. Οι παραγωγικές μας εγκαταστάσεις διαθέτουν 16.000 τετραγωνικά μέτρα συνολική ικανότητα πλαστικής συσκευασίας. Maya Plastic, είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής στην Τουρκία τσαντών και ασφαλών φακέλων για ταχυμεταφορείς. Συνεχίζουμε τις εργασίες μας έρευνας και ανάπτυξης, καινοτομίας και νέων επενδύσεων. Προσφέρουμε λύσεις επικεντρωμένες στον πελάτη σε οργανισμούς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς όπως λιανική, υγιεινή, εμπορεύματα, ηλ. εμπόριο, υφάσματα, τρόφιμα και χημικά. Διαθέτουμε μεγάλο χαρτοφύλακα προϊόντων: •Poly mailers, •Τσάντες για κούριερ με ταινίες ασφαλείας και σειριακό αριθμό, • Ελασματοποιημένα προϊόντα, •Οικολογική συσκευασία, •Ενισχυμένη συσκευασία, • Τσάντες για τα ψώνια με χερούλια, • Συσκευασία τροφίμων όπως τσάντες για κοτόπουλο ή ψωμί, • Συσκευασία απορρυπαντικών, • Συσκευασία υγρομάντηλων, • Συσκευασίες για πάνες, • Συσκευασία απορρυπαντικών, • Ρολά συρρίκνωσης για βιομηχανικά προϊόντα και πολλά άλλα που θα βρείτε στον ιστότοπο σας! Σκοπός μας είναι να σεβαστούμε τον άνθρωπο και το περιβάλλον, με παραγωγή υψηλής ποιότητας, προηγμένη τεχνολογία, αποτελεσματικότητα, έγκαιρη παράδοση και βιωσιμότητα. Στόχος μας να προσφέρουμε 100% ικανοποίηση στον πελάτη υιοθετώντας μια ευέλικτη κατασκευαστική μέθοδο με τις δυναμικές μας οργανωτικές δομές.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. EFEKT PLUS

  Πολωνία

  Η Efekt Plus είναι ένας κορυφαίος παραγωγός εκτατών μεμβρανών για τη συσκευασία με το χέρι και για μηχανές περιτύλιξης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιούμαστε στην αγορά πλαστικών μεμβρανών από το 2006. παράγουμε εκτατές μεμβράνες με τη μέθοδο CAST, συμπεριλαμβανομένων μεμβρανών για μηχανές, μεμβρανών τροφίμων, μεμβρανών jumbo, μεμβρανών για το χέρι (και προεκτεταμένων) σε διάφορα χρώματα. Τα προϊόντα μας είναι οικολογικά: πολυστρωματικές και λεπτές μεμβράνες πολυαιθυλενίου σε διάφορες ποιότητες. Αυτές είναι αποκλειστικές λύσεις για κάθε παραγωγή, διοικητική μέριμνα, διανομή και για τη βιομηχανία τροφίμων. Γιατί Efekt Plus: - Πολύ υψηλή ποιότητα όλων των τύπων εκτατής μεμβράνης - Τεράστια παραγωγική ικανότητα που διασφαλίζεται από 7 σύγχρονες γραμμές παραγωγής σε δύο μονάδες παραγωγής στη νότια Πολωνία. - Καινοτομικά προϊόντα της βιομηχανία εκτατών μεμβρανών, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης στον κόσμο προεκτεταμένης μεμβράνης που παράγεται απευθείας στη γραμμή. - Λεπτές και στιβαρές οικολογικές μεμβράνες. - Εσωτερικό εργαστήριο Ε&Α που παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων μας - Αυτοματοποιημένη παραγωγή με βάση ρομπότ παλετοποίησης και αποθήκευσης - Κλειστό κύκλωμα παραγωγής που ελαχιστοποιεί τα απόβλητα μετά την παραγωγή. - Οικολογικά προϊόντα, πλήρως ανακυκλώσιμα. Η ποιότητα που παρέχουμε βεβαιώνεται με τα πιστοποιητικά ISO 9001: 2015 και ISO 14001: 2015. Εγγυόμαστε ανταγωνιστικές τιμές απευθείας από τον κατασκευαστή και τις καλύτερες εκτατές μεμβράνες στην αγορά. Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι εξαγωγές μας καλύπτουν τις χώρες της Ευρώπης.

 3. KARE-PACK

  Τουρκία

  Η Kare Pack είναι μια Τούρκικη εταιρεία κατασκευής υλικών συσκευασίας, ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον. Κατασκευάζουμε χάρτινα μπολ υψηλής ποιότητας με χαρτί ανώτατης ποιότητας. Χάρη στα απαραίτητα μας υγειονομικά πιστοποιητικά, εκ των οποίων το BRC, τα δοχεία μας χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. Θα τα βρείτε συνημμένα. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε σας απαίτηση εκτύπωσης στα μπολ μας. Χάρη στα καπάκια μας που εφαρμόζουν τέλεια στο δοχείο, μπορείτε να ικανοποιήσετε τους τελικούς σας πελάτες. Προσφέρουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και προθεσμίες παράδοσης. Η βασική μας φιλοσοφία είναι να προσφέρουμε 100% ικανοποίηση στον πελάτη, για αυτόν τον λόγο, ως Kare Pack, ανανεωνόμαστε συνεχώς ακολουθώντας στενά την τεχνολογία ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα, πιο ανθεκτικά προϊόντα με μια ιδιαίτερη σημασία στον σχεδιασμό. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Σας αναμένουμε για μια επιτυχημένη επαγγελματική σχέση.

