• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαχανικα

Αποτελέσματα για

Λαχανικα

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και ΦλέβολαντΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. A.J.STOOPWAARLAND.BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A.J.STOOPWAARLAND.BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεμμύδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Υλικά πλήρωσης - επιχειρήσεις, λαχανικα, εξαγωγη, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υλικά πλήρωσης - επιχειρήσεις. Έχει έδρα σε Waarland, Κάτω Χώρες.

  2. GOURMET INGREDIENTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOURMET INGREDIENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιθέρια έλαια 100% φυσικά, φυσικες αρωματικες ουσιες, και συμπυκνωμενοι χυμοι λαχανικων. Έχει έδρα σε Lutjebroek, Κάτω Χώρες.

  3. JH WAGENAAR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JH WAGENAAR B.V., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Hoogkarspel, Κάτω Χώρες.

  4. G. KRAMER & ZONEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία G. KRAMER & ZONEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά διατηρημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά σε κονσέρβα, και Λαχανικά σε κονσέρβα. Έχει έδρα σε Zuid-Scharwoude, Κάτω Χώρες.

  5. C.J. R. KESBEKE FIJNE TAFELZUREN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία C.J. R. KESBEKE FIJNE TAFELZUREN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελιές επιτραπέζιες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά τουρσί, και Λαχανικά τουρσί. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. A.L. HOOGESTEGER FRESH SPECIALIST B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A.L. HOOGESTEGER FRESH SPECIALIST B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Zwanenburg, Κάτω Χώρες.

  2. ALLROUND VEGETABLE PROCESSING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALLROUND VEGETABLE PROCESSING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά, και Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Andijk, Κάτω Χώρες.

  3. DEKKER CHRYSANTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DEKKER CHRYSANTEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Hensbroek, Κάτω Χώρες.