• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα

Αποτελέσματα για

Πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα

ΙταλίαΦλωρεντία και Τοσκάνη
  1. FABBRI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FABBRI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Empoli, Ιταλία.

  2. SA.MI. PLASTIC ( S.R.L. )

    Ιταλία

  3. VLADY-FLORENCE DI CAMPAGNI VLADIMIRO

    Ιταλία

    Η εταιρεία VLADY-FLORENCE DI CAMPAGNI VLADIMIRO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Campi Bisenzio, Ιταλία.

  4. TOSCOGOMMA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TOSCOGOMMA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Αγωγοί και σωλήνες από χυτοσίδηρο, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Αγωγοί και σωλήνες από χυτοσίδηρο. Έχει έδρα σε Capannori, Ιταλία.

  5. DAYCO EUROPE SPA

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COMMERCIAL GOMMA (S.R.L.)

    Ιταλία