 4. SYNERLINK

  Γαλλία

  Η Synerlink, εταιρεία του αμερικάνικου ομίλου Barry-Wehmiller Packaging Systems, είναι ένας έμπειρος προμηθευτής λύσεων σε ότι αφορά την γραμμική πλήρωση και την άκαμπτη συσκευασία γαλακτοκομικών προϊόντων, ποτών και άλλων προϊόντων διατροφής. Ηγέτης στον σχεδιασμό και στην κατασκευή ολοκληρωμένων γραμμών συσκευασίας, παράγουμε, πάντα υπό την έννοια μέγιστης αποδοτικότητας, εξαιρετικά αγνά και ασηπτικά προϊόντα μακράς διάρκειας. Προσφέρουμε, με τα εμπορικά μας σήματα Arcil, Ermi, Dairy Pack, Dinieper και Aprium, μια μεγάλη γκάμα λύσεων: εξοπλισμός για διαμόρφωση γέμισμα και σφράγισμα (form-fill-seal- FFS) και γέμισμα- σφράγισμα (FS με προδιαμορφωμένα δοχεία και φιάλες) που συνοδεύεται ενδεχόμενες με αυτοματοποιημένες λύσεις τέλος γραμμής όπως τοποθέτηση σε χιτώνα, μεταφορά, ανασυσκευασία, παραλαβή, εγκιβωτισμό και παλετοποίηση.

 5. METPACK

  Τουρκία

  Η Met Pack έχει έδρα στην Κωνσταντινούπολη και είναι ηγετική κατασκευαστική εταιρεία χαρτονιού PE στην Τουρκία από το 2016. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα ανώτατης ποιότητας χάρη στις σύγχρονες μας τεχνολογίες μας, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις και τις τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της χαρτοβιομηχανίας. Θέλουμε να αναπτύξουμε προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας. Παράγουμε αποστειρωμένο χαρτόνι τροφίμων σύμφωνα με διεθνή πρότυπα, που είναι κατάλληλα να έρθουν σε άμεση επαφή με τα τρόφιμα. Ολα τα προϊόντα μας, συμπ. τα κύπελλα μιας χρήσης από χαρτόνι, μπολ σούπας, κουτιά για νουντλ, δοχεία παγωτών, κουτιά για ποπκόρν, κ.λπ παράγονται με χαρτί επενδεδυμένο με πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας. Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και βάρη ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την πλήρως κατάλληλη επένδυση για τρόφιμα με το χαρτί. Στοχεύουμε να επενδύουμε συνεχώς σε παραγωγικές εγκαταστάσεις αιχμής προωθώντας ταυτόχρονα την παράδοση μας καινοτομίας και εξαιρετικής εξυπηρέτησης σε παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες μας. Αναζητούμε νέους εταίρους με στόχο να αναπτύξουμε τις δραστηριότητες μας σε όλο τον κόσμο. Επίσης, είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε πιστοποίηση κατά ISO 9001, ISO 2200. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BESTA PACK LTD

  Κίνα

  Η Besta Pack είναι το πρώτο ποιοτικό εργοστάσιο χαρτοσυσκευασίας στην Dongguan, στην Κίνα. Τα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνουν κουτί δώρου, κουτί σοκολάτας, καλλυντικών, κρασιού, ακανόνιστου σχήματος, σωληνοειδείς κουτιά, πτυσσόμενο κουτί, κιτ χαρτικών, πτυσσόμενο χαρτόνι, κυματοειδείς χαρτόνι, χαρτοσακούλες, κουτί από κυματοειδές χαρτόνι, ευέλικτο κουτί συσκευασίας, κιβώτια προθήκης δαπέδου, αυτοκόλλητα. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται για την συσκευασία δώρου, καλλυντικών, τροφίμων και ποτών, νομισμάτων και μεταλλίων, την συσκευασία, κρασιών και οινοπνευματωδών, ηλεκτρονικών ειδών. Το εργοστάσιο μας καλύπτει 13 200 τ.μ και απασχολεί 386 καταρτισμένους υπαλλήλους. Διαθέτουμε πλήρεις εγκαταστάσεις για την παραγωγή και δοκιμή προσφέροντας μια ετοιμοπαράδοτη υπηρεσία συσκευασίας, από τον σχεδιασμό της συσκευασίας, την δειγματοληψία, την κατασκευή και την δοκιμή ως την τελική παράδοση. Κατέχουμε πιστοποιήσεις κατά ISO 9001, ISO14001, GMI, BSCI και FSC. Είμαστε επίσης καταρτισμένο εργοστάσιο, ελεγμένο από τις Target, Home Depot και Disney. Αποτελούμε μια ομάδα από ενθουσιασμένους, παθιασμένους και καταρτισμένους ανθρώπους με διαφορετική εκπαίδευση, τεχνική κατάρτιση...

 2. MONOMERO INDÚSTRIA DE PLÁSTICOS LDA

  Πορτογαλία

  H Monómero ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2001 μετατροπής πλαστικού ακατέργαστου υλικού σε προϊόντα συσκευασίας πάσης φύσης. Κατέχουμε το πιο προηγμένο εξοπλισμό ώστε να δημιουργήσουμε το βέλτιστο δυνατόν προϊόν για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών μας. Από τεχνική άποψη, διαθέτουμε εξοπλισμό συνεξώθησης, εκτυπωτική πρέσα υψηλής ποιότητας 8 χρωμάτων, μηχάνημα εξέλασης χωρίς διαλυτικό και τις πιο προηγμένες μηχανές δημιουργίας τσαντών για την παραγωγή ΒΙΟ Διασπώμενων ΤΣΑΝΤΩΝ σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (MAP), και πολλά άλλα. Στοχεύουμε επίσης να παράγουμε θερμοπλαστικά εύκαμπτα φιλμ και συσκευασίες, ειδικά για βασικές χρήσεις, ειδικότερα στον τομέα των τροφίμων. Επιπλέον, απασχολούμε τους πιο καταρτισμένους ανθρώπους που μπορεί κανείς να βρει. Κύριος μας στόχος είναι να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας, να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες τους σε ότι αφορά την συσκευασία και να βρούμε και να αναπτύσσουμε νέα προϊόντα. Η εταιρεία μας προωθεί την προστασία του περιβάλλοντος και εργάζεται για αυτόν τον σκοπό. Παραδείγματος χάρη, διεξάγουμε οι ίδιοι την ανακύκλωση μας για να εξασφαλίσουμε μια δεύτερη ζωή σε όλα τα πλαστικά απορρίματα που προέρχονται από την παραγωγή μας στην παραγωγική μας διαδικασία. Επίσης, αναζητάμε καινοτομία, Είμαστε πάντοτε ανοικτοί σε νέες προκλήσεις. Μας απασχολούν επίσης τα κοινωνικά θέματα. Γι αυτό και υποστηρίζουμε την τοπική κοινότητα για θέματα όπως τοπικές γιορτές ή την παιδική άθληση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. FLEROS KUNSTSTOFFE GMBH

  Γερμανία

  Ως εξειδικευμένη επιχείρηση για πλαστικές συσκευασίες κάθε είδους έχουμε ειδικευτεί στην παραγωγή στρογγυλών και ορθογώνιων πλαστικών δίσκων, κουτιών, κάδων συσκευασίας, καθώς και σφραγιζόμενων δοχείων και ορθογώνιων κάδων. Διαθέτουμε λύσεις για τους παρακάτω τομείς και κλάδους της βιομηχανίας: καπνός, τρόφιμα/Food, ντελικατέσεν, επεξεργασία φρούτων, επεξεργασία λαχανικών, φρέσκο τυρί, χημεία, βερνίκια & χρώματα. Παράγουμε πλαστικές συσκευασίες υπό μορφή συσκευασιών λαχανικών, ξηρών καρπών και φρούτων. Είτε χρειάζεστε πλαστικούς δίσκους, στρογγυλά κουτιά από πλαστικό, ορθογώνιους δίσκους ή και καπάκια, είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε σχεδόν κάθε σχήμα και μέγεθος. Οι κάδοι συσκευασίας ή οι πλαστικοί κάδοι παραγωγής μας, καθώς και οι πλαστικοί δίσκοι και όλα τα άλλα προϊόντα παράγονται από υψηλής ποιότητας, κατάλληλα για χρήση με τρόφιμα πλαστικά. Εκτός από τα διάφορα πλαστικά κουτιά και τους κάδους συσκευασίας, βασικό στοιχείο της παραγωγής μας αποτελούν επίσης κιβώτια και παλέτες από πλαστικό.

 4. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH

  Γερμανία

  Η δυναμικότητα, η εμπειρία και η υψηλή εξειδίκευση μάς χαρακτηρίζουν στις κύριες αγορές που δραστηριοποιούμαστε, όπως το παγωτό, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα εκλεκτά τρόφιμα (delicatessen), τα ζαχαρώδη προϊόντα και οι ζωοτροφές. Ως ειδικοί στον κλάδο παρέχουμε επί πολλά έτη υποδειγματικές υπηρεσίες, δημιουργικότητα και ευελιξία με αποτέλεσμα να έχουμε δημιουργήσει καλό όνομα στους πελάτες και τους συνεργάτες μας διεθνώς. Η INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH είναι ο συνεργάτης σας όσον αφορά το σχεδιασμό και την κατασκευή συσκευασιών τροφίμων είτε από εξωθημένο ή θερμοδιαμορφωμένο πλαστικό ή λαμιναρισμένο χαρτί. Σε όλη τη διαδικασία από τη σύλληψη της ιδέας, το σχεδιασμό και την παραγωγή μέχρι και το τελικό προϊόν επικοινωνείτε με το δικό σας αποκλειστικό συνεργάτη. Το πλαίσιο του ενιαίου σημείου εξυπηρέτησης (One-Stop-Shop) μειώνει τις δαπάνες και σας προσφέρει υψηλό αίσθημα ασφάλειας.

 5. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

  Γαλλία

  Με πάνω από 12 χρόνια πείρας, συνοδεύουμε την ανάπτυξη των επιχειρήσεων προσφέροντας μεταλλικές συσκευασίες ποιότητας. Η έδρα μας βρίσκεται κοντά την Λυών στην Γαλλία. Εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και στην συσκευασία εξατομικευμένων διακοσμητικών συσκευασιών από λευκοσίδηρο. Αναπτύσσουμε νέα έργα συσκευασίας για Γάλλους παρασκευαστές μπισκότων, σοκολάτας, καφέ και είδη δώρου.Η εμπειρογνωμοσύνη μας μας επιτρέπει να σας συνοδεύσουμε σε όλα τα έργα σας, από τα πιο απλά ως τα πιο σύνθετα. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας.

 1. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Ελβετία

  Η ATS-Tanner Banding Systems AG είναι προμηθευτής υψηλής ποιότητας λύσεων σωληνοειδούς συσκευασίας για συσκευασίες πώλησης και διοικητικής μέριμνας. Ο προμηθευτής συστημάτων έχει ειδικευτεί στη συσκευασία προϊόντων κάθε είδους με εξοικονόμηση υλικού για τη διοικητική μέριμνα, καθώς και την οικολογική, διαφημιστική και φιλική προς τον πελάτη συσκευασία πώλησης. Τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή: Μηχανήματα σωληνοειδούς συσκευασίας από το ημιαυτόματο αυτόνομο μοντέλο έως την πλήρως αυτόματη, ενσωματωμένη στη γραμμή παραγωγής εγκατάσταση, οικολογικό υλικό σωληνοειδούς συσκευασίας από χαρτί και μεμβράνη, παγκόσμιο δίκτυο σέρβις και συντήρησης, εξειδικευμένη υποστήριξη. Τα δικά μας τμήματα ανάπτυξης και παραγωγής διασφαλίζουν τις συνεχείς βελτιώσεις, νέες γραμμές προϊόντων και λύσεις για εξατομικευμένες και σύνθετες απαιτήσεις. Τα μηχανήματα και το υλικό σωληνοειδούς συσκευασίας της ATS χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανάλογα μεγάλες είναι η εμπειρία και οι συστάσεις σε όλους τους πιθανούς τομείς και τα πεδία εφαρμογής.

 2. NEOFOL GMBH

  Γερμανία

  Η NEOFOL GmbH είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ευρώπη και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συσκευασιών υψηλής ποιότητας για πολυάριθμους σκοπούς χρήσης. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της αποθήκης μας περιλαμβάνει διάφορες προκατασκευασμένες σειρές προϊόντων με ποικιλία μεγεθών, υλικών και χρωμάτων. Από μεγάλες έως πολύ μικρές συσκευασίες διαθέτουμε ευέλικτες & στιβαρές λύσεις συσκευασίας υψηλού φραγμού, οι οποίες διατηρούν τη φρεσκάδα των προϊόντων ακόμη και κατά την αποθήκευση μακράς διάρκειας. Εκτός από τη διάθεση των τυποποιημένων σακουλών μας, πλεονέκτημά μας αποτελεί επίσης η ανάπτυξη και η εκτύπωση εξατομικευμένων ειδικών λύσεων με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Κατά την παραγωγή των σακουλών μας δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, στην επίγνωση της ποιότητας και στη μοναδικότητα. Αξιοποιήστε κι εσείς τη μακρόχρονη εμπειρία μας ως προμηθευτής λύσεων συσκευασίας υψηλής ποιότητας και εμπνευστείτε από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων και των δυνατοτήτων μας.

 1. DAKLAPACK DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Η DaklaPack αναπτύσσει καινοτομικές λύσεις συσκευασίες για όλους τους κλάδους. Εξωθούμε, εκτυπώνουμε και στρωματοποιούμε πλαστικές μεμβράνες διαμορφώνοντάς τις σε επιμέρους συσκευασίες. Επεξεργαζόμαστε διαρκώς καινοτομικές λύσεις συσκευασίας για τρόφιμα, χημικά προϊόντα, αυτόματους τροφοδότες, ιατρικές συσκευές, ακόμη και ιατρικά αναλώσιμα. Παράγουμε σακούλες με άκαμπτο πάτο, σακούλες με άκαμπτο πάτο και στόμιο εκκένωσης, σακούλες με πτυσσόμενες πλευρές, σακούλες κουτιών, σακούλες καφέ, σακούλες κρασιού με κουτί, ιατρικές λύσεις μεταφοράς, κουτιά/συσκευασίες μεταφοράς και φακέλους, καθώς και πολλά άλλα. Δημιουργούμε δοκιμαστικά σετ και παρέχουμε τις ανάλογες υπηρεσίες διεκπεραίωσης – από εθνικές μεθόδους δοκιμής έως το ιδιωτικό τεστ υγείας – και μάλιστα με προσαρμοσμένο λογισμικό με διεπαφές προγράμματος και ασφαλή μετάδοση δεδομένων απόλυτα προσαρμοσμένες στις επιθυμίες του πελάτη. Διαθέτουμε υπηρεσίες πλήρωσης κατά παραγγελία – πληρώνουμε λεπτόκοκκα υλικά και ξηρά προϊόντα, ακόμη και οινοπνευματώδη ποτά σε συσκευασίες Stick Pack στους δικούς μας χώρους πλήρωσης HACCP.

 2. AKOMEX GROUP

  Πολωνία

  Ο όμιλος Akomex ηγείται στην κατασκευή συσκευασιών από χαρτόνι στην Ευρώπη με πάνω από 50 χρόνια πείρας στην αγορά. Διαχειριζόμαστε τρία εργοστάσια (Akomex, DrukPak, PlanoPack) στην Πολωνία και στην Δανία και παράγουμε συσκευασίες από σκληρό χαρτόνι υψηλής ποιότητας, φυλλάδια, ετικέτες, δίσκοι, επικολλητά φύλλα και άλλα προϊόντα. Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για τομείς όπως η φαρμακευτική, τα τρόφιμα, την προσωπική υγιεινή, την ηλεκτρονική καθώς και την τεχνολογία ή οικιακές συσκευές. Επίσης, εκτελούμε ατομικά έργα που προσαρμόζονται αυστηρά στις ιδιαιτερότητες της αγοράς και του πελάτη. Τα σύγχρονα μηχανήματα προσφέρουν στους πελάτες μας πολλούς τρόπους φινιρίσματος των συσκευασιών όπως εκτύπωση εν θερμώ, ανάγλυφη εκτύπωση (ακόμα και σε Μπράιγ), επικόλληση, βερνίκωμα με λάδι, διασπορά και UV. Τα πάντα ώστε να ξεχωρίσει το προϊόν στο ράφι. Ο όμιλος Akomex εξειδικεύεται επίσης στις μεθόδους καταπολέμησης της παραποίησης σε σχέση με τις συσκευασίες, την μικρο-εκτύπωση, τα αντιδραστικά σε κέρμα μελάνια, χρωστικά και διπλής δράσης βερνίκια. Ο όμιλος Akomex Group διαθέτει επίσης πιστοποίηση κατά FSC, εξασφαλίζοντας πως οι πρώτες μας ύλες προέρχονται από νόμιμες πηγές. Ο όμιλος Akomex διαθέτει επίσης πιστοποιήσεις κατά IMS, Υλικά συσκευασίας BRCGS v 6, FSC®, EN ISO 9001, EN ISO 14001, EN ISO 15378. Επιπλέον, ο όμιλος Akomex έχει επιβραβευθεί με το χάλκινο μετάλλιο από την ηγετική εταιρεία EcoVadis. Εάν δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην υψηλή ποιότητα και στην ευέλικτη συνεργασία, επικοινωνήστε μαζί μας!

 3. SPIES PACKAGING / SPIES KUNSTSTOFFE GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια, η παραγωγή πλαστικών συσκευασιών αποτελεί το πάθος μας. Ο κορυφαίος κατασκευαστής χυτευμένων υπό πίεση πλαστικών συσκευασιών παρέχουμε πολυάριθμες δυνατότητες σωστής συσκευασίας τροφίμων, αλλά και προϊόντων εκτός των τροφίμων και της διάθεσής τους με επιτυχία. Οι πελάτες μας μάς εκτιμούν ως καινοτομικό συνεργάτη ανάπτυξης και συστημάτων. Εφευρίσκουμε νέα προϊόντα, κατασκευάζουμε και παράγουμε εργαλεία χύτευσης υπό πίεση και παράγουμε μαζικά: τα πάντα από την ίδια εταιρεία με έδρα τη Γερμανία. Κατέχουμε σε υψηλό επίπεδο την „τέχνη της συσκευασίας“, με κάθε λεπτομέρεια, με μεγάλο πάθος και έντονη προσωπικότητα. Παράγουμε μαζικά με αξιόπιστο τρόπο και εξειδικευόμαστε στις εξατομικευμένες απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών. Χάρη στην καινοτομική μέθοδο IML (In-Mould-Labeling) διαμορφώνουμε και διακοσμούμε με βάση τις εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών. Με πλήρως αυτόματα μηχανήματα και εγκαταστάσεις ακριβείας και τακτικές επενδύσεις στη συλλογή τεχνολογίας της εταιρείας μας και με τη δική μας κατασκευή εργαλείων διασφαλίζουμε τις βέλτιστες συνθήκες και τις προσανατολισμένες στο μέλλον διαδικασίες. Ως οικογενειακή επιχείρηση με τοπικές ρίζες εκτιμούμε την παράδοση και βιώνουμε τον προσανατολισμό στο μέλλον. Είμαστε αξιόπιστος και καινοτομικός συνεργάτης για τους πελάτες και την ομάδα μας. Δίδουμε έμφαση σε ζητήματα, όπως η ψηφιοποίηση, η αειφορία και το πρότυπο Industrie 4.0.

 4. TYMOS GROUP

  Πολωνία

  Πολωνική εταιρεία που ξεκίνησε με χαρτί κρεπ και χαρτομάντηλα το 2003 και συνεχίζει την παραγωγή τους επί 18 χρόνια και μέχρι σήμερα. Ως ιδιοκτήτες ξέρουμε πως είμαστε πλέον άριστοι σε αυτόν τον τομέα. Τα προϊόντα μας κυκλοφορούν σήμερα σε 17 Ευρωπαϊκές χώρες. Έχουμε πετύχει διότι το εμπορικό σήμα TYMOS έχει πάντα ξεχωρίσει χάρη στην ποιότητα του και στην προσοχή στην ασφάλεια του χρήση, επιβεβαιωμένα από τα ευρωπαϊκά μας πιστοποιητικά κατά ISO 9001 και ISO 22000. ΟΙ πελάτες μας αποτελούν τεκμήριο για την προσοχή που δίνουμε στον καταναλωτή, τον σεβασμό μας απέναντι στους διανομείς των προϊόντων μας, στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και στις συνεχείς τεχνολογικές διαδικασίες που βελτιώνονται. Η λειτουργία του ιδιόκτητου μας εργοστασίου σημαίνει πως ελέγχουμε καλύτερα το προϊόν που προσφέρουμε και η ποιότητα αποτελεί το βασικό συστατικό όλων των προϊόντων μας. Αυτό σημαίνει επίσης πως μπορούμε να ικανοποιήσουμε έναν ευρύτερο όγκο παραγγελιών και τις προσδοκίες των πελατών μας με γρήγορη ανταπόκριση, τηρώντας το επίπεδο εξυπηρέτησης, με διεθνής κάλυψη ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Εξυπηρετούμε πελάτες χονδρικής και βιομηχανίες. Μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας ώστε να είμαστε ειδικοί και αφού φτάσαμε σε αυτό το σημείο για την παραγωγή κρεπ χαρτί και χαρτομάντηλο, μετατρέψαμε την εταιρεία μας σε έναν όμιλο εμπορικών σημάτων, προσθέτοντας και άλλα επαγγέλματα στον χαρτοφύλακα μας. Σήμερα η εταιρεία μας αποτελείται από 4 παραρτήματα: ΧΑΡΤΙ ΚΡΕΠ, ΧΑΡΤΙ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ, ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΕΣ, ΧΑΡΤΙΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛ Επικοινωνήστε μαζί μας!

 5. DISPO PLASTIK LTD

  Τουρκία

  Η Dispo Plastik είναι ένας από του κορυφαίους κατασκευαστές μιας μεγάλης γκάμας πλαστικών προϊόντων συσκευασίας στην Κωνσταντινούπολη. Με περισσότερους από 1000 τόνους μηνιαίας παραγωγής, η Dispo Plastik είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλαστικών προϊόντων συσκευασίας της Κωνσταντινούπολης. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται στους τομείς των τροφίμων, της γεωργίας και της βιομηχανίας. Είμαστε υπερήφανοι για την παραγωγή οικολογικών, ανακυκλώσιμων πλαστικών συσκευασιών τροφίμων που συμβάλλουν στην προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος. Η εκτενής σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει: •δοχεία τροφίμων IML, •δοχεία παγωτού IML, •δοχεία κρέμας τυριού IML, •δοχεία χούμους IML, •δοχεία IML, •συσκευασίες IML, •πιάτα και δοχεία τροφίμων μίας χρήσης, •κούπες μίας χρήσης, •διαχωριστικά συσκευασιών, •πλαστικά μαχαιροπίρουνα, •οβάλ και τετράγωνες συσκευασίες τροφίμων, •δίσκους νηπιαγωγείου, •πλαστικό φύλλο PP/PS/ABS και πολλά άλλα προϊόντα που μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Στην Dispo Plastik δεσμευόμαστε για την παράδοση προϊόντων πλαστικής συσκευασίας άριστης ποιότητας στην πλέον προσιτή τιμή. Επιπλέον επιδιώκουμε να δημιουργούμε θέσεις απασχόλησης και προστιθέμενη αξία με τα προϊόντα μας ενώ διατηρούμε τη δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος. Είμαστε πάντοτε έτοιμοι να σας υποστηρίξουμε με έργα και προμήθειες πλαστικών συσκευασιών. Είτε χρειάζεστε τυποποιημένα προϊόντα, προσαρμοσμένη σχεδίαση ή καλούπια για νέα προϊόντα, είμαστε εδώ για να σάς βοηθήσουμε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 6. CSJ EMBALLAGES

  Γαλλία

  Καλωσήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της CSJ Emballages ! Εξειδικευόμαστε στην χονδρική πώληση συσκευασιών για τρόφιμα καθώς και σε απορρυπαντικά που προορίζονται κυρίως στους επαγγελματίες του χώρου. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων σε ελκυστικές τιμές, όπως κουτιά ζαχαροπλαστικής, κουτιά για πίτσες, καφάσια τροφίμων για πώληση σε πακέτο καθώς και μεμβράνες τροφίμων όπως αλουμινόχαρτο και εκτατές μεμβράνες. Διαθέτουμε επίσης προϊόντα περιποίησης και υλικά συντήρησης του χώρου σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, η ομάδα μας θα χαρεί να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις.

 7. YMCUP

  Τουρκία

  Η YMCUP ιδρύθηκε το 2016, είναι κατασκευαστής μηχανημάτων κοπής και εκτύπωσης χάρτινων κυπέλλων με έδρα την Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία. Από την αρχή του ταξιδιού, επικεντρωθήκαμε στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών βέλτιστης ποιότητας στους πελάτες μας με αποτελεσματική και γρήγορη παράδοση. H εταιρεία μας θεωρεί την καινοτομία ως κλειδί μιας βιώσιμης επιτυχίας, αντιμετωπίζει κάθε ημέρα με νέα προοπτική και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητες καινοτομίας με την ευαισθητοποίηση της. Σκοπεύουμε να επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων μας ακολουθώντας πιστά τις τεχνολογικές εξελίξεις. Συνεχίζουμε τις γρήγορες μας επενδύσεις και παράγουμε προϊόντα με σεβασμό στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων, • Μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων διπλού τοιχώματος, • Μηχανήματα χάρτινων μπολ, • Μηχανήματα χάρτινων σαλατιέρων, • Μηχανήματα συσκευασίας, • Μηχανήματα εκτύπωσης & κοίλανσης, • Πρέσες, • Εξαρτήματα μηχανών και ανταλλακτικά. Τα μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων μπορούν να παράγουν κύπελλα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη όπως 12 oz, 8 oz, 9 oz και πολλά άλλα! Συμβουλευτείτε τον ιστότοπό μας για να ανακαλύψετε τη σειρά προϊόντων μας. Σκοπός μας να τηρούμε τα πρότυπα ποιότητας με την επιλογή πρώτων υλών και να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες από την παραγωγή ως την παράδοση στους πελάτες μας. Στην YMCUP, η παραγωγή μας τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας όπως τα ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – Πιστοποιήσεις συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά OHSAS 18001-2007. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 8. KASSERIA KARUM

  Τουρκία

 1. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  Κίνα

  Η Homkey Packaging Co. Ltd. ιδρύθηκε το 1997. Είναι μια από τις ηγετικές κατασκευαστικές εταιρείες της Νότιας Κίνας στην κατηγορία της εκτύπωσης συσκευασιών. Τα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη γραμμή άκαμπτων κουτιών από χαρτόνι, χάρτινες τσάντες, κουτιά δώρου, κουτιά από κυματοειδές χαρτόνι, πτυσσόμενες κούτες, μορφοποιημένη συσκευασία από ίνες, καθώς και χαρτομάντηλα και εξατομικευμένα προϊόντα από μικροϊνες. Τα εργοστάσια μας έχουν πιστοποίηση κατά ISO, FSC, Sedex. Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες συσκευασίας μιας στάσης από τον σχεδιασμό, την δημιουργία πρωτοτύπου, την μαζική παραγωγή, τον ποιοτικό έλεγχο ως την αποστολή. Αφού αποκτήσουμε το τελικό προϊόν και τις απαιτήσεις μάρκετινγκ: 1.Δημιουργούμε το πακέτο από τον σχεδιασμό ως την παραγωγή. Αναπτύσσοντας ένα έργο εξ' αρχής, μπορούμε να μειώσουμε τους μεταβλητές και να περιορίσουμε οποιαδήποτε ελλειπή πληροφορία ώστε να ξεκινήσουμε την παραγωγική διαδικασία του έργου.2.Υιοθετούμε ένα σχέδιο που υπάρχει ήδη ή που έχει εγκριθεί για την παραγωγή. Αξιολογούμε και συμπληρώνουμε οποιαδήποτε πληροφορία λείπει από το πακέτο σχεδιασμού.Κοστολογούμε, επιβεβαιώνουμε την εκτύπωση και εκτελούμε την παραγωγή.

 2. PROCESS COLOR

  Ρουμανία

  Η Process Color ιδρύθηκε το 1993, και κατασκευάζει συσκευασίες από πλαστικό και χαρτόνι. Στην Process Color, παράγουμε στο εργαστήριο μας πλαστικά και χαρτόνια για καλούπια, κιβώτια, άκαμπτα κουτιά, μπλίστερ, κουτιά δώρου, αυγοθήκες, πλαστικά καπάκια και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στον ιστότοπο μας! Παράγουμε επίσης ή εξατομικεύουμε διάφορα διαφημιστικά υλικά μέσα από επεξεργασίες με μεταξοτυπία, σφραγιδοποίηση, δημιουργία δίφυλλου, ανάγλυφη σφραγίδα, ανάγλυφο σχέδιο, χάραξη, διάτρηση, και θερμοδιαμόρφωση. Κατασκευάζουμε πλαστική συσκευασία και χαρτοκιβώτια σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις ανάλογα με τα ειδικά σχέδια και απαιτήσεις του πελάτη. Το περιβάλλον αποτελεί μια από τις πρωταρχικές μας υποχρεώσεις, για αυτό και όλα μας τα προϊόντα είναι 100% ανακυκλώσιμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. BARRIER VACUUM BAGS

  Ρουμανία

  H BARRIER VACUUM BAGS κατασκευάζει και διανέμει τσάντες υπό κενό με προστατευτικά για συσκευές κενού με εσωτερικό θάλαμο ή εξωτερική αναρρόφηση. Εργάζεστε στον τομέα λιανικής ή εστίασης (HORECA); Η εταιρεία μας αναπτύσσει εξατομικευμένες λύσεις για διάφορα είδη τροφίμων παράγοντας σακούλες εν κενό όλων των ειδών: ανάγλυφες και λείες σακούλες εν κενό, σακούλες κενού, αντιστατικές σακούλες ESD, θερμοσυρρικνούμενες σακούλες πολλαπλών στρώσεων κ.λπ. Η BARRIER VACUUM BAGS παρέχει επίσης συσκευασίες για προϊόντα μη διατροφής: Συσκευασία ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων, τεχνικών προϊόντων, προϊόντων σε χύμα μορφή, χημικών προϊόντων, ανταλλακτικών αυτοκινήτου, συσκευασία προϊόντων κλωστοϋφαντουργίας... ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ μέσα από ολοκληρωμένες εταιρικές σχέσεις. Το δίκτυο που αναπτύξαμε διευκολύνει γρήγορα όλα τα στάδια της διαδικασίας δημιουργίας και εκτέλεσης, από την ανάπτυξη της έννοιας που παρέχουν οι ειδικοί έως την παράδοση του τελικού προϊόντος. Η BARRIER VACUUM BAGS αναζητά σήμερα νέους εταίρους στην Ευρώπη για την εξώθηση προστατευτικών μεμβρανών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 4. GIFOB EMBALLAGES

  Γαλλία

  Η GIFOB EMBALLAGES είναι μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στην συσκευασία τροφίμων. Χάρη σε μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, η εταιρεία εξασφαλίζει στους πελάτες της μια υπηρεσία που βρίσκεται κοντά τους, και τους προσφέρει συσκευασίες που ικανοποιούν τις ανάγκες τους. Επίσης, βρίσκεται στις περιοχές Hautes-Pyrénées, Tarn-et-Garonne, Pyrénées-Atlantiques, Tarn και Haute-Garonne. Δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες αυτών των κοινοτήτων να επωφελούνται της τεχνογνωσίας της. Η προσφορά της Gifob Emballages. Η προσφορά αυτής της εταιρείας συσκευασιών τροφίμων στην Τουλούζη προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πελατών της. Από την πλαστική συσκευασία τροφίμων, ή την συσκευασία από χαρτόνι, μέχρι την χάρτινη συσκευασία.Η επιχείρηση δραστηριοποιείται επίσης στην διανομή κουτιών για πίτσα στην περιοχή της Τουλούζης.Ο κάθε επαγγελματίας στον τομέα της διατροφής θα βρει την λύση που αναζητά.

 5. ROTOFIL

  Ιταλία

  Η Rotofil δραστηριοποιείται στον τομέα της κοπής πλαστικών μεμβρανών από το 1980. Η επιχείρηση έχει την έδρα της στις επαρχίες της Κρεμόνα, Μάντοβα, Reggio Emilia και Πάρμα. Η δραστηριότητά της συνίσταται στην μετατροπή πλαστικών μεμβρανών για τρόφιμα και όχι μόνο. Πράγματι, το φάσμα των μεταποιημένων ταινιών περιλαμβάνει επίσης ειδικά προϊόντα για τη συσκευασία ποικιλίας προϊόντων.

 6. 4S PACK

  Τουρκία

  Είμαστε παραγωγός χάρτινων ποτηριών με έδρα την Κωνσταντινούπολη/Τουρκία. Με εμπειρία άνω των 40 ετών στην αγορά πλαστικών & συσκευασίας, η 4S Pack ιδρύθηκε από την Fetih Plastik. Με την επωνυμία 4S Pack, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε πρωτότυπα, παράγουμε καλούπια με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες τεχνολογίες, φλεξογραφία, βαφή παλαίωσης, με όλα τα στάδια στις εγκαταστάσεις μας και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως: Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε ποτήρια από χαρτόνι, καπάκια ποτηριών, ποτηροθήκες και πολλά άλλα προϊόντα! Ως κορυφαία στον τομέα εταιρεία, αποστολή μας είναι να διατηρούμε την επίγνωση και την αξιοπιστία για τη διατήρηση των δικών μας καινοτομικών δραστηριοτήτων και τεχνολογικών επενδύσεων. Διαθέτουμε μια εξαιρετικά δυναμική ομάδα που στοχεύει την ευρωπαϊκή αγορά με την από κάθε άποψη άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, διευθυνόμενη από ένα πεπειραμένο διοικητικό συμβούλιο με όραμα. Η 4S Pack διασφαλίζει την χωρίς κανένα περιορισμό ικανοποίησης του πελάτη και τη διεθνή ποιότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 7. JORDILIS II PACKAGING SOLUTIONS

  Πορτογαλία

  Η Jordilis είναι μια βιομηχανία μεταποίησης που ειδικεύεται στην κατασκευή προστατευτικών απόσβεσης κρουσμάτων και καλύμματα από δι-κυματοειδές χαρτί, διαθέσιμο σε διάφορο βάρος, πάχος, χρώματα και χαρακτηριστικά. Με έδρα στην Vila Nova de Gaia, αναπτύσσουμε οικολογικές λύσεις για συσκευασίες με προστασία απόσβεσης. Στόχος της Jordilis είναι να προστατεύσει τα προϊόντα σας και να τους δώσει την δυνατότητα προσαρμογής ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών. Με 30 χρόνια πείρας στην βιομηχανία της συσκευασίας, αναπτύξαμε ένα νέο εμπορικό σήμα: SLIVV®.

 8. ULAS ISTANBUL FOOD PACKAGING

  Τουρκία

  Η ULAS GROUP είναι μια κορυφαία εταιρεία συσκευασίας τροφίμων με ισχυρή παρουσία στη Γαλλία και στην Ευρώπη. Οι εγκαταστάσεις μας καλύπτουν συνολική έκταση 5000 m², συμπεριλαμβανομένης στεγασμένων χώρων 2700 m² εξοπλισμένων με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και οχήματα διοικητικής μέριμνας. Τα νέας γενιάς συνεργεία χωρίς σκόνη της εταιρείας μας παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόντα και χαρτοκιβώτια από χαρτί, όπως κουτιά για χάμπουργκερ, κουτιά για κοτόπουλο, μπολ σαλάτας, κουτιά γευμάτων, κουτιά για κρύο πιάτο, μπολ σούπας, καπάκια από χαρτόνι και καλαμάκια. Παρέχουμε διάφορες υπηρεσίες συσκευασίας τροφίμων σε επιχειρήσεις παγκοσμίως. Επίσης παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις συσκευασίας και το τμήμα Ε&Α υλοποιεί γρήγορα τις συμφωνημένες διαδικασίες συσκευασίας για τους πελάτες μας. Στην ULAS GROUP δίδουμε προτεραιότητα στην ποιότητα, στην ασφάλεια, στην ευελιξία και στην απόδοση για την εκπλήρωση και την υπερκάλυψη των προσδοκιών των πελατών μας. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στη μέγιστη ευελιξία που ώστε να αντιδρούμε γρήγορα στις αλλαγές της αγοράς και στις απαιτήσεις των πελατών εφαρμόζοντας άμεσα νέες επιχειρηματικές διαδικασίες. Επικοινωνήστε για περαιτέρω πληροφορίες!

 9. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Η LoeschPack είναι ο ειδικός στα μηχανήματα και τις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις συσκευασίας σοκολάτας, τσιχλών, γλυκισμάτων, αρτοσκευασμάτων μεγάλης διάρκειας, τροφίμων και μη τροφίμων. Αναπτύσσουμε καινοτόμες μεθόδους συσκευασίας και κατασκευάζουμε λύσεις συστημάτων και υπηρεσιών με τον μέγιστο επαγγελματισμό και τη μέγιστη ευελιξία.Η παροχή προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας είναι υποχρέωσή μας ως στρατηγικά σημαντικοί συνεργάτες και ηγέτες στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

 10. INIPRESS SPA

  Ιταλία

  Η Inipress ήταν η πρώτη επιχείρηση στη βιομηχανία των πλαστικών στη Motta di Livenza (περιοχή Τρεβίζο). Το όνομά της είναι συνυφασμένο με τις "πρέσες έγχυσης", την κύρια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη χύτευση υλικών. Δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να χρησιμοποιούν τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες της αγοράς και αυτόματες γραμμές παραγωγής από την άφιξη των υλικών, ως την πρόσληψη του τεμαχίου, με ενδιάμεσους σταθμούς τον ποιοτικό έλεγχο, την συναρμολόγηση και την παλετοποίηση.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες για τρόφιμα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.801 επιχειρήσεις